jim19 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΤΟ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=780821&lngDtrID=244 τελικά τι έγινε? τσάμπα οι αγώνες που έγιναν? κατατέθηκε τελικά το επίμαχο νομοσχέδιο? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 σόρυ κιόλας αλλά το περιμέναμε... Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Κανείς με νέα από το "μέτωπο" της ΑΣΟΕΕ; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 τωρα ειναι που δε ξανα-ανοιξουν οι σχολες!!! τουλαχιστον για εμας του Ε.Κ.Π.Α. το λεω... υγ: ειπε ο καραμανλης:"Με τη στήριξη των πολιτών και με αίσθημα ευθύνης προχωρούμε μπροστά" που το ειδε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 re su agusta ti spoudazeis? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 re su agusta ti spoudazeis? μαθηματικο στο ε.κ.π.α.!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 υγ: ειπε ο καραμανλης:"Με τη στήριξη των πολιτών και με αίσθημα ευθύνης προχωρούμε μπροστά" που το ειδε αυτο? Στις δημοσκοπήσεις. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Στις δημοσκοπήσεις. και ολοι αυτοι που ψηφιζουν συνεχεια στις καταληψεις, τι ειναι? και στο κατω-κατω, αλλο ο τυχαιος που συναντας στο δρομο και τον ρωτας για τα πανεπιστημια και αλλο οι φοιτητες που ειναι μεσα! ειναι σα να ρωτας καποιον που δεν ενδιαφερεται για τα ποδοσφαιρικα (εγω) αν θελει να κανει νεο γηπεδο ο Π.Α.Ο.:!: ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Στις δημοσκοπήσεις. A καλά... :lol: Αν μετράγαμε τις δημοσκοπήσεις, όλοι είναι πρώτα κόμματα και όλοι είναι κατάλληλοι για πρωθυπουργοί... Με λίγα λόγια, αν αυτά που έλεγαν οι δημοσκοπήσεις ήταν πραγματικά, τώρα θα είχαμε οικουμενική κυβέρνηση με Δευτέρες-Τετάρτες-Παρασκευές πρωθυπουργό Καραμανλή, Τρίτες-Πέμπτες-Σάββατα πρωθυπουργό Παπανδρέου και τις Κυριακές bonus vodka day με πρωθυπουργό την Παπαρήγα :wacko: :wacko: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 και ολοι αυτοΙ που ψηφιζουν συνεχεια στις καταληψεις, τι ειναι? συνδικαλιστές στην συντριπτική τους πλειοψηφία και στο κατω-κατω, αλλο ο τυχαιος που συναντας στο δρομο και τον ρωτας για τα πανεπιστημια και αλλο οι φοιτητες που ειναι μεσα! ειναι σα να ρωτας καποιον που δεν ενδιαφερεται για τα ποδοσφαιρικα (εγω) αν θελω να κανει νεο γηπεδο ο Π.Α.Ο.:!: ετσι δεν ειναι; Όχι δεν είναι το ίδιο. Αυτός ο άκυρος που ρωτάνε στο δρόμο μπορεί καταρχάς να έχει βγάλει το πανεπιστήμιο οπότε να μπορεί να εκφέρει άποψη πάνω στο θέμα, μπορεί να είναι φοιτητήτης οπότε και πάλι να μπορεί να εκφέρει άποψη πάνω στο θέμα, μπορεί να είναι γονιός με παιδί που θα μπει στο πανεπιστήμιο οπότε ΚΑΙ αυτός μπορεί να εκφέρει άποψη πάνω στο θέμα, και τέλος μπορεί να είναι φορολογούμενος πολίτης που πληρώνει με τα λεφτάκια του τους προυπολογισμούς των πανεπιστημίων και τα λεφτάκια του αυτά κάνουν φτερά, οπότε και αυτός μπορεί να έχει άποψη πάνω στο θέμα. Η παιδεία αφορά όλους τους έλληνες, όχι μόνο τους φοιτητές. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ο περαστικος ομως, ή ο γονιος, ή ο πρωην φοιτητης ή τελος παντων ο οποιοσδηποτε "φορολογουμενος πολιτης", ειναι εξω απο το χορό.:!: συνδικαλιστες σε συντριπτικη πλειοψηφια δε νομιζω οτι ειναι οσοι ψηφιζουν, τουλαχιστον εγω και η παρεα μου δεν ειμαστε και παρ' ολα αυτα ψηφιζουμε κανονικοτατα! υποκινουμενοι απο αλλους συνδικαλιστες, σιγουρα υπαρχουν πολλοι ψηφοφοροι (τα γνωστα τουβλα-μπαζα). αλλα και συνδικαλιστες να ειναι, δε καταλαβαινω αυτο γιατι ειναι κακο... και εγω με τα χρηματα μου αυριο-μεθαυριο θα πληρωσω κατι αθελα μου (οχι οτι ηδη δεν εχει γινει κατι τετοιο ή ακομη δε γινεται). η υποθεση με τα πανεπιστημια ειναι πρωτα απο ολα υποθεση των φοιτητων και μετα ολων των αλλων... υγ: πολυ σωστα τα ειπε ο DesertSMisSRaiN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ο περαστικος ομως, ή ο γονιος, ή ο πρωην φοιτητης ή τελος παντων ο οποιοσδηποτε "φορολογουμενος πολιτης", ειναι εξω απο το χορό.:!: Αν είναι δυνατόν...τι λες τώρα...δεν τον νοιάζει τον γονιό σε τί πανεπιστήμιο θα φοιτήσει ο γιος του; Δεν τον νοιάζει τον ΠΑΤΕΡΑ μου σε τί πανεπιστήμιο πηγαίνω; (ή μάλλον δεν πηγαίνω αφού είμαστε κλειστά σχεδόν όλο το εξάμηνο). Λίγο πολύ όλοι οι ενήλικες πέρασαν από την ανώτατη εκπαίδευση και γνωρίζουν την κατάστασή της και σαφώς μπορούν να εκφέρουν άποψη πάνω σε αυτή και να έχουν και λόγο στο τί θα γίνει με τις μεταρυθμίσεις που την αφορούν. υποκινουμενοι απο αλλους συνδικαλιστες, σιγουρα υπαρχουν πολλοι ψηφοφοροι (τα γνωστα τουβλα-μπαζα). Οι υποκινούμενοι συχνά ψηφίζουν χωρίς να ξέρουν για τί ψηφίζουν (ανεξάρτητα από το αν ψηφίζουν υπέρ ή κατά)...τέτοια άτομα θες να καθορίζουν την τύχη των πανεπιστημίων; αλλα και συνδικαλιστες να ειναι, δε καταλαβαινω αυτο γιατι ειναι κακο... Γιατί οι συνδικαλιστές συχνά (όχι πάντα) έχουν άλλα συμφέροντα, ή ψηφίζουν λόγω φανατισμού. η υποθεση με τα πανεπιστημια ειναι πρωτα απο ολα υποθεση των φοιτητων και μετα ολων των αλλων Εσύ και εγώ θα είμαστε φοιτητές για τα επόμενα 3-4-5-6-10 χρόνια...οι αλλαγές που θα γίνουν θα μας επιρρεάσουν λιγότερο από όλους. Αυτοί που θα καταλάβουν τις αλλαγές είναι αυτοί που θα μπουν μετά από εμάς, και είναι δικιά τους υπόθεση (και υπόθεση των γονιών τους) εξίσου με εμάς. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 1)το πατερα σου και το δικο μου ομως δεν τους ενδιαφερει σε τι πανεπιστημια θα μπουν τα παιδια σε μερικα χρονια απο τωρα! εμας μας, νοιαζει ή τουλαχιστον θα επρεπε. και ποιος σου ειπε οτι τις στατιστικες και τα gallop τις κανουν σε ατομα που εχουν παιδι μεσα σε πανεπιστημια? 2)απο τη στιγμη που υπαρχουν κομματα τα μπαζα-τουβλα ειναι αναγκαιο κακο. 3)ομοιως με το 2) 4)διαφωνω απολυτα! φιλικα, Mvagustagm2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 και ολοι αυτοι που ψηφιζουν συνεχεια στις καταληψεις, τι ειναι? και στο κατω-κατω, αλλο ο τυχαιος που συναντας στο δρομο και τον ρωτας για τα πανεπιστημια και αλλο οι φοιτητες που ειναι μεσα! ειναι σα να ρωτας καποιον που δεν ενδιαφερεται για τα ποδοσφαιρικα (εγω) αν θελει να κανει νεο γηπεδο ο Π.Α.Ο.:!: ετσι δεν ειναι; με την ίδια λογική και το δείγμα των φοιτητών δεν είναι αμερόληπτο για θέματα που αφορούν τους ίδιους...λογικό είναι οι φοιτητές να αντιδρούν..δεν ξέρω αν με πιάνεις...δηλαδή αν οι δημοσκοπήσεις ήταν αποκλειστικά στους φοιτητές δεν θα ήταν αντιπροσωπευτικό.....εξ'άλλου το φοιτητικό κίνημα δεν είναι αποκομμένο από την κοινωνία..αυτό θα τους επηρεάσει όλους :) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Τελικά απαντάω ο ίδιος στην ερώτηση μου και ενημερώνω τους αγαπητούς ΑΣΟίτες οτι η κατάληψη συνεχίζεται μέχρι 26/2/07. Στις 27/2/07 έχουμε Σύγκλητο για να αποφασιστεί τι θα γίνει με την εξεταστική και στις 28/2/07, νέα συνέλευση. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 με την ίδια λογική και το δείγμα των φοιτητών δεν είναι αμερόληπτο για θέματα που αφορούν τους ίδιους...λογικό είναι οι φοιτητές να αντιδρούν..δεν ξέρω αν με πιάνεις...δηλαδή αν οι δημοσκοπήσεις ήταν αποκλειστικά στους φοιτητές δεν θα ήταν αντιπροσωπευτικό.....εξ'άλλου το φοιτητικό κίνημα δεν είναι αποκομμένο από την κοινωνία..αυτό θα τους επηρεάσει όλους :) το ξερω, γενικα σε τετοιες περιπτωσεις οι δημοσκοπησεις ειναι παραξενο πραγμα... +1 se ayta pou grafei o mvagustagm2000. thank you...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Στην Θεσσαλονίκη η Εγνατία παραμένει κλειστή Από την Γ' Σεπτεμβρίου μέχρι την Αγίας Σοφίας. Το βράδυ ίσως ανοίξει αλλά αύριο, θα ξανακλείσει από Γ' Σεπτμβρίου μέχρι Αγγελάκη. Aύριο στις 12.00 το ΠΑΜΑΚ έχει Γενική Συνέλευση. Επιβάλλεται όλοι οι συνηδητοποιημένοι φοιτητές να έρθουν για να ψηφίσουν. Οι αποφάσεις εξαρτόνται απο μάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosPC Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Γιατί οι συνδικαλιστές συχνά (όχι πάντα) έχουν άλλα συμφέροντα, ή ψηφίζουν λόγω φανατισμού. Για παράδειγμα, κυκλοφορούν σε όλα, σχεδόν, τα Πανεπιστήμια, φήμες ότι αρκετοί (όχι όλοι εννοείτα!) συνδικαλιζόμενοι φοιτητές πέρασαν, μετά από δεκαετίες παραμονής στην εκάστοτε σχολή, τα μαθήματά τους με βαθμούς ψηλούς σαν τον Πύργο του Άιφελ! Με αυτό θέλω να πω ότι οι συνδικαλιστές των φοιτητικών παρατάξεων έχουν πολλά περισσότερα προσωπικά οφέλη από τα όποια συλλογικά οφέλη αποκομίζει ο φοιτητικός σύλλογος. Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ο περαστικος ομως, ή ο γονιος, ή ο πρωην φοιτητης ή τελος παντων ο οποιοσδηποτε "φορολογουμενος πολιτης", ειναι εξω απο το χορό.:!: Σώπααα..σε πληροφορώ πως όσα άτομα ξέρω εδώ στο ΑΠΘ και έχουν κάποια βαθύτερη σχέση με το πανεπιστήμιο (μεταπτυχιακό/διδακτορικό/μεταδιδακτορικό,κοκ) σε διάφορες σχολές και δεν είναι με τις πλάτες του μπαμπά και της μαμάς ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να αλλάξει κάτι - δεν έχουμε καμμιά αυθεντική διάθεση να ασχοληθούμε με αυτό το μπουρ#$@$ έτσι όπως είναι τώρα εκτός και από καθαρά/στυγνά βιοποριστικούς λόγους. Είναι τουλάχιστο θλιβερή εικόνα το ΑΠΘ με τις νεολαίες να ασχολούνται με τα πάρτυ , τις εκδρομές και το πως να μην αλλάξει τίποτα έτσι ώστε να βολευτούν , να τα κονομήσουν και να τελειώσουν ευκολότερα από τους μαλ#$$@ σαν εμάς...:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Στην Θεσσαλονίκη η Εγνατία παραμένει κλειστή Από την Γ' Σεπτεμβρίου μέχρι την Αγίας Σοφίας. Το βράδυ ίσως ανοίξει αλλά αύριο, θα ξανακλείσει από Γ' Σεπτμβρίου μέχρι Αγγελάκη. Aύριο στις 12.00 το ΠΑΜΑΚ έχει Γενική Συνέλευση. Επιβάλλεται όλοι οι συνηδητοποιημένοι φοιτητές να έρθουν για να ψηφίσουν. Οι αποφάσεις εξαρτόνται απο μάς. Εύγε! Προφανώς σας ενοχλεί που κάνετε αρκετό μάθημα (και ΙΣΩΣ μάθεις πως να γράφεις σωστά και το .."συνηδητοποιημένοι" :lol: , ή τουλάχιστο πως να χρησιμοποιείς έναν spellchecker) Υ.Γ και το "εξαρτόνται"..αχ το μάτι μου!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VangosPC Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Σώπααα..σε πληροφορώ πως όσα άτομα ξέρω εδώ στο ΑΠΘ και έχουν κάποια βαθύτερη σχέση με το πανεπιστήμιο (μεταπτυχιακό/διδακτορικό/μεταδιδακτορικό,κοκ) σε διάφορες σχολές και δεν είναι με τις πλάτες του μπαμπά και της μαμάς ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να αλλάξει κάτι - δεν έχουμε καμμιά αυθεντική διάθεση να ασχοληθούμε με αυτό το μπουρ#$@$ έτσι όπως είναι τώρα εκτός και από καθαρά/στυγνά βιοποριστικούς λόγους. Είναι τουλάχιστο θλιβερή εικόνα το ΑΠΘ με τις νεολαίες να ασχολούνται με τα πάρτυ , τις εκδρομές και το πως να μην αλλάξει τίποτα έτσι ώστε να βολευτούν , να τα κονομήσουν και να τελειώσουν ευκολότερα από τους μαλ#$$@ σαν εμάς...:X +1000 Η ψηφοθηρία του πάρτυ... Παράθεση :help: Ισοβίτης 7 ζωές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 mvagustagm2000 - edw einai to lathos sou. Diladi ta themata tis ugeias einai upothesi twn giatrwn, tis ethnikis amunas twn fantarwn kai tis forologias twn logistwn? Merika themata mas aforoun olous kai alimono an h kathe omada (px foitites) apofasize ta dika tis. Toulaxiston tha dextw oti: η υποθεση με τα πανεπιστημια ειναι πρωτα απο ολα υποθεση των φοιτητων και μετα ολων των αλλων... afou einai oi amesa endiaferomenoi. Mas afora olous pantws! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Σώπααα..σε πληροφορώ πως όσα άτομα ξέρω εδώ στο ΑΠΘ και έχουν κάποια βαθύτερη σχέση με το πανεπιστήμιο (μεταπτυχιακό/διδακτορικό/μεταδιδακτορικό,κοκ) σε διάφορες σχολές και δεν είναι με τις πλάτες του μπαμπά και της μαμάς ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ να αλλάξει κάτι - δεν έχουμε καμμιά αυθεντική διάθεση να ασχοληθούμε με αυτό το μπουρ#$@$ έτσι όπως είναι τώρα εκτός και από καθαρά/στυγνά βιοποριστικούς λόγους. Είναι τουλάχιστο θλιβερή εικόνα το ΑΠΘ με τις νεολαίες να ασχολούνται με τα πάρτυ , τις εκδρομές και το πως να μην αλλάξει τίποτα έτσι ώστε να βολευτούν , να τα κονομήσουν και να τελειώσουν ευκολότερα από τους μαλ#$$@ σαν εμάς...:X συμφωνω 100% με ολα οσα λες! αλλα δε καταλαβαινω γιατι μου τα λες. δεν αμφισβητω κατι τετοιο. btw και εγω σιχαινομαι αυτα τα ηλιθια και χωρις λογο παρτυ και τις ψηφοθηρικες εκδρομες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Τελικά απαντάω ο ίδιος στην ερώτηση μου και ενημερώνω τους αγαπητούς ΑΣΟίτες οτι η κατάληψη συνεχίζεται μέχρι 26/2/07. Στις 27/2/07 έχουμε Σύγκλητο για να αποφασιστεί τι θα γίνει με την εξεταστική και στις 28/2/07, νέα συνέλευση. http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?p=71058#71058 αυτό είναι η ΑΣΟΕΕ:angry: ... Ισχύει όπως είπες κατάληψη μέχρι τις 26. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts