Jump to content

Τι περίεργο ή αστείο σας έτυχε σήμερα;

genia_81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η εμπειρία μου δεν είναι και ιδιαίτερα πρωτότυπη και όλοι λίγο πολύ την έχουμε ζήσει,αλλά επειδή συμβαίνει τώρα και έχω σκάσει στο γέλιο είπα να τη μοιραστώ:p...εκεί που κάθομαι λοιπόν ήσυχη σπιτάκι μου και χαλαρώνω,ακούω μια καθάρα...λέω ο διπλανός θα ακούει μουσική!αλλά πριν ολολκηρώσω τη σκέψη να σου η φωνάρα του να τραγουδάει rock!...μιλάμε αίσχος!!...α!από ό,τι ακούω γύρισε τώρα ρεπερτόριο και νέο θύμα του το "ρίτα ριτάκι"...ε ρε βάσανο αυτές οι πολυκατοικίες ώρες ώρες!ευτυχώς δε γράφω αύριο και μπορώ να τον "απολαύσω" με την ησυχία μου:p:lol::lol:

ναι ναι σε καταλαβαινω εμενα αυτος που μενει απεναντι μου παιζει ντραμς ειναι πιτσιρικας και μαθενει τωρα να παιζει ασε που μια μερα αποφασισε να κανει γκρουπ με κατι αλλους ξερεις κιθαρα μπασο κτλ. και εγινε ο χαμος:lol::lol:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι ναι σε καταλαβαινω εμενα αυτος που μενει απεναντι μου παιζει ντραμς ειναι πιτσιρικας και μαθενει τωρα να παιζει ασε που μια μερα αποφασισε να κανει γκρουπ με κατι αλλους ξερεις κιθαρα μπασο κτλ. και εγινε ο χαμος:lol::lol:

:lol::lol::lol:παρακολουθούμε μελλοντικά αστέρια του πενταγράμμου:p

Καλά εμένα ο συγκεκριμένος έχει και άλλο κόλλημα!Σχεδόν κάθε βράδυ πηγαινοέρχεται από το σπίτι 5-6 φορές(χωρίς υπερβολές!)...Και φαντάσου τις διπλάσιες φορές το κλειδί!-έχει και πόρτα ασφαλείας:mad:!!Δράμα η κατάστασή του!:confused:

τέσπα:p

Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;)

Χτες το απόγευμα παρκάρω για να παραλάβω μία παραγγελία από το eshop Θεσσαλονίκης κι ήταν ένας ταξιτζής διπλοπαρκαρισμένος που μάλλον περίμενε κάποιον, γιατί ένα παιδάκι καθόταν στο πίσω κάθισμα. Το παιδάκι μαζεμένο κι ο ταξιτζής να βαριέται..

Όταν βγήκα μετά από κανένα 20λεπτο από το πολύ γρήγορο μαγαζάκι, το σκηνικό είχε αλλάξει. Ο ταξιτζής είχε ανοίξει συζήτηση για οδήγηση στον μικρό και την ώρα που είμαι κοντά κι έχω ακουστική επαφή λέει και τί κάνεις αμα σου πεταχτεί ο μαλ4κας από αριστερά? ΝΝΝΑΑΑ και ρίχνει μία μούτζα περιποιημένη. Ήταν τόσο πορωμένος ο παλίκαρος που γέλασα δυνατά αυθόρμητα εκείνη τη στιγμή!

• 4 weeks later...

σημερα το μεσημερι αναγκαστηκα να κατεβω στο κεντρο της πολης κι επειδη ειχε κινηση(καποια πορεια ειχε απο αναρχικους ή κατι τετοιο) ειπα να κατεβω με λεωφορειο...τι το θελα..

περιστατικο 1(οταν κατεβαινα) ειμαστε ολοι καθιστοι στις θεσεις μας.ορθιοι ειναι μονο μια κοπελιτσα και ενας ενχρωμος νεαρος.

αδειαζει θεση διπλα μου και ερχεται ο ενχρωμος και καθεται..ολα καλα ως εδω.

σε επομενη σταση ανεβαινει ενας "κυριος" ο οποιος εχει την απαιτηση να σηκωθει ο ενχρωμος να καθισει(καταλαβαινω το να ειναι καποιος κουρασμενος και να ζητησει ευγενικα απο καποιον "ξερεις,μπορεις να σηκωθεις να κατσω;") αλλα ο συγκεκριμενος ειπε επι λεξη "σηκω ρε μαυρε να κατσω":mad::mad:

εν συνεχεια και αφου ο νεαρος σηκωθηκε,μπαινει ελενκτης.ο "κυριος"δεν εχει κοψει εισητηριο και του λεει ο ελενκτης"αν εχετε καποιο εισητηριο να χτυπησετε ή αν εχετε 60 λεπτα βγαλτε ενα εισητηριο,αλλιως θα πρεπει να πληρωσετε 30ε προστιμο"

και η απαντηση "μα καλα τον αραπη δε τον βλεπεις;;σε μενα θα βαλεις προστιμο;;":wacko::wacko::worry::worry:

περιστατικο 2ο(στον γυρισμο)το λεωφορειο ειναι τοσο γεματο που υπαρχουν ορθιοι ακομα και μπροστα στις πορτες.οταν σε καποια στιγμη "αδειαζει" καπως ακουγεται ενα κλαμα.ειναι μια κυρια γυρω στα 60-65 μαζι με αλλες δυο που την κρατανε και αυτη (δεν κλαιει αλλα ετσι ακουγεται η φωνη της) λεει συνεχως"ανοιξε πορτα μου,σε παρακαλω...ανοιξε πορτα μου να κατεβω..."

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

σημερα το μεσημερι αναγκαστηκα να κατεβω στο κεντρο της πολης κι επειδη ειχε κινηση(καποια πορεια ειχε απο αναρχικους ή κατι τετοιο) ειπα να κατεβω με λεωφορειο...τι το θελα..

περιστατικο 1(οταν κατεβαινα) ειμαστε ολοι καθιστοι στις θεσεις μας.ορθιοι ειναι μονο μια κοπελιτσα και ενας ενχρωμος νεαρος.

αδειαζει θεση διπλα μου και ερχεται ο ενχρωμος και καθεται..ολα καλα ως εδω.

σε επομενη σταση ανεβαινει ενας "κυριος" ο οποιος εχει την απαιτηση να σηκωθει ο ενχρωμος να καθισει(καταλαβαινω το να ειναι καποιος κουρασμενος και να ζητησει ευγενικα απο καποιον "ξερεις,μπορεις να σηκωθεις να κατσω;") αλλα ο συγκεκριμενος ειπε επι λεξη "σηκω ρε μαυρε να κατσω":mad::mad:

εν συνεχεια και αφου ο νεαρος σηκωθηκε,μπαινει ελενκτης.ο "κυριος"δεν εχει κοψει εισητηριο και του λεει ο ελενκτης"αν εχετε καποιο εισητηριο να χτυπησετε ή αν εχετε 60 λεπτα βγαλτε ενα εισητηριο,αλλιως θα πρεπει να πληρωσετε 30ε προστιμο"

και η απαντηση "μα καλα τον αραπη δε τον βλεπεις;;σε μενα θα βαλεις προστιμο;;":wacko::wacko::worry::worry:

Δεν παμε καλα μου φαινεται! Εγω αν ημουν στην θεση του ελεγκτη θα το εκοβα επιτοπου το προστιμο, κι ας παρακαλαγε ο καραγκιοζης...:mad: Ελεος! :X
[sIGPIC][/sIGPIC]

ειπε πως δεν εχει χρηματα μαζι του...ο ελενκτης του ειπε να του δωσει την ταυτοτητα του,να γραψει τα στοιχεια του και θα του ερθει στο σπιτι το προστιμο(ή κατι τετοιο)

ο "κυριος"επεμενε να ελενξουν τον ενχρωμο(μιλαμε για εμμονη,εντωμεταξυ ο νεαρος ειχε κανονικα εισητηριο και φοιτητικο πασο) και τελικα απλα τον κατεβασαν απο το λεωφορειο...

τελικα απλα τον κατεβασαν απο το λεωφορειο...

Με ποια λογική τον κατέβασαν απο το λεωφορείο;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Χτες το βράδυ είμαι με τον φίλο μου στην ουρά ενός ταμείου για να βγάλουμε εισιτήρια για μια ταινία..Μπροστά μας είναι 2 κυρίες μεγάλης ηλικίας και 1 κύριος κάπου στην ίδια ηλικία..Μπροστά από αυτούς είναι ένα άλλο ζευγάρι το οποίο έχει πρόβλημα στο τι ταινία να δει και μιλάνε χαμοηλόφωνα μέχρι να τελειώσει κάτι που έκανε ο ταμίας...Ξαφνικά λέει ο ηλικιωμένος κύριος "σας παρακαλώ μην μιλάτε..."...Το ζευγάρι παίρνει τα εισιτήρια του και είναι η σειρά των 3 αυτών ατόμων...Οι 2 ηλικιωμένες κυρίες είχαν αρχίσει να σχολιάζουν το γεγονός ότι το αγόρι ζήτησε ψιλά από την κοπέλα του για να πληρώσουν τα εισιτήρια..Σκύβει εκείνη την ώρα ο φίλος μου και μου λέει για πλάκα στο αυτί αν έχω ψιλά να του δώσω με τρόπο για να μην τον σχολιάσουν οι 2 κυρίες..Ξαφνικά ακούμε πάλι τον κύριο ο οποίος γυρίζει με ένα αυστηρό ύφος και μου λέει "μην μιλάτε!!!Βλέπουμε ταινία!!!" Γυρίζει τότε η μία από τις 2 κυρίες και του κάνει "Τς τς ακόμα ούτε τα εισιτήρια δεν έχουμε πάρει εσύ έφτασες στην ταινία..Και βγάλε να πληρώσεις τώρα και τα 3!"

Περιττό να πω ότι όταν φτάσαμε στον ταμία ο καημένος κρατιόταν με δυσκολία να μην γελάσει...

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Με ποια λογική τον κατέβασαν απο το λεωφορείο;

δεν ξερω,ουτε ρωτησα και για να ειμαι ειλικρινης δεν με ενδιεφερε και να μαθω.

υποθετω ομως πως απο την στιγμη που καποιος πει σε ελενκτη "δεν εχω ουτε λεφτα μαζι μου,και δε σου δινω την ταυτοτητα μου" κατι πρεπει να ισχυει μετα.

υποθετω ομως πως απο την στιγμη που καποιος πει σε ελενκτη "δεν εχω ουτε λεφτα μαζι μου,και δε σου δινω την ταυτοτητα μου" κατι πρεπει να ισχυει μετα.

Μισό λεπτό. Τελικά ποιον απο τους δύο κατέβασαν απο το λεωφορείο; Δεν ήταν πολύ ξεκάθαρο απο το μήνυμα σου και αναλογιζόμενος απο παρόμοιο περιστατικό θεώρησα ότι κατέβασαν τον έγχρωμο.

Για το περιστατικό που αναφέρω παραπάνω, πρίν απο καιρό είχε συμβεί το εξής. Περνούσα απο μια στάση στην οποία είχε σταματήσει το λεωφορείο, είχαν κατέβει όσοι ήταν να κατέβουν και ο μόνος που κατευθυνόναν για να μπεί, ήταν ένας έγχρωμος. Μόλις το αντιλαμβάνεται ο οδηγός κλείνει την πόρτα και ξεκινάει. Ο έγχρωμος αρχίζει να χτυπάει την πόρτα και να φωνάζει. Χωρίς όμως αποτέλεσμα...

ΥΓ Άσχετο, αλλά το σύστημα με τα λεωφορεία εδώ πέρα είναι ότι μπαίνεις μόνο απο την μπροστινή πόρτα και δίνεις το εισιτήριο στον οδηγό. Νομίζω ότι στις περισσότερες πόλεις δεν γίνεται έτσι, γι' αυτό το αναφέρω...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

στην θεσσαλονικη αυτο που λες με την εισοδο -εξοδο εφαρμοζεται μονο σε κανα δυο λεωφορεια(απο τα μικρα)-και δεν δινεις τπτ στον οδηγο.το εισητηριο σου το χτυπας στο μηχανημα)

οσο για την ασαφεια του ποστ μου,τον μπαρμπα κατεβασαν.ο νεαρος συνεχισε και κατεβηκε στο τερμα(εγω καετβηκα στην προτελευταια,αρα αυτος θα κατεβηκε στο τερμα)

ΥΓ Άσχετο, αλλά το σύστημα με τα λεωφορεία εδώ πέρα είναι ότι μπαίνεις μόνο απο την μπροστινή πόρτα και δίνεις το εισιτήριο στον οδηγό. Νομίζω ότι στις περισσότερες πόλεις δεν γίνεται έτσι, γι' αυτό το αναφέρω...

Σε όλες σχεδόν τις επαρχιακές πόλεις ανεβαίνεις από μπροστά και στο σκίζει ο οδηγός.

οσο για την ασαφεια του ποστ μου,τον μπαρμπα κατεβασαν.ο νεαρος συνεχισε και κατεβηκε στο τερμα(εγω καετβηκα στην προτελευταια,αρα αυτος θα κατεβηκε στο τερμα)

Και που ξέρεις ότι δεν περείμενε να μείνει μόνος με τον οδηγό και να κάνει λεωφοριοπειρατεία; Η μπορεί να θελε να πάει βόλτα και αν ξαναγύρισε πίσω.

Στην περίπτωση αυτή, ο ελεγκτής καλεί ένα περιπολικό, και στην επόμενη στάση τον "βουτάνε". (Καρατσεκαρισμένο, το είδα live 2 φορές σε διαδρομή του 550 προς Κηφισιά :) )

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Και που ξέρεις ότι δεν περείμενε να μείνει μόνος με τον οδηγό και να κάνει λεωφοριοπειρατεία; Η μπορεί να θελε να πάει βόλτα και αν ξαναγύρισε πίσω.
ελαααα μη γινεσαι ρατσιστης!!!:mad:

Στην περίπτωση αυτή, ο ελεγκτής καλεί ένα περιπολικό, και στην επόμενη στάση τον "βουτάνε". (Καρατσεκαρισμένο, το είδα live 2 φορές σε διαδρομή του 550 προς Κηφισιά :) )

ναι κι εγω αυτη την εντυπωση εχω,αλλα δεν ειμαι σιγουρη

Φυσικά και έτσι (πρέπει να) γίνεται.Αλλιώς δεν έχει έννοια να υπάρχουν ελεγκτές,όλοι θα λέγαμε δεν πληρώνω ή δεν έχω λεφτά πάνω μου και θα ξεφεύγαμε.

Απορώ όμως με αυτό που είπε ο ελεγκτής σε αυτόν που δεν είχε εισιτήριο..τι πάει να πει αν έχεις εισιτήριο χτύπα το ή αν έχεις 60 λεπτά είμαστε οκ;Δεν είναι λογική αυτή :confused:

Αμα ηταν ελεγκτης του ΟΑΣΑ θα το ειχε τσιμπησει κανονικα το προστιμο! Δε χαριζονται αυτοι!

Απ'οτι καταλαβα, ο τυπος στη Θεσσαλονικη δεν μπορουσε να χτυπησει το εισιτηριο εξαιτιας της ασπρης μπλουζας που φορουσε...ειχε τα μανικια δεμενα πισω...! :whistle:

Φυσικά και έτσι (πρέπει να) γίνεται.Αλλιώς δεν έχει έννοια να υπάρχουν ελεγκτές,όλοι θα λέγαμε δεν πληρώνω ή δεν έχω λεφτά πάνω μου και θα ξεφεύγαμε.

Απορώ όμως με αυτό που είπε ο ελεγκτής σε αυτόν που δεν είχε εισιτήριο..τι πάει να πει αν έχεις εισιτήριο χτύπα το ή αν έχεις 60 λεπτά είμαστε οκ;Δεν είναι λογική αυτή :confused:

λογικο δεν ειναι,ουτε και σωστο..αλλα το εχω ακουσει τουλαχιστον 2 φορες

Είμαι χθες το βράδυ στο τραίνο, επιστροφή από Θεσ/νικη. Εκεί πο καθόμαστε είναι πολύ άβολα, και είχανε και ανοιχτά τα καλοριφέρ. Οπότε, λέω σε εάνα παιδί που είμαστε μαζί να πάμε στο τελευταίο βαγόνι που έχει τα κουπέ. Πάμε λοιπόν εκεί, και είναι 2 κοπέλες και 2 αγόρια. Μας λένε λοιπόν ότι πιο πριν παίζανε "Θάρρος ή Αλήθεια" και αν θέλουμε να παίξουμε κι εμείς. Ελα όμως που εμείς θέλαμε να κοιμηθούμε. Τα παιδιά είχανε έρθει από Αλεξ/πολη, δλδ αν υπολογίζω σωστά πρέπει να ήταν στο τραίνο από τις 3 μ.μ. Βλέπαμε ότι ο ένας είχε πάρει αγκαλιά και τις δύο και είχαμε κάτι περίεργα "παιχνίδια". Κάποια στιγμή που βγαίνουν οι κοπέλες έξω για τσιγάρο, ρωτάμε τα παιδιά τι έχει γίνει, να μπούμε στο νόημα. Τι μας λέει λοιπόν; Ότι 10' πριν έρθουμε εμείς ήταν αυτός και οι άλλες δύο στο κουπέ, και κανείς άλλος. Και του πρότιναν να παίξουνε "Θάρρος ή Αλήθεια". Εκεί λοιπόν που παίζαμε, και είχανε αρχίσει τα γλωσσόφιλα, πάνω στο παιχνίδι λέει στην μία ότι θέλει να του πάρει πίπα! :X Και πάνω που πάει να γίνει η δουλειά, μπουκάρει το 2ο παλικάρι...Μετά από 10' μπήκαμε κι εμείς... Ο τύπος λοιπόν αντάλλαξε τηλ με τις κοπέλες, και τον βλέπω τις επόμες μέρες να πηγαίνει ταξιδάκι στη Λάρισα. Η πλάκα είναι ότι μας προσκαλέσανε κι εμάς...:rolleyes: Για να δούμε, για να δούμε...

• 2 weeks later...

μολις εχω τελειωσει μια εξαγωγη σε ενα 14χρονο κοριτσακι(χαλια τα δοντια του,μη τα ρωτατε)και της λεω παρουσια της μητερας της τι να κανει και τι οχι.

εκει που της λεω να μην φαει για 2 ωρες και να μην πιει ή φαει τπτ ζεστο,πεταγεται η μανα και μου λεει"να καπνισει μπορει;;"

μετα το πρωτο σαστισμα της απαντω "οχι,να μην καπνισει για κανα 2 ωριτσες και καλο θα ειναι να μην καπνισει ολη την ημερα"και διακρινω μια δυσαρεσκεια στη φατσα της μικρης.

μετα απο 2 λεπτα και αφου της εχω πει τι πρεπει να κανει και τι οχι,με τραβαει απο την ποδια η πιτσιρικα και μου λεει"να σας ρωτησω και κατι αλλο"

-"σε ακουω κοριτσι μου"

-"ε να...ερχεται ο φιλος μου σε μιαμιση ωρα,ειναι φανταρος"

-"ωραια,ως τοτε θα εχεις φτυσει και το βαμβακακι και δε θα φαινεται τπτ"

-"οχι ,οχι ,δε ρωταω για αυτο"

(εγω εχω κολλησει γιατι δε παει το μυαλο μου τι θα ρωτησει η μικρη)

....

-"να,στοματικο ερωτα μπορω να του κανω;;"

εκει που της λεω να μην φαει για 2 ωρες και να μην πιει ή φαει τπτ ζεστο,πεταγεται η μανα και μου λεει"να καπνισει μπορει;;"

μετα το πρωτο σαστισμα της απαντω "οχι,να μην καπνισει για κανα 2 ωριτσες και καλο θα ειναι να μην καπνισει ολη την ημερα"και διακρινω μια δυσαρεσκεια στη φατσα της μικρης.

μετα απο 2 λεπτα και αφου της εχω πει τι πρεπει να κανει και τι οχι,με τραβαει απο την ποδια η πιτσιρικα και μου λεει"να σας ρωτησω και κατι αλλο"

-"σε ακουω κοριτσι μου"

-"ε να...ερχεται ο φιλος μου σε μιαμιση ωρα,ειναι φανταρος"

-"ωραια,ως τοτε θα εχεις φτυσει και το βαμβακακι και δε θα φαινεται τπτ"

-"οχι ,οχι ,δε ρωταω για αυτο"

(εγω εχω κολλησει γιατι δε παει το μυαλο μου τι θα ρωτησει η μικρη)

....

-"να,στοματικο ερωτα μπορω να του κανω;;"

Πλακα κανεις :O ...

:lol:

Freak για την εξέλιξη της ιστορίας θα ήθελα να μας πεις εάν της επέτρεψες τελικά να του κάνει...:lol::lol::lol:

χαχαχα.γιατι εβγαλες κανα δοντακι;;:p

της ειπα (μπροστα στην μανα της ολα αυτα)

πως στην βιβλιογραφια δεν αναφερεται πουθενα επιπλοκη μετα απο κατι τετοιο..ωστοσο να προσεχει να μην ερεθισει την περιοχη(να μην βαζει την γλωσσα της εκει,να μην "ρουφαει" το ουλο εκει κτλ)

:lol:

Εγώ όχι, όλο και όλο 2 σφραγίσματα έχω κάνει:p.

Μια φίλη μου...:lol:

Με λίγα λόγια δηλαδή για να μη στερήσεις του φαντάρου τη χαρά της είπες πάνω κάτω:"Ρούφα κανα κρύο,μόνο το ούλο μη ρουφήξεις!":lol:

"και τη γλώσσα έξω από το στόμα να μη πάει στο δόντι!":lol:

κοιταξε,ο καθε νοημων ανθρωπος καταλαβαινει πως δεν πρεπει να κανεις οτι ναναι για μια μερα.απο εκει και περα,αν η αλλη δε νιωθει και ρωταει,δεν μπορω να της πω ψεματα..

κοιταξε,ο καθε νοημων ανθρωπος καταλαβαινει πως δεν πρεπει να κανεις οτι ναναι για μια μερα.απο εκει και περα,αν η αλλη δε νιωθει και ρωταει,δεν μπορω να της πω ψεματα..

Να την ρωτήσεις αν ξανάρθει αν της συνέβη καμιά επιπλοκή. Για να γραφτεί στα ιατρικά βιβλία το περιστατικό. Τέτοιες "επιπλοκές" δεν έχουν ξανασυμβεί.:lol:

Εδώ για σφραγίσματα ταλαιπωρείσαι για 4-5 ώρες, πόσο μάλλον για την εξαγωγή.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...