Nrg Δημοσιεύτηκε March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2006 Αρχες Απρλιου θα παω για ενα βραδυ στα Ιωαννινα, θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα ξενοδοχεια φθηνα και καλα περιπου στα 60 Ευρω για ενα δικλινο δωματιο. Δεν με ενδιαφερει πολυ να ειναι κεντρο-καρακεντρο καθως θα εχω αυτοκινητο. Ευχαριστω :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Αρχες Απρλιου θα παω για ενα βραδυ στα Ιωαννινα, θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα ξενοδοχεια φθηνα και καλα περιπου στα 60 Ευρω για ενα δικλινο δωματιο. Δεν με ενδιαφερει πολυ να ειναι κεντρο-καρακεντρο καθως θα εχω αυτοκινητο. Ευχαριστω :D :) :rolleyes: Καλησπερα εδω θα βρεις ολα τα ξενοδοχεια των Ιωαννινων. αν και γνωμη δικη μου ειναι να μεινεις στο du lac η στο epirus palace. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 :rolleyes: Καλησπερα εδω θα βρεις ολα τα ξενοδοχεια των Ιωαννινων. αν και γνωμη δικη μου ειναι να μεινεις στο du lac η στο epirus palace. Σε ευχαριστω, αλλα η τιμη ζητησα να ειναι καπου στα 60 ευρω και οχι 260 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Δοκιμασε το Olympic(ή κάπως ετσι),το king Pyrros(ή κάπως έτσι!!!).Και τα 2 είναι στο κεντρο.Καλή διαμονή στην πόλη μας! Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 :rolleyes: Καλησπερα εδω θα βρεις ολα τα ξενοδοχεια των Ιωαννινων. αν και γνωμη δικη μου ειναι να μεινεις στο du lac η στο epirus palace. Στο epirus palace είχα μείνει πέριση που είχα πάει για πέντε ημέρες Ιωάννινα, φοβερό ξενοδοχείο!;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Πήγαινε στο GALAXY, που βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, πίσω από το δικαστικό μέγαρο....Έχω χρόνια να πάω, αλλά είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβό, αλλά πολύ καθαρό και πολυτελές...και στο καρακέντρο! Βρες το και τηλεφώνησε για να μάθεις τις τρέχουσες τιμές του...:) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Σε ευχαριστω, αλλα η τιμη ζητησα να ειναι καπου στα 60 ευρω και οχι 260 :p μαλλον η γνωμη μου κοστιζει πολυ!!! :lol: εδω θα βρεις ολα τα ξενοδοχεια Ιωαννινων μεσα στην πολη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 ρωτα να βρεις που ειναι το ξενοδοχειο Αλεξιος εμενα αυτο μου ειπανε οτι ειναι φθηνο και καλο! εγω εμεινα στο εγνατια hotel!πηγα πριν 2 βδομαδες γιαννενα 70 ευρω ειχε στο καρτελακι πισω απο την πορτα τιμη αλλα μου το αφησε στα 50(δικλινο) καλο ξενοδοχειο και παρκινγκ εχει με 4 ευρω την μερα ειναι περιπου κεντρο απο την μεραρχια απεναντι κατεβαινει ενα δρομακι στα 400μετρα αριστερα. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2006 Εγώ είχα μείνει στο ΕΓΝΑΤΙΑ (πολύ καλό και φθηνό σχετικά) στο ΠΑΡΙΣ (παλιούτσικο αλλά καθαρό) και ένα δίπλα από αυτό (δεν θυμάμαι το όνομά του). Και τα τρία είναι στα 100μέτρα το πολύ από τα ΚΤΕΛ στο κέντρο της πόλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 TO GALAXY POLY KALO AN KAI AMA EXEIS AMAXI PIGENE KAI STO ALEXIOS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 epirus palace prin apo 4 xronakia...arketa kalo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Παιδιά ο άνθρωπος είναι φοιτητής και όπως καταλαβαίνετε δεν θέλει να του πιάσουν τα οπίσθια... Όχι και EPIRUS PALACE λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2006 Παιδιά ο άνθρωπος είναι φοιτητής και όπως καταλαβαίνετε δεν θέλει να του πιάσουν τα οπίσθια... Όχι και EPIRUS PALACE λοιπόν... Πεστα ρε minovg γιατι θα παθουμε καμια καρδια :lol: Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Πεστα ρε minovg γιατι θα παθουμε καμια καρδια :lol: Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους! :) Αρχές Απριλίου?Και εγώ εκεί θα είμαι.Στο alexios hotel θα μας πάνε εμάς (τριήμερη με το σχολείο).Στο site του είχε κάτι φώτο και φάνηκε αρκετά καλό. Κανόνισε να σε πετύχω :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
para5 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Το Hotel Olympic απ' ότι μου έχουν πει είναι καλό, αλλά το μακράν καλύτερο κατ' εμέ, το Du Lac. Αλλά είναι λίγο από τιμή, τσιμπιμένο, ας το θέσω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Αρχές Απριλίου?Και εγώ εκεί θα είμαι.Στο alexios hotel θα μας πάνε εμάς (τριήμερη με το σχολείο).Στο site του είχε κάτι φώτο και φάνηκε αρκετά καλό. Κανόνισε να σε πετύχω :lol: :p Καλά όλες οι τριήμερες εκεί πάνε;; Και μεις με το σχολείο πριν 8 χρόνια αν θυμάμαι καλά είχαμε πάει Γιάννενα και μείναμε στο Alexios, ήταν γαμάτο ξενοδοχείο!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Καλά όλες οι τριήμερες εκεί πάνε;; Και μεις με το σχολείο πριν 8 χρόνια αν θυμάμαι καλά είχαμε πάει Γιάννενα και μείναμε στο Alexios, ήταν γαμάτο ξενοδοχείο!! Λες να είχαμε συναντηθεί εκεί? Και εμείς εκεί είχαμε πάει :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Καλά όλες οι τριήμερες εκεί πάνε;; Και μεις με το σχολείο πριν 8 χρόνια αν θυμάμαι καλά είχαμε πάει Γιάννενα και μείναμε στο Alexios, ήταν γαμάτο ξενοδοχείο!! Τώρα στο Alexios κάναν και ανακαίνιση!Μαμάτα θα περάσουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heisenberg7 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια,ειμαιμ καινουργιος εδς και θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να με βοηθησει σε κατι! Θελουμε να ανεβουμε με εναν φιλο μου γιαννενα αλλα ο φιλος μου δεν εχει που να μεινει τελικα γτ εφαγε ακυρο απο καποιον και εμεινε στν απεκσω. Ψαχνουμε να βρουμε μεσω γνωστων αλλα τπτ μεχρι στιγμης,μηπως θα μπορουσε καποιοσ να βοηθησει?Βεβαια απευθηνομαι εδω γτ ξενοδοχειο δν παιζει μαλλον!εθχαριστω!plz απαντηστε! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited June 3, 2014 by Superuser Γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 αλμπνό;; ;; Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 σε φιλοξενία αναφέρεσαι? γιατι δε τον φιλοξενεις εσύ?αφου κι εσυ γιαννενα θα εισαι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sogo Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπέρα, μέσα στον χαμό του ιντερνετ βρηκα αυτο το ξεχασμένο thread... Θα πάω Χριστούγεννα στα Ιωάννινα και μου πρότειναν 2 ξενοδοχεία καινούρια. Το ένα είναι μεσα στην πόλη στην Κάλαρη http://www.heritage-hotels.gr/ και το άλλο είναι έξω στην εθνική: http://www.aarhotel.gr/. Επειδή έχω χρόνια να πάω προς τα εκεί, αν κάποιος ξέρει ας μου πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καλησπέρα, μέσα στον χαμό του ιντερνετ βρηκα αυτο το ξεχασμένο thread... Θα πάω Χριστούγεννα στα Ιωάννινα και μου πρότειναν 2 ξενοδοχεία καινούρια. Το ένα είναι μεσα στην πόλη στην Κάλαρη http://www.heritage-hotels.gr/ και το άλλο είναι έξω στην εθνική: http://www.aarhotel.gr/. Επειδή έχω χρόνια να πάω προς τα εκεί, αν κάποιος ξέρει ας μου πει! Και τα δυο είναι ωραία. Θα σου πρότεινα να μείνεις κέντρο, γιατί το άλλο είναι 15 χλμ από τα Γιάννενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts