motorolaV980 Δημοσιεύτηκε March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 28, 2006 PAIXNIDARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D :D :) ta grafika ine:shock: :shock: :w00t: :yahoo: :up: trexte na to agorasete ine TELIO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Τι νόημα έχει τώρα το θέμα που άνοιξες; Κάνε τον κόπο να βάλεις καμιά πληροφορία για το παιχνίδι, διαφορετικά θα σβηστεί ως ανούσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 The Elder Scrolls IV: Oblivion http://www.elderscrolls.com/images/headers/newheader_05.jpg . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 fenete polu kalo tha paw na to agorasw:!: ta grafika toy fainontai poly kala kai den einai paidika:) Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Το παιχνίδι έχει απίστευτο βάθος και καταπληκτική ιστορία. Τα γραφικά απλά το βοηθούν να την πει καλύτερα. Όποιος το πάρει θα πρέπει να είναι αποφασισμένος να αφιερώσει πολλές μα πάρα πολλές ώρες εξερεύνησης και ανάπτυξης χαρακτήρα. Φυσικά έχει και τρομακτικές απαιτήσεις από το μηχάνημα για να τρέξει άνετα. Αυτά προς το παρόν. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Έχω καεί!!!!!!!!!!!!!!!! Δε μπορώ να ξεκολλήσω, θέλω τη ζωή μου πίσω... @eLeKtriK EyE Πληροφορίες περιττεύουν για αυτό το παιχνίδι. Αν σου περισσεύουν και 5+ ώρες την ημέρα και δε σιχαίνεσαι τα RPGs (αν σου αρέσουν έστω και λίγο θα γίνεις φανατικός) απλά πάρτο. Αν δε σου περισσεύουν 5+ ώρες την ημέρα μην το πάρεις, θα βρεθείς στη θέση τη δικιά μου... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ορίστε δυο review για το Oblivion... http://www.gamelife.gr/cPages/reviews.asp?id=109 http://pc.ign.com/articles/698/698405p1.html Απ'οτι φαίνεται είναι κορυφή... Αναρωτιέμαι πως θα έπαιζε σε έναν PE4 3.4 με Ati X800XL..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Με τι μηχάνημα τρέχει αξιοπρεπώς; Δεν αναφέρομαι στα minimum requirements γιατί είχα παίξει και το Morrowind με υπολογιστή κοντά στις ελάχιστες απαιτήσεις και σέρνοταν. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Αthlon64 3000+, 1GB RAM και κάρτα επιπέδου Radeon 9600 Pro και πάνω, τρέχει μια χαρά, αλλά χωρίς φωτισμούς και άλλα καλούδια. Ένα κομμάτι από το πρώτο review που αναφέρεται παραπάνω: Πρόκειται ουσιαστικά για το απόλυτο, αυθεντικό κάλεσμα σε περιπέτεια, από εκείνα που ελάχιστοι αντιπρόσωποι του είδους έχουν να υπερηφανεύονται, θυμίζοντας το πρώτο αντίκρισμα της γειτονιάς της Yokusuka στο Shenmue, ή την έξοδο του Link στις πεδιάδες της Hurule στο Zelda 64, μια σύμπραξη γραφικών και ήχου που μαγνητίζει και ελκύει αβίαστα τον παίκτη στο να εξερευνήσει.Aυτό το απόσπασμα με εκφράζει απόλυτα. Επίσης, όποιος δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί με το Oblivion, ας ψάξει να βρει videos του παιχνιδιού, απλά και μόνο για να πάρει μια ιδέα που βρίσκεται πλέον η εξέλιξη των γραφικών. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Μάλλον μέσα στην επόμενη βδομάδα θα το πάρω(μαζί με μία ram). Ελπίζω να το τερματίσω μέχρι να βγει το επόμενο Zelda... Ακόμα σε όποιον δεν το έχει παίξει προτείνω και το Elder scrolls 3 Morrowind. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Aplos gia na katalavete ti oreo einai idika sto XBox 360, ego den tha vgo apopse to vradi pou panta VGAINO! tha mhno mesa na afieroso ores polles epidi 2 ores tin mera den mou kani!. :) Exo kai douleia! I need help too! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Λοιπόν τα όσα καλά λέγονται για το συγκεκριμένο τίτλο τα επιβεβαιώνω και με το παραπάνω!Λίγο που ασχολήθηκα το μόνο που έχω να πω είναι ότι η αίσθηση ελευθερίας που δίνει είναι μοναδική...Με λίγα λόγια μπορείς να πας όπου θες,να κάνεις ότι θες,να διαμορφώσεις τον ήρωα όπως θες κλπ;) Έχει και αρνητικά όμως και κυρίως ότι απαιτεί πάρα πολύ ισχυρό pc..Απλά αναφέρω ότι με PE 3.4 ,1,5Gb ram και X800XL στις εξωτερικές περιοχές το framerate πολλές φορές πέφτει αρκετά ενώ μέσα σε σπηλιές πόλεις κλπ τρέχει μια χαρά.. Επομένως νομίζω όσοι έχετε pc με .."άντερα" αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Αν έχεις όρεξη να το ψάξεις λίγο, μπορείς μέσα από το .ini αρχείο που έχει αποθηκεύσει το παιχνίδι στο my documents να κάνεις πολλές αλλαγές που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την απόδοσή του. Πχ εγώ έχω βάλει το γρασίδι να είναι κάπως πιο αραιό από ότι είναι by default. Με αυτόν τον τρόπο το έχω στη μέγιστη απόσταση, δεν επιβαρύνει το σύστημα, και συγχρόνως βλέπω και καλύτερα τα αντικείμενα! Για ενημερωτικούς λόγους, είμαι level 21. Εσείς; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Προχωρημένος είσαι...Εγω ακόμα είμαι level 9 αλλά το θέμα είναι ότι το παιχνίδι απαιτεί να αφιερώσεις ποοοολύ χρόνο πράγμα λίγο δύσκολο...Πάντως δεν ξέρω αν είναι σπουδαίο κατόρθωμα αλλά αυτό που έχω να λέω μέχρι τώρα είναι ο τίτλος grand champion στην αρενα...:chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Παιδια φοβερο το παιχνιδι, δλδ ρεαλισμος στο full αλλα εχω μια απορια. Εγω μιλησα με το πατερ και μου ειπε που να παω να βρω τον γιο του βασιλια αλλα μεσα στην πολη δεν εκανα τπτ απλα την προσπερασα και εφυγα. Επρεπε/πρεπει να κανω κατι; Μου ελεγε κατι για guilts και να διαβαζω πραγματα, αλλα αξιζουν αυτα ή απλα προσθετουν στο ρεαλισμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 se ti sistimata trexete to pexnidi kai me ti ri8misis grafikon ?? egw me p4 3.0GHZ 1 GB RAM kai FX 5700 256 , me low ta pada kai sernete !!! IMARTON DLD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 se ti sistimata trexete to pexnidi kai me ti ri8misis grafikon ?? egw me p4 3.0GHZ 1 GB RAM kai FX 5700 256 , me low ta pada kai sernete !!! IMARTON DLD Με 5700 (ειδικα αμα ειναι και LE) δεν προκειται να παιξει, θελει 6600gt τουλαχιστον. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Με 5700 (ειδικα αμα ειναι και LE) δεν προκειται να παιξει, θελει 6600gt τουλαχιστον. 5700LE Exw.. tlp.. to 8ema ine oti afou iparxi adistixo game se xbox , tlp... pali na mas fane ta lefta pane.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Το Oldblivion είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει τις κάρτες γραφικών που είναι προ DirectX9 να τρέξουν το Elder Scrolls: Oblivion from Bethesda. Αυτό σημαίνει ότι το Oblivion μπορεί να τρέξει σε κάρτες όπως Geforce 3, Geforce 4, Radeon 9200 κτλπ. Το Oldblivion επισηνάπτεται με το Oblivion και εφαρμόζει ορισμένα patches (Ώστε το Oblivion να μην κρασάρει (!) όταν αναπαράγεται από μηχανήματα τα οποία στερούνται ορισμένων νέων λειτουργιών - Αλλάζει τα shaders που χρησιμοποιούνται από το Oblivion από pixel shader 2,0 και vertex shader 2,0 σε pixel shader 1,1 και vertex shader 1,1. Στις υποστηριζόμενες κάρτες περιλαμβάνεται το ευρύτερο φάσμα των παλαιότερων και δημοφιλών γραφικών επιταχυντών: Geforce 3 σειρές, Geforce 4 σειρές, Geforce FX 5200 σειρές, Geforce PCX 5300, Geforce FX 5500, Geforce FX 5700 σειρές, Radeon 9550, Radeon 9200 σειρές, Radeon 9000 σειρές, Radeon 8500 σειρές, SiS 760 και Geforce FX 5100 (που λειτουργούν με μερικά προβλήματα). Μπορείτε να ελέγξετε μερικά screenshots σε PC με 1,5 GHz CPU, 512 ΜΒ RAM και Geforce 3 - δεν φαίνονται και άσχημα.... Ένα αρκετά ενδιαφέρον πρόγραμμα, το οποίο αξίζει εάν έχετε κάποια παλαιότερη κάρτα γραφικών, επειδή αυτό το παιχνίδι είναι απλά τρομερό... (Υ.Γ Προφανώς το πρόγραμμα δεν υποστηρίζεται από την Bethesda Softworks) Πηγή: http://www.technews.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 To katevasa kai egw to paixnidaki...Arketa kalo tha elega....Vevaia to varethika grhgora....Ekleisa thn prwth oblivion gate...Meta den hksera ti na kanw..Egina kai egw grand champion sthn arena..Egine melos sto fighetrs guild..Se kati perierga "ypogeia" pou phgaina kai kathariza kosmo..Meta varethika den hksera ti na kanw kai to afhsa...Ayta... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Αμα βαρέθηκες το Oblivion φίλε μου...μάλλον δεν σου πάει το επάγγελμα του gamer ;) :) :D :lol: Είναι ατέλειωτο παιχνίδι! Και δεν είναι της λογικής που απ'ότι μου φαίνεται σου αρέσει (τύπου Λάρα "τραβάω-μια-κούτα-και-κατεβάζω-έναν-διακόπτη" Κροφτ και γι'αυτό μάλλον το βαρέθηκες!_ Στο μέλλον μόνο τέτοιου τύπου παιχνίδια...κατέβαζε:lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Αμα βαρέθηκες το Oblivion φίλε μου...μάλλον δεν σου πάει το επάγγελμα του gamer ;) :) :D :lol: Είναι ατέλειωτο παιχνίδι! Και δεν είναι της λογικής που απ'ότι μου φαίνεται σου αρέσει (τύπου Λάρα "τραβάω-μια-κούτα-και-κατεβάζω-έναν-διακόπτη" Κροφτ και γι'αυτό μάλλον το βαρέθηκες!_ Στο μέλλον μόνο τέτοιου τύπου παιχνίδια...κατέβαζε:lol: :lol: Ma giati Gelas ?? to ti aresi ston ka8e ena ine alo froto.. to poso kalo ine ena pexnidi an to vare8ike ktl krinete apo ta gousta tou ka8enos.. kai mena prosopika den mou arese kai toso poli , den exw arketi wra na asxoli8w me to game.. ine para poli periploko ( oxi to gameplay ) ala to idio to game , exis tosa pola na kanis. ke afto den pai na pi oti travaw ton moxlo , sproxnw tin kouta ktl ktl.. kai stin teliki pio pexnidi den ine etsi ????? an to skeftis ine ola prosxediazmena , to telos i apostoles , skotono terata anevenw lvl , opote mporw na parw to tade spa8i twra kai na skotonsw terata megaliterou lvl ktl ktl.. twra to oti anamesa stin ka8e apostoli 8a kanis kai voltitses se lofous kai vouna ( pou omologw an exis kali karta grafikon ine xarma of8almon den mou leei emena prosopika tpt ). den 8elw na kra3w to Pexnidi mias kai den asxoli8ika kai toso , aplos 8a prepi na sevomaste ta gousta tou ka8enos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Το Oblivion σου δίνει ελευθερία κίνησης. Η αποστολή δεν πρέπει υποχρεωτικά να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο. Μπορείς να το παίξεις thief και να περάσεις ολόκληρο dungeon χωρίς να σκοτώσεις άτομο, μπορείς να το παίξεις βάρβαρος, μπορείς να το παίξεις πολιτισμένος και να πετυγχαίνεις πράγματα μέσω speechcraft. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanias18 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 To kalitero RPG olon ton epoxwn prosopika.... Me bathmologia 9.5 apo to GAMespot..... To termatisa prosfata.... Παράθεση CRACK-RAPIDSS!! http://www.setbb.com/nitroussystem/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Ρε παιδια αυτο το game ειναι παλουκαρα!! Μολις σημερα το πηρα και επαιξα ενα δυωρο (εφτασα μεχρι την πρωτη oblivion gate) και ειμαι μολις στο μισο lvl!! Μα καλα τι θελει για να ανεβει lvl??? Εμενα μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και σαν περιβαλλον και γενικα ειναι αποστευτο.. Αλλα αν ειναι να κανω 5 ωρες να ανεβασω ενα lvl και να μην μπορω να σκοτωσω τρεια τερατακια μαζι.. Δεν θα το συνεχισω και πολυ μαλλον.. Εκτος βεβαια και αν κανω κατι λαθος.. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts