Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσπαθησα να δωσω το μαιλ που εδωσα κ την προηγουμενη φορα κ ελειξε αλλα μου ειπε πως ηδη εχω ενα account σε αυτο το μαιλ κ εδωσα αλλο μαιλ.

γινετε να διαγραψω τον λογαριασμο γιατι δεν γινετε καθς φορα που εχει free accoounts το rs να κανω και καινουριο μαιλ?

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προσπαθησα να δωσω το μαιλ που εδωσα κ την προηγουμενη φορα κ ελειξε αλλα μου ειπε πως ηδη εχω ενα account σε αυτο το μαιλ κ εδωσα αλλο μαιλ.

γινετε να διαγραψω τον λογαριασμο γιατι δεν γινετε καθς φορα που εχει free accoounts το rs να κανω και καινουριο μαιλ?

Ναι...Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό...:worry:

Θέλει ανα γκαστηκά κάθε φορά άλλο e-mail αλλιώς χάνεις το παιχνίδι :wacko:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Ναι...Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό...:worry:

Θέλει ανα γκαστηκά κάθε φορά άλλο e-mail αλλιώς χάνεις το παιχνίδι :wacko:

E patates tote re ceis...siga min kathomai na ftiaxnw 1 new email tin fora kai olo afto to skiniko na krataei 24 hours...yparxoun kai allo portokalies peste tous!:lol:

"a parepiptodws,den prolava pali:nagger: :down:

Apo ti stigmi pou yparxei k to tzampa omws....:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

πως να πληρωσω οεο?με την καρτα που δεν εχω?

κ να ειχα δλδ δεν νομιζω οτι κατευαζω τοσα ωστε να αξιζει να μπλεκομαι με τετοια...μια χαρα ειναι το free.

τελικα δεν υπαρχει τροπος να διαγραφουμε το account μας οταν εχει ληξει?

E patates tote re ceis...siga min kathomai na ftiaxnw 1 new email tin fora kai olo afto to skiniko na krataei 24 hours...yparxoun kai allo portokalies peste tous!:lol:

"a parepiptodws,den prolava pali:nagger: :down:

Δεν νομίζω πως είναι και τόσο κουραστικό...;)

Δύο ημέρες είναι αρκετός χρόνος για να κατεβάσεις...

Εγώ επειδή δεν έκατσα και πολύ στο pc μόνο 2gb πρόλαβα να κατεβάσω:p

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

πως να πληρωσω οεο?με την καρτα που δεν εχω?

κ να ειχα δλδ δεν νομιζω οτι κατευαζω τοσα ωστε να αξιζει να μπλεκομαι με τετοια...μια χαρα ειναι το free.

τελικα δεν υπαρχει τροπος να διαγραφουμε το account μας οταν εχει ληξει?

Νομίζω πως μπορείς να φτιάξεις και μια Gift Card για τέτοιες συναλλαγές στο internet...:shifty:

Dystyxos emena exei mplokarei to rapidshare.de kai den mporo na katevaso tipota. Hmoun free user. Bgazei sinexeia mynima "download-session invalid".

Epsaksa ligo sto internet gia kapoia lysi alla legane kati lyseis gia na ta ksemplokaro pou den tis polukatalava (eimai kai psiloasxetos apo software kai tetoia).

Kserei kaneis pos mporoume na paroume free acount? Premium einai upo8etw.... Alla kai kanoniko na einai (mono 1 katevasma ti fora diladi) de me xalaei. Eida oti merikoi apo edo kseroun pote bgainoun ta free accounts kai pos ginetai. Mporei na voi8isei kaneis? Thanks :)

No Rest for the Wicked

κ εγω προλαβα!!!παλι...

το προγραμμα κανει πολυ καλη δουλεια!!!

Workman πανε 2-3 σελιδες πισω θα βρεις ενα λινκ για να κατεβασεις αυτο το προγραμμα.θα σου λεει ποτε εχει free accounts.

kormos ειμαι κατω των 18,γινεται να βγαλω?

κ εγω προλαβα!!!παλι...

το προγραμμα κανει πολυ καλη δουλεια!!!

Workman πανε 2-3 σελιδες πισω θα βρεις ενα λινκ για να κατεβασεις αυτο το προγραμμα.θα σου λεει ποτε εχει free accounts.

kormos ειμαι κατω των 18,γινεται να βγαλω?

Ναι παιδί μου είναι προπληρωμένη κάρτα...:)

Δίνεις το ποσό που θες και σου φτιάχνουν μια κάρτα για να την χρησιμοποιείς όποτε θες και όπου θες και σημειωτέον ότι την επαναφορτίζεις αν θες...

Σε περίμενα...Έχω φτιάξει extra μήπως και δεν το έβλεπες :p

Ναι παιδί μου είναι προπληρωμένη κάρτα...:)

Δίνεις το ποσό που θες και σου φτιάχνουν μια κάρτα για να την χρησιμοποιείς όποτε θες και όπου θες και σημειωτέον ότι την επαναφορτίζεις αν θες...

Σε περίμενα...Έχω φτιάξει extra μήπως και δεν το έβλεπες :p

παλι καλα που το εκανες extra...:lol:

καλο...θα το κοιταξω.στο δικο μου το ονομα δλδ θα ειναι?

παλι καλα που το εκανες extra...:lol:

καλο...θα το κοιταξω.στο δικο μου το ονομα δλδ θα ειναι?

Καλημέρα...:happy:

Είναι μια απλή κάρτα που σου φτιάχνουν απλά για να μην έχειςτα χρήματα "χύμα" κατά κάποιο τρόπο...:)

(Πλέον με τον τρόπο αυτό μπορείς να φτιάξεις μια για δώρο όπου θες χωρίς ταλαιπωρίες...)

Αν κάποιος θέλει μπορώ να του δώσω κωδικό για free στο rapidshare

Ας μου το ζητήσει εδώ ή ας μου στείλει pm

το αντιγραφω αυτο απο αλλο forum

Μάιστα...άλλο ένα rapidshare thread λοιπόν, λες κι είχαμε έλλειψη. Ζητώ την κατανόηση των αρμοδίων...έκρινα πως η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αρκετά σημαντική, για να διαθέτει το δικό της thread και να μη χαθεί ανάμεσα στις 100 τόσες του βασικού. Όπως και να έχει, αν κάποιος κρίνει πως πρέπει να γίνει merge ή και να εξαφανιστεί από προσώπου Insomnia, κατανοητό επίσης, γιατί η νομιμότητα του εγχειρήματος μου διαφεύγει...ας το ρισκάρουμε όμως κι ο admin βοηθός:

Μόλις πριν λίγο υπέπεσε στην αντίληψή μου μια διαδικασία που ξεπερνά όχι μόνο το σκόπελο της αντίστροφης μέτρησης του χρόνου, αλλά κι εκείνον της υπομονής που πρέπει να επιδείξεις προκειμένου να κατεβάσεις και δεύτερο αρχείο. Κατά συνέπεια μπορείς να κατεβάζεις 2 και παραπάνω αρχεία ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις ip ή να χρησιμοποιήσεις proxy...ουσιαστικά ακυρώνεται η έννοια του ελέγχου.

Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

1) Έστω πως διαθέτουμε μια rapidshare διεύθυνση της εξής μορφής: http://rapidshare.de/files/25834575/foufoutos.rar.html (τυχαίο αρχείο το "foufoutos"). Την κάνουμε copy...

2) Στη συνέχεια, στην address bar του browser γράφουμε το παρακάτω: http://khongbiet.com/rs/? κι αμέσως μετά paste την προηγούμενη διεύθυνση, ώστε τελικά η μορφή να είναι:

http://khongbiet.com/rs/?http://rapidshare.de/files/25834575/foufoutos.rar.html

3) Πατάμε enter και μας αποκαλύπτεται το premium user link, το οποίο και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κατεβάσουμε χωρίς αγκυλώσεις το αρχείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η "υπηρεσία" δε λειτουργεί πάντα. Το αναφέρω για να αποφύγουμε και τα παράπονα. Το δοκίμασα πάντως σε αρκετά αρχεία ήδη, χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα κατέβαζα δύο συγχρόνως με την ίδια ip, δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ελπίζω να διατηρηθεί για καιρό, αν και η δημοσιοποίηση ενδεχομένως να μη βοηθήσει.

Καλό downloading...

πηγη insomnia.gr απο τον χρηστη blueviper

το δοκιμασα και σε μενα δουλεβει κανονικα

το αντιγραφω αυτο απο αλλο forum

Μάιστα...άλλο ένα rapidshare thread λοιπόν, λες κι είχαμε έλλειψη. Ζητώ την κατανόηση των αρμοδίων...έκρινα πως η συγκεκριμένη πληροφορία είναι αρκετά σημαντική, για να διαθέτει το δικό της thread και να μη χαθεί ανάμεσα στις 100 τόσες του βασικού. Όπως και να έχει, αν κάποιος κρίνει πως πρέπει να γίνει merge ή και να εξαφανιστεί από προσώπου Insomnia, κατανοητό επίσης, γιατί η νομιμότητα του εγχειρήματος μου διαφεύγει...ας το ρισκάρουμε όμως κι ο admin βοηθός:

Μόλις πριν λίγο υπέπεσε στην αντίληψή μου μια διαδικασία που ξεπερνά όχι μόνο το σκόπελο της αντίστροφης μέτρησης του χρόνου, αλλά κι εκείνον της υπομονής που πρέπει να επιδείξεις προκειμένου να κατεβάσεις και δεύτερο αρχείο. Κατά συνέπεια μπορείς να κατεβάζεις 2 και παραπάνω αρχεία ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις ip ή να χρησιμοποιήσεις proxy...ουσιαστικά ακυρώνεται η έννοια του ελέγχου.

Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

1) Έστω πως διαθέτουμε μια rapidshare διεύθυνση της εξής μορφής: http://rapidshare.de/files/25834575/foufoutos.rar.html (τυχαίο αρχείο το "foufoutos"). Την κάνουμε copy...

2) Στη συνέχεια, στην address bar του browser γράφουμε το παρακάτω: http://khongbiet.com/rs/? κι αμέσως μετά paste την προηγούμενη διεύθυνση, ώστε τελικά η μορφή να είναι:

http://khongbiet.com/rs/?http://rapidshare.de/files/25834575/foufoutos.rar.html

3) Πατάμε enter και μας αποκαλύπτεται το premium user link, το οποίο και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να κατεβάσουμε χωρίς αγκυλώσεις το αρχείο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η "υπηρεσία" δε λειτουργεί πάντα. Το αναφέρω για να αποφύγουμε και τα παράπονα. Το δοκίμασα πάντως σε αρκετά αρχεία ήδη, χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα κατέβαζα δύο συγχρόνως με την ίδια ip, δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ελπίζω να διατηρηθεί για καιρό, αν και η δημοσιοποίηση ενδεχομένως να μη βοηθήσει.

Καλό downloading...

πηγη insomnia.gr απο τον χρηστη blueviper

το δοκιμασα και σε μενα δουλεβει κανονικα

Αμάν????????????:blink:

Πως γίνεται ρε παιδιά αυτό και εμένα δουλέυει μια χαρά...:p

αμα δεν ακουστει δεν θα κλεισει.αλλα σιγουρα θα ακουστει...

απο ποτε υπαρχει αυτο?

αμα δεν ακουστει δεν θα κλεισει.αλλα σιγουρα θα ακουστει...

απο ποτε υπαρχει αυτο?

ε σιγουρα θα το μαθουν δεν κρατιουνται κρυφα αυτα.Απο οσο ξερω δεν υπαρχει πολυ καιρο πρεπει να ειναι καινουργιο