Silvester Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 κάτι παρόμοιο είχα πάθε φίλε BestMan Είχε έρθει με τον φίλο του και όλο το βράδυ δέν μιλούσε καθόλου..ενώ με τον φίλο του κάναμε το τρελό γέλιο! Για μένα βέβαια είχε ήδη φάει κάρτα γιατί ήρθε με παρέα αλλά και με την συμπεριφορά του... 'άντε γειά'. :down: Θυμάμαι (κατά την αρχαιότητα) που ήμουν και εγώ "ελεύθερος σκοπευτής" διάφορα παρατράγουδα... Αραγε μπορεί να σκεφτεί μια γυναίκα ότι υπάρχουν και άντρες τόσο πολύ ευαίσθητοι και ντροπαλοί, που τελικά να καταλήγουν έτσι όπως περιγράφεις? Με το συμπάθειο αλλά γιατί δεν έκανες εσύ μια προσπάθεια να σπάσεις τον πάγο? Ισως μα ίσως να έχασες την μοναδική ευκαιρία μιας άψογης σχέσης διότι ίσως έκρινες εσφαλμένα απο το "εξώφυλλο" .Τώρα γιατί έφερε παρέα δεν μπορώ να το καταλάβω ούτε και να σκεφτώ όπως εκείνος...Μόνο αυτός το ξέρει. Σεβαστό θα ήταν να έρθει με παρέα όπως άλλωστε κάνουν πολλές φορές και οι γυναίκες, αλλά κάποια στιγμή,άντε γειά... Ισως αυτό να ήθελε και το παιδί, αλλά του γυάλισες του "άλλου" και δεν ξεκόλλαγε... Αντε βγάλε άκρη Νομίζω ότι σήμερα έτσι πρέπει να είναι.Πρέπει και η γυναίκα με τους ίδιους όρους να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες Οχι σαν πριν 15-20 χρόνια που αναγκαζόταν ο άντρας (πάντα) να λέει "δεν αλλάζουμε και καμμιά στάση γιατί πιάστηκα?" :X Γιατί στα λέω αυτά? Πολλά παραδείγματα... Αλλά το πιό τρομερό είναι τότε που εγώ και η γυναίκα μου βοηθήσαμε στην γνωριμία δύο κοινών μας φίλων τόσο ντροπαλών που σίγουρα ξεπαρθ.... μεταξύ τους...Τελικά η "φύση" βρήκε τον δρόμο της :) Σήμερα είναι παντρεμένοι με δύο παιδάκια και πολύ ευτυχισμένοι Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Χαθηκε αυτο το θεματακι, τι εγινε ρε παιδια δεν εχουμε νεα ραντεβου? :lol: Ας κανω την αρχη να κανω σουμα :p Η πρωτη εντυπωση μετραει, γι'αυτο θα φροντισω και θα πρεπει να φροντισει να μην αργησει. Ενταξει στη Θεσ/νικη μενω, δεν εγινε και κατι να αργησει 10 λεπτα λογω κινησης αλλα εννοειται οτι θα εχω/εχει ειδοποιησει πρωτα. Αφου βρεθουμε, μετραει πολυ για μενα το πως θα ειναι. Δεν θελω να ειναι παστωμενη αλλα ουτε να μου ερθει και με τις φορμες (που λεει ο λογος ρε παιδια :lol: ). Ομορφα ντυμενη ισως και ελαφρα σεξι, χωρις πολλα πολλα αλλα οχι και του κατηχητικου! Κατα τη διαρκεια του πρωτου ραντεβου με εκνευριζει να το παιζει κινεζα και cool. Αφου βρε κοριτσι μου για να βγηκες μαζι μου κατι θα σου αρεσε, μη το παιζεις οτι απλα περνας την ωρα σου. Ουτε βεβαια να παμε στο αλλο ακρο να κοντευει να μου κανει σεξ στο μαγαζι (εχει συμβει σε φιλο :lol: :lol: ). Λιγες ωραιες και γλυκες κουβεντες αρκουν. Τωρα το αν θα υπαρξει δευτερο ραντεβου ειναι μεγαλο ερωτημα. Το θεμα ειναι αν θα το δειξει οτι θελει, και με εκνευριζει λιγακι η αβεβαιοτητα του "να περασε καλα, θα θελει να ξαναβγουμε" κτλ. Φυσικα εννοειται να μη θελει :X απο το πρωτο ραντεβου αλλα δεν ειναι και κακο να παμε σπιτι της/μου μετα απο την εξοδο να μιλησουμε ησυχα και ομορφα. Ενταξει μετα αμα προκυψει κατι..:) Περα απο αυτα ισχυουν τα κλασικα : Να μη βριζει, να μη πληρωσει αυτη αλλα να μη το εχει και δεδομενο οτι θα πληρωσω εγω, να μη με κανει να βαριεμαι και να μη το παιζει εφοριακος!!! Νομιζω σε γενικες γραμμες εχω λογικες απαιτησεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Tha apeuthinw thn erwthsh stis gunaikes tou forum.: Ypothikan polla se diafora post, alla gia peite pws tha htan gia sas to teleio 1o rantevou me kapoion,kai pou tha thelate na einai auto..(miliste mesa se logika plaisia kai oxi tou tupou, ena taxidi sthn venetia klp) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 να έρθει στην ώρα του.. να πάμε σε ένα μαγαζί που θα αποφασίσουμε μαζί..ούτε να με σέρνει όπου αυτός θέλει ούτε να αρχίσει τα "πάμε όπου θες εσύ" να κάτσουμε και να πιούμε το καφεδάκι μας συζητώντας.. φυσικά δε θα μου αρέσει να γυρίζει το κεφάλι του σα ραντάρ για να κοιτάει κοπέλες που θα περνούν από dipla.na μην βρίζει,να μη γίνετε χυδαίος είναι κλασικά πιστεύω. όταν έρθει η ώρα του λογαριασμού να μην αρχίσουν οι γυφτιές του στυλ "εγώ","όχι εγώ" και τα λοιπά.. αν θέλω να πληρώσω εγώ(που σημαίνει πως δε θέλω να ξαναβγώ μαζί του)να με αφήσει. e ύστερα,ας με συνοδέψει και μέχρι το αυτοκίνητο/στάση λεωφορείου και φυσικά να περιμένει να επιβιβαστώ.. εφόσον όλα πάνε καλά,ένα sms την επομενη μέρα δεν είναι κακή ιδέα ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 εδω κλαιμε... :cry: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Gia pio ap' ola? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Gia pio ap' ola? οταν βγαινει επιτυχες το πρωτο ραντεβου και μετα.......δεν ξερεις τι σου γινεται.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 εδω κλαιμε... :cry: Ειχες παλι καμια τρομακτικη εμπειρια?? Ακομα γελαω με τη προηγουμενη :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 οχι οχι δεν την ξαναπαταω οπως την αλλη φορα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 αν θέλω να πληρώσω εγώ(που σημαίνει πως δε θέλω να ξαναβγώ μαζί του)να με αφήσει. στο είπα πόσες φορές ρε Βιβή!!!:) γουστάρεις δεν γουστάρεις είναι απαράβατος κανόνας να πληρώνει ο άντρας τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 αν θέλω να πληρώσω εγώ(που σημαίνει πως δε θέλω να ξαναβγώ μαζί του)να με αφήσει. Αυτό ισχύει;! :blink: Γιατί άκουσα πολλούς να το λένε αυτό... Εγώ πάντως νιώθω πολύ άσχημα να μου πληρώσει ο άλλος και μάλιστα στο πρώτο ραντεβού...δεν τον ξέρω και δε με ξέρει καλά και θα μου πληρώσει κιόλας; Βέβαια, σαν τελικό αποτέλεσμα - τώρα που το σκέφτομαι - θα προτιμούσα να με κεράσει την πρώτη φορά, αλλά και πάλι θα ένιωθα πολύ άσχημα...είτε έχω στο μυαλό μου δεύτερο ραντεβού είτε δεν έχω. :O Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 Αυτό ισχύει;! :blink: Γιατί άκουσα πολλούς να το λένε αυτό... Εγώ πάντως νιώθω πολύ άσχημα να μου πληρώσει ο άλλος και μάλιστα στο πρώτο ραντεβού...δεν τον ξέρω και δε με ξέρει καλά και θα μου πληρώσει κιόλας; Βέβαια, σαν τελικό αποτέλεσμα - τώρα που το σκέφτομαι - θα προτιμούσα να με κεράσει την πρώτη φορά, αλλά και πάλι θα ένιωθα πολύ άσχημα...είτε έχω στο μυαλό μου δεύτερο ραντεβού είτε δεν έχω. :O Bravo kai pali Bravo!! Thats the spirit.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Νομίζω πως ήμουν σαφής..αν δε θέλω να ξαναβγώ μαζί του θα πληρώσω εγώ η μισά μισά..αν μαρεσει και θέλω να ξαναβγώ θα κεράσει αυτός εφόσον το επιμένει..αυτό δε σημαίνει βεβαια πως κι εγώ δε θα κάνω κίνηση(ουσιαστική,όχι απλά να κάνω για να πω πως έκανα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 LOIPON ti me thimisate tora panta ta ekana thalasa sto proto rantevou tora veltiothika meta to trito rixno kamia vlakia kai an tin dite grapste mou:( xaraktiristika evgaina me mia 3 rantevou kai sto 4 kathontan 3 gkomenes 10+ dipla mou kai girisa na tis do auto itan Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Δεν ξέρω, αλλά αυτό που λες μου φέρνει σε ανασφάλεια από την πλευρά της κοπέλας. Εκτός αν δεν γύρισες να τις δεις απλώς, αλλά καρφώθηκες. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Επειδή διάβασα αρκετές φορές για το αυτοκίνητο απαντάω τώρα για αυτό και άλλη στιγμή τα υπόλοιπα. Είναι γυφτιά να σε θέλει η άλλη μόνο για το αυτοκίνητό σου. Εγώ δεν έχω αυτοκίνητο. Αν τύχει να βγω με κάποια θα έρθει μαζί μου με το λεωφορείο. Αν δεν θέλει και επιμένει για αυτοκίνητο ή αρχίσει να στραβοκοιτάει όταν πω "πάμε στην στάση του λεωφορείου" , άντε γεια. Αν έβγαινα βράδυ θα πλήρωνα ταξί. Όταν έχει λεωφορεία ταξί δεν πληρώνω με τίποτα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό με το αυτοκίνητο. Εμένα ο φίλος μου έχει αυτοκίνητο και υπάρχουν πολλές φορές που δεν πάμε κάπου με το αυτοκίνητο αλλά με λεωφορείο! Σιγά πια! Που να ψάχνουμε για parking, βαριέμαι! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό με το αυτοκίνητο. Εμένα ο φίλος μου έχει αυτοκίνητο και υπάρχουν πολλές φορές που δεν πάμε κάπου με το αυτοκίνητο αλλά με λεωφορείο! Σιγά πια! Που να ψάχνουμε για parking, βαριέμαι! Εννοείται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό με το αυτοκίνητο. Εμένα ο φίλος μου έχει αυτοκίνητο και υπάρχουν πολλές φορές που δεν πάμε κάπου με το αυτοκίνητο αλλά με λεωφορείο! Σιγά πια! Που να ψάχνουμε για parking, βαριέμαι! Εσύ είσαι σωστή από ότι φαίνεται. Άλλες όμως τους θέλουν μόνο για το αυτοκίνητο ή τα λεφτά τους... Ειδικά αν σκοπεύει κάποιος να πάει για καφέ (ή γενικά βόλτα) στην Γλυφάδα, ειδικά Σάββατο, είναι σφάλμα να πάρει το αυτοκίνητό του μαζί (αν έχει) . Αν βρει να παρκάρει κάπου, θα είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από εκεί που θέλει να πάει... Εντάξει, βράδυ που 12 τα λεωφορεία τελειώνουν θα το πάρεις και θα το αφήσεις όπου μπορέσεις. Αυτό που θα έκανα εγώ: η στάση για Γλυφάδα είναι 5-10 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου. Στην στάση με το αμάξι, το παρκάρω κοντά στην στάση και το παίρνω στην επιστροφή. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 μονο εγω ημουν ο τυχερος που βρηκα να παρκαρω στην γλυφαδα??? και ολοι φαγανε κλησεις και εγω δεν εφαγα... αλλα ειχα και εναν αγγελο μαζι μου! οποτε εκει οφειλεται! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts