Jump to content

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια στα ΤΕΙ Πειραια μερικα απο τα βιβλια βγηκαν..

Ακουγεται κατι για Δευτερα-Τριτη-Τεταρτη, οτι θα εχει απεργια..Ξερει κανεις τπτ;

(Νομιζω οτι θα κανουν απεργια οι υπαλληλοι του ΟΑΣΑ, οποτε κ η σχολη θα ειναι κλειστη, γιατι λεει οτι οποτε κανουν απεργια οι αστικες συγκοινωνιες, δν λειτουργουν ουτε οι σχολες..dunno..:worry:)

Το ΤΕΙ Πειραια την Τριτη θα ειναι ουτως ή αλλως κλειστο λογω του Αγ. Σπυριδωνα(πολιουχος του Πειραια) ...Για τις αλλες μερες δεν ξερω...Ουτε για την απεργια του ΟΑΣΑ...Αν καποιος γνωριζει, ας ενημερωσει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ΤΕΙ Πειραια κλειστο ολη τη βδομαδα, λογω κινητοποιησεων-καταληψεων.

Ισχύει αυτό; Έχει βγει κάποια ανακοίνωση;

Με μια ματιά στο http://www.opatei.gr αναφέρει ότι το ΤΕΙ θα είναι κλειστό αύριο λόγω αργίας (Αγ. Σπυρίδωνος - Πολιούχου Πειραιά).

129026.png?1640591734

Σημερα ακουσα στη σχολη (ΤΕΙ Πειραια) οτι αυριο θα ειναι κλειστη λογω Αγιου (μεγαλη η χαρη του:p) Σπυριδωνα (οκ, γνωστο), Τεταρτη απεργιες, Πεμπτη-Παρασκευη καταληψεις!

Οποτε ολη η εβδομαδα off..

Μην σας παρω κ στο λαιμο μου, απλα ετσι ακουσα..

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tzitzikos the cat.!.

Που είναι ο manolog να το επιβεβαιώσει???!!!:p

Εδω ειμαι αλλα δεν μπορω να επιβεβαιωσω τιποτα!!!! Σημερα πηγα μονο για 2 ωρες στη σχολη 8-10 μετα βαρεθηκα και εφυγα δεν καθησα στην συνελευση!:p :p :p

Παντως δεν ακουσα τιποτα αλλα κατι παιζεται να ειναι κλειστη...βεβαια ολα αυτα ειναι λογια του αερα! Καλο θα ηταν να ενημερωθουμε απο τις γραμματιες μας:O :O

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Εδω ειμαι αλλα δεν μπορω να επιβεβαιωσω τιποτα!!!! Σημερα πηγα μονο για 2 ωρες στη σχολη 8-10 μετα βαρεθηκα και εφυγα δεν καθησα στην συνελευση!:p :p :p

Παντως δεν ακουσα τιποτα αλλα κατι παιζεται να ειναι κλειστη...βεβαια ολα αυτα ειναι λογια του αερα! Καλο θα ηταν να ενημερωθουμε απο τις γραμματιες μας:O :O

Ισχυει αυτο που ειπε ο slide13. Τεταρτη κλειστα ολα λογω κινητοποιησεων και στο ΤΕΙ Πειραια την Πεμπτη-Παρασκευη καταληψη οπως αποφασιστηκε στην σημερινη συνελευση.

Οποτε οντως ολη η βδομαδα off.

Το ιδιο αναφερει και το fititis.gr

http://www.fititis.gr/fititis2/forum/viewtopic.php?t=6868

[sIGPIC][/sIGPIC]

το επιβεβαιώνω και εγώ όλη την βδομάδα κλειστά και την επόμενη Δευτέρα θα ξαναγίνει συνέλευση :shifty: καλά χριστούγεννα δηλαδή :shifty:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

το επιβεβαιώνω και εγώ όλη την βδομάδα κλειστά και την επόμενη Δευτέρα θα ξαναγίνει συνέλευση :shifty: καλά χριστούγεννα δηλαδή :shifty:

με αυτα που γραφετε και ακουω και ζηλευω...και

μαλλον θα ξανασπουδασω...

αντε τυχερουληδες...φοιτητικη ζωη και ο μηνας εχει 9!:p

με αυτα που γραφετε και ακουω και ζηλευω...και

μαλλον θα ξανασπουδασω...

αντε τυχερουληδες...φοιτητικη ζωη και ο μηνας εχει 9!:p

Μην ζηλευεις γιατι ετσι οπως παει το πραγμα εμεις στα 25 θα ειμαστε ακομα φοιτητες...:p :p :p :p :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

"Η σχολή αύριο, επισήμως, δεν θα είναι κλειστή. Ο Πρόεδρος δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. Αν λοιπόν τα κόμματα δεν προβούν σε κατάληψη, κάποια μαθήματα (βλ. μαθήματα Καραΐσκου) ενδεχομένως να γίνουν κανονικά. Παρόλο που αρκετά ΜΜΜ δεν θα λειτουργούν. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση αύριο το πρωί."

129026.png?1640591734

"Η σχολή αύριο, επισήμως, δεν θα είναι κλειστή. Ο Πρόεδρος δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση. Αν λοιπόν τα κόμματα δεν προβούν σε κατάληψη, κάποια μαθήματα (βλ. μαθήματα Καραΐσκου) ενδεχομένως να γίνουν κανονικά. Παρόλο που αρκετά ΜΜΜ δεν θα λειτουργούν. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση αύριο το πρωί."

και η σημερινή ανακοίνωση από το opatei 13/12/06

10:15 Η σχολή είναι κλειστή.

σίγουρο ήταν ότι θα είναι κλειστή αλλά καλά κανουν και δεν τα λένε πριν το σιγουρέψουν :p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ξερετε αν θα γινει καμια συνελευση την δευτερα?:worry:

Εχω ακουσει οτι θα γινει νεα συνελευση, αλλα δεν ειμαι και σιγουρη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι εχετε καταληψεις παλι?:blink:

τα χαλασανε στην μαρκιζα?:O

Never Give Up:!:

Join friend!

Αυριο τεταρτη το τει πειραια ειναι κλειστο...???

Ήδη από χθες υπήρχαν "σημειώσεις" στις πόρτες των εργαστηρίων με "Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το νέο έτος"..δε νομίζω να γίνουν μαθήματα (μη σε πάρω όμως και στο λαιμό μου).

129026.png?1640591734

Ήδη από χθες υπήρχαν "σημειώσεις" στις πόρτες των εργαστηρίων με "Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένο το νέο έτος"..δε νομίζω να γίνουν μαθήματα (μη σε πάρω όμως και στο λαιμό μου).

Συνελευση τελικα εγινε σημερα??? :confused: Κατι ακουγοταν στον αερα οτι θα γινοταν κατα τις 2 το μεσημερι...

Οσο για τα εργαστηρια ναι πραγματι ειχουν βγαλει ανακοινωσεις τα παιδια για κλεισιματα αλλα μην τα ακουτε και πολυ...συνηθως τις βγαζουν 2-3...αλλα αμα μαζευτουν τα ατομα γινετε το εργαστηριο!!!!;) Παντως αυριο μου ειπαν οτι θα ειμαστε κλειστα!!! Εγω αυριο εχω στις 14:00 εργαστηριο οποτε θα παρω τηλεφωνο την γραμματεια να το επιβεβαιωσω!!:p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Χτες(Τριτη) εμεις καναμε κανονικα εργαστηριο...Κι απ'οσο ακουσα και αυριο κανονικα θα γινουν τα μαθηματα...Τσεκαρετε απο κοντα καλυτερα...;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

"20/12/06

8.30: Το ΤΕΙ σήμερα είναι ανοιχτό. Τα μαθήματα πιθανότατα θα διεξαχθούν κανονικά."

129026.png?1640591734

"20/12/06

8.30: Το ΤΕΙ σήμερα είναι ανοιχτό. Τα μαθήματα πιθανότατα θα διεξαχθούν κανονικά."

gia pio logo ekane katalhpsh to tei?

Ξέρει κανείς τι θα γίνει αύριο στο ΤΕΙ Πειραιά;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W