RAVER Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 καλησπερα ειμαι αναμεσα σε s/e w700i και νοκια 5300 δεν επελεξα αρχικα το s/e γιατι φοβαμαι πολυ το joystick(μην χαλασει απο νωρις) επισης ποιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα 2 ????? please απαντηστε το διλημα ειναι big Δωσε και 30 ευρο παραπανω και παρε w810i που δεν εχει joystic.οχι οτι θα εχει προβλημα...αλλα λεμε τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 καλησπερα ειμαι αναμεσα σε s/e w700i και νοκια 5300 δεν επελεξα αρχικα το s/e γιατι φοβαμαι πολυ το joystick(μην χαλασει απο νωρις) επισης ποιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα 2 ????? please απαντηστε το διλημα ειναι big Δωσε και 30 ευρο παραπανω και παρε w810i που δεν εχει joystic.οχι οτι θα εχει προβλημα...αλλα λεμε τωρα. Σχετικά με το joystick, εάν το χρησιμοποιείς κανονικά, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Επίσης, θα προτιμούσα το Sony Ericsson W700i από το Nokia 5300.Αλλά και εγώ πιστεύω, όπως ο φίλος RAVER, ότι το καλύτερο είναι να δώσεις 30 περίπου ευρώ ακόμα και να πάρεις το Sony ericsson W810i, το οποίο είναι πολύ καλύτερο και από τα δύο προηγούμενα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γίνεται να κάνω αναβάθμιση στο λογισμικό και το firmware του κινητού μου τηλεφώνου.Και αν ναι, γίνεται δωρεάν ή θα πρέπει να καταβάλλω κάποιο χρηματικό ποσό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Καλησπέρα στο forum. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γίνεται να κάνω αναβάθμιση στο λογισμικό και το firmware του κινητού μου τηλεφώνου.Και αν ναι, γίνεται δωρεάν ή θα πρέπει να καταβάλλω κάποιο χρηματικό ποσό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Δωρεάν απο το Site της Sony ericsson. :worry: Υπηρεσία Αναβάθμισης της Sony Ericsson :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εάν το κινητό σου είναι εντός εγγύυσης, δεν πληρώνεις τίποτα. Εάν είσαι εκτός εγγύυσης, θα χρειαστείς να πληρώσεις κάποιο ποσό της τάξης των 20 ευρώ. Εάν ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση, συμφέρει να κάνεις αναβάθμιση μέσω internet (δωρεάν). Ελπίζω να βοήθησα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εάν το κινητό σου είναι εντός εγγύυσης, δεν πληρώνεις τίποτα. Εάν είσαι εκτός εγγύυσης, θα χρειαστείς να πληρώσεις κάποιο ποσό της τάξης των 20 ευρώ. Εάν ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση, συμφέρει να κάνεις αναβάθμιση μέσω internet (δωρεάν). Ελπίζω να βοήθησα! Το κινητο αυτο εχει 1 χρονο που εχει βγει στην παραγωγη...συνεπως εχει αλλο 1 χρονο εγγυηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Δηλαδή, μπορώ να κάνω αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό μου τηλέφωνο δωρεάν μέσω internet;H αναβάθμιση firmware γίνεται δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Δωρεάν φυσικά. Αν εννοείς την αναβάθμιση. Εκτός αν εννοείς να μην χρεωθείς την ώρα που θα είσαι συνδεμένος για να κάνεις την αναβάθμιση. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Δωρεάν φυσικά. Αν εννοείς την αναβάθμιση. Εκτός αν εννοείς να μην χρεωθείς την ώρα που θα είσαι συνδεμένος για να κάνεις την αναβάθμιση. :) Όχι βέβαια, καλά κατάλαβες...:p Και από που μπορώ να κάνω αναβάθμιση firmware;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Πήγαινε εδώ: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10437&fid=21839&esi=true Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnylzep Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Ξέρει κανείς πως μπορώ να αυξησω την χωρητικότητα των sms μέσω του memory stick??? Υπάρχει κατι αντίστοιχο για w800i το οποίο όμως δεν μπορει να δουλέψει για το w700i :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ρε παιδιά που μπορώ να βρω τους usb drivers για το κινητό?? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Ρε παιδιά που μπορώ να βρω τους usb drivers για το κινητό?? Και εγω τους ψαχνω χωρις να εχω βρει τπτ, αν τους εχει καποιος pls help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gekaras Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Καλησπέρα. Έχω ένα w700i και θέλω ένα πρόγραμμα για xp που να μπορώ να αλλάξω τα μενού να κάνω themes να βγάλω άχρηστα πράγματα, να βάλω κρυφά πράγματα . αν γίνεται να το κάνω σαν καινούριο μοντέλο και ας είναι παλιο. γενικα να μπω και να τα κάνω όλα λίμπα. Υπάρχει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_karamelitsas Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα όλους.Είμαι νέος στη παρέα,έχω μεταξύ άλλων και το w700i και διαβάζω τα σχόλια σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 καλησπέρα,ξέρετε πώς να ανοίξω μέσα το κινητό μου(w700i) για να κάνω κάτι που θέλω;ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 καλησπέρα,ξέρετε πώς να ανοίξω μέσα το κινητό μου(w700i) για να κάνω κάτι που θέλω;ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τι να ανοιξεις?? το κινητο ειναι κλειδωμενο..η θελεις να βγαλεις την προσοψη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface5323 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Τι να ανοιξεις?? το κινητο ειναι κλειδωμενο..η θελεις να βγαλεις την προσοψη?? να το ανοίξω μέσα να βγάλω την πρόσοψη η τέλως πάντων να βρω έναν τρόπο να μπώ μέσα στις πλακέτες οσο πιο μέσα μπορώ δηλαδή,στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 καλησπερα σας,εχω ενα μικρο προβλημα,το οποιοο το προκαλεσα ο ιδιος,δουλευα σε σερβις κινητων του "γερμανου" καποτε,και εχω μια καποια μικρη ιδεα,ετσι αποφασισα να ανοιξω το se w700 μου,γιατι δε δουλευε σωστα το πορτακι της καμερας και να το καθαρισω γιατι μετα απο 2 χρονια χρησης εχει γινει χαλια,τελος παντων σαν ηλιθιος του εριξα ενα ειδικο spray που ειχα,και σταματησε να δουλευει το μικροφωνο,και με εκπληξη διαπιστωσα οτι ειναι ενσωματομενο στην πλακετα,πωλειται αυτο μονο του?ειναι δυνατον να το αλλαξω εγω?ξερετε ποσο το χρεωνει η ericsson για να το κανει? καθε βοηθεια σας πολυτιμη... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 καλησπερα σας,εχω ενα μικρο προβλημα,το οποιοο το προκαλεσα ο ιδιος,δουλευα σε σερβις κινητων του "γερμανου" καποτε,και εχω μια καποια μικρη ιδεα,ετσι αποφασισα να ανοιξω το se w700 μου,γιατι δε δουλευε σωστα το πορτακι της καμερας και να το καθαρισω γιατι μετα απο 2 χρονια χρησης εχει γινει χαλια,τελος παντων σαν ηλιθιος του εριξα ενα ειδικο spray που ειχα,και σταματησε να δουλευει το μικροφωνο,και με εκπληξη διαπιστωσα οτι ειναι ενσωματομενο στην πλακετα,πωλειται αυτο μονο του?ειναι δυνατον να το αλλαξω εγω?ξερετε ποσο το χρεωνει η ericsson για να το κανει? καθε βοηθεια σας πολυτιμη... Για το ανταλακτικό που λες ψάξε εδώ! Τώρα για το αν μπορείς να το βάλεις μόνος σου και το service της ερικσον δεν ξέρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 ευχαριστω πολυ balantis7 δυστυχως δεν το εχουν,ουτε και προσοψη :( Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skonte Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 λοιπον μετα απο σχεδόν δυο χρόνια χρήσης, και αφου από νωρίς με δυσκόλευε στη φόρτιση της μπαταρίας (εννοώ ότι καπου δεν εκανε καλη ενωση και επρεπε να κουνησω λίγο τα καλώδια για να αρχίσει να φορτίζει) τώρα δεν φορτίζει με τίποτα ότι και να του κάνω. δε ξέρω πόσοι άλλοι εχουν αυτο το πρόβλημα με τα sony ericcson και τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 λοιπον μετα απο σχεδόν δυο χρόνια χρήσης, και αφου από νωρίς με δυσκόλευε στη φόρτιση της μπαταρίας (εννοώ ότι καπου δεν εκανε καλη ενωση και επρεπε να κουνησω λίγο τα καλώδια για να αρχίσει να φορτίζει) τώρα δεν φορτίζει με τίποτα ότι και να του κάνω. δε ξέρω πόσοι άλλοι εχουν αυτο το πρόβλημα με τα sony ericcson και τι μπορώ να κάνω γι αυτό. Αλλαξε φορτιστη! εκει ειναι το προβλημα,επισης καθαρισες λιγο τις επαφες του κινητου με μια οδοντογλυφιδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Γεια σας Εχω ενα w700ι, η μπαταρια του λειτουργει κανονικα, αλλα καθως ειναι 2+ετων δεν νομιζω να εχει πολυ χρονο ζωης Εχω και ενα κ200( η κατι τετοιο κινητο της πλακας, των 30ε) σχεδον αχρησιμοποιητο Το θεμα ειναι οτι εχουν την ιδια μπαταρια εξωτερικα, και τα δυο 900mAh το μονο που αλλαζει ειναι το sn και ο κωδικος διπλα απο το σν (δεν ξερω τι ειναι αυτο :p) Να την χρησιμοποιησω αφοβα? οσο την εβαλα στο w700 δουλευε κανονικα, δεν πιστευω να εκραγει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 usb drivers μονο απο το cd :( Και εγω τους εψαχνα παρα πολυ καιρο χωρις τυχη,θα τους ανεβασω εδω το βραδακι αν δεν εχετε βρει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts