lefkal Δημοσιεύτηκε November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2003 :!: Na ena foroum gia tin gnosti ekpobi me tous gnostous vlakes tou Ellinikou radiofoune :!: :blink: Nai xlimitzoura sinforoumiti pes kai esy tin gnomis sou :lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 πιο χλιμίτζουρας μου κάνει ο δημιουργός του θέματος! το πιστευετε με αι ωρέ? ηηηηημαρτον... :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Δεν τους έχω ακούσει ποτέ αλλά από αυτά που έχω δει στο site του σταθμού, μάλλον προς το τρομερά βλάκες κινούμαι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 αχαχα αποκτήσαμε επίπεδο:p πάντως γέλιο ρίχνεις;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον lefkal gnosti ekpobi Δεν το ήξερα ότι είναι και γνωστοί :p Εμένα με διασκεδάζουν και αυτό μετράει ;) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 χαλια λαικό λίγο το χιούμορ σαν τις ταινίες στο χολλυγουντ που σε αναγκάζουν να γελάσεις εμένα δεν ειναι του γουστου μου , χωρίς να κατηγορώ σε όσους αρέσουν φυσικά :) αν θέλετε δίδυμο Παπανωτας - Καραγιάννη . Εκεί ψηφίζω εγώ Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 προτιμώ και εγώ χαλαρά Παπανώτα-Καραγιάννη...το groovytime το ακούω μόνο όταν έχει τρελή κίνηση γυρνώντας από την δουλειά (καλή ώρα χτες) και έχουν σπάσει τα νεύρα μου,απλά για να ξεχνιέμαι και να χασκογελάω με τις μαμακίες που λένε..(ορισμένες είναι αρκετά έξυπνες..). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mplip^ λαικό λίγο το χιούμορ Δε νομίζω ότι είναι λαικό,καμία σχέση. Μάλλον λίγο παιδικό χιούμορ κάνουν μερικές φορές που κουράζει. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3 προτιμώ και εγώ χαλαρά Παπανώτα-Καραγιάννη...το groovytime το ακούω μόνο όταν έχει τρελή κίνηση γυρνώντας από την δουλειά (καλή ώρα χτες) και έχουν σπάσει τα νεύρα μου,απλά για να ξεχνιέμαι και να χασκογελάω με τις μαμακίες που λένε..(ορισμένες είναι αρκετά έξυπνες..). μα για αυτό είναι εκείνη την ώρα (της κίνησης) Είναι καθαρά εκπόμπή του μποτιλιαρίσματος :p Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulticool Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Εχεμμμμ τρομερά κουραστικό χιούμορ,είναι αρκετά βλάκες αλλά δίνουν έστω και μια μικρή ευχάριστη νότα που σπάει τη μονοτονία της καθημερινότητας. Οι Παπανώτας-Καραγιαννη ,που και πότε "παίζουν"; Παράθεση www.valder.tk Η νεα εποχή έφτασε! Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Ulticool Εχεμμμμ τρομερά κουραστικό χιούμορ,είναι αρκετά βλάκες αλλά δίνουν έστω και μια μικρή ευχάριστη νότα που σπάει τη μονοτονία της καθημερινότητας. Οι Παπανώτας-Καραγιαννη ,που και πότε "παίζουν"; Kiss FM 92.9 Δευτέρα - Παρασκευή 06:00 - 10:00 το πρωί :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 ta paidia einai teleia kai auta pou exoun kanei prospathoun na tous antigrapsoun alloi.... theoi einai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 ta paidia einai teleia kai auta pou exoun kanei prospathoun na tous antigrapsoun alloi.... theoi einai... Σωστόόόόός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Οι ανθρωποι ειναι κορυφαιοι.Τσεκαρετε φιλτροχουανα και θα δειτε.Δεν ειμαι καλα,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Οι ανθρωποι ειναι κορυφαιοι.Τσεκαρετε φιλτροχουανα και θα δειτε.Δεν ειμαι καλα,ε? αχαχαχαχα θεικόοοοο! Δεν ακούω Jeronimo γενικά,αλλά μόνο και μόνο το συγκεκριμένο! Τι γέλιο που έχουν...ο Μαλαπερδίτο "και τέτοια".. "Δεν είμαι καλάααα" :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 αχαχαχαχα θεικόοοοο! Δεν ακούω Jeronimo γενικά,αλλά μόνο και μόνο το συγκεκριμένο! Τι γέλιο που έχουν...ο Μαλαπερδίτο "και τέτοια".. "Δεν είμαι καλάααα" :lol: :lol: :lol: Ρλιαρ ρλιαρ ρλιαρ !τελικά δεν ακούω μόνο εγώ φίλτροχουαννα !το γέλιο ! Στο καλό φιλτροχουανα ! Bob μαστοριτο και τετοια … Trendyto, δεκαπενταμελίτο , κουναβίτο Πινίετα τσούτσου ( η νοσοκόμα ) δον χοσε Φελίπε Κόλπος και τέτοια … Λιαρ λιαρ λιαρ ! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ρλιαρ ρλιαρ ρλιαρ !τελικά δεν ακούω μόνο εγώ φίλτροχουαννα !το γέλιο ! Στο καλό φιλτροχουανα ! Bob μαστοριτο και τετοια … Trendyto, δεκαπενταμελίτο , κουναβίτο Πινίετα τσούτσου ( η νοσοκόμα ) δον χοσε Φελίπε Κόλπος και τέτοια … Λιαρ λιαρ λιαρ ! rofl!! :lol: :lol: το άλλο το εφέ που ξερνάει το έχεις ακούσει ε?τρελό γέλιο!! Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 rofl!! :lol: :lol: το άλλο το εφέ που ξερνάει το έχεις ακούσει ε?τρελό γέλιο!! Δεν το συζητάω. Αν το έχει ηχογραφήσει κανείς, ας το ανεβάσει. Εγώ προσπαθώ να γράψω όλα τα σποτάκια σε mp3. Είχα πάει και στο studio την περασμένη εβδομάδα. Είναι άλλη φάση να τα βλέπεις όλα αυτά από κοντά. Όσο για Φιλτροχουάνα, Μαλαπερδίτο ON TOP. Και για να κατεβάσετε τα επεισόδια, δεν έχετε παρά να μπείτε http://www.petrakas.gr στο section "Downloads". Groovytime για πάντα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εχω κατεβασει κοντα 17-18 επεισοδια,πολυ καλη δουλεια ρε κουναβια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εχω κατεβασει κοντα 17-18 επεισοδια,πολυ καλη δουλεια ρε κουναβια. Λίώσε ρε νέοπα! Πήξε ρε. Στον παλιό ? Στο κουνάβι ρε? Κατέβασε και τα υπόλοιπα. 22 είναι όλα (24 είναι, αλλά δεν έχουν ανεβάσει ακόμα το 7 και το 9). Χα, και τέτοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Και μην ξεχνάτε: Καθημερινά 4-6 ακούμε Groovytime στους 88.9. Δεν είμαι καλά, εε? Θα σε κόψω. Kinky! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Μέχρι το 6o-7o μέτραγε η φιλτροχουάνα. Από εκεί κει μετά έγινε απίστευτα ελεεινή. :down: Η εκπομπή καλή είναι αν και μερικές φορές γίνονται τραγικά γελοίοι και μόνο να γελάσεις δε σου 'ρχεται... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Λίώσε ρε νέοπα! Πήξε ρε. Στον παλιό ? Στο κουνάβι ρε? Κατέβασε και τα υπόλοιπα. 22 είναι όλα (24 είναι, αλλά δεν έχουν ανεβάσει ακόμα το 7 και το 9). Χα, και τέτοια... -Μητέρα ασουζενια Φοβούμαι ! - και ρω θα φοβούμουν άμα είχα τη μούρη σου παιδί μου , θα μεγαλώσεις , θα πεθάνεις και θα σου περάσει … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 -Μητέρα ασουζενια Φοβούμαι ! - και ρω θα φοβούμουν άμα είχα τη μούρη σου παιδί μου , θα μεγαλώσεις , θα πεθάνεις και θα σου περάσει … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ζουζένια πρέπει να την λένε :) :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Αζουζενια μου φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts