sofi-k Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 Παιδια στα ΤΕΙ Πειραια μερικα απο τα βιβλια βγηκαν.. Ακουγεται κατι για Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη, οτι θα εχει απεργια..Ξερει κανεις τπτ; (Νομιζω οτι θα κανουν απεργια οι υπαλληλοι του ΟΑΣΑ, οποτε κ η σχολη θα ειναι κλειστη, γιατι λεει οτι οποτε κανουν απεργια οι αστικες συγκοινωνιες, δν λειτουργουν ουτε οι σχολες..dunno..:worry:) Το ΤΕΙ Πειραια την Τριτη θα ειναι ουτως ή αλλως κλειστο λογω του Αγ. Σπυριδωνα(πολιουχος του Πειραια) ...Για τις αλλες μερες δεν ξερω...Ουτε για την απεργια του ΟΑΣΑ...Αν καποιος γνωριζει, ας ενημερωσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Το ΤΕΙ Πειραια κλειστο ολη τη βδομαδα, λογω κινητοποιησεων-καταληψεων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Το ΤΕΙ Πειραια κλειστο ολη τη βδομαδα, λογω κινητοποιησεων-καταληψεων. Ισχύει αυτό; Έχει βγει κάποια ανακοίνωση; Με μια ματιά στο http://www.opatei.gr αναφέρει ότι το ΤΕΙ θα είναι κλειστό αύριο λόγω αργίας (Αγ. Σπυρίδωνος - Πολιούχου Πειραιά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Σημερα ακουσα στη σχολη (ΤΕΙ Πειραια) οτι αυριο θα ειναι κλειστη λογω Αγιου (μεγαλη η χαρη του:p) Σπυριδωνα (οκ, γνωστο), Τεταρτη απεργιες, Πεμπτη-Παρασκευη καταληψεις! Οποτε ολη η εβδομαδα off.. Μην σας παρω κ στο λαιμο μου, απλα ετσι ακουσα.. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Που είναι ο manolog να το επιβεβαιώσει???!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Που είναι ο manolog να το επιβεβαιώσει???!!!:p Εδω ειμαι αλλα δεν μπορω να επιβεβαιωσω τιποτα!!!! Σημερα πηγα μονο για 2 ωρες στη σχολη 8-10 μετα βαρεθηκα και εφυγα δεν καθησα στην συνελευση!:p :p :p Παντως δεν ακουσα τιποτα αλλα κατι παιζεται να ειναι κλειστη...βεβαια ολα αυτα ειναι λογια του αερα! Καλο θα ηταν να ενημερωθουμε απο τις γραμματιες μας:O :O Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Η σχολη θα ειναι κλειστη μεχρι το τελος της εβδομαδας απο οτι ακουσα:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 pedia akoysa oti tin tetarti ua kanoyn daskali kai kayigites apergia aliueyi;; eyxaristo.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Εδω ειμαι αλλα δεν μπορω να επιβεβαιωσω τιποτα!!!! Σημερα πηγα μονο για 2 ωρες στη σχολη 8-10 μετα βαρεθηκα και εφυγα δεν καθησα στην συνελευση!:p :p :p Παντως δεν ακουσα τιποτα αλλα κατι παιζεται να ειναι κλειστη...βεβαια ολα αυτα ειναι λογια του αερα! Καλο θα ηταν να ενημερωθουμε απο τις γραμματιες μας:O :O Ισχυει αυτο που ειπε ο slide13. Τεταρτη κλειστα ολα λογω κινητοποιησεων και στο ΤΕΙ Πειραια την Πεμπτη-Παρασκευη καταληψη οπως αποφασιστηκε στην σημερινη συνελευση. Οποτε οντως ολη η βδομαδα off. Το ιδιο αναφερει και το fititis.gr http://www.fititis.gr/fititis2/forum/viewtopic.php?t=6868 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 το επιβεβαιώνω και εγώ όλη την βδομάδα κλειστά και την επόμενη Δευτέρα θα ξαναγίνει συνέλευση :shifty: καλά χριστούγεννα δηλαδή :shifty: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 το επιβεβαιώνω και εγώ όλη την βδομάδα κλειστά και την επόμενη Δευτέρα θα ξαναγίνει συνέλευση :shifty: καλά χριστούγεννα δηλαδή :shifty: με αυτα που γραφετε και ακουω και ζηλευω...και μαλλον θα ξανασπουδασω... αντε τυχερουληδες...φοιτητικη ζωη και ο μηνας εχει 9!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 με αυτα που γραφετε και ακουω και ζηλευω...και μαλλον θα ξανασπουδασω... αντε τυχερουληδες...φοιτητικη ζωη και ο μηνας εχει 9!:p Μην ζηλευεις γιατι ετσι οπως παει το πραγμα εμεις στα 25 θα ειμαστε ακομα φοιτητες...:p :p :p :p :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 το επιβεβαιώνω και εγώ όλη την βδομάδα κλειστά και την επόμενη Δευτέρα θα ξαναγίνει συνέλευση :shifty: καλά χριστούγεννα δηλαδή :shifty: "Η σχολή αύριο, επισήμως, δεν θα είναι κλειστή. Ο Πρόεδρος δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. Αν λοιπόν τα κόμματα δεν προβούν σε κατάληψη, κάποια μαθήματα (βλ. μαθήματα Καραΐσκου) ενδεχομένως να γίνουν κανονικά. Παρόλο που αρκετά ΜΜΜ δεν θα λειτουργούν. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση αύριο το πρωί." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 "Η σχολή αύριο, επισήμως, δεν θα είναι κλειστή. Ο Πρόεδρος δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. Αν λοιπόν τα κόμματα δεν προβούν σε κατάληψη, κάποια μαθήματα (βλ. μαθήματα Καραΐσκου) ενδεχομένως να γίνουν κανονικά. Παρόλο που αρκετά ΜΜΜ δεν θα λειτουργούν. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση αύριο το πρωί." και η σημερινή ανακοίνωση από το opatei 13/12/06 10:15 Η σχολή είναι κλειστή. σίγουρο ήταν ότι θα είναι κλειστή αλλά καλά κανουν και δεν τα λένε πριν το σιγουρέψουν :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Ξερετε αν θα γινει καμια συνελευση την δευτερα?:worry: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Ξερετε αν θα γινει καμια συνελευση την δευτερα?:worry: Εχω ακουσει οτι θα γινει νεα συνελευση, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 γιατι εχετε καταληψεις παλι?:blink: τα χαλασανε στην μαρκιζα?:O Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Αυριο τεταρτη το τει πειραια ειναι κλειστο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Αυριο τεταρτη το τει πειραια ειναι κλειστο...??? Ήδη από χθες υπήρχαν "σημειώσεις" στις πόρτες των εργαστηρίων με "Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το νέο έτος"..δε νομίζω να γίνουν μαθήματα (μη σε πάρω όμως και στο λαιμό μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ήδη από χθες υπήρχαν "σημειώσεις" στις πόρτες των εργαστηρίων με "Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το νέο έτος"..δε νομίζω να γίνουν μαθήματα (μη σε πάρω όμως και στο λαιμό μου). Συνελευση τελικα εγινε σημερα??? :confused: Κατι ακουγοταν στον αερα οτι θα γινοταν κατα τις 2 το μεσημερι... Οσο για τα εργαστηρια ναι πραγματι ειχουν βγαλει ανακοινωσεις τα παιδια για κλεισιματα αλλα μην τα ακουτε και πολυ...συνηθως τις βγαζουν 2-3...αλλα αμα μαζευτουν τα ατομα γινετε το εργαστηριο!!!!;) Παντως αυριο μου ειπαν οτι θα ειμαστε κλειστα!!! Εγω αυριο εχω στις 14:00 εργαστηριο οποτε θα παρω τηλεφωνο την γραμματεια να το επιβεβαιωσω!!:p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Χτες(Τριτη) εμεις καναμε κανονικα εργαστηριο...Κι απ'οσο ακουσα και αυριο κανονικα θα γινουν τα μαθηματα...Τσεκαρετε απο κοντα καλυτερα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 "20/12/06 8.30: Το ΤΕΙ σήμερα είναι ανοιχτό. Τα μαθήματα πιθανότατα θα διεξαχθούν κανονικά." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 "20/12/06 8.30: Το ΤΕΙ σήμερα είναι ανοιχτό. Τα μαθήματα πιθανότατα θα διεξαχθούν κανονικά." gia pio logo ekane katalhpsh to tei? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Μην τυχόν και αρχίσετε πάλι τις καταλήψεις, μην τυχόν... Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Ξέρει κανείς τι θα γίνει αύριο στο ΤΕΙ Πειραιά; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts