IRONMAIDEN Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 προσπαθησα να δωσω το μαιλ που εδωσα κ την προηγουμενη φορα κ ελειξε αλλα μου ειπε πως ηδη εχω ενα account σε αυτο το μαιλ κ εδωσα αλλο μαιλ. γινετε να διαγραψω τον λογαριασμο γιατι δεν γινετε καθς φορα που εχει free accoounts το rs να κανω και καινουριο μαιλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 προσπαθησα να δωσω το μαιλ που εδωσα κ την προηγουμενη φορα κ ελειξε αλλα μου ειπε πως ηδη εχω ενα account σε αυτο το μαιλ κ εδωσα αλλο μαιλ. γινετε να διαγραψω τον λογαριασμο γιατι δεν γινετε καθς φορα που εχει free accoounts το rs να κανω και καινουριο μαιλ? Ναι...Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό...:worry: Θέλει ανα γκαστηκά κάθε φορά άλλο e-mail αλλιώς χάνεις το παιχνίδι :wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Ναι...Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό...:worry: Θέλει ανα γκαστηκά κάθε φορά άλλο e-mail αλλιώς χάνεις το παιχνίδι :wacko: E patates tote re ceis...siga min kathomai na ftiaxnw 1 new email tin fora kai olo afto to skiniko na krataei 24 hours...yparxoun kai allo portokalies peste tous!:lol: "a parepiptodws,den prolava pali:nagger: :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 εχετε σκεφτει να πληρωσετε ... 9 ευρω δεν νομιζω να ειναι πολλα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 Apo ti stigmi pou yparxei k to tzampa omws....:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 πως να πληρωσω οεο?με την καρτα που δεν εχω? κ να ειχα δλδ δεν νομιζω οτι κατευαζω τοσα ωστε να αξιζει να μπλεκομαι με τετοια...μια χαρα ειναι το free. τελικα δεν υπαρχει τροπος να διαγραφουμε το account μας οταν εχει ληξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2006 απο οτι λεει,το account διαγράφεται μετά απο 45 μέρες απο όταν κλείνει(για να μπορούμε να το extend) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 E patates tote re ceis...siga min kathomai na ftiaxnw 1 new email tin fora kai olo afto to skiniko na krataei 24 hours...yparxoun kai allo portokalies peste tous!:lol: "a parepiptodws,den prolava pali:nagger: :down: Δεν νομίζω πως είναι και τόσο κουραστικό...;) Δύο ημέρες είναι αρκετός χρόνος για να κατεβάσεις... Εγώ επειδή δεν έκατσα και πολύ στο pc μόνο 2gb πρόλαβα να κατεβάσω:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 πως να πληρωσω οεο?με την καρτα που δεν εχω? κ να ειχα δλδ δεν νομιζω οτι κατευαζω τοσα ωστε να αξιζει να μπλεκομαι με τετοια...μια χαρα ειναι το free. τελικα δεν υπαρχει τροπος να διαγραφουμε το account μας οταν εχει ληξει? Νομίζω πως μπορείς να φτιάξεις και μια Gift Card για τέτοιες συναλλαγές στο internet...:shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Dystyxos emena exei mplokarei to rapidshare.de kai den mporo na katevaso tipota. Hmoun free user. Bgazei sinexeia mynima "download-session invalid". Epsaksa ligo sto internet gia kapoia lysi alla legane kati lyseis gia na ta ksemplokaro pou den tis polukatalava (eimai kai psiloasxetos apo software kai tetoia). Kserei kaneis pos mporoume na paroume free acount? Premium einai upo8etw.... Alla kai kanoniko na einai (mono 1 katevasma ti fora diladi) de me xalaei. Eida oti merikoi apo edo kseroun pote bgainoun ta free accounts kai pos ginetai. Mporei na voi8isei kaneis? Thanks :) Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 τρέχτε.δίνει free accounts :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 κ εγω προλαβα!!!παλι... το προγραμμα κανει πολυ καλη δουλεια!!! Workman πανε 2-3 σελιδες πισω θα βρεις ενα λινκ για να κατεβασεις αυτο το προγραμμα.θα σου λεει ποτε εχει free accounts. kormos ειμαι κατω των 18,γινεται να βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 κ εγω προλαβα!!!παλι... το προγραμμα κανει πολυ καλη δουλεια!!! Workman πανε 2-3 σελιδες πισω θα βρεις ενα λινκ για να κατεβασεις αυτο το προγραμμα.θα σου λεει ποτε εχει free accounts. kormos ειμαι κατω των 18,γινεται να βγαλω? Ναι παιδί μου είναι προπληρωμένη κάρτα...:) Δίνεις το ποσό που θες και σου φτιάχνουν μια κάρτα για να την χρησιμοποιείς όποτε θες και όπου θες και σημειωτέον ότι την επαναφορτίζεις αν θες... Σε περίμενα...Έχω φτιάξει extra μήπως και δεν το έβλεπες :p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Ναι παιδί μου είναι προπληρωμένη κάρτα...:) Δίνεις το ποσό που θες και σου φτιάχνουν μια κάρτα για να την χρησιμοποιείς όποτε θες και όπου θες και σημειωτέον ότι την επαναφορτίζεις αν θες... Σε περίμενα...Έχω φτιάξει extra μήπως και δεν το έβλεπες :p παλι καλα που το εκανες extra...:lol: καλο...θα το κοιταξω.στο δικο μου το ονομα δλδ θα ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 παλι καλα που το εκανες extra...:lol: καλο...θα το κοιταξω.στο δικο μου το ονομα δλδ θα ειναι? Καλημέρα...:happy: Είναι μια απλή κάρτα που σου φτιάχνουν απλά για να μην έχειςτα χρήματα "χύμα" κατά κάποιο τρόπο...:) (Πλέον με τον τρόπο αυτό μπορείς να φτιάξεις μια για δώρο όπου θες χωρίς ταλαιπωρίες...) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Αν κάποιος θέλει μπορώ να του δώσω κωδικό για free στο rapidshare Ας μου το ζητήσει εδώ ή ας μου στείλει pm Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 αν μπορεις να μου στειλεις κανα λογαριασμο καλα θα ηταν thanks Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambra1 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Εάν σου περίσεψε κανένας, μου στέλνεις και εμένα. Ευχαριστώ, Αλέξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 το αντιγραφω αυτο απο αλλο forum Μάιστα...άλλο ένα rapidshare thread λοιπόν, λες κι είχαμε έλλειψη. Ζητώ την κατανόηση των αρμοδίων...έκρινα πως η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αρκετά σημαντική, για να διαθέτει το δικό της thread και να μη χαθεί ανάμεσα στις 100 τόσες του βασικού. Όπως και να έχει, αν κάποιος κρίνει πως πρέπει να γίνει merge ή και να εξαφανιστεί από προσώπου Insomnia, κατανοητό επίσης, γιατί η νομιμότητα του εγχειρήματος μου διαφεύγει...ας το ρισκάρουμε όμως κι ο admin βοηθός: Μόλις πριν λίγο υπέπεσε στην αντίληψή μου μια διαδικασία που ξεπερνά όχι μόνο το σκόπελο της αντίστροφης μέτρησης του χρόνου, αλλά κι εκείνον της υπομονής που πρέπει να επιδείξεις προκειμένου να κατεβάσεις και δεύτερο αρχείο. Κατά συνέπεια μπορείς να κατεβάζεις 2 και παραπάνω αρχεία ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις ip ή να χρησιμοποιήσεις proxy...ουσιαστικά ακυρώνεται η έννοια του ελέγχου. Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής: 1) Έστω πως διαθέτουμε μια rapidshare διεύθυνση της εξής μορφής: http://rapidshare.de/files/25834575/foufoutos.rar.html (τυχαίο αρχείο το "foufoutos"). Την κάνουμε copy... 2) Στη συνέχεια, στην address bar του browser γράφουμε το παρακάτω: http://khongbiet.com/rs/? κι αμέσως μετά paste την προηγούμενη διεύθυνση, ώστε τελικά η μορφή να είναι: http://khongbiet.com/rs/?http://rapidshare.de/files/25834575/foufoutos.rar.html 3) Πατάμε enter και μας αποκαλύπτεται το premium user link, το οποίο και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κατεβάσουμε χωρίς αγκυλώσεις το αρχείο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η "υπηρεσία" δε λειτουργεί πάντα. Το αναφέρω για να αποφύγουμε και τα παράπονα. Το δοκίμασα πάντως σε αρκετά αρχεία ήδη, χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα κατέβαζα δύο συγχρόνως με την ίδια ip, δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ελπίζω να διατηρηθεί για καιρό, αν και η δημοσιοποίηση ενδεχομένως να μη βοηθήσει. Καλό downloading... πηγη insomnia.gr απο τον χρηστη blueviper το δοκιμασα και σε μενα δουλεβει κανονικα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Good news. Και σε μένα δούλεψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 το αντιγραφω αυτο απο αλλο forum Μάιστα...άλλο ένα rapidshare thread λοιπόν, λες κι είχαμε έλλειψη. Ζητώ την κατανόηση των αρμοδίων...έκρινα πως η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αρκετά σημαντική, για να διαθέτει το δικό της thread και να μη χαθεί ανάμεσα στις 100 τόσες του βασικού. Όπως και να έχει, αν κάποιος κρίνει πως πρέπει να γίνει merge ή και να εξαφανιστεί από προσώπου Insomnia, κατανοητό επίσης, γιατί η νομιμότητα του εγχειρήματος μου διαφεύγει...ας το ρισκάρουμε όμως κι ο admin βοηθός: Μόλις πριν λίγο υπέπεσε στην αντίληψή μου μια διαδικασία που ξεπερνά όχι μόνο το σκόπελο της αντίστροφης μέτρησης του χρόνου, αλλά κι εκείνον της υπομονής που πρέπει να επιδείξεις προκειμένου να κατεβάσεις και δεύτερο αρχείο. Κατά συνέπεια μπορείς να κατεβάζεις 2 και παραπάνω αρχεία ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις ip ή να χρησιμοποιήσεις proxy...ουσιαστικά ακυρώνεται η έννοια του ελέγχου. Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής: 1) Έστω πως διαθέτουμε μια rapidshare διεύθυνση της εξής μορφής: http://rapidshare.de/files/25834575/foufoutos.rar.html (τυχαίο αρχείο το "foufoutos"). Την κάνουμε copy... 2) Στη συνέχεια, στην address bar του browser γράφουμε το παρακάτω: http://khongbiet.com/rs/? κι αμέσως μετά paste την προηγούμενη διεύθυνση, ώστε τελικά η μορφή να είναι: http://khongbiet.com/rs/?http://rapidshare.de/files/25834575/foufoutos.rar.html 3) Πατάμε enter και μας αποκαλύπτεται το premium user link, το οποίο και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κατεβάσουμε χωρίς αγκυλώσεις το αρχείο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η "υπηρεσία" δε λειτουργεί πάντα. Το αναφέρω για να αποφύγουμε και τα παράπονα. Το δοκίμασα πάντως σε αρκετά αρχεία ήδη, χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα κατέβαζα δύο συγχρόνως με την ίδια ip, δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ελπίζω να διατηρηθεί για καιρό, αν και η δημοσιοποίηση ενδεχομένως να μη βοηθήσει. Καλό downloading... πηγη insomnia.gr απο τον χρηστη blueviper το δοκιμασα και σε μενα δουλεβει κανονικα Αμάν????????????:blink: Πως γίνεται ρε παιδιά αυτό και εμένα δουλέυει μια χαρά...:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 δεν λειτουργει παντα γιατι εχει περιορισμενο bandwidth αλλα αξιζει μεχρι να το κλεισουν Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 αμα δεν ακουστει δεν θα κλεισει.αλλα σιγουρα θα ακουστει... απο ποτε υπαρχει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 αμα δεν ακουστει δεν θα κλεισει.αλλα σιγουρα θα ακουστει... απο ποτε υπαρχει αυτο? ε σιγουρα θα το μαθουν δεν κρατιουνται κρυφα αυτα.Απο οσο ξερω δεν υπαρχει πολυ καιρο πρεπει να ειναι καινουργιο Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Thanx snik!!Πολυ καλο!!:yahoo: Ειδικα σε συνδυασμο με το rapidshared.org ειναι ο,τι πρεπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts