klis Δημοσιεύτηκε March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 18, 2006 έχω παιχνίδι σε ένα αρχείο .bin και το εκαψα με το magic iso σε ένα cd. όταν του έκανα install ενώ ξεκινά κανονικά σε κάποια φάση προς το τέλος μου λέει ότι λείπει ένα αρχείο html!!!! έχει κανείς καμια ιδέα τι μπορεί να παίζει??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor_pin Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Κανονικα δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα, το bin το εφτιαξες μονο σου η το κατεβασες απο καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Το bin χρειάζεται και το αντίστοιχο αρχείο cue για να το γράψεις (περιέχει πληροφορίες για το structure του δίσκου). Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να μαντέψετε το structure. Βέβαια στην περίπτωση του φίλου μας μάλλον εξαρχής έλειπε το αρχείο html γιατί αλλιώς δεν θα το διάβαζε καν το δισκάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. March 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Το bin χρειάζεται και το αντίστοιχο αρχείο cue για να το γράψεις (περιέχει πληροφορίες για το structure του δίσκου). Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να μαντέψετε το structure. Βέβαια στην περίπτωση του φίλου μας μάλλον εξαρχής έλειπε το αρχείο html γιατί αλλιώς δεν θα το διάβαζε καν το δισκάκι. Το έχω το αρχειο .cue αλλά δεν το πέρασα στο cd! Έπρεπε να το κάψω στο ίδιο cd με το αρχειο .bin?? Το αρχείο που μου λέει οτι δεν το βρίσκει με μια αναζήτηση στο cd το βρήκα :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Το έχω το αρχειο .cue αλλά δεν το πέρασα στο cd! Έπρεπε να το κάψω στο ίδιο cd με το αρχειο .bin?? Το αρχείο που μου λέει οτι δεν το βρίσκει με μια αναζήτηση στο cd το βρήκα :confused: Καλημέρα... Να πω και εγώ κάτι??? Τα αρχεία αυτά τα κάνω εγγραφή με το Nero Και μετά εγκατάσταση με το Alcohol 120% το οποίο διαβάζει και τα αρχεία bin.:O Κοίτα και εδώ αν θες... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Το έχω το αρχειο .cue αλλά δεν το πέρασα στο cd! Έπρεπε να το κάψω στο ίδιο cd με το αρχειο .bin??Το αρχείο cue είναι ένα αρχείο κειμένου, περιέχει κάποια χρήσιμα δεδομένα για να μπορέσεις να γράψεις το image. Δεν το γράφεις στο cd/dvd. Το αρχείο που μου λέει οτι δεν το βρίσκει με μια αναζήτηση στο cd το βρήκα :confused:Τότε είναι η δεύτερη περίπτωση που είχα γράψει σε άλλο post, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον installer. Γι'αυτό είναι καλό πριν γράφετε σε cd/dvd τα διάφορα images να δοκιμάζετε κατά πόσον αυτά δουλεύουν σωστά με ένα utility που μπορεί να τα κάνει mount, όπως Nero Image drive, Daemon Tools, ή τις σχετικές επιλογές στο Alcohol 120%. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. March 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Το αρχείο cue είναι ένα αρχείο κειμένου, περιέχει κάποια χρήσιμα δεδομένα για να μπορέσεις να γράψεις το image. Δεν το γράφεις στο cd/dvd. Τότε είναι η δεύτερη περίπτωση που είχα γράψει σε άλλο post, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον installer. Γι'αυτό είναι καλό πριν γράφετε σε cd/dvd τα διάφορα images να δοκιμάζετε κατά πόσον αυτά δουλεύουν σωστά με ένα utility που μπορεί να τα κάνει mount, όπως Nero Image drive, Daemon Tools, ή τις σχετικές επιλογές στο Alcohol 120%. ΟΚ ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Ελπιζώ το καινουργιο αρχείο οταν κατεβει να μην έχει πάλι πρόβλημα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts