princess Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Δεν εχει κατι το δυσκολο το συγκεκριμενο tattoo για να κρινουμε τον artist αν ειναι καλος or not;) Any entry-level tattoo artist should be able to do that δυστυχως δεν εχω το πριν -διοτι μονο για φωτο δεν ηταν- για να σου δειξω το μετα -το εχω ανεβασει καπου στις προηγουμενες σελιδες- για να δεις ακριβως τι δουλεια κανει... απλα το συγκεκριμενο μου αρεσει γιατι εχει ψιλοδουλεια (σε σχεση με το πρωτο που ειχε κανει ο αντρας μου και ηταν χοντροκομμενο). Βασικα δεν ειναι το θεμα της δουλειας... μου αρεσει και το σχεδιο και η αποδοση του http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 δυστυχως δεν εχω το πριν -διοτι μονο για φωτο δεν ηταν- για να σου δειξω το μετα -το εχω ανεβασει καπου στις προηγουμενες σελιδες- για να δεις ακριβως τι δουλεια κανει... απλα το συγκεκριμενο μου αρεσει γιατι εχει ψιλοδουλεια (σε σχεση με το πρωτο που ειχε κανει ο αντρας μου και ηταν χοντροκομμενο). Βασικα δεν ειναι το θεμα της δουλειας... μου αρεσει και το σχεδιο και η αποδοση του Για δες αυτοhttp://www.bmezine.com/tattoo/A60704/high/bmepb298811.jpg Ενα φαινομενικα απλο σχεδιο, αλλα at the same time complex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Done in one 4 hour session Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 δε θα ελεγα οτι μου αρεσει ιδιαιτερα... ειναι λιγο χοντροκομμενο στις γραμμες του.. οι λεπτες σκιασεις και η λεπτομερεια μου αρεσουν περισσοτερο... βεβαια περι ορεξεως....(παρεπιμτοντως χρειαστηκε λιγοτερο απο δυο ωρες αλλα βεβαια δεν εχει χρωμα) http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 βασικα πολυ πιο δυσκολο ειναι της princess παρα το δικο σου eliasj που ειναι μεν μεγαλο αλλα ζωγραφιζεται ανετα πιστευω σε αντιθεση με το αλλο που θελει λεπτοδουλεια! αν και πως σας αρεσει βρε παιδια να κουβαλατε τον χαρο πανω σας? ειναι ανατριχιαστικο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 ζησαμε τρεις κηδειες σε τρεις μηνες αυτο το καλοκαιρι Powerz.... σκεφτηκε να το ξορκισει καπως... http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 βασικα πολυ πιο δυσκολο ειναι της princess παρα το δικο σου eliasj που ειναι μεν μεγαλο αλλα ζωγραφιζεται ανετα πιστευω σε αντιθεση με το αλλο που θελει λεπτοδουλεια! αν και πως σας αρεσει βρε παιδια να κουβαλατε τον χαρο πανω σας? ειναι ανατριχιαστικο! Δεν ειναι δικο μου :) http://www.bmezine.com/tattoo/A60704/high/bmepb298811.jpg Ενα παραδειγμα εδωσα. Απο την αλλη φαινεται οτι εισαι inexperienced PowerZ οσο αφορα τα tattoos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2006 Αυτο ειναι δικο μου http://briefcase.pathfinder.gr/download/542928 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Αυτο ειναι δικο μου http://briefcase.pathfinder.gr/download/542928 kati exeis kanei la8os gt m leei "Illegal file access".3anaprospa8hse na to anebaseis asd* One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Μήπως τυχόν γνωρίζει κάποιος αν έχει κλείσει ο Jimmy's για καλοκαίρι;Από χθες προσπαθούμε και δεν το σηκώνει κανείς.:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Δεν ειναι δικο μου :) http://www.bmezine.com/tattoo/A60704/high/bmepb298811.jpg Ενα παραδειγμα εδωσα. Απο την αλλη φαινεται οτι εισαι inexperienced PowerZ οσο αφορα τα tattoos μπορει και να μαι δεν ειπα ποτε πως ειμαι ειδικη στα τατου. εγω μονο 2 εχω κανει και πριν καποια χρονια κιολας και ειναι και μικρα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 μπορει και να μαι δεν ειπα ποτε πως ειμαι ειδικη στα τατου. εγω μονο 2 εχω κανει και πριν καποια χρονια κιολας και ειναι και μικρα :) Αντε να κανεις κανα καινουργιο τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 pantos eidika epidiorthwsi se skies kai xrwmatismous mporei staaantar na tis kanei efoson den tis exei,edw kai to perigrama an den to exei kanei poly kalo,diwrthwnete me elaxista pio xontri grammi,an s endiaferei pantos sou lew kai egw ena studio ston peiraia,pou tha sou dei to sxedio sou,tha tou peis ti theleis kai meta apo kana 2 meres tha sto exei etoimo na to deis,pianei apisteta to xeri tou. http://www.4uthesite.com/store.php?tablename=attiki&sponsor&id=1414&SPONSOR edw exei kapoia sxedia tou,exei kana 2 epidiwrthwseisΑπό το link που έδωσες πολύ καλό covering έκανε στο δεύτερο από το τέλος.Έτσι κακοφτιαγμένο είναι και το δικό μου και χειρότερο ίσως.Αν μπορεί κάποιος να το μεταμορφώσει σε τέτοιο βαθμό,τότε τι να πω,από τη χαρά μου θα κάνω επιτόπου και το δεύτερο που έχω στο μυαλό μου.:p Θέλω να πάω μια βόλτα και απ'το Jimmy πρώτα βέβαια,αλλά δεν το σηκώνουν το ρημάδι το τηλέφωνο,μην τρέχω άδικα!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Από το link που έδωσες πολύ καλό covering έκανε στο δεύτερο από το τέλος.Έτσι κακοφτιαγμένο είναι και το δικό μου και χειρότερο ίσως.Αν μπορεί κάποιος να το μεταμορφώσει σε τέτοιο βαθμό,τότε τι να πω,από τη χαρά μου θα κάνω επιτόπου και το δεύτερο που έχω στο μυαλό μου.:p Θέλω να πάω μια βόλτα και απ'το Jimmy πρώτα βέβαια,αλλά δεν το σηκώνουν το ρημάδι το τηλέφωνο,μην τρέχω άδικα!:mad: Πηγαινε σε οσους περισσοτερους μπορεις, αφησε να σου κανουν τα σχεδια και στο τελος να διαλεξεις αυτόν που ενιωσες εσυ καλυτερα να κατσεις να στο κανει. Μη δεις μονο ένα η δυο και μη σκεφτεις την τιμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2006 Πηγαινε σε οσους περισσοτερους μπορεις, αφησε να σου κανουν τα σχεδια και στο τελος να διαλεξεις αυτόν που ενιωσες εσυ καλυτερα να κατσεις να στο κανει. Μη δεις μονο ένα η δυο και μη σκεφτεις την τιμη.Έχεις δίκιο μάλλον αυτό πρέπει να κάνω για να είμαι σίγουρη,αν και θα πάρει καιρό γιατί δεν έχω και τον τρελό χρόνο στη διάθεσή μου.Το καλό πράγμα όμως αργεί να γίνει ;) Όσο για την τιμή όχι μόνο δεν την σκέφτομαι,αλλά θα ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι θέλω να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο και δεν με ενδιαφέρει η τιμή.Για να με πάρουν και λίγο στα σοβαρά,και να καταλάβουν ότι δεν θέλω προχειροδουλειά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Nα απευθυνθώ στις κοπέλες του forum και να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα μέρος που να πουλάει σκουλαρίκια για τον αφαλό πιο ποιοτικά από αυτά που κυκλοφορούν σε Μοναστηράκι κλπ;Θέλω να κάνω δώρο ένα στην αδερφή μου,αλλά θέλω να είναι κάτι πιο καλό και πιο ακριβό.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 πολυ εως παρα πολυ piercing προσεξα οτι εχουν οι γυναικες στον αφαλο και κατω απο τα χειλι(αριστερα κ δεξια)..οφειλω να πω οτι ειναι πολυ ομορφα και <τονιζουν> την γυναικα..στους αντρες απο την αλλη δεν προσεχα,αλλα δεν ειδα και πολλα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Nα απευθυνθώ στις κοπέλες του forum και να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα μέρος που να πουλάει σκουλαρίκια για τον αφαλό πιο ποιοτικά από αυτά που κυκλοφορούν σε Μοναστηράκι κλπ;Θέλω να κάνω δώρο ένα στην αδερφή μου,αλλά θέλω να είναι κάτι πιο καλό και πιο ακριβό.:) Τα piercing studios εχουν. Αν θες πιο καλα υπαρχουν με Swarovski γυρω στα 100 euros αλλα και με αληθινα διαμαντια γυρω στα 600 euros. To Wild Cat παντως ειναι το πιο γνωστο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Τα piercing studios εχουν. Αν θες πιο καλα υπαρχουν με Swarovski γυρω στα 100 euros αλλα και με αληθινα διαμαντια γυρω στα 600 euros. To Wild Cat παντως ειναι το πιο γνωστοTo έψαχνα πριν το Wild Cat,αλλά επειδή στο site είδα ότι δεν έχει τιμές θεώρησα ότι είναι off.Άρα μπορώ να παραγγείλω κανονικά από εκεί;Γιατί είδα κάποια που μου αρέσουν για μένα.Οk,για την αδερφή μου θα πάρω κανένα με swarovski όχι και με αληθινά διαμάντια είπαμε :wacko: Βέβαια στο Wild Cat δεν βρήκα κανένα με swarovski,αλλά θα το ψάξω τώρα που μου το είπες...:) Σ'ευχαριστώ!:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 To έψαχνα πριν το Wild Cat,αλλά επειδή στο site είδα ότι δεν έχει τιμές θεώρησα ότι είναι off.Άρα μπορώ να παραγγείλω κανονικά από εκεί;Γιατί είδα κάποια που μου αρέσουν για μένα.Οk,για την αδερφή μου θα πάρω κανένα με swarovski όχι και με αληθινά διαμάντια είπαμε :wacko: Βέβαια στο Wild Cat δεν βρήκα κανένα με swarovski,αλλά θα το ψάξω τώρα που μου το είπες...:) Σ'ευχαριστώ!:happy: Αν θες με Swarovski και επειδη δε μου αρεσει να κανω διαφημιση, PM me if you're interested to give you the address of a studio in Athens that has that kind of jewelry:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ξερει κανεις κανα καλο μαγαζι στην αθηνα για να κανω piercing;αν υπαρχει κανα τηλεφωνο,διευθηνση...αν δεν μπορειτε να τα γραψετε εδω υπαρχουν και τα pm :happy: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ξερει κανεις κανα καλο μαγαζι στην αθηνα για να κανω piercing;αν υπαρχει κανα τηλεφωνο,διευθηνση...αν δεν μπορειτε να τα γραψετε εδω υπαρχουν και τα pm :happy: παρακολουθα τις τελευταιες 15 σελιδες του θεματος και θα βρεις αυτο που σε ενδιαφερει..:!: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ξερει κανεις κανα καλο μαγαζι στην αθηνα για να κανω piercing;αν υπαρχει κανα τηλεφωνο,διευθηνση...αν δεν μπορειτε να τα γραψετε εδω υπαρχουν και τα pm :happy: Yparxoun para polla studios kai logika kai sthn perioxh sou .Alla kane enan kopo na diabaseis 15selides:lol: opws eipe o raver! ;) One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 σαν να λετε διαβασε ενα βιβλιο απο την αρχη και ισως βρεις αυτο που ψαχνεις!!!τεσπα δεν πηγα στα 2 πολυ γνωστα μαγαζια που εχουν αναφερθει,πηγα σε ενα αλλο που βρηκα στο νετ,το μαγαζι λεγεται dildo (ειναι λιγο καπως το ονομα!!!) και οποιος/α θελει μπορω να του/της δωσω τηλ και διευθυνση.ηδη ειχα κανει piercing κατω απο τα χειλια,το σημερινο ειναι το δευτερο κι ενω τρεμω βελονες κλπ στο dildo το ολο κλιμα ηταν καλο και ξεπερασα ευκολα τους φοβους μου!απο τιμες τι να πω...10 ευρα για μυτη,20 για ρογα που εκανα εγω!ακουγα κατι 60-80!!!τι ειναι αυτα ρε παιδια;;;τεσπα οποιος θελει infos για το μαγαζι pm me! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Καλα στη ρογα δεν ποναει?? Εχω ακουσει οτι ποναει παρα πολυ! Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts