Epicouros Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Και εγώ xpuser όταν βλέπω γυναίκα με αβυσσαλέο ντεκολτέ τρελαίνομαι:blink: Ακόμα και όταν στο πρόσωπο δεν λέει πολλά συνεχίζω να κοιτάζω το στήθος λες και με τραβάει μαγνήτης:p Τώρα το καλοκαίρι ιδίως είναι και πιο αποκαλυπτικά τα ντεκολτέ…:happy: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Ποια η γνωμη σας για τα εφαρμοστα μαγιο στους αντρες?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Εννοείς τα αθλητικά που φοράνε οι πολίστες ή απλα εφαρμοστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Ποια η γνωμη σας για τα εφαρμοστα μαγιο στους αντρες?:confused: Φοράω πάντα μαγιό-σορτς στην παραλία,το οποίο και είναι διακριτικότατο :D. Αν φορούσα εφαρμοστό,δε θα αισθανόμουν καθόλου άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Εννοείς τα αθλητικά που φοράνε οι πολίστες ή απλα εφαρμοστά; απλα εφαρμοστα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Εμένα δεν με ενοχλούν γενικά. Μερικές φορές απλά δεν μου αρέσει σαν θέαμα όταν δεν έχει ο άλλος το σώμα για να το υποστηρίξει. Αλλα ότι θέλει βάζει ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 αποφεύγω τα εφαρμοστά γιατί σε εκθέτουν εύκολα (εδώ κολλάνε τα ντεκολτέ που ανέφεραν οι φίλοι πάνω)....δε συνεχίζω άλλο, θα με κόψουν....βερμούδα forevah! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Τι εφαρμοστα ρε παιδια, να δεις τιποτε καλο και να ψαχνεις τρυπα να κρυφτεις; :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keftes Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Τι εφαρμοστα ρε παιδια, να δεις τιποτε καλο και να ψαχνεις τρυπα να κρυφτεις; :down: στα εφαρμοστα δε φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 φετος παντως ειναι νομιζω ακομα πιο ελευθερα τα πραγματα σε σχεση με περυσι,η μου φαινεται. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Από το κακό στο χειρότερο πάμε γενικά οπότε δεν μου κάνει εντύπωση και σε αυτόν τον τομέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 φετος παντως ειναι νομιζω ακομα πιο ελευθερα τα πραγματα σε σχεση με περυσι,η μου φαινεται. δεν σου φαινεται..ειναι:cool: !!!&οπως παμε σε 3χρονακια θα ειναι τελειως ελευθερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Re τι βλεπουν τα ματακια μου όξω!!!! Κολλητα, σορτσακια, ανοιχτα ολα μπρος και πισω!!! Μικρες και μεγαλες!! Θα μου πεις καλοκαίρι....αρα ζεστη...να μην δροσιζονται οι κοπελες!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Παιδια τρελό must όποτε πεύχαινα ήτανε οι αθλητικές φόρμες σε άσπρο,γκρι χρώμα με το ανάλογο εσώρουχο από μέσα...έρχονταν κάτι τετοιες σε φροντιστήριο,σχολείο.Και φαντάζεστε τι γινόταν όταν σηκωνόταν πίνακα......κόλασηηηηηηη........ Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 για να μην ανοιξω νεο θεμα..μηπως μπορειτε να μου πειτε γνωμες για τι μαγιο να παρω?(εννοειτε σορτσακι απλως δεν ξερω τι χρωμα!?!&να το παρω με χαβανεζικα σχεδια η μονοχρωμο?)καμια ιδεα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 αναλογα την ηλικια και την σωματικη σου διαπλαση..πχ αν εισαι ευτραφης δεν θα παρεις ενα μονοχρωμο κοκκινο... προσωπικα τα χαβανεζικα πουκαμισα-βερμουδες-σορτσακια-μαγιω δε μου αρεσουν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Α τα χαβανεζικα τα γουσταρω, πολυ τρελα! Με το αναλογο μπλε περτικαλι γυαλι και κοκτειλ με ομπρελιτσα. :) Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Α τα χαβανεζικα τα γουσταρω, πολυ τρελα! Με το αναλογο μπλε περτικαλι γυαλι και κοκτειλ με ομπρελιτσα. :) Και φυσικα το αναλογο υφος του "ψιλοψαχνομαι" αλλα ειμαι cool. Μου ρθε η εικονα στο μυαλο και :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Δεν ψαχνομαι απλα κανω χαβαλε, καλοκαιρι ειναι. Τι να φορεσω σμοκιν; Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 γιατι εισαι των ακρων;;;;; οχι πες μου,γιατι εισαι των ακρων..δλδ οποιος δε φοραει σμοκιν το καλοκαιρι φοραει χαβανεζικα πουκαμισακια και πορτοκαλι γυαλια; χωρι παρεξηγηση αλλα τα πορτοκαλι γυαλια μου θυμιζουν βας βας βας ο παρασκευας Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Δεν ψαχνομαι απλα κανω χαβαλε, καλοκαιρι ειναι. Τι να φορεσω σμοκιν; Δεν το ειπα για σενα καλε. Γενικα το στυλακι αυτο μου ρθε στο μυαλο. Στο τελευταιο ποστ της Freak συμφωνω. Υπαρχουν ωραια ανετα, καλοκαιρινα μονοχρωμα ρουχαλακια, αν και προσωπικα δεν με ενοχλουν τα χαβανεζικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Γιατι βλεπω τις γυναικες ολο με σορτς...ειναι τις μόδας; :lol: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Μάλλον επειδή έχει ζέστη... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Γιατι βλεπω τις γυναικες ολο με σορτς...ειναι τις μόδας; :lol: δε σε χαλαει...:cool: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts