stefidis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Κατι που δεν εχει αναφερθει για τα flash sms ειναι οτι εαν στηλουμε flash sms σε sharp δεν φαινετε ο αποστολεας ;) Το έχεις τσεκάρει αυτό Γιάννη; Ισχύει σε όλα τα Sharp; https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Στεφανε σε οσα sharp εχω στηλει δεν εμφανισε τον αριθμο μου, μαλον σε ολα :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 παιδια μπερδευτηκα,τελικά πως λέγεται το πρόγραμμα αυτό? SmsOne ή flash sms? Δεν μου δίνεται καλύτερα κανενα λινκ?:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 παιδια μπερδευτηκα,τελικά πως λέγεται το πρόγραμμα αυτό? SmsOne ή flash sms? Δεν μου δίνεται καλύτερα κανενα λινκ?:) SmsOne v1.26 S60v3 SymbianOS9.1 xxxxxxxxxxxxxxx Eβαλα στο κινητο μου το BTWebCamera εκανα εγκατασταση και το Setup στο pc μου μετα τη κανω για να τα σηνδεσω? :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 SmsOne v1.26 S60v3 SymbianOS9.1 xxxxxxxxxxxxx Eβαλα στο κινητο μου το BTWebCamera εκανα εγκατασταση και το Setup στο pc μου μετα τη κανω για να τα σηνδεσω? :) Ευχαριστώ πολύ! επειδη βρήκα και ενα αλλο που λέγεται coolsms γι αυτο. Για να το δοκιμάσω!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 To coolsms κανει την ειδια δουλια με το SmsOne αλλα χρειαζετε να το κανεις sing, αναμεσα σε αυτα το 2 μου αρεσε περισοτερο το coolsms :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Κορυφαιο το SMSone που δοκίμασα. Στα sharp δεν φαίνεται αποστολέας,το τσέκαρα!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Στα sharp δεν φαίνεται αποστολέας,το τσέκαρα!:D Δυστηχος μονο στα sharp κανει την μαγκια :rolleyes: Μπορει στο μελον να βγει ενα προγραμμα που να στελνει fake sms, αν και δεν το νομιζω :( Δεν πειραζει ζουμε για να ελπιζουμε :D http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Φίλε υπάρχει το Ultimate voice recorder. To παραπάνω πρόγραμμα μπορει να ηχογραφήσει απεριοριστα και σε wav και μάλιστα να μην φαίνεται οτι τρέχει το πρόγραμμα. Δλδ το βάζεις και γράφει,και εσυ μπορει να βρίσκεσαι στην οθόνη αναμονής ή οπου αλλου θέλεις ενώ το πρόγραμμα αυτο θα κανει record Επισης εχει την δυνατότητα να κανει ηχογράφηση κλήσεις χωρίς να ακουγεται beep. Θα το βρεις στα γνωστά μέρη Μπορει κάποιος να μου εξηγήσει τι κάνει το flash sms? Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου το ειχα και δεν ηξερα τι εκανε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Καλησπερα. Σαν νεος στον κοσμο του symbian θα ηθελα να σας ρωτησω αν θελω να βαλω καποια εφαρμογη, η καποιο theme στο τηλ (Ε65), θα πρεπει να κανω συνεχεια την διαδικασια που περιγραφεται στην 1η σελιδα; Αντε για τις εφαρμογες ενταξει, αλλα και για τα themes? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Καλησπερα. Σαν νεος στον κοσμο του symbian θα ηθελα να σας ρωτησω αν θελω να βαλω καποια εφαρμογη, η καποιο theme στο τηλ (Ε65), θα πρεπει να κανω συνεχεια την διαδικασια που περιγραφεται στην 1η σελιδα; Αντε για τις εφαρμογες ενταξει, αλλα και για τα themes? Ευχαριστω! καλησπερα :) Οχι δεν χρειαζεται να κανεις την διαδικασια για καθε εφαρμογη & θεμα που κυκλοφορει . Το κανεις μονο για εφαρμογες που δεν ειναι signed. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Παιδια μαλλον θα εχει ξαναγραφτει καπου εδω μεσα αλλα δυσκολεθομαι να ψαξω 160 σελιδες...Υπαρχει προγραμματακι που να ρυθμιζεις αφυπνιση μια φορα και οχι καθε βραδυ? [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Παιδια μαλλον θα εχει ξαναγραφτει καπου εδω μεσα αλλα δυσκολεθομαι να ψαξω 160 σελιδες...Υπαρχει προγραμματακι που να ρυθμιζεις αφυπνιση μια φορα και οχι καθε βραδυ? Ναι βεβαια handy clock best alarms Alarm manager Nice Alarm ριχνεις μια ματια εδω για το τι κυκλοφορει http://my-symbian.com/s60v3/software/index.php [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Moλις κατεβασα το ACM και το Voice Inbox. Τα εχει δοκιμασει κανεις? Κανουν mute το μικροφωνο κατα την ηχογραφηση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 ρε παιδες εχει καταφερει κανεις με Ν80 να δουλεψει την εφαρμογη SYSSMB για συνδεση του κινητου σε δικτυο με υπολογιστες για ανταλλαγη αρχειων κλπ....ενω τα κανω ολα σωστα και γινεται και κονεκτ ο υπολογιστης δε το βλεπει στο network places... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Ναι βεβαια handy clock best alarms Alarm manager Nice Alarm ριχνεις μια ματια εδω για το τι κυκλοφορει http://my-symbian.com/s60v3/software/index.php Σε ευχαριστω παρα πολυ :) [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 xxxxxxxxxxxxxxx Βρήκα το παραπάνω πρόγραμμα PhotoRite.Είναι χρήσιμο; Σου δίνει τη δυνατότητα να τροποποιείς τις φωτογραφίες που τραβάει η κάμερα του κινητού τηλεφώνου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 xxxxxxxxxxxxx Βρήκα το παραπάνω πρόγραμμα PhotoRite.Είναι χρήσιμο; Σου δίνει τη δυνατότητα να τροποποιείς τις φωτογραφίες που τραβάει η κάμερα του κινητού τηλεφώνου; Με το παραπάνω πρόγραμμα μπορεις να τραβήξεις φωτογραφίες με πολλές ρυθμίσεις και εφέ. Επισης μπορεις να οργανώσεις τις φωτογραφίες σε φακέλους καθώς και να τις επεξεργαστεί,ειτε να γίνουν πιο καθαρές ας πούμε(autofix)είτε να προσθέσεις εφέ κτλ. Αξίζει το πρόγραμμα. Κορυφαιο το SMSone που δοκίμασα. Στα sharp δεν φαίνεται αποστολέας,το τσέκαρα!:D Δυστηχος μονο στα sharp κανει την μαγκια :rolleyes: Μπορει στο μελον να βγει ενα προγραμμα που να στελνει fake sms, αν και δεν το νομιζω :( Δεν πειραζει ζουμε για να ελπιζουμε :D Πολύ χαρήκαμε,στα παλια sharp,μέχρι τώρα είχα δοκιμάσει σε gx15,gx20,gx25,gx29 κτλ. Ε λοιπόν βέβαιος πως δεν φαίνεται αποστολέας:lol: ,την πάτησα:( .....γιατι έστειλα τέτοιο sms σε sharp v903 και εμφανίστηκε ο αριθμός μου:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 SkyeStream[1].SkyeCaller.v1.01.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned και SkyeStream[1].SkyeTones.v1.01.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned το πρωτο το εβαλα και δουλευει μια χαρα επιτελους ....απο το γνωστο μαγαζι ....[imart] Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 υπαρχει προγραμμα που να μιλας και αυτο να γραφει κειμενο???? Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 υπαρχει προγραμμα που να μιλας και αυτο να γραφει κειμενο???? μπα...εσυ εισαι πολυ μπροστα φιλε...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 SkyeStream[1].SkyeCaller.v1.01.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned και SkyeStream[1].SkyeTones.v1.01.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned το πρωτο το εβαλα και δουλευει μια χαρα επιτελους ....απο το γνωστο μαγαζι ....[imart] Και το SkyeTones μια χαρα δουλευει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Ξερετε κανενα προγραμμα που να αναπαραγει τα .amr αρχεια στον υπολογιστη? Το θελω για να ακουω τις κλησεις που εχω ηχογραφησει γιατι με το Nokia Multimedia Player δε μπορω να προχωρησω σε ενα σημειο που θελω. Π.χ. αν εχω ηχογραφησει 30 λεπτα και θελω να ακουσω απο το 20' και μετα δε μπορω να παω κατευθειαν στο 20'. :confused: Το kmplayer και το videolan που μου ειχε προτεινει ενας φιλος εδω δεν εκαναν τιποτα δυστυχως ... Γιατι γινεται αυτο ομως μονο με τις ηχογραφησεις κλησεων και οχι με τις απλες? Και κατι αλλο Αυτο με τη μεγαλη καταναλωση μπαταριας του Symbian Guru Phone Guardian ισχυει τελικα? Στο Advanced Device Locks εχει παρατηρησει κανεις αν εχει το ιδιο προβλημα? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Ξερετε κανενα προγραμμα που να αναπαραγει τα .amr αρχεια στον υπολογιστη? Το θελω για να ακουω τις κλησεις που εχω ηχογραφησει γιατι με το Nokia Multimedia Player δε μπορω να προχωρησω σε ενα σημειο που θελω. Π.χ. αν εχω ηχογραφησει 30 λεπτα και θελω να ακουσω απο το 20' και μετα δε μπορω να παω κατευθειαν στο 20'. :confused: Το kmplayer και το videolan που μου ειχε προτεινει ενας φιλος εδω δεν εκαναν τιποτα δυστυχως ... Γιατι γινεται αυτο ομως μονο με τις ηχογραφησεις κλησεων και οχι με τις απλες? Και κατι αλλο Αυτο με τη μεγαλη καταναλωση μπαταριας του Symbian Guru Phone Guardian ισχυει τελικα? Στο Advanced Device Locks εχει παρατηρησει κανεις αν εχει το ιδιο προβλημα? real player ή quick time player. Σχετικά με το Symbian Guru Guardian ναι ισχύει μην το βάλεις. Για το δευτερο δεν εχω παρατηρήσει κατι πάντως.. Γενικα πάντως τώρα τελευταια δεν ξέρω τι φταίει η μπαταρία δεν κρατούσε οπως παλιά,κάτι θα παιζει με διαφορες εφαρμογές που έχω βάλει,ίσως και με την τελευταια αναβαθμιση της νοκια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 ρε παιδια περασα ενα update για to quickoffice που ειχε ηδη μεσα το Ε65 μου...απ'οτι καταλαβα αφου το περασα θελει εγγραφη για certificate αλλα δε θελω να το κανω...και περασε πανω απο το office που ειδη ειχα..δε βρισκω την εφαρμογη για το unistall..πως θα το αφαιρεσω? please help mee!!! Καπου υπαρχει μια εντολη για unistall tης τελευταιας εφαρογης.. ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts