Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε τους free! αλλα θελεις ακομη 4000 download.:)

Ανετα..:lol:

Βασικα τους 6000 τους πηρα απο τα λεφτα που εβαλα καθως πληρωσα 6μηνο και πηρα μονο 3 ποντους ενω τα αρχεια μου εχουν συνολικα 260 downloads. Πως γινεται αυτο?:confused:

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με 10000 Free Rapid Points επεκτεινεις τον λογαριασμο σου για ένα μήνα ακόμα
Υπογραφή....

μου ήρθε τώρα ένα μέιλ που λέει

Dear Customer #ΧΧΧΧΧΧΧ,

we hereby inform you that paragraph IV.(2) of our Terms of Use will be technically implemented and activated on 20. October 2009.

Premium Accounts whose files use more than 25 GB (25.000.000.000 Bytes) of storage will be subject to the file inactivity regulations, which effectuate the automatic deletion of inactive files. A file is inactive if it has not been downloaded for at least 90 days.

For Premium Accounts that use less than 25 GB of storage, the storage time for inactive files is unlimited.

If you do not agree to the Terms of Use, you are entitled to cancel the contractual relationship within a time limit of four weeks as of receipt of this notification. Should you not make use of your right of cancellation, the alterations are presumed to be accepted and become an effective integral part of the contract.

Best regards,

Support Team

RapidShare AG

Gewerbestrasse 6

6330 Cham

Switzerland

Tel: +41 41 748 78 80

Fax: +41 41 748 78 99

Web: http://www.rapidshare.com

Email: support@rapidshare.com

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ξερεις καποιος ποια ειναι η μεγιστη επιτρεπτη χωριτικοτητα ανα λογαριασμο ? Εχω φτασει τα 360GB.

Ίσως σου λύσει την απορία το μέιλ που επισύναψα πιο πάνω

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ίσως σου λύσει την απορία το μέιλ που επισύναψα πιο πάνω

Οκ Ολοι το εχουμε παρει αυτο το μηνυμα,

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω premium λογαριασμό και σήμερα μου ήρθε το μήνυμα από το rapidshare που μου λέει ότι επειδή έχω φτάσει στα 25 giga σε upload (κάπως ετσι μπορεί να μην το κατάλαβα και εγώ καλα μιας και δεν ξερο καλα English ) θα μου διαγράψουν ότι αρχεία δεν έχουν κατεβεί ούτε μία φορά. Πέρα του ότι πίστευα ότι υπάρχουν όρια μόνο στα down τους έστειλα ένα mail για το θέμα αυτό και αν υποάρχει λύση και η απάντηση τους ήταν πως αυτή θα είναι η πολιτική αποθήκευσης από τις 10 του Οκτώβρη και μετά, κοινώς άμα σ'αρέσει αλλιώς..... Μπορείτε να μου πείτε τι άλλη λύση υπάρχει για να μην έχω το πρόβλημα ? αλλα τη γίνετε σε περίπτωση που δεν θελουμε να μας διαγραφούν τα αρχεια. Υπαρχει καποιο δυνατότητα να παραμείνουν ?

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Φοβίες

Φοβάμαι μήπως μια μέρα με αφήσουν όλοι και... μείνουν μόνοι τους

Οκ Ολοι το εχουμε παρει αυτο το μηνυμα,

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω premium λογαριασμό και σήμερα μου ήρθε το μήνυμα από το rapidshare που μου λέει ότι επειδή έχω φτάσει στα 25 giga σε upload (κάπως ετσι μπορεί να μην το κατάλαβα και εγώ καλα μιας και δεν ξερο καλα English ) θα μου διαγράψουν ότι αρχεία δεν έχουν κατεβεί ούτε μία φορά. Πέρα του ότι πίστευα ότι υπάρχουν όρια μόνο στα down τους έστειλα ένα mail για το θέμα αυτό και αν υποάρχει λύση και η απάντηση τους ήταν πως αυτή θα είναι η πολιτική αποθήκευσης από τις 10 του Οκτώβρη και μετά, κοινώς άμα σ'αρέσει αλλιώς..... Μπορείτε να μου πείτε τι άλλη λύση υπάρχει για να μην έχω το πρόβλημα ? αλλα τη γίνετε σε περίπτωση που δεν θελουμε να μας διαγραφούν τα αρχεια. Υπαρχει καποιο δυνατότητα να παραμείνουν ?

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Όπως είδες και μόνος σου στο mail που πήρες και εσύ και όλοι μας είναι ξεκάθαρο. Μέχρι 25GB αποθηκευτικός χώρος. Δεν υπάρχει, προς το παρόν, άλλη λύση ούτε επί πληρωμή.

• 2 weeks later...

επειδη ειχα κατι μηνες να κανω account και εκανα σημερα μου εβαλαν 10Gb για αρχη.

Παλια νομιζω 5 ηταν. Εχει αλλαξει κατι στο οριο download?

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη ειχα κατι μηνες να κανω account και εκανα σημερα μου εβαλαν 10Gb για αρχη.

Οχι δεν εχει αλλαξει κατι.

Για αρχη μου ειχαν βαλει κ μενα 10GB, καθε μερα ομως θα σου προσθετει 5GB!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

την πρωτη μερα βαζουν παντα 10 gb. ετσι για το καλως ηρθες

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Εχω ανεβασει ενα αρχειο σε 5 parts σε premium account! Βλεπω οτι το καθε part εχει κατεβει 10 φορες και στον λογαριασμο εχουν προστεθει 28 premium points & 10 free rapidpoints! Μπορειτε να μου εξηγησετε πως μετρηθηκαν οι ποντοι??
Shit Happens!!!

Εχω ανεβασει ενα αρχειο σε 5 parts σε premium account! Βλεπω οτι το καθε part εχει κατεβει 10 φορες και στον λογαριασμο εχουν προστεθει 28 premium points & 10 free rapidpoints! Μπορειτε να μου εξηγησετε πως μετρηθηκαν οι ποντοι??

Πηγαινε http://rapidshare.com/faqx.html και ψαξε για rapidpoints

Γενικα παντως μη σου κανει εντυπωση που δεν εχεις 50 αλλα 38 ποντους.

υπαρχει οριο 3 rapidpoints ανα ωρα στους free users που τα κατεβαζουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

hi.. όταν κάνω paste τα links κ παταω download μου βγάζει notice "no upload" κ δε μου τα κατεβαζει.. τα links ειναι ενεργά, εχει κανείς ιδέα τι παίζει? thnx..

• 3 weeks later...

καλημερα.

πρωτη φορα που κανε premium λογαριασμο και παρατηρησα αυτο το traffic left.

τι πατατα ειναι αυτη?

γιατι πατατα φαινετε να ειναι,αλλα το θεμα εναι ποσο μπορω να κατεβαζω καθημερινα?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Νομίζω μπορείς να κατεβάσεις 5GB ανα 24/ωρο. Αν κάνεις extend και αγοράσεις πχ 100GB τότε κατεβάζεις απεριόριστα μέχρι να τα εξανλήσεις και επιστρέφεις πάλι στα 5GB.

Ακριβώς, το ημερήσιο όριο είναι στα 5GB. Επίσης αν δεν κατεβάσεις κάποιες μέρες, το αχρησιμοποίητο traffic μαζεύεται και μπορείς να εξοικονομήσεις μέχρι και για 5 μέρες. Δηλαδή αν δεν κατεβάσεις για αρκετές μέρες, μπορείς να έχεις traffic μέχρι και 25GB. Και φυσικά, όπως ήδη αναφέρθηκε, υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του trafficshare με πακέτα των 100GB, 500GB και 2500GB, με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Γεια και παλι,

Αν κανω extend account σε ενα φιλο,μπορω να δωσω και τον κωδικο του δικου μου λογαριασμου ωστε να παρω κ εγω τους bonus points η αφορα την δημιουργια μονο νεου λογαριασμου??

Shit Happens!!!

Extend account μπορείς να κανεις μόνο στο λογαριασμό σου ή να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό ξοδεύοντας τους ποντους.Αλχημείες άλλου τύπου δεν γίνονται.Δεν μπορεις να κάνεις μεταφορα πόντων απο λογαριασμό σε λογαριασμό.κάθε νεος λογαρισμος λειτουργεί αυτόνομα θα λέγαμε ακόμα κι αν τον κάνεις με πόντους από άλλο λογαριασμό.
Υπογραφή....

Δεν το εθεσα σωστα..

Extend θα του κανω γιατι εγω εχω paypal και οχι αυτος. Σαν εξυπηρετηση!

Το θεμα ειναι αν στο extend που θα του κανω εγω -αλλα μεσω του λογαριασμου του- μπορω να βαλω το referrer string μου, η μονο αν του δημιουργησω νεο account απο την αρχη!

Shit Happens!!!

εχω λογ/σμο μηνιαιο και ληγει ..αλλα δεν κατεβασα σχεδον τιποτα αυτο το διαστημα

τι μπορω να κανω για να κερδισω χρονο/χρημα κλπ.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

εχω λογ/σμο μηνιαιο και ληγει ..αλλα δεν κατεβασα σχεδον τιποτα αυτο το διαστημα

τι μπορω να κανω για να κερδισω χρονο/χρημα κλπ.

να κανεις upload! απο εκει κερδιζεις ποντους αλλα και παλι θελει χρονο για να τους μαζεψεις.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

να κανεις upload! απο εκει κερδιζεις ποντους αλλα και παλι θελει χρονο για να τους μαζεψεις.:cool:

thank you man

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δεν το εθεσα σωστα..

Extend θα του κανω γιατι εγω εχω paypal και οχι αυτος. Σαν εξυπηρετηση!

Το θεμα ειναι αν στο extend που θα του κανω εγω -αλλα μεσω του λογαριασμου του- μπορω να βαλω το referrer string μου, η μονο αν του δημιουργησω νεο account απο την αρχη!

Χωρις να είμαι σιγουρος αλλα νομιζω το reference string ειναι μόνο για την δημιουργία νέο λογαριασμου.Ειναι κάτι σαν μπόνους που σου δινουν για το ο,τι τους έφερες νέο "πελάτη".Οσο για το paypal κανένα πρόβλημα μπορείς να κανεις την ανανέωση στον φιλο σου με το δικό σου paypal.Το rapid δεν συνδέεται με το Paypal.Θα κάνεις την διαδιακασια επεκτασης κανονικά και όταν σου ζητήσει να πληρώσεις μέσω paypal,θα κάνεις log in με τον δικο σου paypal λογαριασμο και πληρώνεις.

Υπογραφή....

αγορασα λογαριασμο χρονιαιο και ξαφνικα δεν εχω προσβαση στο λογαριασμο μου καθολου ακομα και το email αλλαξαν ενω ηταν κλειδωμενο,τους στελλω email αλλ ακομα τπτ παιζει να μου επιστρεψουν το λογαριασμο η τζαμπα πηγαν τα χρηματα ,παντως αν δεν κανουν τιποτε παω για αλλη εταιρια

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.