qqqqqaa Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Αυτα τα εχω δει και τα εχω κανει και δεν αλαξε τιποτα μηπως μπορει καποιος να μουτα πει στα ελληνικα αμα γινεται εχω to n93. Ευχαριστω!!!!!!!!!!!! Λοιπόν, μόλις δοκίμασα τις γραμματοσειρές στο κινητό μου(Nokia N93).Πρώτον για να τις βάλεις πρέπει να τις μετονομάσεις στο σωστό όνομα(πχ, NOSNRS60.ttf) Οταν τις έβαλα αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα που με έκανε να τις βγάλω αμέσως αλλά και με κόπο.Βάζοντας τις γραμματοσειρές στη κάρτα μνήμης το κινητό χρησιμοποποιεί την κάρτα μνημης συνέχεια.Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια.Οταν πχ έχεις ένα θέμα αποθηκευμένο στην κάρτα μνήμης και θελεις να συνδέσεις το κινητό σου με τον υπολογιστή για να χρηιμοποιήσεις την επιλογή μεταφοράς αρχείων αυτόματα σου αλλάζει το θέμα με το κλασσικο (και κόβει την επκοινωνία με την καρτα μνήμης).Με τις γραμματοσειρές όμως δεν γίνεται το ίδιο και δεν αφήνει το τηλέφωνο να συνδεθεί με το κινητό βγάζοντας ένα μύνημα για το ότι ένα πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη κάρτα μνήμης και δεν την αφήνει να συνδεθεί. Αρα για να μεταφέρεις αρχεία στην καρτα μνήμης θα πρέπει να την βγάζεις κάθε φορά από το κινητό και να την βάζεις σε ένα card reader.:( Την άλλη εκδοχή του να καταφέρεις να εγκαταστήσεις τις γραμματοσειρές στη μνήμη του τηλεφώνου δεν θέλω ούτε να τη σκέφτομαι αυτή την εκδοχή γιατί ακόμα και να τις βάλεις μετά δεν θα μπορείς να τις βγάλεις!!!!:eek: Αρα συμβιβαστείτε με αυτή τη γραμματοσειρά που έχει το κινητό εκτός αν θέλετε να μπείτε σε χρονοβόρες διαδικασίες και ίσως κάποτε( με το βάλε βγάλε της κάρτας μνήμης) σε μπελάδες:whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Μια ερωτηση παρακαλω αν ξερει κανεις. Εχετε βαλει το bemused που ειναι για να παιζεις την μουσικη του υπολογιστη απο το κινητο σου με bluetooth? Αν το εχει βαλει κανεις στο κινητο του και του δουλευει ασ με ενημερωσει παρακαλω γιατι εμενα στο Ν80 μου γραφει σφαλμα -25 οταν το ανοιγω. Το αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Aυτο που με ενδιαφερη εμενα να μαθω ειναι οτι αν κανω μια εφαρμογη sing με αυτο το πιστοποιητικο οσο καιρος και να περαση ειτε ειναι μεσα στο κινητο μου ειτε σαν αρχειο μεσα στο pc μου και περασουν 2 χρονια θα λειτουργει - κανει εγκατασταση κανονικα? :) λογικα δε θα εγκαθιστανται, αλλα μπορεις να ξανακανεις sign κανονικα Αυτα τα εχω δει και τα εχω κανει και δεν αλαξε τιποτα μηπως μπορει καποιος να μουτα πει στα ελληνικα αμα γινεται εχω to n93. Ευχαριστω!!!!!!!!!!!! δες τι ονοματα εχουν οι γραμματοσειρες στο Z:\resource\fonts\ και μετονομασε τες ετσι ακριβως πριν τις βαλεις στην καρτα μνημης. στην καρτα θα τις βαλεις στο E:\resource\fonts\ προφανως αφου το συνδεσεις με καλωδιο και επιλεξεις μαζικη αποθηκευση. Λοιπόν, μόλις δοκίμασα τις γραμματοσειρές στο κινητό μου(Nokia N93).Πρώτον για να τις βάλεις πρέπει να τις μετονομάσεις στο σωστό όνομα(πχ, NOSNRS60.ttf) Οταν τις έβαλα αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα που με έκανε να τις βγάλω αμέσως αλλά και με κόπο.Βάζοντας τις γραμματοσειρές στη κάρτα μνήμης το κινητό χρησιμοποποιεί την κάρτα μνημης συνέχεια.Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια.Οταν πχ έχεις ένα θέμα αποθηκευμένο στην κάρτα μνήμης και θελεις να συνδέσεις το κινητό σου με τον υπολογιστή για να χρηιμοποιήσεις την επιλογή μεταφοράς αρχείων αυτόματα σου αλλάζει το θέμα με το κλασσικο (και κόβει την επκοινωνία με την καρτα μνήμης).Με τις γραμματοσειρές όμως δεν γίνεται το ίδιο και δεν αφήνει το τηλέφωνο να συνδεθεί με το κινητό βγάζοντας ένα μύνημα για το ότι ένα πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη κάρτα μνήμης και δεν την αφήνει να συνδεθεί. Αρα για να μεταφέρεις αρχεία στην καρτα μνήμης θα πρέπει να την βγάζεις κάθε φορά από το κινητό και να την βάζεις σε ένα card reader.:( Την άλλη εκδοχή του να καταφέρεις να εγκαταστήσεις τις γραμματοσειρές στη μνήμη του τηλεφώνου δεν θέλω ούτε να τη σκέφτομαι αυτή την εκδοχή γιατί ακόμα και να τις βάλεις μετά δεν θα μπορείς να τις βγάλεις!!!!:eek: Αρα συμβιβαστείτε με αυτή τη γραμματοσειρά που έχει το κινητό εκτός αν θέλετε να μπείτε σε χρονοβόρες διαδικασίες και ίσως κάποτε( με το βάλε βγάλε της κάρτας μνήμης) σε μπελάδες:whistle: δεν ειναι τοσο τραγικο, απλα κανεις ενα restart χωρις την καρτα μνημης μεσα. μετα την ξαναβαζεις και το συνδεεις με το pc. βεβαια αν συνηθιζεις να το συνδεεις συνεχεια ειναι λιγο κουραση...:) αυτο το screensaver το εχετε δει; ειναι απο τα παλια s60 :) xxxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Aυτο που με ενδιαφερη εμενα να μαθω ειναι οτι αν κανω μια εφαρμογη sing με αυτο το πιστοποιητικο οσο καιρος και να περαση ειτε ειναι μεσα στο κινητο μου ειτε σαν αρχειο μεσα στο pc μου και περασουν 2 χρονια θα λειτουργει - κανει εγκατασταση κανονικα? :) Δεν είδα να διευκρινίζεται αυτό κάπου, αν το βρήκε κανένας, να μας το πει. Πάντως σκέψου το λίγο: Υπάρχει περίπτωση να κρατήσεις πειραματική εφαρμογή πάνω από μήνα, άντε δίμηνο το πολύ; Θα έχουν βγει 5 νέες εκδόσεις μέχρι τότε με ένα σωρό διορθώσεις και νέες δυνατότητες. Εδώ τελικές εφαρμογές έχουμε και τις αλλάζουμε στο τρίμηνο. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n7650_fun Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Nokia Sports Tracker Κοιτάξτε http://research.nokia.com/research/projects/SportsTracker/ Overview Nokia Sports Tracker is a GPS based activity tracker that runs on S60 smartphones. Information such as speed, distance and time are automatically stored to your training diary. To be able to use application for real, you need Nokia S60 3.0 phone with Bluetooth GPS device or Nokia S60 3.0 phone with integrated GPS. http://research.nokia.com/research/projects/SportsTracker/images/screenshot0278 http://research.nokia.com/research/projects/SportsTracker/images/screenshot0319 http://research.nokia.com/research/projects/SportsTracker/images/screenshot0351 http://research.nokia.com/research/projects/SportsTracker/images/screenshot0431 http://research.nokia.com/research/projects/SportsTracker/images/screenshot0499 http://research.nokia.com/research/projects/SportsTracker/images/screenshot0490 # Which Bluetooth GPS devices are supported? The application has been tested with Nokia LD-3W Bluetooth GPS module, but any Bluetooth enabled GPS module known to work with your phone should work. Most of the GPS modules have been designed primarily for car navigation use, therefore their performance in low speed (e.g. walking) may vary from manufacturer to manufacturer. # How do I install the application? There are two options: a) use phone browser to access this page and click installation link at the bottom of the page or b) download the installation package to your computer and perform the installation using PC Suite # My track plot has odd jumps and/or the measured distance seems to be too big. Some GPS receiver are more susceptible to positioning signal strength variations than others. Poor visibility to satellites may cause the calculated position to wonder around, increasing the apparent traveled distance. The situation can be especially challenging in urban canyons (tall buildings blocking the satellite view). User should position the GPS device so that it has clear view to the sky. # What phone models are compatible with the application? List of compatible phones is next to the download link below. The application is compatible with latest Nokia S60 3rd edition phones, such as N71, N73, N75, N76, N80, N81, N91, N92, N93, N93i, N95, E50, E60, E61, E62, E65, E70, E90, 3250, 5500 Sport, 6290, 6110 Navigator. # Can I see the recorded workout on a map? Currently the application does not contain any map content; stay tuned for an update. If you want to see your recorded track on the map, you can export the workout to a file in KML format (in workout summary choose Options->Save as->Export to Google Earth) that can be visualized using 3rd party applications, such as "Google Earth". Example screenshots below, satellite imagery shown is copyrighted by Google. Κατεβάστε http://research.nokia.com/research/projects/SportsTracker/SportsTrackerV135.sisx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
u5064247 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Καλησπέρα αυτό τι κάνει ?? Κώστας :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 geia sas paidia exei kapios to cubixuiq gia s60 3d giati mono gia s60 to brika!!! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 geia sas paidia exei kapios to cubixuiq gia s60 3d giati mono gia s60 to brika!!! Οτι και να ειναι ,αφορα uiq,το λεει απο μονο του :rolleyes: (mp3 player ειναι παντως ) http://cube.gamephone.pl/programs.html Τωρα μην μου πεις τι ειναι το uiq:p (http://www.uiq.com/) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Παιδες υπάρχει κανένα πρόγγραμα για το κινητό μας που να μπορείs να στέλνειs mp3 και midi file με mms δοκίμασα το profimail αλλα δεν εχει επιλογει για mms εχει μονον για buetooth, infrared, e-mail! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Η τελική έκδοση (v1.00 - shareware) του file browser Lonely Cat Games X-plore είναι γεγονός: (απόσπασμα από το site του developer) "X-plore Version: 1.00 X-plore is a file manager for Symbian phones, with wide range of functions on phone's file system. This software is shareware, with friendly price and relaxed registration option. Use the unregistered version as long as you wish. If you like the application, please buy it - you'll get faster application startup and close, customer support, free upgrades, and you'll help us to further improve this application." Για περισσότερα: http://www.lonelycatgames.com/?app=xplore Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Μια ερωτηση παρακαλω αν ξερει κανεις. Εχετε βαλει το bemused που ειναι για να παιζεις την μουσικη του υπολογιστη απο το κινητο σου με bluetooth? Αν το εχει βαλει κανεις στο κινητο του και του δουλευει ασ με ενημερωσει παρακαλω γιατι εμενα στο Ν80 μου γραφει σφαλμα -25 οταν το ανοιγω. Το αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Φίλε μου εγώ έχω το χρησιμοποιούσα για ένα διάστημα σε Ν80 και δεν είχα πρόβλημα :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 ευχαριστω nervous αλλα νομιζα πως θα μπορουσε να ειχε βγει γιατι εχει βγει και για s60!!!! μην μου πεις πως δεν ξερεις τη ειναι s60:lol: :p :happy: !!!!!!!!!! παντος καποιος καλος mp3 player υπαρχει που να παιζει ποιο δυνατα? Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 λογικα δε θα εγκαθιστανται, αλλα μπορεις να ξανακανεις sign κανονικα Δεν είδα να διευκρινίζεται αυτό κάπου, αν το βρήκε κανένας, να μας το πει. Πάντως σκέψου το λίγο: Υπάρχει περίπτωση να κρατήσεις πειραματική εφαρμογή πάνω από μήνα, άντε δίμηνο το πολύ; Θα έχουν βγει 5 νέες εκδόσεις μέχρι τότε με ένα σωρό διορθώσεις και νέες δυνατότητες. Εδώ τελικές εφαρμογές έχουμε και τις αλλάζουμε στο τρίμηνο. Eιθελα να ξερω τι γεινετε, μαλον ετσι πρεπει να ειναι :O Παντος αν μπουμε μεσα σε μια εφαρμογη που εχουμε κανει sing μεσα στα στοιχεια πιστ/κου γραφει εγκυρο εως :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Καλησπέρα, ψάχνω μια sis εφαρμογή που επιτρέπει στα ΟS9.1 κινητά να κάνουν μέσω bt απομακρυσμένο έλεγχο σε άλλα τηλέφωνα. Σε 1 Ε50 που το έχω δει, η εφαρμογή ονομαζόταν ftp_bt αλλά δε μπορώ κάπου να την εντοπίσω, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:O για δοκιμασε αυτο :) πρεπει να γραφτεις, αλλα θα το χρειαστεις ετσι κι αλλιως και γι'αλλες εφαρμογες. xxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amfikra Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 kalhspera se olous!! molis apokthsa ena nokia 3250 music edition kai pospa8w na brw an ginetai na emfanizetai oloklhrh h foto se plhrh o8onh otan me kallei kapoios... opoios gnwrizei answer please thanx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 kalhspera se olous!! molis apokthsa ena nokia 3250 music edition kai pospa8w na brw an ginetai na emfanizetai oloklhrh h foto se plhrh o8onh otan me kallei kapoios... opoios gnwrizei answer please thanx λεγεται fscaller δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=106593&page=39 post #763 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 εγω σε n93 που εχω την ftp_bt μια χαρα ειναι την θελεις? Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 my pleasure...:up: :) αλήθεια δοκίμασε κανείς το coolsms?? έχει ένα κακό...στέλνει μεν τα flash sms αλλά πάνω αναφέρει και τον αποστολέα...παίζει να ''εξαφανιστεί'' αυτή η λεπτομέρεια..?? :O ..να κάνουμε και καμια πλάκα..:p Nικο αναλογα με την σησκευη που στελνεις το sms! εγω σημερα εστηλα στον αδερφο μου που εχει sharp και δεν φανηκε ο αποστολεας :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 χχμμ..τελικά έτσι φαίνεται...το είδα και κάπου αλλού..πάντως σε Ν80 και ericsson Μ600ι δείχνει τον αποστολέα...:O εντωμεταξύ (δεν θυμάμαι αν το ξαναέγραψα) το Phone Guardian έγινε εντελώς uninstall από το κινητό μου...και όλα off να τα είχες εξακολουθούσε να τρέχει με αποτέλεσμα να κρατάει η μπαταρία με πολύ μέτρια χρήση το πολύ 18 ώρες...πως το κατάλαβα?? ακόμα και στο uninstall μου ζήτησε το password του προγράμματος...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MissNRG Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 hello παιδια! ξερετε αν εχει βγει κατι για το μετρο τις αθήνας για το Ν73 όπως το athens tube gia to 6600? δοκιμασα ενα αλλα δεν δουλευε :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 καμια ιδεα για ελληνικο encoding στον opera; τα ελληνικα sites δεν μου τα εμφανιζει σωστα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 χχμμ..τελικά έτσι φαίνεται...το είδα και κάπου αλλού..πάντως σε Ν80 και ericsson Μ600ι δείχνει τον αποστολέα...:O εντωμεταξύ (δεν θυμάμαι αν το ξαναέγραψα) το Phone Guardian έγινε εντελώς uninstall από το κινητό μου...και όλα off να τα είχες εξακολουθούσε να τρέχει με αποτέλεσμα να κρατάει η μπαταρία με πολύ μέτρια χρήση το πολύ 18 ώρες...πως το κατάλαβα?? ακόμα και στο uninstall μου ζήτησε το password του προγράμματος...:O Όντως αλλα απο την άλλη αυτο ειναι πολύ καλό. Διοτι αν θέλει ο άλλος δεν μπορει με τπτ να βγάλει το κωδικο για να μπει. Ενω με το advance device locks κανεις ενα unistall χωρις να ζητήσει κωδικό,και μετα κανονικα εχεις παντού πρόσβαση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ρε παιδια που μπορω να βρω ελευθερες και καλες εφαρμογες;για να εμφανιζοντε μεγαλες οι φωτογραφιες οταν μας περνουν τηλ και αλλα βοηθηστε με. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Ρε παιδια που μπορω να βρω ελευθερες και καλες εφαρμογες;για να εμφανιζοντε μεγαλες οι φωτογραφιες οταν μας περνουν τηλ και αλλα βοηθηστε με. Θα πας μια σελιδα πισω στο 3078 post και θα το κατεβασεις απο εδω αφου κανεις προτα μια εγγραφη :) xxxxxxxxxxxx http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 ευχαριστω παρα πολυ:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts