ilka71 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 οχι οχι δε με καταλαβες...εννοω στο αυτι αυτι αυτουνου που σε καλει ακουγεται το μπιπ ΜΙΑ φορα οποτε ο αλλος ισως ψυλλιαστει οτι τον γειωνεις στεγνα με καποιο τροπο...δοκιμασε το με το σταθερο σου... ετσι λοιπον οταν ο αλλος εχει προλαβει κ εχει ακουσει το μπιπ μετα ειναι λιγο δυσπιστος...εκτος κι αν ειναι καποιος που δεν ξερει απο κινητα και το χαψει... καλα καταλαβα...οταν με καλουν αυτοι ΔΕΝ ακουνε κανενα ντριν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Άνοιξαν οι εγγραφές στο http://www.symbiansigned.com για όποιον ενδιαφέρεται. In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BioBill Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Το ανέφερε ο Porfyras το πρόβλημα που λες (Αλέξανδρος). Δεν είναι πρόβλημα του MobiLex αλλά του Python (της πλατφόρμας που το υποστηρίζει). Κάτι παθαίνει με τις μεγάλες ερμηνείες που πιάνουν πολλές σελίδες και κρασάρει. Ελπίζουμε να φτιάξει σε επόμενη έκδοση. Σ΄ ευχαριστώ και πάλι. Ναι, η 3.0.1 λύνει κατά πολύ την ακολουθία των σελίδων αλλά, εαν θέλεις πραγματικά καλό scrolling κατά γραμμές και όχι σελίδες βάλε αυτήν την έκδοση. http://www.rapiduploader.com/777890 Πλέον θα έχουμε όλοι (όλες οι συσκευές) ενεργό κέρσορα στις ερμηνείες των λημμάτων. Το scrolling θα γίνεται ανά γραμμή και όχι ανά σελίδα Έπαιξα και με τα buffers στην παρουσίαση των λημμάτων. Πολλά από τα μεγάλα λήμματα πλέον εμφανίζονται κανονικά, όχι όμως όλα. P.S.= O χρόνος που μπορώ να διαθέσω για pythoning δυστυχώς είναι πολύ λίγότερος απο όσο θα ήθελα. Porfyras Ο χρόνος που έχεις διαθέσει είναι ήδη αρκετός, όσοι παρακολουθούν το θέμα το ξέρουν καλά και πιστεύω πως δεν θα έχουν πρόβλημα να περιμένουν όσο χρειάζεται. θα δοκιμάσω την έκδοση που δίνεις πιο πάνω και τα λέμε thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Θέλω ένα πρόγραμμα για να περνάω, να συμπιέζω σε aac και να "τακτοποιώ" την μουσική στο τηλέφωνο μου. Θα ήθελα, αν υπάρχει, κάποιο που θα μου εμφανίζει στο τηλέφωνο, ανάμεσα στα άλλα, το εξώφυλλο του δίσκου. In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 κατι για convert σε acc θα ήθελα και εγώ.θελα να τα δοκιμασω στο ν95 Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 δυστυχώς για νέους χρήστες ούτε signed ούτε ΤΙΠΟΤΑ. Εχουμε καμιά ιδέα πότε θα ξανανοίξει? Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 ανοιξε ηδη! Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορει να επεξεργαζετε βιντεο και φωτογρφιες μεσα στο κινητο (Ν73) ??? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορει να επεξεργαζετε βιντεο και φωτογρφιες μεσα στο κινητο (Ν73) ??? Αν και το κινητό νομίζω ότι έχει δική του επεξεργασία (τουλάχιστον στις φωτό) μπορείς να δοκιμάσεις και το PhotoRite (στα γνωστά μέρη) που κάνει εκτός των άλλων και AutoFix στις φωτογραφίες με ένα κλικ ;) MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 iparxei kamia efarmogi gia 3250 pou na exei ta kokteil kai pos ftiaxnontai? eixa mia kapote sto 6260 alla den thimamai pos legete Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Αν και το κινητό νομίζω ότι έχει δική του επεξεργασία (τουλάχιστον στις φωτό) μπορείς να δοκιμάσεις και το PhotoRite (στα γνωστά μέρη) που κάνει εκτός των άλλων και AutoFix στις φωτογραφίες με ένα κλικ ;) thanks Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 υπαρχει κανενα προγραμμα με πολλα ξυπνητηρια , να εχει τουλαχιστον 4 με 5 με διαφορετικες ωρες το καθε ενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kelfer Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Προσπάθησε λίγο μ' αυτήν την έκδοση του slovo http://nokia-n91-software.epocware.com/SlovoEd.html Φίλε μου το κατέβασα από το link που δίνεις και έψαξα και στο xxxxxxxxxxx για ξεκλειδωτήρι αλλά εκεί έχασα το τρένο.:cry: Κατέβασα το Slovoed******5_x6_x.rar αλλά δεν το βλέπω να θέλει να συνεργαστεί, :mad:ίσως να είναι για παλιότερη έκδοση? Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι? :O Ευχαριστώ προκαταβολικά, Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Φίλε μου το κατέβασα από το link που δίνεις και έψαξα και στο xxxxxxxxxx για ξεκλειδωτήρι αλλά εκεί έχασα το τρένο.:cry: Κατέβασα το Slovoed******5_x6_x.rar αλλά δεν το βλέπω να θέλει να συνεργαστεί, :mad:ίσως να είναι για παλιότερη έκδοση? Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι? :O Ευχαριστώ προκαταβολικά, Νίκος 1)Αν κρίνω απο το avatar, αυτή η έκδοση του slovo πρέπει να σου δουλέψει (αρκεί να μην την χρησημοποιείς συχνά γιατί μετά θα σου σπάσει τα νεύρα για δήλωση αγοράς) http://nokia-n71-software.epocware.com/SlovoEd/Greek.html 2)Εάν οι απαιτήσεις σου για αγγλοεληνικό (και αντιστρόφως) λεξικό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος και εγκατέστησε το MobiLex. 3)Νίκο μου,εάν ρίχνεις "άδεια" να πιάσεις "γεμάτα" .......ατύχησες !:)Δεν θα δώσω σε κανέναν,παραβιασμένες ή αντεγραμμένες protected βάσεις δεδομένων :!: http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 υπαρχει κανενα προγραμμα με πολλα ξυπνητηρια , να εχει τουλαχιστον 4 με 5 με διαφορετικες ωρες το καθε ενα. Alarm Manager :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι το Psiloc’s miniGPS http://shop.psiloc.com/en/Application,262299,Psiloc+MiniGPS Αν κατάλαβα καλά χρησιμοποιεί το GSM αλλά γιατί; Μπορείς να εντοπίσεις τη θέση του κινητού ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 kaλα φοβερο το κολπο συνδυσμου του handy blacklist με την προωθηση σε νουμερο που δεν υπαρχει!"ο συνδρομητης που καλεσατε δεν υπαρχει!" και ασε τους ανεπιθυμητους να ψαχνουν!εγω λεω να το κανω προωθηση στο 1231 που ειναι και δωρεαν να μιλανε με τη τιμ αντι για μενα!lol! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 τι εννοεις συνδυασμου? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedja Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Και εγώ θα ήθελα να μάθω αυτόν τον συνδιασμό Προώθησης και Black list τώρα που θα πάρω άδεια, για να γείωσω το γραφείο ;) :). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι το Psiloc’s miniGPS http://shop.psiloc.com/en/Application,262299,Psiloc+MiniGPS Αν κατάλαβα καλά χρησιμοποιεί το GSM αλλά γιατί; Μπορείς να εντοπίσεις τη θέση του κινητού ; Είναι 1 εφαρμογή που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, η οποία σου έδινε τη δυνατότητα να σταμπάρεις περιοχές ανάλογα με το που βρίσκεσαι και να αλλάζει αυτόματα το προφίλ σου. Πχ. όταν πας στη δουλειά, σταμπάρεις το μέρος που είσαι με βάση τις κυψέλες του δικτύου σου και το βάζεις να σου βάζει το αθόρυβο προφίλ.Μόλις απομακρυνθείς από το σημείο που έχεις σημειώσει ως "δουλειά", το προφίλ μπορεί να ξαναγυρίσει σε κάτι άλλο. Πάντως το είχα δοκιμάσει για 1 διάστημα και δυστυχώς δεν είναι αποτελεσματικό, καθώς οι κυψέλες δίνουν στίγμα για πολύ μεγάλο εύρος. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Παιδια δοκιμασε κανεις το xptheme?ειναι ενα prog που κανει το κινητο να μοιαζει κατα πολυ με το iphone!ειναι στα γνωστα μαγαζια!!!!εχει την φαση του παντως... καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 τι εννοεις συνδυασμου? μια σελιδα πισω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εχω το Ν73 βαζω Excell Word και τα διαβαζει κανονικα. Ολα καλα. Θελω ομως μεσα στο Excell αν μπορω να γραψω κατι. Αν υπαρχει καποιο Free προγραμμα για αυτο. Βγαινω σε αδεια και πρεπει να τα εχω μαζι μου ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εχω το Ν73 βαζω Excell Word και τα διαβαζει κανονικα. Ολα καλα. Θελω ομως μεσα στο Excell αν μπορω να γραψω κατι. Αν υπαρχει καποιο Free προγραμμα για αυτο. Βγαινω σε αδεια και πρεπει να τα εχω μαζι μου ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων Χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα για να κάνεις edit αρχεία του office. Αυτό είναι το quickoffιce το οποίο μπορείς να το δεις εδώ και να το βρεις από τα γνωστά μαγαζάκια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 kaλα φοβερο το κολπο συνδυσμου του handy blacklist με την προωθηση σε νουμερο που δεν υπαρχει!"ο συνδρομητης που καλεσατε δεν υπαρχει!" και ασε τους ανεπιθυμητους να ψαχνουν!εγω λεω να το κανω προωθηση στο 1231 που ειναι και δωρεαν να μιλανε με τη τιμ αντι για μενα!lol! Τις κλήσεις που έχει μπλοκάρει το πρόγραμμα μπορείς να τις δεις μετά; In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts