Jump to content

Ανοιγμα ολόκληρου του παραθύρου με ΙΕ

konv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά πως γίνεται να διορθώσω το μέγεθος του παραθύρου όταν ανοίγω τον ΙΕ και να ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη;

Ρε παιδιά πως γίνεται να διορθώσω το μέγεθος του παραθύρου όταν ανοίγω τον ΙΕ και να ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη;

Δεν μπορεις απο τη μεγιστοποιηση να το κανεις αυτο?:confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

για να μην κάνω συνέχεια μεγιστοποίηση το ζήτησα...

Θα ανοιξεις τον IE μια φορα θα τον μεγιστοποιησεις και μετα αφου εχει ολοκληρωθει η σελιδα θα τον κλεισεις και θα τον ξανανοιξεις για να διατηρηθει η μεγιστοποιηση.

Το ιδιο θα κανεις και απο τη γραμμη εναρξεως

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Μερικές φορές δεν έπιανε αυτό όμως. Όταν χρησιμοποιούσα τον IE, έτρεχα παράλληλα και ένα πρόγραμμα ονόματι IE Maximizer.

Μερικές φορές δεν έπιανε αυτό όμως. Όταν χρησιμοποιούσα τον IE, έτρεχα παράλληλα και ένα πρόγραμμα ονόματι IE Maximizer.

Καλημερα...Επειδη το ειχα παθει και εγω αυτο και συνηθως οταν το λειτουργικο ειναι καινουργιο σε ενα pc συμβαινει τις ποιο πολλες φορες...:O πρεπει να ανοιξεις τον IE να περιμενεις να ολοκληρωθει η σελιδα και μετα να αφου μεγιστοποιηθει , να τον κλεισεις για να κρατησει τις ρυθμισεις :)

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που δεν κρατάνε τη ρύθμιση ότι το παράθυρο είναι maximized και το πρόβλημα δεν λύνεται με τον τρόπο που λες πάντα. Μερικές φορές γίνεται, κάποιες άλλες όχι.

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που δεν κρατάνε τη ρύθμιση ότι το παράθυρο είναι maximized και το πρόβλημα δεν λύνεται με τον τρόπο που λες πάντα. Μερικές φορές γίνεται, κάποιες άλλες όχι.

Ισως...:O

Δεν μου εχει συμβει ποτε ομως παντα κραταει τις ρυθμισεις οταν γινεται με τον τροπο που ειπα....;)

Ειναι λιγο παραλογο ομως πως για να μεγιστοποιησεις ενα παραθυρο να πρεπει να χρησιμοποιησεις καποιο software;)

Μιας ομως και αναφερθηκε

Που υπαρχει για να γινει download?:blink:

Το βρήκα...:)

Υπάρχει εδώ για όποιον το χρειάζεται...:O

Ω καλά. Ευτυχώς γλιτώσαμε με τον Firefox...

Βέβαια τώρα έχουμε το ανάποδο ίδιο πρόβλημα με τον Windows Media Player. Έχουν ακούσει πολλά καντήλια όσοι έχουν έρθει σπίτι μου κι έχουν κάνει το λάθος να τον κάνουν maximize. 2 μέρες πάλευα τις προάλλες να τον ξαναφτιάξω... :p

Το βρήκα...:)

Υπάρχει εδώ για όποιον το χρειάζεται...:O

Πωπω!!!!!! να σαι καλα φιλε kormos:up: γιατι και εγω εχω τρελαθει στο δεξι κλικ και μεγιστοποιηση ασε που μου εχουν σπασει και τα νευρα:tease: καθε φορα το ιδιο πραγμα.......σε καθε εκκινηση του :shoot: I_Ε

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X