Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mobile Search Update

Nokia has upgraded and updated its (free and fabulous) Mobile Search tool for all Nokia S60 smartphones from the 6630 onwards. The new version is 1.2.a and can be downloaded here

http://www.nokia.com/mobilesearch/

Package 4:Turkish/Romanian/Ukrainian/Serbian/Greek/English <--- KLIK

source:http://www.allaboutsymbian.com/news/item/Mobile_Search_Update.php

Δεν λέει και τίποτα η συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν βάλεις ελληνικά στο πεδίο αναζήτησης, σου επιστρέφει κάτι κουφά αποτελέσματα. Έβαλα για παράδειγμα στην αναζήτηση εικόνων την λέξη "Ρουβάς" (δεν μπορεί, λέω να μην βρει φωτογραφία του Sakis) και μου έβγαλε.....μπουκάλια με κρασιά!

Αν έχεις το Google στο κινητό, όλα τ' άλλα είναι περιττά.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

epanalamvanw giati me kaiei. to ogg plug in to dokimase kaneis sto n70?paizei ogg sa ringtones?

Τελικά δεν κατάφερα να βάλω Ogg σαν ήχο κλήσης... Αλλά τουλάχιστον τώρα ο βασικός player παίζει Ogg & Wma...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Τελικά δεν κατάφερα να βάλω Ogg σαν ήχο κλήσης... Αλλά τουλάχιστον τώρα ο βασικός player παίζει Ogg & Wma...

Πρώτα απ΄όλα να τα εκατοστήσεις.

Θες να πεις ότι δεν βλέπει καθόλου το μενού της συσκευής τα ogg και wma αρχεία;

Δοκίμασες να τα τοποθετήσεις στην διαδρομή που ανέφερα παραπάνω;

Παιδιά, να κάνω 2 ερωτήσεις???

1.Έχει ή μπορεί να μπει κάποιο πρόγραμμα για να έχουμε msn messenger? κάποιο που έχει δοκιμάσει κάποιος και δουλεύει ή αν έχει καποιο προεγκατεστημένο....

2.Μέσω της vodafone (3G) (και εννοείται με χρέωση), μπορείς να δεις live τηλεόραση?

Ευχαριστώ....

neo_com_3 ama de ta vlepei san kommatia sthn ekthesi pws ta vlepei o player kai ta paizei?

emena oute sa sounds ta bgazei oute o player ta vlepei gia na ta paixei sto n70:(

telika molis ebgala to ultramp3 ta vlepei kanonika san klips afou ta valew sto fakelo e/system/sound/digital kai san ringtone sta profil!!! i monh vlakeia einai oti ta anhgei me thn anaparagwgh mousikhs kai oxi me th mousikh opote de mporw na kanw playlist alla na ta paizw ena ena!! anoigei se kanenan sas me th mousikh kai oxi me thn anaparagwgh mousikhs (einai diaforetika).

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Καλημερα,εχει καποιος το handy safe 2.2 ?????Μπορει να μου το στειλει στο babis@rocketmail.com ?

Thanks

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Πρώτα απ΄όλα να τα εκατοστήσεις.

Θες να πεις ότι δεν βλέπει καθόλου το μενού της συσκευής τα ogg και wma αρχεία;

Δοκίμασες να τα τοποθετήσεις στην διαδρομή που ανέφερα παραπάνω;

Τώρα που το συζητάμε θα πρέπει να συμβαίνει και σε εμένα το ιδίο...

"telika molis ebgala to ultramp3 ta vlepei kanonika san klips afou ta valew sto fakelo e/system/sound/digital kai san ringtone sta profil!!! i monh vlakeia einai oti ta anhgei me thn anaparagwgh mousikhs kai oxi me th mousikh opote de mporw na kanw playlist alla na ta paizw ena ena!! anoigei se kanenan sas me th mousikh kai oxi me thn anaparagwgh mousikhs (einai diaforetika)."

Η ουσία είναι πως εγώ θέλω να χρησημοποιήσω τον ultramp3 και δεν με νοιάζει ο ήχος κλήσης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Ψάχνω κάποια από τα παρακάτω, χωρίς να ξέρω αν υπάρχουν :

1. Προγραμματάκι το οποίο (πχ : mobile mule) θα το ορίζεις από το κινητό (over gprs ή 3g) κάποια τραγούδια, προγράμματα κλπ να κατεβάσει και όταν θα γυρίσεις σπίτι, θα τα δεις να κατεβαίνουν στο pc σου (που είναι στο ιντερνετ με adsl κλπ).... θα μπορείς να βλέπεις από το κινητό σε τι σημείο βρίσκονται, αν κατεβαίνουν, κόλλησαν κλπ.... ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ....έχετε κάτι υπόψη????

2.Υπάρχει τίποτα για να κάνεις remote access στον υπολογιστή σου? (όχι μέσω bluetooth...ΜΕΣΩ Gprs ή 3g)

3.Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να αναγνωρίζει ποια κινητά υπάρχουν γύρω σου με bluetooth, και ΧΩΡΙΣ να το καταλάβουν, να μπορείς να δεις τις επαφές τους ή φωτος κλπ????? (δεν νομίζω ε?)

Y.Γ. Το Nokia n70 έχω!!

Ευχαριστώωωωωωω

ok tote.plhroforiaka paizontas me to ultramp3 otan kaneis edit playlist mporeis na kaneis unmark opoia tragoudia thes apo ti lista opote na paizei mono ta alla kati sa playlist diladi.

Ψάχνω κάποια από τα παρακάτω, χωρίς να ξέρω αν υπάρχουν :

1. Προγραμματάκι το οποίο (πχ : mobile mule) θα το ορίζεις από το κινητό (over gprs ή 3g) κάποια τραγούδια, προγράμματα κλπ να κατεβάσει και όταν θα γυρίσεις σπίτι, θα τα δεις να κατεβαίνουν στο pc σου (που είναι στο ιντερνετ με adsl κλπ).... θα μπορείς να βλέπεις από το κινητό σε τι σημείο βρίσκονται, αν κατεβαίνουν, κόλλησαν κλπ.... ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ....έχετε κάτι υπόψη????

2.Υπάρχει τίποτα για να κάνεις remote access στον υπολογιστή σου? (όχι μέσω bluetooth...ΜΕΣΩ Gprs ή 3g)

3.Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να αναγνωρίζει ποια κινητά υπάρχουν γύρω σου με bluetooth, και ΧΩΡΙΣ να το καταλάβουν, να μπορείς να δεις τις επαφές τους ή φωτος κλπ????? (δεν νομίζω ε?)

Y.Γ. Το Nokia n70 έχω!!

Ευχαριστώωωωωωω

1. Δεν γνωρίζω.

2.Θεωρητικά το Puppet Master. Πάντως εγώ μέχρι τώρα δεν κατάφερα να συνδεθώ μέσω gprs με αυτό το πρόγραμμα. Αν το έχει καταφέρει κάποιος άλλος, δεν έχει παρά να μας πει τον τρόπο.

3. Θεωρητικά επίσης, το Bloover. Στην πράξη όχι. Βρίσκει εφαρμογή μόνο με 1-2 παλαιότερες συσκευές.

1. Δεν γνωρίζω.

2.Θεωρητικά το Puppet Master. Πάντως εγώ μέχρι τώρα δεν κατάφερα να συνδεθώ μέσω gprs με αυτό το πρόγραμμα. Αν το έχει καταφέρει κάποιος άλλος, δεν έχει παρά να μας πει τον τρόπο.

3. Θεωρητικά επίσης, το Bloover. Στην πράξη όχι. Βρίσκει εφαρμογή μόνο με 1-2 παλαιότερες συσκευές.

Σε ευχαριστώ φίλε...θα το δοκιμάσω και εγώ και θα σου πώ....

Αν πάλι βρει κανείς τίποτα ή ξέρει κανείς τίποτα, ας μας πεί.....

Όσο για το 1. είναι το e-mule (για το pc) και το mobile mule για το κινητό.... Για δοκιμάστε το....

Η ερώτησή μου αφορά του εμπειρότερους στο opera και είναι αν υπάρχει τρόπος να ρυθμίζεις την γλώσσα γραφής στο opera να είναι διαφορετικός από την default του τηλεφώνου και πως γίνεται αυτό...

Και ακόμα αν και πως υπάρχει τρόπος να βλέπουμε κάποιες ιστοσέλίδες χωρίς σύνδεση....

Η ερώτησή μου αφορά του εμπειρότερους στο opera και είναι αν υπάρχει τρόπος να ρυθμίζεις την γλώσσα γραφής στο opera να είναι διαφορετικός από την default του τηλεφώνου και πως γίνεται αυτό...

Και ακόμα αν και πως υπάρχει τρόπος να βλέπουμε κάποιες ιστοσέλίδες χωρίς σύνδεση....

Αν δεν κάνω λάθος, από την στιγμή που έχεις αλλάξει την γλώσσα (με το μολυβάκι), παραμένει ως έχει μέχρι να την αλλάξεις ξανά, ανεξαρτήτως εφαρμογής.

Στο δεύτερο σκέλος, αν εννοείς χωρίς σύνδεση συμβολαίου, μπορείς με απλό wap (με μεγαλύτερη χρέωση όμως).

Πάντως θα το πω για μια ακόμα φορά. Δεν λέω, καλός είναι ο Opera. Μπροστά στον Net Front όμως, νομίζω ότι δείχνει λίγος.

ok tote.plhroforiaka paizontas me to ultramp3 otan kaneis edit playlist mporeis na kaneis unmark opoia tragoudia thes apo ti lista opote na paizei mono ta alla kati sa playlist diladi.

Αυτό το γνωρίζω, αλλά γενικά δεν πολυ βολεύει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, σας παρακαλώ πολύ, μπορεί ένας καλός άνθρωπος να μου εξηγήσει πώς κρύβουμε εικόνες στο κινητό με το Photo viewer?
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Παιδιά, σας παρακαλώ πολύ, μπορεί ένας καλός άνθρωπος να μου εξηγήσει πώς κρύβουμε εικόνες στο κινητό με το Photo viewer?

Tha soy proteina na katevaseis to Smart Guard Pro apo edo:http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=48968&highlight=guard

Prokeitai gia mia eyxrhsth efarmogh poy tha se eksyphrethsei se poly megalytero vathmo.

plhroforiaka anakalupsa ena trickaki gia na mh bgainoun oi photos ktl pou de thelete sthn ekthesi.me memory card reader valte thn mmc kai osa arxeia de thelete na emfanizontai sthn ekthesi patate idiothtes kai tickarete tin epilogh krufo!meta de ta vlepei i ekthesi enw mporeite na ta deite me fexplorer.kalo e?

Παιδια δοκιμασα το Mobiola Web Camera στο 70 και δουλευει κανονικοτατα.....

γνωριζει κανεις αν υπαρχει το προγραμματακι καπου "ολοκληρο"....???

Αν δεν κάνω λάθος, από την στιγμή που έχεις αλλάξει την γλώσσα (με το μολυβάκι), παραμένει ως έχει μέχρι να την αλλάξεις ξανά, ανεξαρτήτως εφαρμογής.

Στο δεύτερο σκέλος, αν εννοείς χωρίς σύνδεση συμβολαίου, μπορείς με απλό wap (με μεγαλύτερη χρέωση όμως).

Πάντως θα το πω για μια ακόμα φορά. Δεν λέω, καλός είναι ο Opera. Μπροστά στον Net Front όμως, νομίζω ότι δείχνει λίγος.

Eννοώ αν υπάρχει τρόπος μέσα στο Opera να αλλάξει η γλώσσα και μόνο όσο διαρκεί η περιήγηση σε αυτό....(φαντάζομαι πως όχι...)

Στο β ερωτημά μου εννοώ αν γίνεται να αποθηκεύονται οι σελίδες κάπου και να τις βλέπουμε χωρίς να χρειάζεται να ξαναφορτώνουν από την αρχή...

Και τέλος επειδή έχω και τους δύο (opera & netfront) και σκέφτομαι να διαγράψω σαν περιττό τον δεύτερο, εξηγησέ μου σε ποιά σημεία αυτός είναι καλύτερος....

Ευχαριστώ.... :)

Και τέλος επειδή έχω και τους δύο (opera & netfront) και σκέφτομαι να διαγράψω σαν περιττό τον δεύτερο, εξηγησέ μου σε ποιά σημεία αυτός είναι καλύτερος....

Ευχαριστώ.... :)

Κάποια που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου:

O Net Front έχει δυνατότητα αποθήκευσης σελίδων.

Έχει επιλογή για εμφάνιση μόνο του κειμένου της σελίδας (δεν αποκλείει απλά το κατέβασμα των εικόνων, αλλά και οποιουδήποτε αντικειμένου). Πολύ σημαντικό αυτό όσον αφορά τον όγκο της πληροφορίας που διακινείται.

Έχει δυνατότητα κωδικοποίησης χαρακτήρων.

Έχει δυνατότητα πρόσθεσης και τροποποίησης συντομεύσεων σε όλα τα πλήκτρα του τηλεφώνου και όχι μόνο σε 2-3.

Έχει δυνατότητα μετακίνησης μέσα στην σελίδας όχι μόνο γραμμή γραμμή ή από σύνδεσμο σε σύνδεσμο, αλλά και οθόνη οθόνη. Πολύ χρήσιμο όταν η σελίδα είναι πολύ μεγάλη.

Έχει δυνατότητα μεταπήδησης από το πάνω μέρος της σελίδας, κατευθείαν στο κάτω μέρος και το αντίστροφο. Επίσης χρήσιμο στην περίπτωση που η σελίδα είναι πολύ μεγάλη.

Έχει δυνατότητα αλλαγής font.

Επαναλαμβάνω ότι δεν απορρίπτω τον Opera (τον χρησιμοποιώ κι αυτόν). Απλώς θεωρώ ότι ο Net Front παρέχει κάποιες επιπλέον δυνατότητες κι ευκολίες.

Από κει και πέρα ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει καλύτερα :)

Y.Γ. Να τολμήσω να ρωτήσω γιατί εσύ απορρίπτεις τον Net Front ως περιττό; :)

plhroforiaka anakalupsa ena trickaki gia na mh bgainoun oi photos ktl pou de thelete sthn ekthesi.me memory card reader valte thn mmc kai osa arxeia de thelete na emfanizontai sthn ekthesi patate idiothtes kai tickarete tin epilogh krufo!meta de ta vlepei i ekthesi enw mporeite na ta deite me fexplorer.kalo e?

Αυτή την λειτουργία(και όχι μόνο) την εκτελεί ο Smart Guard Pro 3, χωρίς να χρειάζεται να βγάζεις την κάρτα σου από το τηλέφωνό σου :)

Τον ανέβασα εδώ πριν λίγες μέρες. Ρίξε μια ματιά αν θες.

nai to xw dokimasei to programma apla nomizw douleuei opote thelei.prepei na valw kati on sta settings tou programmatos gia na douleuei panta?thanks