Jump to content

{split} τρελές ταχύτητες :p

const_ili
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα γιατι δινετε ftp tou polytexneiou athinwn? einai o pio argos kai synexws antimetwpizei provlhmata taxythtas kai genika texnikhs fyshs...dokimaste iwanninwn kai aristoteleiou
TO CALL OR NOT TO CALL??

Όσες φορές χρειάστηκε να κατεβάσω κάτι από εκεί δεν είχα κανένα από τα προβλήματα που λες. Η ταχύτητα ανεβαίνει μέχρι και μερικά MB/s (αν έχεις τη σύνδεση που να τα σηκώνει) και ο server είναι πάντα διαθέσιμος.

Όσες φορές χρειάστηκε να κατεβάσω κάτι από εκεί δεν είχα κανένα από τα προβλήματα που λες. Η ταχύτητα ανεβαίνει μέχρι και μερικά MB/s (αν έχεις τη σύνδεση που να τα σηκώνει) και ο server είναι πάντα διαθέσιμος.

Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Το 2004 κατέβαζα με 4,5MB/sec (όχι megabit, megabyte ;)) από τη σύνδεση που είχα στο πανεπιστήμιο του Sunderland.

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Το 2004 κατέβαζα με 4,5MB/sec (όχι megabit, megabyte ;)) από τη σύνδεση που είχα στο πανεπιστήμιο του Sunderland.

Μέσα από το κέντρο του ΕΔΕΤ στο ΤΕΙ Αθηνών κατεβάζαμε με ένα φιλαράκι 4 αρχεία, 2.5MB/s το καθένα... 10 Megabytes / Second... not bad έεεε; :ninja:

Μέσα από το κέντρο του ΕΔΕΤ στο ΤΕΙ Αθηνών κατεβάζαμε με ένα φιλαράκι 4 αρχεία, 2.5MB/s το καθένα... 10 Megabytes / Second... not bad έεεε; :ninja:

Τι να σου κάνω που είχα Laptop με δίσκο 3400 RPM και δεν μπορούσε να γράφει πιο γρήγορα :cry: γιατί η γραμμή είχε να μου δώσει περισσότερο (δοκιμασμένο σε άλλο desktop ;))

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...