Alkis27 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Συμφωνω στα οσα λες.Πουθενα υποστηριξη.Ειχα και εγω το g500 αλλα τα πραγματα στο θεμα ταχυτητας δεν ειναι τοσο τραγικα.Σιγουρα ειναι πιο αργο αλλα δεν με ενοχλει.Ειναι πολυ πιο κομψο ομως:) Να σε ρωτησω κατι?Πως αποθηκευεις σταθμους στην τv?και σε πια συχνοτητα την εχεισ βαλει?pal? pigene sto TV/FM settings sta System settings kai vale "Region:Spain". Gia na apothikeuseis stathmous apla patas to deksi pliktro (epano apo to kokino pou kleinei to tilefono) kai tha deis oti vazei mia telitsa dipla apo ti sixnotita.. auto simainei oti exei apothikeutei.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 pigene sto TV/FM settings sta System settings kai vale "Region:Spain". Gia na apothikeuseis stathmous apla patas to deksi pliktro (epano apo to kokino pou kleinei to tilefono) kai tha deis oti vazei mia telitsa dipla apo ti sixnotita.. auto simainei oti exei apothikeutei.. Σε ευχαριστω πολυ!!:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrok Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Όταν λέτε αργό τι ακριβώς συμαίνει? κάποια σύγκριση με το TYTN ή το 9100 μπορείτε να κάνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrok Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Έχω μπερδευτεί λίγο με την ταχύτητα του. Παρακαλώ βοηθήστε λίγο να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εδώ σε ένα review του i128 λέει ο τυπάς: http://img201.imageshack.us/img201/9683/spbgsmarti128mc4.gif Εδώ σε ένα review to i λέει ο άλλος ο τυπάς: http://image2.sina.com.cn/IT/cr/2006/0630/185845983.jpg τι παίζει ρε παιδιά help λίγο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fokias Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Κάντε plz ένα spb benchmark 1.6 είμαι έτοιμος να το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Είναι όντως τόσο τραγικές οι επιδόσεις του??Στα γραφικά πως γινεται και είναι τόσο καλό? Έλεος πιο αργό και από το 3650.... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Για οσους εχουν την (128) εκσοδη, ενα μικρο δωρακι ! English OS ROM (version 1.12.80) h@tp://www.gigabytecm.com/Indonesia/Download.aspx?id=2 A small eidt :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 A small eidt :) Χμ... εαν κανεις copy paste το Link μου, ξεκιναει το κατεβασμα της ρομ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 σωστά πριν μου έβγαλε error αλλά τώρα οκ. :D Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 GSmart i Pocket PC phone now is OFFICIALLY beautiful ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 GSmart i Pocket PC phone now is OFFICIALLY beautiful ! πωπω τι μου κανεις τωρα...:cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Another Review :) http://www.mrpalm.com/getcontent3.php?tid=389 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 re paidia poli mikri othoni exei kai dn einai toso mikro to atom mou poio mikro einai kai exei poio megali othoni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 re paidia poli mikri othoni exei kai dn einai toso mikro to atom mou poio mikro einai kai exei poio megali othoni Η οθονη ειναι 2.4 inches. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 paidia exw sta xeria mou ena gsmarti,me 64mb rom,kai thelw na rwthsw ginete na to kaneis 128 rom? kai akomh paizei to radio kai h thleorash an sindeseis dika sou akoustika? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 paidia exw sta xeria mou ena gsmarti,me 64mb rom,kai thelw na rwthsw ginete na to kaneis 128 rom? kai akomh paizei to radio kai h thleorash an sindeseis dika sou akoustika? Δεν μπορεις να το κανεις 128. Ειναι αλλο hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 dn nomizo oti i tv kai to radio paizei me dika sou akoustika gt sta akoustika tou einai i kerees Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 το εχω ενα μηνα περιπου. Μια φορα την ημερα κολαει σε κληση και θελει επανεκινηση. Τελικα χθες κολλησε τελειως και δεν ανοιγει, εμφανιζει το σημα της εταιριας στην εναρξη μετα απο reset και μετα δεν προχωραει! Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 paidia pou to dineis to gsmart gia na to ftiaksoun? iparxei ena thema me ena gsmarti,to opoio fortizei kanonika,alla den anoigei! den kserw ti ginete.ti kanw twra? pou to stelnw kai pws? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 το εχω ενα μηνα περιπου. Μια φορα την ημερα κολαει σε κληση και θελει επανεκινηση. Τελικα χθες κολλησε τελειως και δεν ανοιγει, εμφανιζει το σημα της εταιριας στην εναρξη μετα απο reset και μετα δεν προχωραει![/QUOTe] καταφερα και βρηκα μια λυση εκτος απο το hard reset, το αφησα χωρις μπαταρια για 10 ωρες και ξεκολλησε μονο του, προς ολους που εχουν προβλημα ολικου κολληματος! Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Καλησπέρα σας, μπορείτε να μου πείτε αν το 401 έχει υποστήριξη για πληκτρολόγηση μηνυμάτων SMS μέσω του πληκτρολογίου του? Είναι πιο γρήγορο αν το συγκρίνουμε με το qtek 9100 ή το HTC P3300? Από άποψη αντίδρασης στις κινήσεις μας? Τι δυνατότητες έχουμε για να βάλουμε ελληνικά στο 401?(Επαφές/SMS/SMS160). Επειδή είμαι νέος στα WM5 ή γενικότερα στα PPC και μέχρι πρότινως έχουν περάσει απο τα χέρια μου μόνο τα SymbianOS & PalmOS based κινητά(PalmIII, Samsung i530(PalmOS 5.3), Nokia 6630) αν μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα πολύ. :) Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gharar Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 υπαρχει καποια λυση προταση για back-up των windows mobile 5.00? μετα το τελευταιο πολυ χοντρο κολλημα που αναφερω σε προηγουμενο post και που θα λυνοταν μονο με ολικο reset φοβηθηκα οτι θα χαθουν τα παντα και κυριως οι ρυθμισεις, εσεις τι κανετε γι' αυτο? εχω ενα προβληματακι ακομα με το 401, μετα απο κληση νεκρωνονται τα κουμπια ολα ενω η οθονη και οι υπολοιπες λειτουργιες δουλευουν κανονικα, αυτο λυνεται μονο με reset. Καμοια προταση? Παράθεση ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 υπαρχει καποια λυση προταση για back-up των windows mobile 5.00? μετα το τελευταιο πολυ χοντρο κολλημα που αναφερω σε προηγουμενο post και που θα λυνοταν μονο με ολικο reset φοβηθηκα οτι θα χαθουν τα παντα και κυριως οι ρυθμισεις, εσεις τι κανετε γι' αυτο? εχω ενα προβληματακι ακομα με το 401, μετα απο κληση νεκρωνονται τα κουμπια ολα ενω η οθονη και οι υπολοιπες λειτουργιες δουλευουν κανονικα, αυτο λυνεται μονο με reset. Καμοια προταση? εαν του κανεις s/w upgrade ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 υπαρχει καποια λυση προταση για back-up των windows mobile 5.00? μετα το τελευταιο πολυ χοντρο κολλημα που αναφερω σε προηγουμενο post και που θα λυνοταν μονο με ολικο reset φοβηθηκα οτι θα χαθουν τα παντα και κυριως οι ρυθμισεις, εσεις τι κανετε γι' αυτο? εχω ενα προβληματακι ακομα με το 401, μετα απο κληση νεκρωνονται τα κουμπια ολα ενω η οθονη και οι υπολοιπες λειτουργιες δουλευουν κανονικα, αυτο λυνεται μονο με reset. Καμοια προταση? Gia oliko Backup se ayta ta montela (g-Smart kai 401 giati einai idia) mporw na bohthhsw. To parakatw programmataki to dinei h Gigabyte. Einai bebaia sta kinezika, alla den exei kai polla. H prwth epilogh kanei backup kai h allh restore. Einai dokimasmeno kai ta epanaferei ola teleia. Enw to Sprite backup kai to SPB Backup den douleyoun swsta, se ayta ta 2 montela. An theleis na kaneis backup mono p.x. epafes, myDocuments, h diafora alla memonomena arxeia h fakelous, bale to SPB backup. Einai kalo, alla oxi gia oliko backup Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Για τον φίλο που έχει κολήματα με το Gigabyte G-Smart ή UBiQUiO 401 ας δοκιμάσει τα παρακάτω που βρήκα στο φόρουμ του expansys για αυτές τις συσκευές: (http://www.expansys.com.gr/f.aspx?m=965&i=136466) Αν αλλάξεις τις ακόλουθες τιμές από: HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\BackLight\ACTimeout 0x1(180) HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\BackLight\BatteryTimeout 0x1(60) Σε: HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\BackLight\ACTimeout 0x1(1) HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\BackLight\BatteryTimeout 0x1(1) τότε το Backlight θα σταματήσει να "τρώει" το 100% του επεξεργαστή όλη την ώρα και ίσως να σου διορθώσει τα όποια κολλήματα έχει η συσκευή. Οι αρχικές ρυθμίσεις ορίζονται και πάλι από το /settings/backlight Η τελευταία ρόμ που έχω βρεί ειδικά για το Gigabyte G-Smart ή UBiQUiO 401 είναι η εξής: http://i.expansys.com/i/drv/ubiquio-401-v1.12.26.rar Οδηγίες για να την εγκαταστήσεις θα βρείς εδώ στα αγγλικά: http://www.expansys.com.gr/ft.aspx?i=136466&thread=3&m=965 Αν έχουν ξαναγραφτεί τα παραπάνω σε κάποιο άλλο σημείο του φόρουμ τότε ας σβήσουν το μήνυμα μου οι moderators. :O Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts