Jump to content

Φοβίες / συνήθειες

agiorgitis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο αεροπλάνο καθόλου!Μου αρέσει μάλιστα να κάθομαι κοντά στο παράθυρο!!!:O

Εγώ πάλι... Τρέμω στο αεροπλάνο. Αρχίζω τα πατερημά και τραβολογάω το χέρι του διπλανού μου. Όχι τίποτα άλλο, σε 10 μέρες πετάω για το νησί και από τώρα μου κόπηκε ο ύπνος.

:shock: :scared:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

• Απαντήσεις 271
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι... Τρέμω στο αεροπλάνο. Αρχίζω τα πατερημά και τραβολογάω το χέρι του διπλανού μου. Όχι τίποτα άλλο, σε 10 μέρες πετάω για το νησί και από τώρα μου κόπηκε ο ύπνος.

:shock: :scared:

*SIRHC ετοιμάζεται να φάει κράξιμο

Έχεις δοκιμάσει να σκεφτείς πως όσο και να φοβάσαι ή όχι δεν θα αλλάξει κάτι; Ειδικά προς το καλύτερο. Για δοκίμασε το, μερικές φορές πιάνει :)

*SIRHC ετοιμάζεται να φάει κράξιμο

Έχεις δοκιμάσει να σκεφτείς πως όσο και να φοβάσαι ή όχι δεν θα αλλάξει κάτι; Ειδικά προς το καλύτερο. Για δοκίμασε το, μερικές φορές πιάνει :)

Προσωπικά το έχω δοκιμάσει και δεν έβγαλε πουθενά...!!!!Μάλιστα όταν προσπάθησα να κοιμηθώ μόνη μου σε κατασκότεινο δωμάτιο με έπιασε μελαγχολία και έκλαιγα απο τον φόβο μου..Απο τότε δεν το ξαναεπιχειρώ!Το ξέρω οτι όλα είναι στο μυαλό μας ΑΛΛΑ πόσο εύκολο είναι να τα βγάλεις απο εκεί...???:worry:

Εχω όχι φόβο, τρόμο στο αεροπλάνο. Εχω δοκιμάσει τα πάντα: έπινα μισή ώρα πριν ένα διπλό ουίσκι και κατά έναν περίεργο τρόπο, εμένα που με ζαλίζει και η μπυρα χωρίς αλκοολ, το ουίσκι δε με έπιανε καθόλου.

Επαιρνα ένα απλό ηρεμιστικό (μου φαινεται λεξοτανιλ, της γιαγιάς μου) και συνέβαινε ό,τι ακριβώς γραφω στην περίπτωση πιο πάνω. Το μάτι γαρίδα στο αεροπλάνο μολις φτάναμε στη Σάμο (που υπηρετουσε στρατό ο αντρας μου τότε) έπεφτα σε λήθαργο όλο το σαββατοκύριακο (και την άδεια του σαββ. ο άντρας μου έριχνε πασιέντζες και με καμαρωνε πως κοιμόμουν:rolleyes: ).

Δεν βοηθάει απολύτως τίποτα. Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Το μόνο ίσως που σε κανει να νιώθεις λίιιιγο καλύτερα (τουλάχιστον εμένα) είναι να μην καθομαι στο παραθυρο αλλά απο τη μεριά του διαδρόμου.

Το πιστεύετε πως ακόμα βλέπω εφιάλτες ότι μπαίνω στο αεροπλάνο? Και επειδή όπως είπα εκείνη την εποχή ήταν φαντάρος ο άντρας μου, πήγαινα στη σάμο κάθε δεκαπέντε μερες. Κι όταν λέμε αεροδρόμιο της Σάμου, ξέρει κανείς για τι ακριβώς αεροδρόμιο μιλάμε? Ητανε στραβό το κλίμα... που λεει κι η παροιμία.:(

Να προσθέσω επίσης οτι φοβάμαι τον πόνο γενικότερα και κυρίως φοβάμαι μην χάσω τους ανθρώπους που αγαπώ :cry: (προτιμώ να φύγω πρώτη απο τη ζωή..)
http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Προσωπικά το έχω δοκιμάσει και δεν έβγαλε πουθενά...!!!!Μάλιστα όταν προσπάθησα να κοιμηθώ μόνη μου σε κατασκότεινο δωμάτιο με έπιασε μελαγχολία και έκλαιγα απο τον φόβο μου..Απο τότε δεν το ξαναεπιχειρώ!Το ξέρω οτι όλα είναι στο μυαλό μας ΑΛΛΑ πόσο εύκολο είναι να τα βγάλεις απο εκεί...???:worry:

Με το να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου κατάματα.Όσο τους αποφεύγεις τόσο θα συνεχίζεται η ίδια ιστορία...

Όσο για μένα,ο δεύτερος μεγαλυτέρος είναι η υψοφοβία.Αν τύχω σε μπαλκόνι που δεν έχω συνηθίσει στο μάτι τότε κάτι παθαίνω.Η καλύτερή μου δε όταν χρειαστεί να ανέβω σε σκάλα σε μπαλκόνι,όλα τα λεφτά:X

Όσο για τον πρώτο φόβο..

ενέσεις

..:cry:

Το πιστεύετε πως ακόμα βλέπω εφιάλτες ότι μπαίνω στο αεροπλάνο? Και επειδή όπως είπα εκείνη την εποχή ήταν φαντάρος ο άντρας μου, πήγαινα στη σάμο κάθε δεκαπέντε μερες. Κι όταν λέμε αεροδρόμιο της Σάμου, ξέρει κανείς για τι ακριβώς αεροδρόμιο μιλάμε? Ητανε στραβό το κλίμα... που λεει κι η παροιμία.:(

Το πιστεύουμε! Και... είμαι και από Σάμο, προς Σάμο θα πετάξω προσεχώς!!:lol: It's a small world!! Πάντως ξέρεις κάτι; Από φίλο πιλότο (με χιλιάδες χιλιάδων ώρες πτήσεις, που τώρα πετάει μόνο κάτι jumbo στις ΗΠΑ, Aυστραλία κτλ) το αεροδρόμιο της Σάμου είναι μια χαρά. Απλά δυσκολεύουν τις προσγειώσεις τρία τινά: ο ισχυρός αέρας που πνέει σχεδόν πάντα στο νησί (Ικάριο Πέλαγος γαρ), το ότι είναι χτισμένος ο διάδρομος ακριβώς κάτω από το βουνό με αποτέλεσμα το βουνό να "κατεβάζει" αέρα λαϊκιστί και το ότι είναι χτισμένος κάθετα και όχι παράλληλα στις περισσότερες πορείες πτήσεων. Κατά τα άλλα όμως, δεν είναι "λάθος", ή "επικίνδυνος" όπως νομίζουν κάποιοι απλά και μόνο επειδή το αεροπλάνο στρίβει αρκετά για να προσγειωθεί;)

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Ναι, αυτή η προσγείωση είναι που μου έκοβε το αίμα. Και ξέρεις κάτι? Τον καιρό που πήγαινα εγώ στη Σάμο, οι Φινλανδοί πιλότοι ως μία απο τις δοκιμασίες για το δίπλωμα τους, προσγείωναν κι απογείωναν τα αεροπλάνα τους στη Σάμο. Κάτι θα λεει αυτό. Δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα.

Πάντως (αν κι η περίοδος του στρατού μία φρίκη) το νησί πολύ ωραίο.

εγω παλι που την πρωτη φορα που πηγα με το αεροπλανο ηταν Αθηνα-Καναδας οταν ημουν 14 χρωνων αλλα δεν φοβηθηκα κατι αντιθετως το βρηκα ωραια εμπειρια να βλεπεις απο το παραθυρο και θα ηθελα να ξαναπεταξω

εγω σε αεροπλανο δεν εχω μπει για να πω οτι φοβαμαι....ΑΛΛΑ φοβαμαι πως αν μπω στο αεροπλανο και θελω να κατεβω τι θα κανω??? θα πεσω με αλεξιπτοτο???

φοβαμαι την θοδωρα μηπως μου ριξει τιποτα στον καφε χωρις να το παρω χαμπαρι...

μετα...

φοβαμαι πως! ακομα σ'αγαπαω φοβαμαι πως ποτε δεν σε ξεπερασα! :lol: κι ενα τραγουδι για τους φοβισμενους να ξεχαστουν!

Never Give Up:!:

Join friend!

Το αεροπλανο το τρεμω στο προσφατο ταξιδι που εκανα κρατουσα το χερι του καλου μου και μολις τον επερνε ο υπνος τον καημενο εγω τον ταρακουνουσα να ξυπνησει γιατι μου κοβοταν η ανασα!!!!Βλεπω πως δεν ειμαι η μονη που εχω φοβιες και περνω κουραγιο!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Μέχρι πριν λίγο καιρό φοβόμουν λίγο τα ύψη. Δηλαδή δεν μπορούσα να κοιτάξω ακριβώς προς τα κάτω, μέχρι που πήγα στο allou ανέβηκα στο 5G και μου πέρασε. Τώρα το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πάθει κάτι η κοπέλα μου που τη λατρεύω.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Τώρα το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πάθει κάτι η κοπέλα μου που τη λατρεύω.

Τι γλυκος φοβος!!!!Να σε χαιρετε η κοπελα σου!!!!!:)

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Σ'ευχαριστώ! Ελπίζω να χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον για πολλά χρόνια ακόμα...

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Τώρα το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως πάθει κάτι η κοπέλα μου που τη λατρεύω.

Άλλος ένας φόβος μου... Βέβαια εννοείται ότι εγώ ανησυχώ για το αγόρι μου...:lol: Συνάδελφε ;) Σας εύχομαι να είστε πολύ πολύ καιρό μαζί ακόμα!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ. Στο εύχομαι και σε σένα.

εγώ φοβάμαι σε υπερβολικό βαθμό τους γιατρούς και τις αρρωστιές,και συνέχεια νομίζω οτι κάτι έχω και θα πεθάνω με το παραμικρό.ευτυχώς οι γονείς μου είναι γιατροί και με ηρεμούν κάθε φορά(οι μοναδικοί γιατροί που δεν αντιμετωπίζω με τρόμο).

φοβάμαι τρελά τα αεροπλάνα.μπαίνω μόνο πιωμένος και κομμάτια.αλλιώς δε γίνεται.

παλιά ήλεγχα κι εγώ τις πρίζες,τις πόρτες,τη κουζίνα,θερμοσίφωνα,κτλ κτλ.

πολλές φορές μέχρι να νυστάξω και να μη μπορώ να σηκωθώ απο το κρεβάτι.

φοβάμαι όταν μπαίνω σε αμάξι,μηχανή και δεν οδηγώ εγώ.

είμαι και λίγο αντικοινωνικός,οπότε δένει το γλυκό για τα καλά.

φοβάμαι όταν μπαίνω σε αμάξι,μηχανή και δεν οδηγώ εγώ..

A,ειχα ξεχασει να το αναφερω αυτο!! :)

Γι αυτο και παιρνω ΠΑΝΤΑ το δικο μου αμαξι.

εγώ φοβάμαι τις αρρώστιες και κατ' επέκταση και τους γιατρούς...πρόσφατα είχα μία άσχημη εμπειρία με νοσοκομείο και έχω φρικάρει πραγματικά....πάς πρώτες βοήθειες με απλό κρυολόγημα και βάζεις στοίχημα αν θα τα καταφέρεις να βγείς ζωντανός :wacko:
Life is what WE make it!!

den fovamai ton thanato

fovamai to meta.....

ti ginetai pou pas?

xanesai gia tin aiwniotita? :(

Θα συμφωνήσω μαζί σου breakdancer.

Και'γω δεν φοβάμαι μεν το θάνατο (καθόλου),έχω όμως πολλές φορές σκεφτεί το μετά απ'αυτό,φοβάμαι και τον πόνο γενικότερα..:(

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Βλεπω οι περισσοτεροι φοβαστε τα αεροπλανα. Μηπως ειναι μοδα τελευταια ? Μηπως μας εχουν επιβαλει τα καναλια και η θεια Μαρικα αυτο το φοβο? Λεω μηπως.. :worry:

Εγω εχω μια μικρη υψοφοβια, οχι κατι το ιδιαιτερο..

Α και επισης κακη συνηθεια ειναι που παντα νομιζω οτι εχω ξεχασει ανοιχτο θερμοσιφωνα κτλ οταν βγαινω.

φοβαμαι τους γιατρους

μου ειχαν διαγνωσει καρκινο ενω ειχα πνευμονια

το τι ακουσαν μολις μου το ειπαν δεν επρεπε να ειχαν ανηλικους εκει μαλλον:lol:

εγω φοβάμαι πολυ τα "μεγαλα λόγια" γιατι ειμαι ευαισθητη ,τα πιστευω και μετα πληγωνομαι,

ακομη φοβαμαι ολα τα πτηνα απο καναρινι μεχρι περιστερι και κοτα,

οταν ημουν μικρη ειχα δει στον υπνο μου οτι με τσιμπουσαν και μαλλον μου εμεινε.

φοβαμαι μην αγαπησω και πονεσω.

φοβαμαι τις ενεσεις.

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

εγω φοβάμαι πολυ τα "μεγαλα λόγια" γιατι ειμαι ευαισθητη ,τα πιστευω και μετα πληγωνομαι,

ακομη φοβαμαι ολα τα πτηνα απο καναρινι μεχρι περιστερι και κοτα,

οταν ημουν μικρη ειχα δει στον υπνο μου οτι με τσιμπουσαν και μαλλον μου εμεινε.

φοβαμαι μην αγαπησω και πονεσω.

φοβαμαι τις ενεσεις.

ρισκο ειναι :D