Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια help please αν ξερει καποιος γιατι ειναι αναγκη.Με το adobe οταν παω να ανοιξω καποιο αρχειο μου βγαζει error''ανεπαρκης μνημη''

και κλεινει η εφαρμογη.Εχω το τελευταιο firmware.Exει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;Ξερετε αν υπαρχει καποια λυση;:(

adok13

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια help please αν ξερει καποιος γιατι ειναι αναγκη.Με το adobe οταν παω να ανοιξω καποιο αρχειο μου βγαζει error''ανεπαρκης μνημη''

και κλεινει η εφαρμογη.Εχω το τελευταιο firmware.Exει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα;Ξερετε αν υπαρχει καποια λυση;:(

Όταν το αρχείο είναι μεγαλύτερο από 5ΜΒ στο βγάζει αυτό,

Η λύση είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πρόγραμμα, πχ το pdf+

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Το ίδιο μου έβγαζε κι εμένα,οπότε απεγκατέστησα την έκδοση 1.02 που είχα και ξαναδοκίμασα, τότε εγκαταστάθηκε κανονικά:D

dmarccos το ιδιο συμβαινει και τωρα που την απεγκατεστησα.κατι αλλο πρεπει να φταιει!!

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια προσπαθω να κανω μερικεσ εφαρμογεσ sign,κανω ολα τα βηματα κανονικα,κατεβασα και το πιστοποιητικο και μολις παταω διπλο κλικ για να μοu βγαλει την νεα sign εφαρμογη μου λεει "file signing faild.maybe certificate is wrong or you entered tha wrong password" τι μπορει να κανω λαθος?

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλαρακι σε ευχαριστω πολυ.κ εγω το ιδιο λαθος εκανα .τελικα τα καταφερα .κ παλι σε ευχαριστω.το zip πως δουλευει στο κινητο?πως μπορω να zιpαρω εικονες βιντεο μουσικη?δε μπορω να τα καταφερω.

Καλημέρα.

Χρειάζομαι 1 βοήθεια για την εγκατάσταση του σπασίματος.

Η εγκατάσταση του βασικού αρχείου έγινε κανονικά αφού πρώτα το έκανα sign.

Το σπάσιμο όμως δεν περνάει με τίποτα.Το έκανα sign και στην εγκατάσταση μου βγάζει το μήνυμα για έλεγχο ημερομηνιών/ληγμένο πιστοποιητικό.Δοκίμασα να αλλάξω ημερομηνίες,αλλά δεν έγινε τίποτα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι,γιατί δεν μπορώ να κάνω τα βασικά, δηλαδή έστω view 1 αρχείο excel.Πάω να το κάνω open και μου βγάζει ότι πρέπει να αγοράσω Licence.Αυτό δεν έπρεπε να είναι στα στάνταρ και να πληρώνεις μόνο για το Edit?

Στον οδηγό για sign αναφέρονται δύο λεπτομέρειες:

"Λεπτομέρεια 1 για το τέλος:

Για κάθε ενδεχόμενο κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής στο τηλέφωνο περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα πριν πατήσετε το OK στο τηλέφωνο. Αν βιαστείτε υπάρχει πιθανότητα να αρνηθεί την εγκατάσταση βγάζοντας μήνυμα για λάθος πιστοποιητικά ή ημερομηνίες. Αν συμβεί δε χάλασε ο κόσμος. Ξανακάντε το αλλά αυτή τη φορά περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα.

Λεπτομέρεια 2 για το τέλος:

Aπό ότι αναφέρεται και στον original οδηγό, σιγουρευτείτε ότι στο τηλέφωνο η "Μορφή ημερομηνίας" είναι ρυθμισμένη σε "ηη μμ χχχχ" (Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Ημερομηνία και ώρα) αλλιώς κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής στο τηλέφωνο μπορεί να βγάλει μήνυμα λάθους για ληγμένες ημερομηνίες κτλ.

Το δοκίμασες μήπως φταίει αυτό;

Αν δε βγάλεις άκρη, υπάρχει και το Office Suite. Νομίζω ότι είναι και καλύτερο.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Στον οδηγό για sign αναφέρονται δύο λεπτομέρειες:

"Λεπτομέρεια 1 για το τέλος:

Για κάθε ενδεχόμενο κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής στο τηλέφωνο περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα πριν πατήσετε το OK στο τηλέφωνο. Αν βιαστείτε υπάρχει πιθανότητα να αρνηθεί την εγκατάσταση βγάζοντας μήνυμα για λάθος πιστοποιητικά ή ημερομηνίες. Αν συμβεί δε χάλασε ο κόσμος. Ξανακάντε το αλλά αυτή τη φορά περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα.

Λεπτομέρεια 2 για το τέλος:

Aπό ότι αναφέρεται και στον original οδηγό, σιγουρευτείτε ότι στο τηλέφωνο η "Μορφή ημερομηνίας" είναι ρυθμισμένη σε "ηη μμ χχχχ" (Εργαλεία > Ρυθμίσεις > Ημερομηνία και ώρα) αλλιώς κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής στο τηλέφωνο μπορεί να βγάλει μήνυμα λάθους για ληγμένες ημερομηνίες κτλ.

Το δοκίμασες μήπως φταίει αυτό;

Αν δε βγάλεις άκρη, υπάρχει και το Office Suite. Νομίζω ότι είναι και καλύτερο.

Από την αρχή δοκιμάστηκαν και αυτά.

Ωστόσο παραμένει η απορία μου.

Το σπάσιμο είναι για να κάνεις edit ή και για το view?Γιατί ούτε το απλό άνοιγμα δουλευει για να βλέπω τα αρχεία μου και ζητάει licence.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια μηπως ξερετε προγραμμα αυτοματης ενεργοποιησης απενεργοποιησης τηλεφωνου Ν80

Δεν υπαρχει κατι ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι,γιατί δεν μπορώ να κάνω τα βασικά, δηλαδή έστω view 1 αρχείο excel.Πάω να το κάνω open και μου βγάζει ότι πρέπει να αγοράσω Licence.Αυτό δεν έπρεπε να είναι στα στάνταρ και να πληρώνεις μόνο για το Edit?

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μόνο viewer έτσι κι αλλιώς. Ως εκ τούτου θέλει licence για να δεις αρχεία office...για να κάνεις editing δοκίμασε το office suite-το χρησιμοποιώ καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Sony logo.gif

Εγκατέστησα το Large time screensaver αφού τρόμαξα να το κάνω sign στο Ν80 και μου εμφανίζει την ώρα από την μέση και πάνω. τους μισούς αριθμούς. Το δοκίμασε κανείς άλλος;

Όποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει από εδώ

καλημερα,πως μπορω τις εφαρμογες που βαζω στο κινητο μου ν8ο να μην αποθηκευονται στο φακελο μου αλλα σε καπιον αλλο.Υπαρχει τροπος αυτον τον φακελο να το κανω συντομευση σε κατασταση αναμονης?Ευχαριστω

Guest Tankwart
το πρωτο γινεται με"νεος φακελος" ,το 2ο δε νομιζω να γινεται...δυστυχως.....αααααχ που εισαι ρε Smartsettings ;)

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μόνο viewer έτσι κι αλλιώς. Ως εκ τούτου θέλει licence για να δεις αρχεία office...για να κάνεις editing δοκίμασε το office suite-το χρησιμοποιώ καιρό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Μια και το χρησιμοποιείς μπορείς να με διαφωτίσεις σχετικά με τα παρακάτω?

Κατέβασα το office suite version 3 από το xxxxxxxxxx και μάλιστα από κάποιον που το είχε ανεβάσει στο forum και έδινε και ένα 16ψήφιο κωδικό για να κάνεις register. Το έκανα εγκατάσταση στο Ν73 ΜΕ μου (στην κάρτα μνήμης) μέσω PC Suite.

Παρατήρησα λοιπόν το εξής : όταν πάω να ανοίξω ένα αρχείο WORD μέσω του Quickoffice (που είναι στο φάκελο ''Γραφείο'', στο Μενού), κατά το άνοιγμα εμφανίζει το σύμβολο του Quickoffice, αλλά μετά βγάζει τις επιλογές του officesuite, λες και παρακάμπτει το Quickoffice.

Επίσης όταν πάω στη "διαχείριση αρχείων" για να ανοίξω ένα αρχείο WORD (τα έχω αποθηκευμένα μέσα στο φάκελο Documents της κάρτας μνήμης) μάλλον το ανοίγει με το officesuite γιατί μου εμφανίζει πάλι τις επιλογές του officesuite

Και ακόμα: όταν ένα κείμενο word περιέχει ένα πίνακα του οποίου τα περιγράμματα έχω επιλέξει να μην φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή (φαίνονται σαν διακεκομμένη γραμμή και δεν εμφανίζονται στην εκτύπωση), αυτά εμφανίζονται όταν το κείμενο ανοίγει με το officesuite. Και αν το κείμενο τροποποιηθεί με το Officesuite όταν το ξανανοίξω στον υπολογιστή βλέπω πάλι τα περιγράμματα. Σου έχει συμβεί?

Επιπλέον παρατήρησα, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, πως αρχεία μεγέθους από 500kB και πάνω ανοίγουν γρηγορότερα με το officesuite απ΄ ότι πριν με το Quickoffice.

Ευχαριστώ.

Τελικά δοκίμασα την πρόταση σου και μπήκε με τη 1.Και μου ανοίγει και τα αρχεία για edit.:)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια κατεβασα τον νεο x-plore 1.05 για το n73 μου,το εκανα και sign ολα τα βηματα κανονικα και μολις το εγκαθιστω ειναι παλι unsign.γιατι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

To ξέρω ότι σίγουρα έχει αναφερθεί και άλλες φορές οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη..:)

θέλω αν γίνεται κάποιος να μου δώσει κάποιο link για το office suite και για κάποιο file explorer για το Ν76 μου..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!!

το πρωτο γινεται με"νεος φακελος" ,το 2ο δε νομιζω να γινεται...δυστυχως.....αααααχ που εισαι ρε Smartsettings ;)
Γνωριζω πως να κανω καινουργιο φακελο θελω τη βοηθεια σας για το πως να κανω οι οι εφαρμογες να μπαινουν σε διαφορετικο φακελο απο τον προεπιλεγμενο τ

To ξέρω ότι σίγουρα έχει αναφερθεί και άλλες φορές οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη..:)

θέλω αν γίνεται κάποιος να μου δώσει κάποιο link για το office suite και για κάποιο file explorer για το Ν76 μου..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!!!!

Το office suite μπορείς να το πάρεις απο το προσωπικό μου αρχείο :p :

http://rapidshare.com/files/35406858/OfficeSuite3rd.rar

Για ό,τι άλλο θέλεις, στα εξής "μαγαζάκια" αφού πρώτα κάνεις μια εγγραφή:

xxxxxxxxxxxx

:) :)

Το office suite μπορείς να το πάρεις απο το προσωπικό μου αρχείο :p :

http://rapidshare.com/files/35406858/OfficeSuite3rd.rar

Για ό,τι άλλο θέλεις, στα εξής "μαγαζάκια" αφού πρώτα κάνεις μια εγγραφή:

xxxxxxxxxxxx

:) :)

thanx.. έχω κάνει ήδη register εκεί αλλά χάνομαι..ιδίως με τους χάρτες για tomtom που θέλω..κάποιο καλό link με οργανωμένους χάρτες για το tomtom 6.02?( έχω μπερδευτεί γιατί όπως διαβάζω δεν μπαίνουν όλοι σε αυτή την έκδοση..:confused: )

office suite έχω περάσει το 2_11 γιατί είχα πρόβλημα με το 3.0 (με το s****l). είναι πολύ αργό ή μου φαίνεται?

το fexplorer είχα βρεί αλλά μάλλον δεν ήταν για 3rd edition γιατί δεν το ανοίγει

edit:τελικά πέρασα το x-plore..

χαιρετω!

θελω να αλλαξω το operator logo σε s60 3rd (cosmote , vodafone ktl) ,

εχω βρει προγραμματα οπως το feexplorer , αλλα οταν το κανω εγκατασταση μου λεει ' να επιτραπει προσβαση για πραγματοποιηση κλησεων??' !!! και γιαυτο το λογο το ακυρωνω φυσικα! o se explorer τρεχει κανονικα αλλα δεν εχεις προσβαση σε αρχεια system εκει νομιζω βρισκονται τα logo..

βρηκα κ ενα αλλο προγραμμα που βαζεις κινουμενα λογοτυπα,anisib, νομιζω το λενε, αλλα κ αυτο τα ιδια,,

γνωριζετε / εχετε καποιο προγραμματακι?

ευχαριστω που με ακουσατε!!!!!

Διάβασε αυτόν τον οδηγό που δόθηκε στο myphone για το anisib απο τον gianpithio:

ΠΡΟΕΤOΙΜΑΣΙΑ

Kανουμε εγκατασταση στην μνημη του τηλεφονου ολα τα αρχεια

(οποσδηποτε στην μνημη του τηλεφονου γιατι αλιος δεν θα δουλευει το AniSymb)

1)AniSymbGR

2)appswitch_selfsigned

3)fgimage11

4)PythonForS60_1_3_22_3rdEd_selfsigned

5)PythonScriptShell_1_3_22_3rdEd_selfsigned

*Αν εχουμε στο κινητο μας ενεργοποιημενη την αυτοματη ενημερωση ημερομηνιας και ωρα πρεπει να την αλαξουμε γιατι το AniSymb δεν θα δουλεψει > ευχαριστω τον @theka_2003 για αυτη του την παρατηρηση.

1)Μεσα στον υπολογιστη μας αλαζουμε της διαστασεις τον logo αναλογα με το κινητο που εχουμε οι διαστασεις ειναι.

Ν73 = 134 x 35

N80 = 194 x 50

N91 = 97 x 25

N93 = 134 x 35

N5500 = 97 x 25

2)Μεταφερουμε με την βοηθεια ενος card reader τους φακελους με τα logo μεσα στην καρτα μας π.χ. στο Ε/logos/.....και μεσα βαζουμε τους φακελους με τα logo που θελουμε να τρεξουμε.

3)Με ενα διαχ.αρχειων παιρνουμε ολοκληρο το φακελο με τα logo απο εκει που τα ειχαμε βαλει και τον κανουμε επικολιση μεσα στο C/system/apps/anisimb/...

4)Επιλεγουμε απο της ρυμισεις του διαχ.αρχειων να φαινοντε τα κρυφα αρχεια. Mετα παμε μεσα στο φακελο με τα logo π.χ. μεσα στο C/system/apps/anisimb/Skull και θα βρουμε ενα αρχειο με το ονομα Thumbs.db αυτο το αρχειο το σβηνουμε (αν δεν επιλεξουμε να φαινονται τα κρυφα αρχεια μεσα απο τον διαχ.αρχειων δεν θα μπορουμε να δουμε το αρχειο Thumbs.db για να το σβησουμε και ετσι δεν θα λειτουργει το logo μας).

5)Ανηγουμε το AniSymb και διαλεγουμε το logo που θελουμε, για να βγουμε παταμε το πληκρο του μενου για μεινη ανηκτο το AniSymb. Τορα το βλεπουμε να τρεχει κανονικα στην οθονη μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Φιλικα Γιαννης

Eυχαριστω πολη τον Veteran2004 που μας εδωσε το AniSymbGR και τον manos_23 που με βοηθεισε να τρεξω το AniSymbGR.

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

thanks φιλε μου, αλλα αυτα μου ζητανε προσβαση σε δικτυο! το κανει σε καποιον αλλο αυτο?? παιζει να εχει ιο? η το κινητο μου μπερδευεται??

2)appswitch_selfsigned

3)fgimage11

4)PythonForS60_1_3_22_3rdEd_selfsigned

5)PythonScriptShell_1_3_22_3rdEd_selfsigned

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...