Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σήμερα έκανα και εγώ ένα τατουάζ :)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

σήμερα έκανα και εγώ ένα τατουάζ :)

Μονο αυτό...? Λεπτομερειες, που το εκανες τι έκανες...? Για περιεγραψε μας την εμπειρια σου!

έκανα ενα τατουάζ,οχι μεγάλο,στον σβέρκο μου..το καλύπτει το μαλλί βέβαια,αλλά για μένα το τατουάζ σημαίνει κάτι,δε ειναι επίδειξη..

ειναι με μικρά καλλιγραφικά γράμματα και γράφει "i dare to dream"

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

έκανα ενα τατουάζ,οχι μεγάλο,στον σβέρκο μου..το καλύπτει το μαλλί βέβαια,αλλά για μένα το τατουάζ σημαίνει κάτι,δε ειναι επίδειξη..

ΑΑΑ ωραίο μου ακουγεται...Αντε με το καλό κ δευτερο!

δε θέλω δεύτερο,αλλά ποτέ δε λέω ποτέ :)

μετά απο τα σκουλαρίκια (όταν τα ειχα πρωτοβάλει,ο πατέρας μου ειχε παθει εγκεφαλικο μολις με ειδε ξαφνικα) ήρθε αυτό :P

Εγω για τατουαζ εχω καποια σχεδια στο μυαλο μου, αλλα το φοβαμαι αρκετα για να μην το βαρεθω. Θελω να το ψαξω καλα πριν το τολμησω.

Στα του πιρσινγκ τωρα, εχω εναν κρικο στη μυτη και θελω να τρυπησω(ξανα) αυτια, αρχικα κανονικα και μετα μια δευτερη στο δεξι. Επισης σκεφτομαι για αφαλο, παλιοτερα ημουν αρνητικη γιατι το θεωρουσα χαζογκομενιστικο. Εχει καμια στον αφαλο να μας πει αν ποναει;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω για τατουαζ εχω καποια σχεδια στο μυαλο μου, αλλα το φοβαμαι αρκετα για να μην το βαρεθω. Θελω να το ψαξω καλα πριν το τολμησω.

Στα του πιρσινγκ τωρα, εχω εναν κρικο στη μυτη και θελω να τρυπησω(ξανα) αυτια, αρχικα κανονικα και μετα μια δευτερη στο δεξι. Επισης σκεφτομαι για αφαλο, παλιοτερα ημουν αρνητικη γιατι το θεωρουσα χαζογκομενιστικο. Εχει καμια στον αφαλο να μας πει αν ποναει;:worry:

Ούτε όταν κάνεις το piercing στον αφαλο πόναει, ουτε κατα τη διαρκεια της επούλωσης. Για να καταλάβεις στη μύτη με πόνεσε όταν την εκανα κ με πονούσε λίγο καποιες μερες μετα,ενω στον αφαλό δεν κατάλαβα τίποτα και ποτέ δεν μου εμφάνισε πρόβλημα και ποτε δεν με πονουσε!:)

Με γεια!!!

Αν μπορεσεις βάλε καμια φωτο να το δουμε!:p

Ούτε όταν κάνεις το piercing στον αφαλο πόναει, ουτε κατα τη διαρκεια της επούλωσης. Για να καταλάβεις στη μύτη με πόνεσε όταν την εκανα κ με πονούσε λίγο καποιες μερες μετα,ενω στον αφαλό δεν κατάλαβα τίποτα και ποτέ δεν μου εμφάνισε πρόβλημα και ποτε δεν με πονουσε!:)

Στην μυτη εμενα δεν με δυσκολεψε καθολου. Απλα στον αφαλο μια φιλη παλια στο σχολειο που ειχε κανει μας ελεγε οτι τις πρωτες μερες π.χ. δεν μπορουσε να κατσει καλα(οταν πιεζοταν καπως το σημειο δηλαδη) ή να σκυψει κ.λ.π. Γι'αυτο ψιλοφοβαμαι. Εσυ την εχεις κλεισει; Αν ναι, αφηνει σημαδι;:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην μυτη εμενα δεν με δυσκολεψε καθολου. Απλα στον αφαλο μια φιλη παλια στο σχολειο που ειχε κανει μας ελεγε οτι τις πρωτες μερες π.χ. δεν μπορουσε να κατσει καλα(οταν πιεζοταν καπως το σημειο δηλαδη) ή να σκυψει κ.λ.π. Γι'αυτο ψιλοφοβαμαι. Εσυ την εχεις κλεισει; Αν ναι, αφηνει σημαδι;:worry:

Μια φιλη που εχει κανει μου ειπε οτι κ αυτη δεν πονεσε καθολου, κ η τρυπα δεν φαινεται, εσυ βεβαια που ξερεις που ειναι θα μπορεις κ θα την διακρινεις,αλλα με γυμνο ματι δεν φαινεται...

Όχι δεν την εχω κλείσει.Την εχω 2 χρονια σχεδον και οπως ειπα ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα.Αλλά και πάλι η τρυπα είναι πολυ μικρη, δεν πολυφαινεται αν βγαλεις το σκουλαρικι .Και οπως ειπε και η DIAVOLIN82 επειδη το ξερεις και ξερεις που βρισκεται θα το βλεπεις.Και νομιζω δεν μενει μεγαλο σημαδι αν αποφασισεις να την κλεισεις, ειναι βεβαια και αναλογα με το δερμα.

Όσον αφορα την μυτη στο ειπα για να καταλαβεις οτι δεν πονεσε καθολου στον αφαλο, αν σκεφτεις ποσο λιγο ποναει στη μυτη. Κοιτα, τις πρωτες μερες όσο να 'ναι ενα μικρο τραβηγμα το νιωθεις οταν τεντωνεται ή πιεζεται το σημειο, αλλά θα νιωθεις τραβηγμα και οχι πονο. Σκεψου σαν να εχεις μια μικρη πληγη που κλεινει και καθως κλεινει οταν τεντωνεται το δερμα νιωθεις ενα τραβηγμα. Είναι υπερβολες ότι δεν μπορεις να κατσεις κλπ...Πιστεψε με δεν ειναι τιποτα!:)

Μόλις χθες έκανα το πρώτο μου tattoo. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πότε θα επουλωθεί πλήρως γιατί η φάση με τη bepanthol και το τράβηγμα που νιώθω μου σπάει τα νεύρα. Επίσης αν ακολουθήσατε κάποια συγκεκριμένη μέθοδο θεραπείας τις πρώτες μέρες θα ήθελα να την διαβάσω. Αυτά =)
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Μόλις χθες έκανα το πρώτο μου tattoo. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι πότε θα επουλωθεί πλήρως γιατί η φάση με τη bepanthol και το τράβηγμα που νιώθω μου σπάει τα νεύρα. Επίσης αν ακολουθήσατε κάποια συγκεκριμένη μέθοδο θεραπείας τις πρώτες μέρες θα ήθελα να την διαβάσω. Αυτά =)

αν θές πές μας τι έκανες?

λοιπόν εγώ στο δικό μου ,την πρώτη μέρα το επλενα με σαπούνι και απαλο τριψιμο με το χέρι αν 3ωρο,την δευτερη μερα το ιδιο αλλα και επαλοιψη με bepanthol και απο την τριτη μερα μεχρι την δεκατη μερα bepanthol 3 με 4 φορες την μερα ίσα να γυαλίζει το ταττοο,όχι να γίνεται ασπρο.

Αυτά μου είπαν να κάνω απο το μαγαζι. :)

τραβηγμα νορμάλ δεν είχα ιδιαιτερο

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Έκανα το φίδι απ' το εξώφυλλο του black album των Metallica (φώτο) στο αριστερό μπράτσο. 15 πόντοι περίπου, με γέμισμα, όχι μόνο περίγραμμα.

Λοιπόν ούτε εγώ έχω ιδιαίτερο τράβηγμα, φυσιολογικά πράγματα, απλά βιάζομαι να γίνει εντελώς μέρος του σώματος μου ;Ρ

10 μέρες πάνω-κάτω δηλαδή;

Επίσης, πχ το βράδυ που πρέπει να πάω στη δουλειά, άρα και να φορέσω κάτι μακρυμάνικο (θα πεθάνω αλλιώς ;Ρ) δε θα υπάρχει πρόβλημα με την επαφή στο ρούχο; Μήπως να έβαζα ζελατίνα για να φορέσω ρούχο;

ωραιος,μεγεια σου!

Εμένα μου είπαν να φοραω κανονικα τα μπλουζάκια μου και σε καμια περίπτωση να μην βάλω ζελατίνα.Και οτι κομμάτια ειναι να φύγουν απο το tattoo θα φύγουν μόνα τους.

σε ενα χαρτί με οδηγίες που μου έδωσαν ανεφερε 7-10 μερες οτι θα ειναι οκ και σταματας και την bepanthol.Μετα θελει πολύ προσοχη στον ήλιο ,αντηλιακο με υψηλο βαθμο προστασίας,αλλα εμεις τώρα δεν εχουμε προβλημα...το καλοκαίρι αργει :p:p

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Σ' ευχαριστώ!

Γενικά πάντως το καλοκαίρι, χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία απ' τον ήλιο γιατί ξεβάφει.

Πάντως η αίσθηση που μου αφήνει τώρα είναι σαν ελαφρύ κάψιμο απ' τον ήλιο. Ανυπομονώ να το αφομοιώσει πλήρως το σώμα μου ;Ρ

Σ' ευχαριστώ!

Γενικά πάντως το καλοκαίρι, χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία απ' τον ήλιο γιατί ξεβάφει.

Πάντως η αίσθηση που μου αφήνει τώρα είναι σαν ελαφρύ κάψιμο απ' τον ήλιο. Ανυπομονώ να το αφομοιώσει πλήρως το σώμα μου ;Ρ

Says Whom?:wacko: Αν ειναι χτυπημενο με σωστα χρωματα δε προκειται να ξεβαψει οσο ηλιοθεραπεια και να κανεις. Εχω πανω μου tattoo πριν απο 20 χρονια και δεν εχει ξεβαψει καθολου

Σ' ευχαριστώ!

Τι αλλο θα ακουσουμε..:whistle:

εχεις προσωπικη εμπειρια και το λες αυτο??? η ετσι απλα το εβγαλες το συμπερασμα :cold:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά ντε συγγνώμη κιόλας ;Ρ

Αυτά έχω ακούσει από φίλους, γνωστούς και άλλα τέτοια.

Έγραψα ότι αυτό ήταν το πρώτο μου τατουάζ οπότε αυτό απαντάει στη τελευταία σου ερώτηση.

Και τέλος πάντων αυτό το ανέφερα έχοντας δει ξεθωριασμένα τατουάζ, ή από μαύρα να πρασινίζουν κ.α.

Ούτως ή άλλως η συχνότητα των υπεριώδων ακτίνων του ηλίου είναι κοντά στο κοινό laser (Ruby laser) που χρησιμοποίειται στην αφαίρεση ενός τατουάζ. Άρα δεν είναι και τόσο αβάσιμο αυτό που λέω, μη κρίνετε μόνο απ' τη προσωπική σας εμπειρία.

• 2 weeks later...

παιδια και γω ενδιαφερομαι για ενα μικρο τατουαζ, βασικα θελω να ρωτησω, υπαρχουν τατουαζ που φευγουν μετα απο λιγα χρονια?

ειναι ποιο ακριβα, ποιο φθηνα?

ευχαριστω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...