Jump to content

Εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ

stamos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια θελω την βοηθεια των αθηναιων.Ειναι να ανεβω αθηνα τελος εβδομαδας σε μια εκθεση που γινεται στο ΕΚΕΠ στη Μεταμορφωση.Δυστηχως δεν μπορω να βρω πληροφοριες για το πως θα φτασω εκει αφου δεν υπαρχει αναλογο σαιτ.μηπως μπορει καποιος να με κατατοπισει?πως θα παω μεσω αστικων συγκυνωνιων βεβαια

Ευχαριστω

Ακριβώς εκεί δεν πάει κανένα λεωφορείο. Κοντά σχετικά σε πάει το Α9 και Β9.

Όμως εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις ένα ταξί, θα σε πάει αμέσως γιατί το ΕΚΕΠ είναι πάνω στην Εθνική Οδό.

επειδη δεν εμπιστευομαι τους τακιτζηδες και επειδη δεν ξερω απο αθηνα τελεια για αυτο λεω πως μπορω να παω με συγκοινωνια

επειδη δεν εμπιστευομαι τους τακιτζηδες και επειδη δεν ξερω απο αθηνα τελεια για αυτο λεω πως μπορω να παω με συγκοινωνια

Δυστηχώς με συγκενωνία δεν μπορείς να πάς..

Αν πάς Αθήνα με αεροπλάνο, πάρε απο το αεροδρόμιο το μετρό και μετά απο το κέντρο ταξί.;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Οχι και απο το κεντρο ταξι!!!

Κατεβα με τον ηλεκτρικο Ηρακλειο, ειναι πιο κοντα.

Για ψαξε και ιντερνετ ομως, γιατι πολλες φορες βαζουν και κανα λεωφοριακι τσαμπε για την εκθεση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με ταξι προτιμησε να πας απο σταθμο Ηλεκτρικου Ηρακλειο η Ν.Ιονια που ειναι πολυ κοντα με το εκθεσιακο!!!Απο κεντρο οπως προειπωθηκε με ενα εκ των Α9 Β9....

Οπς δεν ειχα κανει refresh και δεν ειχα δει τις τελευταιες απαντησεις!! Οντως στις περισσοτερες εκθεσεις που γινονται εκει βαζουν λεοφωρεια απο κ προς τους σταθμους Ηλεκτρικου που ειναι κοντα.....

Μαλλον θα παω και εγω στις εκθεσεις του Σ/Κ...ΕΙναι η μια Δερματινα Ειδη και η αλλη Ηλεκτρονικα παιχνιδια.....

:tease:

δυστηχως στο ιντερνετ δεν εχω βρει τιποτα σχετικο με την συγκεκριμενη εκθεση. ειναι εκεθεση σχετικα με ψυχαγωγια.τα λεωφορια που λετε ποσο κοντα με αφηνουν?μην περπαταω καμια μερα για να φτασω εκει

δουλευει ο μπαρμπας μου στο ΕΚΕΠ αν θελεις μπορω να μαθω αν η εκθεση εχει bus-ακι και αν δεν εχει πως περιπου πας με συγκοινωνιες εκει!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Νομιζω οτι το σιτε του οασα ειναι κατι παραπανω απο δυσχρηστο.

Οσες φορες χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω με καλυψε πληρως. :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τα λεοφορεια θα εισαι 5 λεπτα ποδαροδρομο μακρια....Σταση Μεταμορφωση σωτηρος νομιζω αλλα δε παω κ στοιχημα!!!:X
:tease:

δουλευει ο μπαρμπας μου στο ΕΚΕΠ αν θελεις μπορω να μαθω αν η εκθεση εχει bus-ακι και αν δεν εχει πως περιπου πας με συγκοινωνιες εκει!

τελικα εμαθες τιποτα?