const_ili Δημοσιεύτηκε March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2006 μα γιατι δινετε ftp tou polytexneiou athinwn? einai o pio argos kai synexws antimetwpizei provlhmata taxythtas kai genika texnikhs fyshs...dokimaste iwanninwn kai aristoteleiou TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Όσες φορές χρειάστηκε να κατεβάσω κάτι από εκεί δεν είχα κανένα από τα προβλήματα που λες. Η ταχύτητα ανεβαίνει μέχρι και μερικά MB/s (αν έχεις τη σύνδεση που να τα σηκώνει) και ο server είναι πάντα διαθέσιμος. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Όσες φορές χρειάστηκε να κατεβάσω κάτι από εκεί δεν είχα κανένα από τα προβλήματα που λες. Η ταχύτητα ανεβαίνει μέχρι και μερικά MB/s (αν έχεις τη σύνδεση που να τα σηκώνει) και ο server είναι πάντα διαθέσιμος. Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Το 2004 κατέβαζα με 4,5MB/sec (όχι megabit, megabyte ;)) από τη σύνδεση που είχα στο πανεπιστήμιο του Sunderland. Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Το 2004 κατέβαζα με 4,5MB/sec (όχι megabit, megabyte ;)) από τη σύνδεση που είχα στο πανεπιστήμιο του Sunderland. Μέσα από το κέντρο του ΕΔΕΤ στο ΤΕΙ Αθηνών κατεβάζαμε με ένα φιλαράκι 4 αρχεία, 2.5MB/s το καθένα... 10 Megabytes / Second... not bad έεεε; :ninja: Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Μέσα από το κέντρο του ΕΔΕΤ στο ΤΕΙ Αθηνών κατεβάζαμε με ένα φιλαράκι 4 αρχεία, 2.5MB/s το καθένα... 10 Megabytes / Second... not bad έεεε; :ninja: Τι να σου κάνω που είχα Laptop με δίσκο 3400 RPM και δεν μπορούσε να γράφει πιο γρήγορα :cry: γιατί η γραμμή είχε να μου δώσει περισσότερο (δοκιμασμένο σε άλλο desktop ;)) Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Καλά, είστε και πολύ γρήγοροι :p Και εκτός θέματος επίσης :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts