Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λιγη βοηθεια επειδη δεν γνωριζω καλα..που βρισκεται τα προγραμματα για τα κινητα?πως ξεπερνατε την trial περιοδο?

φιλε μου σου απαντησα εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2014537#post2014537

post #4534:rolleyes:

και σου εδωσα 3 link για το που να βρεις εφαρμογες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@Nikoskat**Μην ψαρώνεις δεν θα βρείς πουθενά στην διαδικασία εγκατάστασης κάτι τέτοιο...

Το πρόβλημά μου είναι άλλο...όλα το interface του προγράμματος αντί για γράμματα έχουν κουτάκια και δεν μπορώ να βγάλω άκρη πουθενά! Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό ή φταίει το οτι έχω αλλάξει γραμματοσειρά με αυτή του Ν91?? :(

λογικα αυτο θα φταιει..:O

μηπως ξερετε καμια εφαρμογη για ν73 που να εχει χρονομετρο?οσο πιο ακριβες τοσο πιο καλα, αλλα και μεχρι δευτερολεπτα μου φτανουν.Εψαξα στα "μαγαζακια" αλλα δεν βρηκα τπτ

@mytie δοκιμασε το stopwatch
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Κατέβασε το Handy Clock. Είναι εξαιρετικό.

xxxxxxxxxxxxx

Καλα λες, το ξεχασα αυτο.. :O

Επειδη το alarm manager μου εσπαγε το νευρα γιατι την πρωτη φορα ο ηχος χτυπουσε με τον ηχο που ειχα ορισει εγω και μετα με τον δικο του εκανα εγκατασταση το handy clock και ρυθμισα τον ηχο για το ξυπνητηρι απο τοτε χτυπαει και της επομενες φορες με τον ηχο που εχω ορισει εγω, οποιος εχει το ειδιο προβλημα ασ το δοκιμασει :)

Υ.Γ.

Μου ειχε βρει την ληση ο @nervous

μηπως ξερετε καμια εφαρμογη για ν73 που να εχει χρονομετρο?οσο πιο ακριβες τοσο πιο καλα, αλλα και μεχρι δευτερολεπτα μου φτανουν.Εψαξα στα "μαγαζακια" αλλα δεν βρηκα τπτ

Να προσθεσω μια ακομα : Best timer ,καινουργια σχετικα - Create date: Aug 03, 2007

http://www.smartphoneware.com/timer-for-s60-3rd-edition-product.php

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Υπάρχει καμμια εφαρμογή για να ανοιγω αρχεία με κατάληξη rar στο Ν95 ?

με τον x-plore μπορεις να ανοιγεις τα .rar

καλημερα σε ολους. ξερει καποιος να μου πει πως μπορω

να ανοιγω τα avi αρχεια με τον coreplayer κατευθειαν

απο την διαχειριση αρχειων η απο τον x-plore ? δοκιμασα

με την επιλογη file association του x-plore αλλα δεν γινετε.

κανω κατι λαθος? οποιος μπορει να βοηθησει.... ευχαριστω.

Κι εμένα θα με ενδιέφερε μία εφαρμογή με αστρονομικά θέματα :)

για σενα και τον αλλο φιλο που το ζητησε δοκιμαστε αυτο

http://rapidshare.com/files/52842641/MobileStarChart.v0.09.zip.html

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

για σενα και τον αλλο φιλο που το ζητησε δοκιμαστε αυτο

http://rapidshare.com/files/52842641/MobileStarChart.v0.09.zip.html

Πολύ καλός φίλε, υπάρχει κ αυτό, αλλά θέλει αρχικά να συνδεθείς στο δικτυο, registration και login. Φυσικά freeware, απλά είναι λίγο ταλαιπωρία. Επίσης, το πρόγραμμα υποστηρίζει και GPS!

http://www.allaboutsymbian.com/software/item/MicroSky.php

το αλλο παλι θελει να γραψεις συντεταγμενες αλλα εχει μονο ετοιμες μερικες πολεις με αλλλα λογια δε μπορεις να εχεις ακριβως την τοποθεσια σου.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Με ένα format πιστεύω να στρώσει. Δες εδώ για το πώς γίνεται: Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε!

σ'ευχαριστω φιλε, αλλα εχω κανει και hard format και επανεγκατασταση του software και format της καρτας μνημης πολλες φορες και τιποτα.

Το autolock δεν φαινεται πουθενα σαν εφαρμογη αλλα ...λειτουργει. Μηπως καραταει κατι στην ROM?Ξερει μηπως κανεις αν μπορω να κανω κατι αλλο??

σ'ευχαριστω φιλε, αλλα εχω κανει και hard format και επανεγκατασταση του software και format της καρτας μνημης πολλες φορες και τιποτα.

Το autolock δεν φαινεται πουθενα σαν εφαρμογη αλλα ...λειτουργει. Μηπως καραταει κατι στην ROM?Ξερει μηπως κανεις αν μπορω να κανω κατι αλλο??

χρησιμοποιησε το unsis (θα το βρεις αν ψαξεις εδω) και μετα διεγραψε ενα ενα αρχειο που εχει εγκατασταθει στο κινητο με ενα explorer..

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Series 60/11.0.026; 9712) Opera 8.65 [el])

Υπάρχει καμμια εφαρμογή για να ανοιγω αρχεία με κατάληξη rar στο Ν95 ?

με τον x-plore μπορεις να ανοιγεις τα .rar

καλημερα σε ολους. ξερει καποιος να μου πει πως μπορω

να ανοιγω τα avi αρχεια με τον coreplayer κατευθειαν

απο την διαχειριση αρχειων η απο τον x-plore ? δοκιμασα

με την επιλογη file association του x-plore αλλα δεν γινετε.

κανω κατι λαθος? οποιος μπορει να βοηθησει.... ευχαριστω.

θα πρέπει να γράψεις την επέκταση avi (χωρίς την τελεία δηλαδή) και στην συνέχεια να επιλέξεις την εφαρμογή με την οποία θες να ανοίγει.

Γνώμη μου είναι ότι ο CorePlayer είναι χρήσιμος μόνο στην αναπαραγωγή mpeg1 αρχείων βίντεο. Για avi προσωπικά εξακολουθώ να βρίσκω καλύτερο το Smart Movie.

Σημειώστε ότι τουλάχιστο στο Ν95 η αναπαραγωγή σε πλήρη οθόνη είναι σκέτο ανέκδοτο, ενώ παρουσιάζει κολληματα και στην αναπαραγωγή των βίντεο υψηλής ποιότητας του Ν95. Με λίγα λόγια ο ενσωματωμένος player είναι σαφώς καλύτερος για αναπαραγωγή mpeg4 αρχείων.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Υπαρχει καποια Web Camera για το κινητο μας που να μην σηνεργαζετε με το pc suite?

Υπαρχει καποια Web Camera για το κινητο μας που να μην σηνεργαζετε με το pc suite?

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

προσπαθώ να εγκαταστήσω το .sis αυτής της εφαρμογής στο κινητό μου αλλά στην οθόνη του κινητού μου μου βγάζει σφάλμα πηστοποιητικού. Τι είναι αυτο? λύνεται?

xxxxxxxxxxxxxxx

==>www.wiinews.gr<== The best GREEK wii blog

[sIGPIC][/sIGPIC]

προσπαθώ να εγκαταστήσω το .sis αυτής της εφαρμογής στο κινητό μου αλλά στην οθόνη του κινητού μου μου βγάζει σφάλμα πηστοποιητικού. Τι είναι αυτο? λύνεται?

xxxxxxxxxxxxxx

Πρέπει να τη κάνεις sign για να μπορέσεις να την εγκαταστήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλησπερα.θελω να βαλω τον Opera browser στο ν73 και καθε φορα που παω να κατεβασω το κραΝκ μου βγαζει το Nod32 trojan/Win32 warning ,αν ειναι ευκολο να δωσω σε καποιον που το εχει το ΙΜΕΙ μου να μ στειλει με pm το password.. και κατι αλλο, τωρα τελευταια δεν μπορω να συνδεθω στο messenger μεσω κινητου, βαζω username και password προσπαθει να συνδεθει κανα 2 λεπτο και μου βγαζει μνμ αποτυχια συνδεσης ελεγξτε τις ρυθμισεις δικτυου και το σημειο προσβασης.Τα ιδια με πριν βαζω VF live!Postpay (τα εχω δοκιμασει και ολα τα αλλα) και το κινητο μπαινει στη σελιδα της Vogafone οταν κρατησω το 0 που σημαινει οτι το δικυο ειναι ρυθμισμενο...

προπάθησα με ένα αρχείο που είχε μέσα αλλά μου λέει σφάλμα εφαρμογής
ΣΤΗΝ πρωτη σελιδα εχει ενα αναλυτικο οδηγο πως να κανεις sign μια εφαρμογη
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

ΣΤΗΝ πρωτη σελιδα εχει ενα αναλυτικο οδηγο πως να κανεις sign μια εφαρμογη

Thanx. Τον διάβασα τον οδηγό αλλά δεν κατάλαβα πως να κάνω λογαριασμό στο symbiansigned. Πήγα σε αυτό το site αλλά δεν λέει πουθενά για δημιουργεία λογαριασμών

==>www.wiinews.gr<== The best GREEK wii blog

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanx. Τον διάβασα τον οδηγό αλλά δεν κατάλαβα πως να κάνω λογαριασμό στο symbiansigned. Πήγα σε αυτό το site αλλά δεν λέει πουθενά για δημιουργεία λογαριασμών

Είναι κλειδωμένες οι εγγραφές. Στείλε μου το ΙΜΕΙ του κινητού σου μέσω pm για να στο κάνω sign.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...