matrb Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Οκ το εβαλα και δουλευει! :) Εστειλα και ενα αρχειο pdf μεσω μπλε δοντιου :lol: και το διαβασε κανονικα! Μια απορια εχω μονο πως μπορεις να διαγραψεις τα recent documents που βγαζει μολις ανοιγεις το προγραμμα? Οκ το διαβασα το αρχειο το εσβησα απο τα εισερχομενα μηνυματα και μετα μολις ανοιγω το προγραμμα μου εμφανιζει το αρχειο σαν recent documents το οποιο μολις παω να το ανοιξω μου λεει unable to open file c:/System/Mail/00001001_S/e/ κλπ και δεν μπορω να το διαγραψω :mad: Ουτε το κουμπι c δουλευει ουτε με restart φευγει :( Τι κανω? καμμια ιδεα? :) Να υποθεσω οτι κανεις δεν ειχε αυτο το ας το πουμε προβλημα? :cry: Ισως ειναι καποιο bug? :( Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο να μετράει τα sms που στέλνεις και τον χρόνο που μηλάς και να του λες πότε να τα μηδενίζει; Θα είναι αρκετά χρήσιμο. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο να μετράει τα sms που στέλνεις και τον χρόνο που μηλάς και να του λες πότε να τα μηδενίζει; Θα είναι αρκετά χρήσιμο. Αυτο που χρησιμοποιω εγω και εχω μια αποκλιση στον λογαριασμο μου περιπου στα 2€ λογω της διαφορετικης χρεωσεις των διαφορων δικτυων ειναι το dasfly minutes.Ομως δεν ξερω αν τρεχει στο 6630. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Το θέλω για τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που έχω επομένος θα είμαι κομπλέ ;) Έχεις κανένα δεσμό για να το κατεβάσω; Μιας και δεν το βρήκα. (Έκλεισε και το AIVAnet ,δεν μπορώ να συνδεθώ για μέρες.) Ευχαριστώ. Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Οι φωτογραφιες που βγαζουν και τα δυο προγραμματα ειναι ιδιας ποιοτητας με την default της νοκια και καλυτερη μη σου πω η default Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 και καλυτερη μη σου πω η default Πιστευω πως ειναι ακριβως ιδια με την default η φωτογραφια που βγαουν τα προγραματα απλα εχουν περισσοτερες λειτουργιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeor Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 @ SubeRip Psiloc eLog. Απλά τέλειο αν και λίγο δύσκολο όταν το πρωτοχρησιμοποιήσεις. Η νεώτερη έκδοση που δουλεύει με τον κευγεν που κυκλοφορεί στο internet είναι η 1.15. Οι νεώτερες έχουν μετρητή και mms, αλλά για να τις έχεις πρέπει να πληρώσεις. Την έχω γύρω στους 7-8 μήνες. Κανένα πρόβλημα ως τώρα. Παράθεση All science is either physics or stamp collecting. Ernest Rutherford, in J. B. Birks "Rutherford at Manchester" (1962). British chemist & physicist (1871 - 1937). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamos Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Paides thn kalhspera mou se olous. Mhpws uparxei kapoios pou mporei na me boh8hsei sthn egkatastash aytou tou super paixnidiou sto N6630?To paixnidi einai to gnwsto SSX_Out_Of_Bounds_BETA_NGAGE. Eyxaristw prokatabolika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 dgeor euxaristo AN kai mexri os tora apofeuga na bazo tis Psiloc programmata gia tous panta gnostous logous... tha to dokimaso. Telika dem mou doulese to eLog 1.15 :( Ooute to dasfly 2.1 :( Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeor Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Telika dem mou doulese to eLog 1.15 :( Ooute to dasfly 2.1 :( Παλιές εκδόσεις, καινούργιο κινητό (και λειτουργικό). Μάλλον αναμενόμενο να μην τρέχουν :O Παράθεση All science is either physics or stamp collecting. Ernest Rutherford, in J. B. Birks "Rutherford at Manchester" (1962). British chemist & physicist (1871 - 1937). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Καλημερα! Εχετε δοκιμασει το sms face στο 6630 σας και δουλευει κανονικα; Εγω το ειχα απο την αρχη (v 1.3) σχεδον και λειτουργουσε κανονικα! Ξαφνικα ομως δεν λειτουργει :( Εβαλα τωρα τη 2.0 αλλα και παλι τιποτα :( Οποιος μπορει ας με βοηθησει*... ευχαριστω (*γνωριζω πως για να λειτουργησει πρεπει να τρεχει στο backround) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Παιδια καλημερα!! Εβαλα το antivirus της symantec και ειναι πολυ πρωτο απο οτι φαινεται :) Καθυστερει λιγο το τηλεφωνο επειδη τρεχει στο backround αλλα τι να κανουμε ολα τα καλα εχουν και μια τιμη! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο live update :( Μου λεει οτι "could not establish a network connection" :mad: απο οτι καταλαβαινω πρεπει να φταει κατι με το δικτυο. Εχω cosmote και ολα δουλευουν, mms, gprs, εκτος απο 3g γιατι δεν το χρησιμοποιω. Ακομα και στο internet μπαινω κανονικα! Ξερει καινεις τι μπορει να φταιει? :blink: Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Παιδια καλημερα!! Εβαλα το antivirus της symantec και ειναι πολυ πρωτο απο οτι φαινεται :) Καθυστερει λιγο το τηλεφωνο επειδη τρεχει στο backround αλλα τι να κανουμε ολα τα καλα εχουν και μια τιμη! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο live update :( Μου λεει οτι "could not establish a network connection" :mad: απο οτι καταλαβαινω πρεπει να φταει κατι με το δικτυο. Εχω cosmote και ολα δουλευουν, mms, gprs, εκτος απο 3g γιατι δεν το χρησιμοποιω. Ακομα και στο internet μπαινω κανονικα! Ξερει καινεις τι μπορει να φταιει? :blink: Το δοκιμασα και εκανε update κανονικα το Live update & Symantec Security χρησιμοποιωντας internet settings. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Το δοκιμασα και εκανε update κανονικα το Live update & Symantec Security χρησιμοποιωντας internet settings. Πρεπει δηλαδη να φτιαξω αλλο προφιλ με αλλα settings? :O internet settings? ;) Εχεις κανενα link για τις ρυθμισεις? Σιγα που δεν θα χεις αλλα λεμε τωρα :lol: Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Πρεπει δηλαδη να φτιαξω αλλο προφιλ με αλλα settings? :O internet settings? ;) Εχεις κανενα link για τις ρυθμισεις? Σιγα που δεν θα χεις αλλα λεμε τωρα :lol: Ακομα και στο internet μπαινω κανονικα! Ξερει καινεις τι μπορει να φταιει? :blink: Οχι ,δεν χρειαζεται να δημιουργησεις κατι αλλο αφου ειπες οτι μπορεις να μπεις στο internet -internet over gprs settings ;) (Οταν σε ρωταει να κανεις connect για live update θα χρησιμοποιησεις τα internet over gprs settings) :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Οχι ,δεν χρειαζεται να δημιουργησεις κατι αλλο αφου ειπες οτι μπορεις να μπεις στο internet -internet over gprs settings ;) (Οταν σε ρωταει να κανεις connect για live update θα χρησιμοποιησεις τα internet over gprs settings) :) Εννοεις το σημειο προσβασης Cosmote GPRS? :O Δεν ειμαι και παρα πολυ ενημερωμενος στο θεμα :( Σορρυ φιλε μου :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Εννοεις το σημειο προσβασης Cosmote GPRS? :O Δεν ειμαι και παρα πολυ ενημερωμενος στο θεμα :( Σορρυ φιλε μου :) Φιλε matrb o cosmote το λεει Wireless Internet http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L41_business_service_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/business/service/service_wireless_Internet.xml&_nfpb=true Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Φιλε matrb o cosmote το λεει Wireless Internet http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L41_business_service_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/business/service/service_wireless_Internet.xml&_nfpb=true εχω την εντιπωση οτι για να λειτουργισουν οι ρυθμισεις πρεπει να εχεις συμβολαιο και οχι καρτοκινητο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 nervous μπηκα στο link που μου εδωσες (σε ευχαριστω για αυτο!! :) ) εκανα ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις με πολυ προσοχη και παλι δεν μπορει να συνδεθει για το update! :( τι να κανω? :cry: Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 nervous μπηκα στο link που μου εδωσες (σε ευχαριστω για αυτο!! :) ) εκανα ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις με πολυ προσοχη και παλι δεν μπορει να συνδεθει για το update! :( τι να κανω? :cry: Θα πρεπει περα απο τις ρυθμισεις ,να εχεις ενεργοποιησει στο νουμερο σου το Wireless Internet (οπως ειπε και ο φιλος argi_7 με συμβολαιο παντα) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Ολα τα νέα προγράμμα και παιχνίδια για symbian στην σελίδα που εχω φτιάξει. για ρείχτε μια ματιά :) Symb_Lord περιμένω feedback ;) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gimme6630 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ. Τα δεδομένα (ή μάλλον, η μεταφορά αυτών) μέσω GPRS κλπ, κοστίζει χρυσάφι. Τον προηγούμενο μήνα, έχοντας το 6630 (θα διαβάσατε την ιστορία μου χτες στο επίσημο 6630 thread), το οποίο μεταφέρει πολύ γρήγορα δεδομένα, ακόμη και με απλό GPRS (σχεδόν κοντέυει το ISDN με έναν παράδοξο τρόπο), με χρέωσε για ούτε 20 λεπτά περιήγησης, τα οποία αφορούσαν 2300KiloBytes, δηλαδή χονδρικά 2.3MB, 23 ευρώ, και μαζί με το ΦΠΑ, 30 συνολικά ευρώ!!!!!!! Προσοχή. Η ανανέωση μπορεί να είναι ίσα ίσα γύρω στα 100-200Kbytes, αλλά αυτά αφορούν σε τελικό ποσό ακόμη και τα 3 ευρώ πάνω κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 δεν ξέρω αν σου είναι εύκολο αλλα γιατί δεν παίρνεις μια κάρτα cu 3G με 17 ευρώ για να έχεις Free internet??? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 Ολα τα νέα προγράμμα και παιχνίδια για symbian στην σελίδα που εχω φτιάξει. για ρείχτε μια ματιά :) Symb_Lord περιμένω feedback ;) ελα ωραιο site.... δεν μου λες τα games που εχεις τρεχουν και στο 6630???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. March 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2005 ενα δυο νομιζω δεν δουλεύουν... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts