_Leon_ Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Γεια σας. Το νέο album του Sean Paul που έχει μέσα τα ακόλουθα τραγούδια, πως λέγεται: Temperature Break It Off Give it Up To Me Ευχαριστώ:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Γεια σας. Το νέο album του Sean Paul που έχει μέσα τα ακόλουθα τραγούδια, πως λέγεται: Temperature Break It Off Give it Up To Me Ευχαριστώ:) Ένα καινούργιο site για σένα. Και το λέω μόνο αν έχεις βάλει αληθινή ηλικία. Αλλιώς δε δικαιολογείσαι... Ψάξτο και εκεί μέσα είναι όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ποιος ξέρει αυτό το τραγούδι Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ψάχνω το τραγούδι από τη διαφήμιση της Mars που ανάβουν τα φώτα... :cool: Thanx! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ψάχνω το τραγούδι από τη διαφήμιση της Mars που ανάβουν τα φώτα... :cool: Thanx! blue monday - new order [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Παιδια εχει κανεις playlist για party που να ξεκινα με Dance ξενα κομματια(Τrance, Pakito κλπ), μετα να εχει Ελληνικα POP(Summer in Greece κλπ), μετα Ελληνικα χασικλιδικα(Αγαπη αχαριστη, Καψτε τα ολα κλπ) και τελος νησιωτικα, ζειμπεκικα κλπ!:cool: Οποιος εχει κατι αντιστοιχο ας το παραθεσει!(πλιζζζ) Θενξ!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Αν δεν εχετε ακουσει ακομα το Τalking in your sleep του Τασου Φωτιαδη σε συνεργασια με τους Dimension X,απλα καντε το!:D :yahoo: ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 παλιο αλλα καλο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 http://www.sendspace.com/file/dplx76 Ξέρει κανείς ποια είναι τα παραπάνω κομμάτια; Έχω φάει κόλλημα! Οι μελωδίες μου είναι γνωστές αλλά έχει κολλήσει το μυαλό μου... Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Παιδια εχει κανεις playlist για party που να ξεκινα με Dance ξενα κομματια(Τrance, Pakito κλπ), μετα να εχει Ελληνικα POP(Summer in Greece κλπ), μετα Ελληνικα χασικλιδικα(Αγαπη αχαριστη, Καψτε τα ολα κλπ) και τελος νησιωτικα, ζειμπεκικα κλπ!:cool: Οποιος εχει κατι αντιστοιχο ας το παραθεσει!(πλιζζζ) Θενξ!:) Τιποτα??:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Gnwrizei kaneis to mousiko xali tis radiofonikis ekpompis Fight Club (sport-fm :10-12mm daily)?...to kommati paizei to teleutaio misawro pou diabazoun ta sms twn akroatwn. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parcour Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 kalispera. psaxno gia ena tragoudi sxetika palio. vathia gynaikia foni tragoudaei 'love, you are my love...." euxaristw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 kalispera. psaxno gia ena tragoudi sxetika palio. vathia gynaikia foni tragoudaei 'love, you are my love...." euxaristw «Mina - You're My Love» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 1)http://www.sendspace.com/file/ovwxcp 2) ena paromoio styl (techno-house etc)... sto opoio prin arxisei na baraei...akougontai san "ntountoukes" pou exoun sta party ta mwra...pou fisan kai ksetiligetai to xarti.. :lol: :rotfl: sry gia tin perigrafi..alla den exw allo stixeio... :P ty in advance :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannaros_gr Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 loipon einai elliniko rock kai leei KAI APO ROCK TA KANW TSAMIKA kai amesws meta varei i kithara xerei kapoios poio einai? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Γεια σας! Μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο ένα απίστευτο τραγουδάκι, σε ελαφρώς ροκ ρυθμό που λέει: "αν είναι δυνατόν, εσύ πέρασες το όργανο για ζαμπόν... αφήσε τα αλλαντικά, και πιάσε το κασέρι... μα, τι μ@λ@κας ήμουν, ήμουν, ήμουν, ήμουν, ήμουν" Ξέρετε μήπως ποιο είναι? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steisi Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Γεια σας! Μόλις άκουσα στο ραδιόφωνο ένα απίστευτο τραγουδάκι, σε ελαφρώς ροκ ρυθμό που λέει: "αν είναι δυνατόν, εσύ πέρασες το όργανο για ζαμπόν... αφήσε τα αλλαντικά, και πιάσε το κασέρι... μα, τι μ@λ@κας ήμουν, ήμουν, ήμουν, ήμουν, ήμουν" Ξέρετε μήπως ποιο είναι? Nίκος Ξύδης - Τι μ@λ@κ@ς ήμουν :lol: :lol: :lol: Σαν το χαρτί που καίγεται, η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται... κι ανάσα μου βαραίνει, διψασμένη περιμένει... [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 2) ena paromoio styl... sto opoio prin arxisei na baraei...akougontai san "ntountoukes" pou exoun sta party ta mwra...pou fisan kai ksetiligetai to xarti.. :lol: :rotfl: sry gia tin perigrafi..alla den exw allo stixeio... :P ty in advance :) Το μόνο που μου έρχεται με "ντουντούκες" όπως λες είναι το : MVP Ft. Stagga Lee, Vice Verse, Maxine - Rock Ya Body (Mic Check 1, 2) Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Nίκος Ξύδης - Τι μ@λ@κ@ς ήμουν :lol: :lol: :lol: Να΄σαι καλά! Έχω πεθάνει στα γέλια με το τραγούδι!:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Το μόνο που μου έρχεται με "ντουντούκες" όπως λες είναι το : MVP Ft. Stagga Lee, Vice Verse, Maxine - Rock Ya Body (Mic Check 1, 2) oxi den einai auto...einai techno-house styl...oxi san ki auto... kai eipa ntountoukes oxi seirines :p auta pou einai apo xarti san saligkari kai otan fisas kanei ixo kai ksediplwnetai... :p :lol: eleos me tis perigrafes mou :O ...pantws einai polu kalo komati :D edit: den einai palio...2006 prepei na einai...enw to Rock Ya Body einai 2003 xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 θελω το τραγουδι των going trough με την φωτεινη απο το fame story πουτραγουδανε το ναις μπαλαμο η το τραγουδι των γυφτων αλλιως :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 αυτο καποιος? ειναι ελληνικο.. http://rapidshare.com/files/15920308/PwDictRec_1_.wav.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 loipon einai elliniko rock kai leei KAI APO ROCK TA KANW TSAMIKA kai amesws meta varei i kithara xerei kapoios poio einai? Ορφεας Περιδης - Τα τραγουδια μου τ΄αμερικάνικα απο το δισκο "καλη σου μερα αν ξυπνας" του 1996. Ακουσε ολο το δισκο,ειναι απο τους καλυτερους του καλλιτεχνη.Ειδικα το "κατι μου κρυβεις" ειναι πολυ αγαπημενο κομματι.... Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 re paidia ena rock kommati opou leei i say one, one for... two, two for the... kai paei legontas etsi mehri to deka, to gnorizei kaneis? [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 re paidia ena rock kommati opou leei i say one, one for... two, two for the... kai paei legontas etsi mehri to deka, to gnorizei kaneis? Δεν μου έρχεται κάτι άλλο. Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts