Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Άλλωστε μπορείς και πρέπει να ρυθμίσεις τη διάρκεια του για π.χ 20 δευτ/τα.

Σε ευχαριστώ. :)

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μου πει τί κάνει το mobiluck???

Σε γενικες γραμμες να σου πω οτι ειναι για επικοινωνια μεσω bluetooth.Για περισσοτερα δες ΕΔΩ . :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Mπορει να μου θυμησει καποιος πως λεγεται το προγραμμα που κανει τα sms txt arxeia???

Message saver και Message storer. :)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Message saver και Message storer. :)

δουλευουν αυτα σε 6630 ; τα εχει τεσταρει κανεις ; αν ναι ποια version

εχετε σε 6630 και δουλευει ;

δουλευουν αυτα σε 6630 ; τα εχει τεσταρει κανεις ; αν ναι ποια version

εχετε σε 6630 και δουλευει ;

Για το message storer η εκδοση 1.02 (συμφωνα με το επισημο site της symbianware) δουλευει στο 6630.Αλλα καλυτερα να το επιβεβαιωσει και καποιος που το εχει χρησιμοποιησει. :)

Για το message storer η εκδοση 1.02 (συμφωνα με το επισημο site της symbianware) δουλευει στο 6630.Αλλα καλυτερα να το επιβεβαιωσει και καποιος που το εχει χρησιμοποιησει. :)

βρηκα αυτο : MessageStorer_1[1].02_FULL_DotsiS

λογικα πρεπει να ειναι το σωστο .... μολις το τεσταρω θα ενημερωσω

για το αν λειτουργει σωστα σε 6630.

thanks ;)

Πάντως για αποθήκευση των SMS είναι βολικό και το oxygen phone manager for symbian (v 2.4). Η trial έκδοση σου επιτρέπει αποθήκευση των μηνυμάτων...

Oxygen Phone Manager

Πάντως για αποθήκευση των SMS είναι βολικό και το oxygen phone manager for symbian (v 2.4). Η trial έκδοση σου επιτρέπει αποθήκευση των μηνυμάτων...

Oxygen Phone Manager

To Oxygen Phone Manager thelei omos anagastika bluetooth.

Me kalodio pou exo prospathisi den mou doulece... Kano kati lathos?

To exei doulepsi kaneis?

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Δεν έχω δοκιμάσει με καλώδιο... Χρησιμοποιώ bluetooth αλλά με βολεύει πολύ σαν πρόγραμμα στον τομέα των sms.

Mipos mporei kapoios na mou steilei to advanced caller 1.05 pou anaferthike sto p_aggelos@yahoo.gr epeidh sto 1.04 de douleuei o thlefonitis??

Στο έστειλα μαζί με οδηγίες... :cool:

to prosfato 1.05 Advanced Call Manager to anevasa sto New group moy....enjoy

John74 το έχεις δοκιμάσει? Μου κάνει το εξής, κάθε φορά που πάω να το τρέξω μου βγάζει να κάνω ACM Activation βάζω το κωδικό που μου δίνει αλλά το πρόγραμμα δεν ανοίγει βγάζει πάλι το ίδιο κάθε φορά. Το έχω κάνει εγκατάσταση 2 φορές. Κάτι ακόμα στο KeyLocker που κατέβασα από το group κλειδώνει το πληκτρολόγιο μόνο τη πρώτη φορά που κάνω Activate μετά γυρνά μόνο του σε κατάσταση Deactivate μήπως χρειάζεται κάποιο ράγισμα?

John74 το έχεις δοκιμάσει? Μου κάνει το εξής, κάθε φορά που πάω να το τρέξω μου βγάζει να κάνω ACM Activation βάζω το κωδικό που μου δίνει αλλά το πρόγραμμα δεν ανοίγει βγάζει πάλι το ίδιο κάθε φορά. Το έχω κάνει εγκατάσταση 2 φορές. Κάτι ακόμα στο KeyLocker που κατέβασα από το group κλειδώνει το πληκτρολόγιο μόνο τη πρώτη φορά που κάνω Activate μετά γυρνά μόνο του σε κατάσταση Deactivate μήπως χρειάζεται κάποιο ράγισμα?
prepei na peraseis to allo sis file poy einai sto zipfile,

ayto poy soy vgazei to activation code einai to code-generator gia to allo programma(sis)poy einai sto zipfile to ACM 1.05,episis to keylocker otan to peraseis sto 6630 to anoigeis kai amesos kleineis to kinito ,otan to xana anoixeis einai monimos anoihto mehri na to kleiseis..ayta

Greek Android & iOS users (FB group)

Μπορείς να το δώσεις και σε μας?

Ευχσριστώ

Με πρόλαβε ο φίλος John74 :)

Ελπίζω οι οδηγίες που σου έδωσε να σε βοήθησαν!

Το αρχείο είναι το ίδιο. Και το πρόγραμμα δουλεύει, αν και υπάρχει -τουλάχιστον στην περίπτωση μου - μία ψιλοκαθυστέρηση :( , δηλαδή καλεί για μία φορά και μετά βγάζει σήμα κατειλημμένου (ή ό,τι άλλο έχεις ορίσει σαν reject action). Όμως ο ήχος κλήσης του κινητού δεν ακούγεται καθόλου.

Αλήθεια ρε παιδιά, υποστηρίζει ότι μπορεί να στέλνει SMS σε αυτούς που απορρίπτει. Πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν το νούμερο είναι με απόκρυψη;; :confused: Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Με πρόλαβε ο φίλος John74 :)

Ελπίζω οι οδηγίες που σου έδωσε να σε βοήθησαν!

Το αρχείο είναι το ίδιο. Και το πρόγραμμα δουλεύει, αν και υπάρχει -τουλάχιστον στην περίπτωση μου - μία ψιλοκαθυστέρηση :( , δηλαδή καλεί για μία φορά και μετά βγάζει σήμα κατειλημμένου (ή ό,τι άλλο έχεις ορίσει σαν reject action). Όμως ο ήχος κλήσης του κινητού δεν ακούγεται καθόλου.

Αλήθεια ρε παιδιά, υποστηρίζει ότι μπορεί να στέλνει SMS σε αυτούς που απορρίπτει. Πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν το νούμερο είναι με απόκρυψη;; :confused: Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δουλεύει μια χαρά!!! Σας ευχαριστώ παίδες!!!

Kai ego to SmartAnswer xrisimopoio.

To manager psilo mperdemeno einai.(Ta exei ola mazi)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini