Jump to content

Καλοκαίρι και ...όλα έξω! (Ντύσιμο και νοοτροπία)

sakalisX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ xpuser όταν βλέπω γυναίκα με αβυσσαλέο ντεκολτέ τρελαίνομαι:blink: Ακόμα και όταν στο πρόσωπο δεν λέει πολλά συνεχίζω να κοιτάζω το στήθος λες και με τραβάει μαγνήτης:p Τώρα το καλοκαίρι ιδίως είναι και πιο αποκαλυπτικά τα ντεκολτέ…:happy:
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

• 1 year later...
  • Απαντήσεις 123
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια η γνωμη σας για τα εφαρμοστα μαγιο στους αντρες?:confused:

Φοράω πάντα μαγιό-σορτς στην παραλία,το οποίο και είναι διακριτικότατο :D. Αν φορούσα εφαρμοστό,δε θα αισθανόμουν καθόλου άνετα.

Εμένα δεν με ενοχλούν γενικά.

Μερικές φορές απλά δεν μου αρέσει σαν θέαμα όταν δεν έχει ο άλλος το σώμα για να το υποστηρίξει. Αλλα ότι θέλει βάζει ο καθένας.

αποφεύγω τα εφαρμοστά γιατί σε εκθέτουν εύκολα (εδώ κολλάνε τα ντεκολτέ που ανέφεραν οι φίλοι πάνω)....δε συνεχίζω άλλο, θα με κόψουν....βερμούδα forevah!
[sIGPIC][/sIGPIC]

φετος παντως ειναι νομιζω ακομα πιο ελευθερα τα πραγματα σε σχεση με περυσι,η μου φαινεται.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Από το κακό στο χειρότερο πάμε γενικά οπότε δεν μου κάνει εντύπωση και σε αυτόν τον τομέα...

φετος παντως ειναι νομιζω ακομα πιο ελευθερα τα πραγματα σε σχεση με περυσι,η μου φαινεται.

δεν σου φαινεται..ειναι:cool: !!!&οπως παμε σε 3χρονακια θα ειναι τελειως ελευθερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Re τι βλεπουν τα ματακια μου όξω!!!! Κολλητα, σορτσακια, ανοιχτα ολα μπρος και πισω!!! Μικρες και μεγαλες!! Θα μου πεις καλοκαίρι....αρα ζεστη...να μην δροσιζονται οι κοπελες!!!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Παιδια τρελό must όποτε πεύχαινα ήτανε οι αθλητικές φόρμες σε άσπρο,γκρι χρώμα με το ανάλογο εσώρουχο από μέσα...έρχονταν κάτι τετοιες σε φροντιστήριο,σχολείο.Και φαντάζεστε τι γινόταν όταν σηκωνόταν πίνακα......κόλασηηηηηηη........

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

• 2 weeks later...
για να μην ανοιξω νεο θεμα..μηπως μπορειτε να μου πειτε γνωμες για τι μαγιο να παρω?(εννοειτε σορτσακι απλως δεν ξερω τι χρωμα!?!&να το παρω με χαβανεζικα σχεδια η μονοχρωμο?)καμια ιδεα???
[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

αναλογα την ηλικια και την σωματικη σου διαπλαση..πχ αν εισαι ευτραφης δεν θα παρεις ενα μονοχρωμο κοκκινο...

προσωπικα τα χαβανεζικα πουκαμισα-βερμουδες-σορτσακια-μαγιω δε μου αρεσουν...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Α τα χαβανεζικα τα γουσταρω, πολυ τρελα! Με το αναλογο μπλε περτικαλι γυαλι και κοκτειλ με ομπρελιτσα. :)
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Α τα χαβανεζικα τα γουσταρω, πολυ τρελα! Με το αναλογο μπλε περτικαλι γυαλι και κοκτειλ με ομπρελιτσα. :)

Και φυσικα το αναλογο υφος του "ψιλοψαχνομαι" αλλα ειμαι cool.

Μου ρθε η εικονα στο μυαλο και :lol: :lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ψαχνομαι απλα κανω χαβαλε, καλοκαιρι ειναι. Τι να φορεσω σμοκιν;
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

γιατι εισαι των ακρων;;;;;

οχι πες μου,γιατι εισαι των ακρων..δλδ οποιος δε φοραει σμοκιν το καλοκαιρι φοραει χαβανεζικα πουκαμισακια και πορτοκαλι γυαλια;

χωρι παρεξηγηση αλλα τα πορτοκαλι γυαλια μου θυμιζουν βας βας βας ο παρασκευας

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δεν ψαχνομαι απλα κανω χαβαλε, καλοκαιρι ειναι. Τι να φορεσω σμοκιν;

Δεν το ειπα για σενα καλε. Γενικα το στυλακι αυτο μου ρθε στο μυαλο.

Στο τελευταιο ποστ της Freak συμφωνω. Υπαρχουν ωραια ανετα, καλοκαιρινα μονοχρωμα ρουχαλακια, αν και προσωπικα δεν με ενοχλουν τα χαβανεζικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Γιατι βλεπω τις γυναικες ολο με σορτς...ειναι τις μόδας; :lol:
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Γιατι βλεπω τις γυναικες ολο με σορτς...ειναι τις μόδας; :lol:

δε σε χαλαει...:cool: