nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Δυστυχως δεν τα καταφερα...Ενω παιρνω το πιστοποιητικο κτλ,δεν μπορω να κανω το 'παντρεμα' στη τελικη φαση για να προκυψει το SIGNED.... :confused: SDK δεν εχω,παιζει ρολο?Any ideas??? με το auto_signsis.bat δεν προσπαθεις; μεσα στον ιδιο φακελο πρεπει να εχεις 5 αρχεια 1. auto_signsis.bat 2. signsis.exe 3. xxx.cer (για το ΙΜΕΙ σου μονο) 4. sultan.key 5. unsigned_app.sis (σ'αυτο δεν αλλαζεις ονομα για κανενα λογο) τα εχεις αυτα; εκανες edit το auto_signsis.bat με το notepad για να βαλεις τα σωστα στοιχεια; το SDK δε χρειαζεται, μονο η εφαρμογη certificate request απο το symbiansigned.com. απαντησε ο geeksada :pΣτα skulls και στα smiles μου κολλάει και κλείνει η εφαρμογή! Μήπως ξέρει κάποιος το γιατί?εχουν τη σωστη αναλυση για το 5500; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Δυστυχως δεν τα καταφερα...Ενω παιρνω το πιστοποιητικο κτλ,δεν μπορω να κανω το 'παντρεμα' στη τελικη φαση για να προκυψει το SIGNED.... :confused: SDK δεν εχω,παιζει ρολο?Any ideas??? Τι λαθος σου πεταει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 εχουν τη σωστη αναλυση για το 5500; Όλα έχουν την ίδια ανάλυση! 97χ25 s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Όλα έχουν την ίδια ανάλυση! 97χ25 και το life τοσο εχει; δηλαδη τοσο ειναι το λογοτυπο στο 5500; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 yes, yes!!!! s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 yes, yes!!!! τοτε θα επρεπε να δουλευει.. don't know further more...:O ειναι στους σωστους φακελους τα λογοτυπα με τα masks; λογικα ναι..:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 τοτε θα επρεπε να δουλευει.. don't know further more...:O ειναι στους σωστους φακελους τα λογοτυπα με τα masks; λογικα ναι..:worry: Είναι στον ίδιο φάκελο (c:\...\logo)και στις ίδιες αναλύσεις αλλά όταν πάω να τρέξω κάποιο απο τα 2 smiles μου βγάζει αυτό το σφάλμα [anisymbia:σφάλμα συστήματος (-2)] και κάποιες φορές μου έβγαλε και αυτό (anisymbia: τέλος εφαρμογής kernel exel) ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς! s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Είναι στον ίδιο φάκελο (c:\...\logo)και στις ίδιες αναλύσεις αλλά όταν πάω να τρέξω κάποιο απο τα 2 smiles μου βγάζει αυτό το σφάλμα [anisymbia:σφάλμα συστήματος (-2)] και κάποιες φορές μου έβγαλε και αυτό (anisymbia: τέλος εφαρμογής kernel exel) ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς! αυτο δεν το εχω ξαναδει να πω την αληθεια... δε μπορω να φανταστω τι φταιει:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Είναι τελείως τρελό! s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Δυστυχως δεν τα καταφερα...Ενω παιρνω το πιστοποιητικο κτλ,δεν μπορω να κανω το 'παντρεμα' στη τελικη φαση για να προκυψει το SIGNED.... :confused: SDK δεν εχω,παιζει ρολο?Any ideas??? φιλαρακο το αρχειο cer το κατεβαζεις με internetexplorer βαζεις σ εναν φακελο το auto_signsis to singsis to sultan kai to cer αρχειο που κατεβασες μετα κανεις αντιγραφη επικολ. το unsingsis (στον ιδιο φακελο) του κανεις μετονομασια αντιγραφη για να παρεις ακριβες το ονομα του αρχειου στην συνεχεια κανεις δεξι κλικ στο auto_singsis και επεξεργασια και γραφεις στο σημειωματαριο το παρακατω signsis (1).sisx (2).sisx (3).cer sultan.key 0123456 1)το ακριβες ονομα του αρχειου 2)το ονομα που θα σου εμφανιση μετα το sing 3)το ονομα του cer αρχειου που κατεβασες και προσεξε της καταληξεις αν ειναι sis η sisx το αρχειο που θελεις να κανεις singsis πιστευω να βοηθησα good luck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Straycat Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Ήθελα να ρωτήσω, πώς μπορεί κάποιος να στείλει ή να λάβει e-mail με το κινητό... έχω κάποιο e-mail software, αλλά εκτός τις ρυθμίσεις που βάζουμε στο πρόγραμμα χρειάζεται να υποστηρίζεται και από το δύκτυο παροχής; συγκεκριμένα έχω το nokia n-71 και η υπηρεσία μου είναι η "Q telecom". Αυτό που θέλω να καταφέρω είναι να παίρνω το "gmail" moυ στο κινητό....γίνεται; (π.χ. με το software "profi-mail"). Thanks προκαταβολικά. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 φιλαρακο το αρχειο cer το κατεβαζεις με internetexplorer βαζεις σ εναν φακελο το auto_signsis to singsis to sultan kai to cer αρχειο που κατεβασες μετα κανεις αντιγραφη επικολ. το unsingsis (στον ιδιο φακελο) του κανεις μετονομασια αντιγραφη για να παρεις ακριβες το ονομα του αρχειου στην συνεχεια κανεις δεξι κλικ στο auto_singsis και επεξεργασια και γραφεις στο σημειωματαριο το παρακατω signsis (1).sisx (2).sisx (3).cer sultan.key 0123456 1)το ακριβες ονομα του αρχειου 2)το ονομα που θα σου εμφανιση μετα το sing 3)το ονομα του cer αρχειου που κατεβασες και προσεξε της καταληξεις αν ειναι sis η sisx το αρχειο που θελεις να κανεις singsis πιστευω να βοηθησα good luck ΤΕΛΕΙΑ! Σας ευχαριστω πολυ παιδια κερναω σαμπανια!!!!!;) :D ;) Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Κανω ΑΚΡΙΒΩΣ οπως τα λες ,κατοπιν save στο notepad και μετα διπλο κλικ στο auto_signsis,αλλα παλι τιποτα.Ουτε αρχειο signed δημιουργειται ουτε το πρωτο sis γινεται signed.......:wacko: :wacko: :wacko: προσεξες το αρχειο αν ειναι sis η sisx στο λεω γιατι εφαγα κανα 2ωρο μεχρι να το βρω το αρχειο που ηθελα ηταν .sisx κι εγω εγραφα .sis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 προσεξες το αρχειο αν ειναι sis η sisx στο λεω γιατι εφαγα κανα 2ωρο μεχρι να το βρω το αρχειο που ηθελα ηταν .sisx κι εγω εγραφα .sis Eιχες δικιο,αυτο ηταν τελικα ,νασαι καλα!!:D Βαζω για 2ο:) unsigned το anisimb..Αιντε να δουμε... Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Παιδια γνωριζει καnεις πως σβηνουμε το 'COSMOTE' ετσι ωστε να φαινεται καλα το logo του ANISYMBIAN???:confused: :confused: Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Παιδια γνωριζει καnεις πως σβηνουμε το 'COSMOTE' ετσι ωστε να φαινεται καλα το logo του ANISYMBIAN???:confused: :confused: ολη τη διαδικασια απο την αρχη, activate>ελεγχος>exit>ελεγχος>activate>ελεγχος...καποια στιγμη λογικα θα πετυχει, εμενα πετυχαινει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ολη τη διαδικασια απο την αρχη, activate>ελεγχος>exit>ελεγχος>activate>ελεγχος...καποια στιγμη λογικα θα πετυχει, εμενα πετυχαινει. Εμενα πλεον αρνειται..:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Εμενα πλεον αρνειται..:wacko: μου φαινεται τα λογοτυπα ακολουθουν τα χναρια των παλιων s60 :p εμενα με vodafone λειτουργει...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsara Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ήθελα να ρωτήσω, πώς μπορεί κάποιος να στείλει ή να λάβει e-mail με το κινητό... έχω κάποιο e-mail software, αλλά εκτός τις ρυθμίσεις που βάζουμε στο πρόγραμμα χρειάζεται να υποστηρίζεται και από το δύκτυο παροχής; συγκεκριμένα έχω το nokia n-71 και η υπηρεσία μου είναι η "Q telecom". Αυτό που θέλω να καταφέρω είναι να παίρνω το "gmail" moυ στο κινητό....γίνεται; (π.χ. με το software "profi-mail"). Thanks προκαταβολικά. :) Για να παρεις mail στο κιν. χρειαζεται ο παροχεας να υποστηριζει συνδεση GPRS και η Q δεν υποστηριζει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 υπαρχει Full και οχι Beta το Mp3player της Viking? εχω τη beta 3,54. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Straycat Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Για να παρεις mail στο κιν. χρειαζεται ο παροχεας να υποστηριζει συνδεση GPRS και η Q δεν υποστηριζει... thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 καλησπερα σε ολο το forum λοιπον εχουν σπασει τα νευρα μου με το rotateme,κατι κανω λαθος συνεχεια μαλλον εκανα τις διαδικασιες στο symbian sign,λειπει τιποτα απο το φακελο(φωτο)? το sultan key στον οδηγο δεν αναφερεται.στο auto_signsis.bat γραφω: signnet rotateme.sis rotateme_signed.sis rotate.cer rotateme.key devil και στο command :signsis -o -s -v rotateme_unsigned.sis rotateme.sis rotateme.cer rotateme.key devil .το αρχειο που κατεβαζεις απο το symbian signed ειναι σε μορφη .html κατι θυμαμαι να παιζει με αυτο.αναμενω βοηθεια thanx!!:) Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 το rotateme.key απο που το κατεβασες; αυτο το ονομα ειχε αρχικα; το αρχειο απο symbiansigned το κατεβαζεις υποτιθεται με ΙΕ, αλλα εγω με firefox δεν ειχα προβλημα. επισης, αφου εχεις το auto_signsis.bat, το command τι το χρειαζεσαι; δε χρειαζεται...το command παιρνει τη θεση του auto_signsis.bat αν δεν το εχεις.. και μην αλλαζεις ονομα σε κανενα αρχειο (ενδεχομενως επειδη σε βολευει ενα αλλο ονομα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Σε ποιο φακελο αποθηκευονται οι εφαρμεγες jar ολοκληρες? :O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Κάθε φορά που ανοίγω το Ν71 μετά το update που το έκανα προσπαθεί να κάνει επανεγκατάσταση κάποιες εφαρμογές.. Ξέρει κανείς πως το απενεργοποιώ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts