sofi-k Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Ακριβώς.Ανοίγω την πόρτα ανυποψίαστος και με παθιασμένη φωνή μου λέει ο τύπος:"Γεια σου κούκλεεε"!Ακόμη και όταν του κλεισα την πόρτα στα μούτρα (και κλείδωσα)αυτός συνέχισε να μιλάει από έξω!!!! :wacko:Εγω στην θεση σου θα "φροντιζα" να απολυθει...Αλλα απο την αλλη ξερει που μενεις και δεν ειναι πολυ καλο αυτο...:lol: :lol: :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 τι αστειο μου ετυχε,χμμμμ λοιπον παω να μπω σε ενα μαγαζι,ειχε πορτες γυαλινες,λοιπον ηταν σε 2 κομματια η πορτα και το ενα κομματι ηταν ηδη ανοιχτο για να μπαινοβγαινει ο κοσμος,παω κι εγω χωρις να δω οτι ηταν ανοιχτη κι ανοιγω αυτη που ηταν κλειστη για να μπω,αφου μπηκα μου λεει ο φιλος μου,ρε εισαι χαζος?του κανω πως σου ηρθε αυτο?μου λεει πλακα κανεις?οχι του λεω.και μου ειπε την βλακεια που εκανα,πραγματικα γελασα πολυ εκεινη την στιγμη γιατι οντως ηταν βλακεια αυτο που εκανα,αχ ξεφτιλα θα εγινα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 τι αστειο μου ετυχε,χμμμμ λοιπον παω να μπω σε ενα μαγαζι,ειχε πορτες γυαλινες,λοιπον ηταν σε 2 κομματια η πορτα και το ενα κομματι ηταν ηδη ανοιχτο για να μπαινοβγαινει ο κοσμος,παω κι εγω χωρις να δω οτι ηταν ανοιχτη κι ανοιγω αυτη που ηταν κλειστη για να μπω,αφου μπηκα μου λεει ο φιλος μου,ρε εισαι χαζος?του κανω πως σου ηρθε αυτο?μου λεει πλακα κανεις?οχι του λεω.και μου ειπε την βλακεια που εκανα,πραγματικα γελασα πολυ εκεινη την στιγμη γιατι οντως ηταν βλακεια αυτο που εκανα,αχ ξεφτιλα θα εγινα. :lol: Αυτό είναι που λέμε ότι άνοιξες διάπλατα τις πόρτες!:p It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 :lol: Αυτό είναι που λέμε ότι άνοιξες διάπλατα τις πόρτες!:p :lol: ακριβως,αλλα αλλο να στο λεω κι αλλο να το βλεπεις:) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Kοίτα αν το καλοσκεφτείς θα μπορούσε να συνέβαινε το αντίστροφο, όπως και έχει συμβεί σε αρκετά άτομα πιστεύω. Να νομίζεις οτι η γυάλινη πόρτα είναι ανοιχτή (ενώ δεν είναι) και να πέσεις με τα μούτρα πάνω στο τζάμι! Εμένα προσωπικά μου έχει συμβεί στο παρελθόν και κατηγορούσα το ΑΖΑΧ που τα κάνει αόρατα!!! :lol: :lol: :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Kοίτα αν το καλοσκεφτείς θα μπορούσε να συνέβαινε το αντίστροφο, όπως και έχει συμβεί σε αρκετά άτομα πιστεύω. Να νομίζεις οτι η γυάλινη πόρτα είναι ανοιχτή (ενώ δεν είναι) και να πέσεις με τα μούτρα πάνω στο τζάμι! Εμένα προσωπικά μου έχει συμβεί στο παρελθόν και κατηγορούσα το ΑΖΑΧ που τα κάνει αόρατα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 που να παρήγγελνες μερίδα λουκάνικο:lol: φαντάσου τι θα σου ερχόταν...:p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σωστοοοοος...... Παντως κριμα αν εκανε καλα σουβλακια αυτο το σουβλατζιδικο..... Παντως ειναι ενθαρρυντικο οπως ειπε και ο Mbokota... Δες το σαν κοπλιμεντο....:p :p :p Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Kοίτα αν το καλοσκεφτείς θα μπορούσε να συνέβαινε το αντίστροφο, όπως και έχει συμβεί σε αρκετά άτομα πιστεύω. Να νομίζεις οτι η γυάλινη πόρτα είναι ανοιχτή (ενώ δεν είναι) και να πέσεις με τα μούτρα πάνω στο τζάμι! Εμένα προσωπικά μου έχει συμβεί στο παρελθόν και κατηγορούσα το ΑΖΑΧ που τα κάνει αόρατα!!! :lol: :lol: :lol: Ο μπαμπάς μου άνοιξε τη μύτη του έτσι! :p Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 εγω το ειχα παθει οταν ημουν στο δημοτικο. πηγα να βγω στο μπαλκονι της θειας μου κ χτυπησα πανω στην μπαλκονοπορτα. παλιοAZAX! GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 εγω το ειχα παθει οταν ημουν στο δημοτικο. πηγα να βγω στο μπαλκονι της θειας μου κ χτυπησα πανω στην μπαλκονοπορτα. παλιοAZAX! πάντως πρέπει να είναι αρκετά αστείο.Εγώ τα πρώτα χρόνια που μέναμε στο σπίτι δεν είχα συνηθίσει τις σίτες στις μπαλκονόπορτες το καλοκαίρι και μια φορά δε την είδα,και σαβουρδίστηκα.:lol::D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 πάντως πρέπει να είναι αρκετά αστείο.Εγώ τα πρώτα χρόνια που μέναμε στο σπίτι δεν είχα συνηθίσει τις σίτες στις μπαλκονόπορτες το καλοκαίρι και μια φορά δε την είδα,και σαβουρδίστηκα.:lol::D Με τις σίτες την έχω πατήσει και γω και τη διέλυσα παιρνώντας από μέσα.Με τα τζάμια είναι όντως αστείο αρκεί να μην υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.Γνωστός μου είχε μονό τζάμι(παλιό σπίτι), πέρασε από μέσα και έσκισε όλο του το πρόσωπο!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Kοίτα αν το καλοσκεφτείς θα μπορούσε να συνέβαινε το αντίστροφο, όπως και έχει συμβεί σε αρκετά άτομα πιστεύω. Να νομίζεις οτι η γυάλινη πόρτα είναι ανοιχτή (ενώ δεν είναι) και να πέσεις με τα μούτρα πάνω στο τζάμι! Εμένα προσωπικά μου έχει συμβεί στο παρελθόν και κατηγορούσα το ΑΖΑΧ που τα κάνει αόρατα!!! :lol: :lol: :lol: αυτο μου ελειπε,να πληρωνω και πορτα:lol: Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Πως μπορεί να αποκτήσει ενδιαφέρον η μέρα σας;; να ξεφύγεται από την μονότονη καθημερινότητα;;; απλό ,δεν χρειάζεται πολύ!! 1 λεωφορείο-1 γιαγιά-1 κλέφτη :ninja: και εξηγούμαι :p Πήρα ήσυχα και ωραία το λεωφορειάκι που οδηγεί εις τον παραλιακόν Περαίααα.Λίγα μέτρα πριν φτάσω και εγώ στον προορισμό μου , όπως και οι περισσότεροι επιβάτες τσουπ...μια γαγιά πετάγεται και λέει πως την λήστεψανννν :X Το λέει στον οδηγό , ο οποίος θεώρησε πιο σωστό να σταματήσει το όχημα...να μην ανοίγει πόρτες και να καλέσει την αστυνομία.! Ο χειμωνιάτικος ήλιος μας αντίκριζε και "απολαμβάναμε" την ηλιοθεραπεία άνευ αντηλιακού. Όλοι είχαν εκνευριστεί όχι μόνο λόγω του ότι είχαμε σταματήσει και σκάγαμε , αλλά το ότι το αστυνομικό τμήμα ήταν στα 10 μέτρα και ο οδηγός δεν έλεγε να πάει να σταματήσει εκεί τουλάχχιστον.Νεύρα, φωνές , απειλές για μηνύσεις στον οδηγό κτλ κτλ. Είχαμε και την γιαγιά , η οποία τελικά είχε μπει από το Ν.Φάληρο και πήρε χαμπάρι ότι έλειπαν τα λεφτά από την τσέπη της ( μα στην τσεπη;;;!!!) όταν φτάναμε Πειραιά....εννοείται πως όποιος το είχε κάνει , είχε ήδη κατέβει!!! Τελικά μετά από κανα μισάωρο , ήρθαν οι πολιτσμάνοι , οι οποίοι απλά πήραν την γιαγιά για να κάνει καταγγελία , χωρίς να ψάξουν όλους εμάς στο λεωφ.:wacko: Ε μετά , χτύπησε το κουδούνι και βγήκαμε στο προαύλιο και μεις :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Νύσταζα παρα πολυ σήμερα στο λεωφορειο πηγαινοντας στη δουλεια.... και ειχα κλαισει λιγο τα ματια μου, μπορω να πω είχα σχεδον κοιμηθεί... (το εχω ξαναπαθει αλλα καταλαβαινω απο τις στροφες και την ωρα ποτε πρεπει να ενεργοποιηθω πάλι...) Κι ακουω ξαφνικα στο ασχετο μια φωνη διπλα μου...: - Συγνωμη εδω δε πρεπει να κατεβειτε;;; -Εεεε... οριστε;;; -Εδω δε πρεπει να κατεβετε; Δε δουλευετε στην εταιρία "ταδε";;; - (απορημενη)εεε...'Οχι.... -Αα, συγνωμη, νομιζα οτι σας ειχα δει στην εταιρια που ειμαι κι εγω και δουλευαμε μαζι οποτε σκεφτηκα μηπως θα επρεπε να κατεβετε.... Τι να πω...εγώ και σίγουρη να ήμουν δε θα μπορουσα να ξυπνησω καποιον για να του πω αυτο:O Καποιος μου ειπε οτι ισως ηταν καμακι, έλεος.. Οι αντρες δε προτιμουν τις...ξύπνιες τελικα;;;;!!!! Μου φανηκε ιδιαιτερα αστειο οταν καλοξυπνησα και το σκεφτηκα το σκηνικο! H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Νύσταζα παρα πολυ σήμερα στο λεωφορειο πηγαινοντας στη δουλεια.... και ειχα κλαισει λιγο τα ματια μου, μπορω να πω είχα σχεδον κοιμηθεί... (το εχω ξαναπαθει αλλα καταλαβαινω απο τις στροφες και την ωρα ποτε πρεπει να ενεργοποιηθω πάλι...) Κι ακουω ξαφνικα στο ασχετο μια φωνη διπλα μου...: - Συγνωμη εδω δε πρεπει να κατεβειτε;;; -Εεεε... οριστε;;; -Εδω δε πρεπει να κατεβετε; Δε δουλευετε στην εταιρία "ταδε";;; - (απορημενη)εεε...'Οχι.... -Αα, συγνωμη, νομιζα οτι σας ειχα δει στην εταιρια που ειμαι κι εγω και δουλευαμε μαζι οποτε σκεφτηκα μηπως θα επρεπε να κατεβετε.... Τι να πω...εγώ και σίγουρη να ήμουν δε θα μπορουσα να ξυπνησω καποιον για να του πω αυτο:O Καποιος μου ειπε οτι ισως ηταν καμακι, έλεος.. Οι αντρες δε προτιμουν τις...ξύπνιες τελικα;;;;!!!! Μου φανηκε ιδιαιτερα αστειο οταν καλοξυπνησα και το σκεφτηκα το σκηνικο!Εγω το βρηκα ιδιαιτερα ευγενικο. Αλλωστε σε ξυπνησε, μπορει να ειχες χασει την σταση σου αν δεν ξυπναγες.;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 den les pali kala pou den etrexe salaki tin wra pou se ksypnage apo ton ypno! Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ακόμα και καμάκι να ήτανε, εγώ το βρίσκω ευγενικό, γιατί πες οτι όντως ήταν η στάση που έπρεπε να κατέβεις και σε έπαιρνε ο ύπνος και έφτανες στο τέρμα της γραμμής! Σωστήηηη???? :lol: :lol: :lol: :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 den les pali kala pou den etrexe salaki tin wra pou se ksypnage apo ton ypno! LOL !! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Eλεος με το σαλακι ρε παιδια, τα ματια μου ειχα κλεισει λιγο και ταξιδευα.... Δεν ειμαι καμια μπαμπογρια...! Ναι, δεν ειπα, ευγενικο ήταν! Αλλα μου φανηκε ταυτοχρονα ασυνηθιστο και αστειο!!! H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Μήπως ροχάλιζες και ήθελε να στο πει διακριτικά; :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 βρε μην πειράζετε την κοπέλα , έκλεισε τα μάτια για κανα δευτερόλεπτο....:p σας είπα εγώ για σήμερα;;; όχι :D πάλι έχει να κάνει με λεωφορείο κ τον θαυμαστό κόσμο του :lol: αυτή την φορά ήταν ένας που είχε ψυχικές διαταραχές κ έβριζε στην αρχή.... μετά από κανα 15' μονολόγου ...."τα πήρε στο κρανιο " , ανοίγει το παράθυρο κ φώναζε,... έβριζε αδιακρίτως :X ..δεν μπορώ να σας παραθέσω τον μονόλογό του , όπως αταλαβαίνετε...πάντως κάτι είχε με τις "λούγκρες" κ με ένα "μιξιάρικο" κτλ....:!: κάποιος έκανε το λάθος κ είπε "σσσττ" ε αυτό ήταν σηκώνεται , διένυσε το μισό λεωφ. βρίζοντας.Ευτυχώς δεν χειροδίκησε αν κ δεν ήθελε κ πολύ :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 βρε μην πειράζετε την κοπέλα , έκλεισε τα μάτια για κανα δευτερόλεπτο....:p σας είπα εγώ για σήμερα;;; όχι :D πάλι έχει να κάνει με λεωφορείο κ τον θαυμαστό κόσμο του :lol: αυτή την φορά ήταν ένας που είχε ψυχικές διαταραχές κ έβριζε στην αρχή.... μετά από κανα 15' μονολόγου ...."τα πήρε στο κρανιο " , ανοίγει το παράθυρο κ φώναζε,... έβριζε αδιακρίτως :X ..δεν μπορώ να σας παραθέσω τον μονόλογό του , όπως αταλαβαίνετε...πάντως κάτι είχε με τις "λούγκρες" κ με ένα "μιξιάρικο" κτλ....:!: κάποιος έκανε το λάθος κ είπε "σσσττ" ε αυτό ήταν σηκώνεται , διένυσε το μισό λεωφ. βρίζοντας.Ευτυχώς δεν χειροδίκησε αν κ δεν ήθελε κ πολύ :blink:Ο οδηγος τι εκανε; Γιατι κι εγω ειχα πεσει σε εναν τετοιο και μαλιστα ηταν και υπο επηρεια...Και εβριζε τον οδηγο που φρεναρε αποτομα...Βασικα αυτος ηταν τοσο λιωμα που δεν στεκοταν ορθιος με την καμια, ο οδηγος του εφταιγε και καλα...:p Με τα πολλα, ο οδηγος και αφου ειχε ακουσει ΤΑ βρισιδια απο τον τυπο, του ειπε να σκασει, και κατεβηκε στην επομενη σταση:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Ο οδηγος τι εκανε; Γιατι κι εγω ειχα πεσει σε εναν τετοιο και μαλιστα ηταν και υπο επηρεια...Και εβριζε τον οδηγο που φρεναρε αποτομα...Βασικα αυτος ηταν τοσο λιωμα που δεν στεκοταν ορθιος με την καμια, ο οδηγος του εφταιγε και καλα...:p Με τα πολλα, ο οδηγος και αφου ειχε ακουσει ΤΑ βρισιδια απο τον τυπο, του ειπε να σκασει, και κατεβηκε στην επομενη σταση:pti να κανει ο οδηγος...ο επιβατης ήταν πίσω τέρμα κ εκτός εαυτού:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 του ειπε να σκασει, και κατεβηκε στην επομενη σταση:p Κατέβηκε στην επόμενη στάση ή ''τον κατέβηκε'' στην επόμενη στάση?? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ενας χαρταετος προσγειωθηκε στη ταρατσα του σπιτιου μου... υγ: εχει ξαναγινει πριν 2 χρονια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts