fishfemale Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δεν το πιστεύω... Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το βρήκα απ' όταν αγόρασα το κινητό και το έβαλα μέσα, και μάλιστα απορούσα γιατι δεν το συστήνατε έναντι του X-plore που μου φαινόταν πιο φτωχό. Είπα όμως, αυτοί ξέρουν... Και τώρα βλέπω πως δεν το γνωρίζατε καν! :lol: Είναι πραγματικά πάρα πολυ καλό, το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή μην διαλύσουμε το κινητό :p Όποιος καταφέρει κάποιο τρικ με ασφάλεια, ας το πει και σε μας να δοκιμάσουμε ;) Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δεν το πιστεύω... Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το βρήκα απ' όταν αγόρασα το κινητό και το έβαλα μέσα, και μάλιστα απορούσα γιατι δεν το συστήνατε έναντι του X-plore που μου φαινόταν πιο φτωχό. Είπα όμως, αυτοί ξέρουν... Και τώρα βλέπω πως δεν το γνωρίζατε καν! :lol: Είναι πραγματικά πάρα πολυ καλό, το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή μην διαλύσουμε το κινητό :p Όποιος καταφέρει κάποιο τρικ με ασφάλεια, ας το πει και σε μας να δοκιμάσουμε ;) Μην μπερδευεσαι.Δεν ειναι το προγραμμα που κανει την δουλεια. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δεν το πιστεύω... Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το βρήκα απ' όταν αγόρασα το κινητό και το έβαλα μέσα, και μάλιστα απορούσα γιατι δεν το συστήνατε έναντι του X-plore που μου φαινόταν πιο φτωχό. Είπα όμως, αυτοί ξέρουν... Και τώρα βλέπω πως δεν το γνωρίζατε καν! :lol: Είναι πραγματικά πάρα πολυ καλό, το μόνο που χρειάζεται είναι προσοχή μην διαλύσουμε το κινητό :p Όποιος καταφέρει κάποιο τρικ με ασφάλεια, ας το πει και σε μας να δοκιμάσουμε ;) Από ό,τι κατάλαβα, δεν οφείλεται στο πρόγραμμα (Y-browser). Το πρόγραμμα αναφέρθηκε σαν παράδειγμα για το πού μπορείς να έχεις πρόσβαση με το hack που προτείνουν. Από τη στιγμή που θα γίνει η επέμβαση, ακόμα και ο εσωτερικός file browser (διαχείριση αρχείων) του κινητού θα έχει τα ίδια δικαιώματα. Εφόσον όμως το αρχείο που αλλάζουμε ανήκει στο πακέτο της αναβάθμισης, νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλο ρίσκο. Αν γίνει κάποιο λάθος στη σύνταξη, η αναβάθμιση μπορεί και να "κοκκαλώσει". Καλά είναι να το δοκιμάσει πρώτος κάποιος που έχει γνωριμίες με Alpha Copy ώστε αν πάει κάτι στραβά να το επαναφέρει. Αν τα καταφέρει όμως καλό θα ήταν να σημειώνει τα βήματά του αναλυτικά και αν δεν του είναι μεγάλος κόπος να φτιάξει έναν καλό οδηγό για τη διαδικασία. EDIT: Τώρα το σκέφτηκα: Αν το αρχείο είναι κοινό για όλα τα τηλέφωνα ή έστω για κάθε μοντέλο, θα μπορούσε να ανεβεί κάπου το τροποποιημένο αρχείο και να δοθούν μόνο οι οδηγίες αντικατάστασής του και η διαδικασία στη συνέχεια ώστε να αποφευχθεί το ρίσκο μιας λάθος σύνταξης ή αποθήκευσής του. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Με λιγα λογια ,κανεις αναβαθμιση στην συσκευη σου . Βρισκεις το αρχειο της αναβαθμισης στο C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\http://www.dsut.online.n okia.com.oti.caresuite\Products\<phonemodel> (πρεπει να το κανω στην πραξη για να δω ποιο αρχειο τροποποιειται κλπ) Το ανοιγεις με hex-editor ,βρισκεις "MaximumMode" (ή και το "DefaultMode" και αλλαζεις τα perimissions ,και μετα save Οταν κανουμε αυτα που λες μετα πως περναμε την αναβαθμιση στο κινητο? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Οταν κανουμε αυτα που λες μετα πως περναμε την αναβαθμιση στο κινητο? :) Ξανακάνεις - λέει - τη διαδικασία της αναβάθμισης! Αλλά δεν αναφέρει ακριβώς το πώς. ---- Μόλις κοίταξα τον εν λόγω φάκελο. Στο δικό μου PC είναι 125 ΜΒ και έχει δώδεκα αρχεία. Αυτά πρέπει να βρίσκονται εκεί από προηγούμενες αναβαθμίσεις γιατί κάποια είναι διπλά. Υποθέτω ότι μπορώ να τα σβήσω, ε; :confused: Τέλος πάντων, μετά από ένα άνοιγμα με το Notepad++ στα μικρά αρχειάκια έκανα ένα ψάξιμο για "permission" αλλά δε βρήκα τίποτα. Αναφέρουν στο xxxxxxxxxx πουθενά ποιο αρχείο είναι ακριβώς και δεν το είδα; Δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτή την πρόταση: "Simple strings scan on rom image shows contents some fragments of text based java permission file, which by closer look very interesting (at around 0x2310000 in my case) :" Μπας κι είναι καμιά ραδιο - αρβύλα και ψαχνόμαστε τσάμπα; Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 απο τα πιο ενδιαφεροντα νεα που εχουμε ακουσει για τα s60, αλλαζει τελειως το λειτουργικο στα ματια μας, μακαρι να πετυχαινει βεβαια.. εγω αυτο που καταλαβα, ειναι οτι πρεπει να τροποποιησουμε το αρχειο z:\system\data\swipolicy.ini και να βαλουμε δυο ακομα παραμετρους στο UserCapabilities = τα AllFiles DiskAdmin, δλδ να γινει ετσι UserCapabilities = AllFiles DiskAdmin κλπ κλπ πρεπει ομως να σβησουμε κατι γιατι το αρχειο πρεπει να εχει συγκεκριμενο μεγεθος. μετα πρεπει και ο file manager να εχει αυτες τις δυνατοτητες γιατι καποιοι ειναι φτιαγμενοι για να βλεπουν ετσι κι αλλιως λιγοτερα αρχεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 ας κανει καποιος που το καταφερε ελληνικο οδηγο πληρη... Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δεν μπερδεύτηκα, γνωρίζω πως το μόνο που κάνει το πρόγραμμα είναι να σου δίνει πρόσβαση στα αρχεία συστήματος... Εγώ τουλάχιστον αυτό χρησιμοποίησα για να δω την ονομασία που έχει η γραμματοσειρά του κινητού, όταν θέλησα να την αλλάξω. Όσο γι' αυτό με την αναβάθμιση που αναφέρετε, δεν κατάλαβα ποια είναι η διαφορά με την κοινή αναβάθμιση... (Προσωπικά μάλλον δεν θα προχωρήσω σε αναβάθμιση λόγω του ότι η συσκευή είναι εισαγωγής και ίσως χαθούν τα ελληνικά.) Ερώτηση: Με Hard Reset, χάνονται τα ελληνικά όταν η συσκευή είναι άλλης χώρας; Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δεν μπερδεύτηκα, γνωρίζω πως το μόνο που κάνει το πρόγραμμα είναι να σου δίνει πρόσβαση στα αρχεία συστήματος... Εγώ τουλάχιστον αυτό χρησιμοποίησα για να δω την ονομασία που έχει η γραμματοσειρά του κινητού, όταν θέλησα να την αλλάξω. Όσο γι' αυτό με την αναβάθμιση που αναφέρετε, δεν κατάλαβα ποια είναι η διαφορά με την κοινή αναβάθμιση... (Προσωπικά μάλλον δεν θα προχωρήσω σε αναβάθμιση λόγω του ότι η συσκευή είναι εισαγωγής και ίσως χαθούν τα ελληνικά.) Ερώτηση: Με Hard Reset, χάνονται τα ελληνικά όταν η συσκευή είναι άλλης χώρας; υπαρχουν κι αλλα αρχεια συστηματος που δε βλεπουμε δυστυχως και πολλες φορες ειναι τα σημαντικοτερα, κατι που εχει λειψει απο τα παλιοτερα symbian, αν και εμενα μεχρι τωρα ειναι οκ.. τις γραμματοσειρες τις βλεπεις κανονικα. αυτη η αναβαθμιση ειναι "πειραγμενη" ωστε να σου δινει δικιαιωματα να βλεπεις ολα τα αρχεια του συστηματος. οχι δε χανονται :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Από αυτά που κατάλαβα μέχρι τώρα, 2-3 πράγματα μου έμειναν ως τα πιο σημαντικά και χρήζουν διερεύνησης/διευκρίνησης: 1) Από τη στιγμή που ισχύουν όλα αυτά και το αποφασίσει κανείς, φαντάζομαι ότι ρισκάρει την εγγύησή του, σε περίπτωση που το τηλέφωνό του είναι ακόμα καινούργιο, και σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Αν κάτι κάπου κολλήσει και το κινητό νεκρώσει, χρειάζεται οπωσδήποτε επίσκεψη σε Nokia shop. Εκεί δεν είναι πιθανό να ανακαλύψουν ότι η έκδοση λειτουργικού που έχεις περασμένη είναι "πειραγμένη" και να αρνηθούν να σου περάσουν ανέξοδα την καινούργια, και επιπλέον να ακυρωθεί η εγγύηση? 2) Ακόμα και στην περίπτωση που κάτι τέτοιο θα το αποφύγει κανείς και δεν τον "πιάσουν στα πράσα", κάθε φορά που κυκλοφορεί επίσημη ενδιαφέρουσα αναβάθμιση, θα πρέπει κατεβάζοντάς την να την πειράξει κι αυτή, ώστε να ανακτήσει τα δικαιώματα πρόσβασης στους φακέλους συστήματος. 3) Από τη στιγμή που αυτό το κόλπο πράγματι λειτουργεί, εννοείται ότι έχοντας το πειραγμένο OS περασμένο στο τηλέφωνο (ουσιαστικά στο ROM drive - Z), κάθε φορά που θα χρειάζεται να κάνεις hard reset στο τηλέφωνό σου, θα περνιέται το "πειραγμένο" firmware ξανά. Σωστά; Δεν ξέρω, πολύ καλό για να είναι αληθινό μου φαίνεται. Και οπωσδήποτε, όπως τόνισε και από την αρχή ο φίλος nervous, αρκετά risky, από όλες τις απόψεις. Θα δείξει πάντως. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Τι λεει εχει καταφερει κανεις κατι η εχουμε περισοτερα στοιχεια? Πως θα περασουμε την αναβαθμιση μεσα στο κινητο αφου τη πειραξουμε? Εμενα στο κινητο μου το NSU μου λεει πως δεν υπαρχει καινουργια αναβαθμιση και το βλεπω πως μονο εγω δεν θα το κανω :( Eαν ειναι καποιος αλλος ο τροπος που περναει η νεα αναβαθμιση πειτε μου για να ξερω και να μην χαιρομε αδικα.. :) Παντος θελω να το δοκιμασω και δεν με νιαζει εας κολιση το κινητο μου θα περιμενω 10 μερες να μου το φτιαξουν δεν με πειραζει http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Καλημέρα, βρηκα καποιες ρυθμισεις για voip calls μεσω "voipcheap", για Ε61, προσπάθησα να τις προσαρμοσω στο Ν95, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν τα καταφερα... φαινοταν στη οθονη οτι ειναι σε εξελιξη η κληση, αλλα ως εκει.. :confused: Μονο με WLAN μπορει να λειτουργησει; Οχι αν συνδεθω μεσω προφιλ internet/wap απ το κινητο.. να υποθεσω πως δε μπορει παραλληλα να ειναι συνδεδεμενο μεσω 3G στο ιντερνετ και να κανει voip call; Υπάρχουν ρυθμισεις δοκιμασμενες στο Ν95 για το "voipcheap" ή αλλο sip? Μπορει καποιος να με ενημερωσει για τη διαδικασια, γιατι στο "ipm@rt".. τα ελληνικα τους ειναι χαλια! :lol: Thanx.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Cool app: rotateme on the Nokia N95 http://n95blog.com/cool-app-rotateme-on-the-nokia-n95/ Πολυ καλο... Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Re pedia an eidate tin deytero ekdosi tou rotate me,i allagi ginetai poli grigora.Giati sto n93i argei toso poli? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 αυτο με το rotateMe που αλλαζει αυτοματα οταν γυρνασ την οθονη γινετε και στο Ν73 η μονο στο Ν95 ? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Και στο Ν73.. η εφαρμογη θελει sign http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Και στο Ν73.. η εφαρμογη θελει sign gianpithio μπορεισ να μ στειλεισ την εφαρμογη?? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Εαν θελεις να σου την στειλω αλλα υπαρχει στο xxxxxxxxxxxx με το ονομα που ειπες πιο επανω :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Εαν θελεις να σου την στειλω αλλα υπαρχει στο xxxxxxxxxx με το ονομα που ειπες πιο επανω :) ok ευχαριστω! Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1671 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Available (unsigned) end november................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Καλημέρα, βρηκα καποιες ρυθμισεις για voip calls μεσω "voipcheap", για Ε61, προσπάθησα να τις προσαρμοσω στο Ν95, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν τα καταφερα... φαινοταν στη οθονη οτι ειναι σε εξελιξη η κληση, αλλα ως εκει.. :confused: Μονο με WLAN μπορει να λειτουργησει; Οχι αν συνδεθω μεσω προφιλ internet/wap απ το κινητο.. να υποθεσω πως δε μπορει παραλληλα να ειναι συνδεδεμενο μεσω 3G στο ιντερνετ και να κανει voip call; Υπάρχουν ρυθμισεις δοκιμασμενες στο Ν95 για το "voipcheap" ή αλλο sip? Μπορει καποιος να με ενημερωσει για τη διαδικασια, γιατι στο "ipm@rt".. τα ελληνικα τους ειναι χαλια! :lol: Thanx.. Αναλογο θεμα ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=170996 [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 επιτελους iremote control link edo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Στο κινητο σου ανοιγει? στο Ν73 μου οχι http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 δεν το δοκιμασα ακομα γιατι δεν εχω μπαταρια σε 1 ωριτσα θα το κανω εγκτασταση στο ν80 επισημο site εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Το δοκίμασα και εγώ σε Ε60 και δεν τα κατάφερα. Έβγαλε "Δεν δόθηκε η απαιτούμενη πρόσβαση". [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts