Theoni Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Manolog3 εγώ αυτά που ξέρω μέχρις στιγμης είναι αυτά: - Συμπληρωματική διδασκαλία μαθημάτων και εργαστηρίων από Δευτέρα 28.8.2006 μέχρι και την Παρασκευή 8.9.2006 (2 εβδομάδες). - Α΄ εξεταστική περίοδος από Δευτέρα 11.9.2006 μέχρι και Παρασκευή 22.9.2006 (2 εβδομάδες). - Β΄ εξεταστική περίοδος από Δευτέρα 25.9.2006 μέχρι και Παρασκευή 6.10.2006 (2 εβδομάδες). β. Έναρξη μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2006-07: Δευτέρα 9.10.2006. Εσύ που το άκουσες αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Απο πολλα παιδια παιδια το εχω ακουσει απλως δεν ξερω αν αληθευει...τι να πω μπορει να ειναι και ραδιοαρβυλα γιαυτο αλλωστε ρωτησα!!!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Sta perissotera Tei apo oso exo akousi den tha iparxi 2i eksetastiki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Από το Πολυτεχνείο Κρήτης με αγάπη http://www.edopolytexneio.org/mediawiki/images/8/81/Sexy_marietta.mp3 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Παιδιά έχουμε κανα νέο? Ακουσα οτι ετοιμαζονται για νεο γυρο καταληψεων. Τουλαχιστον να ειμαστε ψυχολογικα προετοιμασμενοι :p εγω παντως χτες εδωσα ενα πρωτο μαθημα. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Κι εμενα κατι πηρε το αυτι μου αλλα δεν ξερω αν ειναι ραδιο-αρβυλα...Πρεπει να κατεβω στο ΤΕΙ μια βολτα....:cool: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 same here, και εγώ το άκουσα για ΤΕΙΑΘ... για να δούμε... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
case Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Θα είναι κι αυτοί εκεί «Ραντεβού το Σεπτέμβριο» δίνουν δάσκαλοι, καθηγητές, φοιτητές και πανεπιστημιακοί με την κυβέρνηση και προσωπικά με την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου. *Πρώτο τεστ για τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν είναι το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, στη Θεσσαλονίκη στις 9 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθεσης. Πρόκειται για εκδήλωση που είχαν αποφασίσει το συντονιστικό των καταλήψεων, η ομοσπονδία των πανεπιστημιακών, η ΔΟΕ αλλά και η ΟΛΜΕ προκειμένου να δοθεί συνέχεια στις μεγάλες διαδηλώσεις του καλοκαιριού και τις φοιτητικές καταλήψεις. *Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) θα προχωρήσει σε πενθήμερη απεργία μία βδομάδα μετά το κτύπημα του πρώτου κουδουνιού. Από τις 18 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου τα δημοτικά σχολεία όλης της χώρας θα βάλουν «λουκέτο». «Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που αποφασίζεται απεργία με τόσο μεγάλη συμμετοχή», σημειώνει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δ. Μπράτης. *Απεργιακές κινητοποιήσεις ίσως αποφασίσουν και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, καθώς μεθαύριο συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ: «Θα προτείνουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα όπου θα περιλαμβάνονται και απεργίες», τονίζει ο γ.γ. της ομοσπονδίας Γρ. Καλομοίρης. Στα αιτήματα που προβάλλουν οι καθηγητές, τα τελευταία χρόνια, προστίθεται φέτος και η κατάσταση με τα επαγγελματικά λύκεια (ΕΠΑΛ) που αποτελούν μετεξέλιξη των ΤΕΕ. «Υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια τόσο στους καθηγητές όσο και στον μαθητικό πληθυσμό αφού καταργούνται 61 ΤΕΕ για λόγους, υποτίθεται, χωροταξικούς, και 25 από τις 42 συνολικά ειδικότητες» υπογραμμίζει ο Γρ. Καλομοίρης. *Η πρόσφατη θέση του πρωθυπουργού, ότι «δεν θα αυξηθούν οι δαπάνες στα τριτοβάθμια ιδρύματα εάν δεν προηγηθούν αλλαγές στη λειτουργία τους», προκαλεί εγρήγορση σε φοιτητές και πανεπιστημιακούς. Βεβαίως, το διάστημα, αυτό προέχει η ολοκλήρωση της εξεταστικής περιόδου που θυσιάστηκε στο «βωμό» των καταλήψεων. Ωστόσο, θα συμμετάσχουν στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη στις 9 και στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου. elefthorotipia.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 Αρα η εξεταστικη Ιουνιου, μαλλον θα γινει κανονικα. Μαστα Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Σημερα (δλδ χτες) εγιναν οι συνελευσεις για τις καταληψεις. Εμαθε κανεις τι αποφασιστηκε? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 το μαθηματικο αθηνας κλεινει...:( το φυσικο ειναι ηδη κλειστο.:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Nομίζω πέρα από κόμματα ότι αυτό που γίνεται με τις καταλήψεις πρέπει να τελειώσει...Δε γίνεται 20 παιδιά με τους φίλους τους να κάνουν άνω κάτω τη σχολή με καταλήψεις κτλ και κάποιος ο οποίος έχει προγραμματίσει κάποια πράγματα στη ζωή του να πηγαίνουν όλα πίσω Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Εφοσον εχουμε δημοκρατια (εμενα ετσι μου ειπαν να λεω) κ ενα ατομο μπορει να αναστατωνει τη σχολη για τα οποια πιστευω του, την οποια ιδεολογια του κ τα οποια θελω του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Εφοσον εχουμε δημοκρατια (εμενα ετσι μου ειπαν να λεω) κ ενα ατομο μπορει να αναστατωνει τη σχολη για τα οποια πιστευω του, την οποια ιδεολογια του κ τα οποια θελω του. Έτσι σου είπαν εσένα ε? Ότι στη δημοκρατία μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει? :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Αλλο το κανω οτι θελω κ αλλο το κανω κατι επειδη νιωθω καταπιεσμενος/ενοχλημενος/πιεσμενος κτλ. :rolleyes: Επισης μου ειπαν οτι η εννοια της Δημοκρατιας ειναι συνωνημο με την ελευθερια της εκφρασης.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Και εγώ που θέλω να κάνω μάθημα; Που είναι η δημοκρατία για μένα; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Παντοτε καποιοι την "πληρωνουν"...δυστυχως ή ευτυχως.. Κ εγω θελω να κανω μαθημα κ ειμαι κατα των καταληψεων αφου πιστευω πως δεν θα ερθει καποιο επιθυμιτο αποτελεσμα. Τι να πω που ειμαι πρωτοετης κ εχω χασει την μπαλα...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Φιλοσοφικο, ψυχολογικο ΑΠΘ καταληψη μεχρι τις 30 Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Φιλοσοφικο, ψυχολογικο ΑΠΘ καταληψη μεχρι τις 30 Απο ποτε? Γιατι απο σημερα ειναι ουσιαστικα η σημερινη μερα κ δευτερα 30 οκτωβρη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Απο σημερα μαλλον. Αν και μερικες εγραφαν απο χτες. Τα χαρτια ετσι εγραφαν τουλαχιστον. Ααα και το ιστορικο αρχαιολογικο τωρα που το θυμηθηκα. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Αλλο το κανω οτι θελω κ αλλο το κανω κατι επειδη νιωθω καταπιεσμενος/ενοχλημενος/πιεσμενος κτλ. :rolleyes: Επισης μου ειπαν οτι η εννοια της Δημοκρατιας ειναι συνωνημο με την ελευθερια της εκφρασης.... E αφού νοιώθουν καταπιεσμένοι, τότε εντάξει. Μπορούν να κάνουν καταλήψεις σε ξένα κτίρια και γιατί όχι να σπάνε κιόλας την ξένη περιουσια. Αφού νοιώθουν καταπίεση τα παιδιά ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Τα κτιρια δεν ειναι ξενα.Τα πληρωνει ο καθενας μας καθημερινα. Δεν καταλαβαινω την αναφορα σου σε βανδαλισμους...Που κολλανε με τις καταληψεις?! Κ δεν μπορω επισης, να καταλαβω (δεν ειμαι κ πολυ εξυπνος) γιατι κρεμεσε απο μια λεξη (καταπιεση) κ την "μεταφραζεις" με αυτο τον τροπο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Κ δεν μπορω επισης, να καταλαβω (δεν ειμαι κ πολυ εξυπνος) γιατι κρεμεσε απο μια λεξη (καταπιεση) κ την "μεταφραζεις" με αυτο τον τροπο... Δεν κρέμομαι από 1 λέξη, κρέμομαι από μια ολόκληρη φράση, ότι επειδή έχουμε δημοκρατία, "ενα ατομο μπορει να αναστατωνει τη σχολη για τα οποια πιστευω του, την οποια ιδεολογια του κ τα οποια θελω του" E αυτό δε στέκει. Στη δημοκρατία δε μπορεί μια μικρή μειοψηφία να κάνει άνω κάτω το σύνολο για τα πιστεύω της. Στην αναρχία ναι. Δημοκρατικά μέσα είναι ο διάλογος, οι (κόσμιες) διαμαρτυρίες και 1002 αλλα μέσα. Οι καταλήψεις δημόσιας περιουσιας από μειοψηφίες δεν είναι δείγμα δημοκρατίας. Τα κτιρια δεν ειναι ξενα.Τα πληρωνει ο καθενας μας καθημερινα. Ακριβώς. Κι επειδή τα πληρώνουμε, έχουμε την απαίτηση και να είναι ανοιχτά. Όχι 6 μήνες το χρόνο να τελούν υπό κατάληψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Οι μειοψηφιες φεραν σημαντικοτατες αλλαγες στον κοσμο. Η καταληψη ειναι ενα δειγμα διαμαρτυριας.Κ πιστευω κ αρκετα κοσμιας μαλιστα.Ε? Edit: Κ ομως ειδικα μια μικρη μειοψηφια μπορει να εχει φωνη στην δημοκρατια! Αναρχια ειναι αλλη φαση, ασχετη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Οι μειοψηφιες φεραν σημαντικοτατες αλλαγες στον κοσμο. Τα κινήματα στα οποια (υποθέτω ότι) αναφέρεσαι είχαν την υποστήριξη της κοινωνίας. Σήμερα τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια δεν τις υποστηρίζει η κοινωνία. Η καταληψη ειναι ενα δειγμα διαμαρτυριας.Κ πιστευω κ αρκετα κοσμιας μαλιστα.Ε? Δεν είναι καθόλου κοσμια. Είναι εντελώς αυταρχική πράξη. Κ ομως ειδικα μια μικρη μειοψηφια μπορει να εχει φωνη στην δημοκρατια! Προσπάθησε να καταλάβεις, δε λέει κανεις ότι μια μειοψηφία δεν πρέπει να έχει φωνή, αλλα ότι δεν δικαιούνται να αποκλείουν την πρόσβαση στους πολλούς (στο χώρο του πανεπιστημιου, στη μόρφωση, στην αγορά εργασίας – εφόσον κάποιοι θα καθυστερήσουν αναγκαστικά να πάρουν πτυχίο κτλ κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts