Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, για να καταλάβω. Έχω αυτή την στιγμή 1135 rapids.

Κάθε μήνα ή κάθε 30GB που θα κατεβάζω θα μου αφαιρούνται 99 rapids?

Δηλαδή αν δεν ξεπερνάω τα 30GB τον μήνα θα έχω χονδρικά 11 μήνες?:confused:

Έτσι είναι ή κάνω λάθος?:)

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1 χρόνο συνδρομή με 10 ευρώ! Αυτό έπρεπε να είχε κάνει εξ' αρχής!

Αυτό είναι "γροθιά στο στομάχι". Από 55 ευρώ στα 10 με χρήση που να μην ξεπερνάει τα 30gb το μήνα. Τώρα αν τα ξεπεράσεις, σου βγαίνει κάτι παραπάνω αλλά και πάλι σε σχέση με την ετήσια...!

Να δούμε πως ανταποκριθεί ο ανταγωνισμός.

Α, να βάλει και κανέναν άλλον τρόπο πληρωμής πιο προσιτό και απλό να πούμε!

Λοιπόν, για να καταλάβω. Έχω αυτή την στιγμή 1135 rapids.

Κάθε μήνα ή κάθε 30GB που θα κατεβάζω θα μου αφαιρούνται 99 rapids?

Δηλαδή αν δεν ξεπερνάω τα 30GB τον μήνα θα έχω χονδρικά 11 μήνες?:confused:

Έτσι είναι ή κάνω λάθος?:)

(Λογικά, αν το έχω καταλάβει και εγώ καλά) έτσι είναι.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

μολις εκανα ανανεωση στη συνδρομη μου και αγορασα 400 rapids.

απο οτι φαινεται οι απατεώνες κρατανε παραπανω απο οσο λενε.

μου κράτησαν 108 rapids αντι 99.

ειπα και γω θα περασω 4 μηνες με 5 ευρω μιας και δε πολυ κατεβαζω, αλλα...:p

παρολο τις μαϊμουδιες που κανουν μου φαινεται πολυ πιο οικονομικο ετσι για καποιον που κατεβαζει λιγο.

πριν για τριμηνο πληρωναμε 17 ευρω περιπου αν θυμαμαι καλα.

Κώστας

Εμενα μου φαινεται πολυ μπερδεμα ετσι.Ηταν πιο απλα τα πραγματα πριν.

δεν ειναι και τοσο μπερδεμενα,

αν θες παραπανω traffic ή χώρο αποθηκευσης καθε μηνα μπορεις να αγορασεις.

επίσης στις ρυθμισεις εχει επιλογη αν θες αυτα τα δυο να γινοντε αυτοματα καθε μηνα.

εγω πχ τα εχω απενεργοποιησει γιατι απο οτι φανταζομαι αν ξεπερασω τα 30gb θα ανεβαινει απο μονο του και θα με χρεωνει χωρις να το ξερω..

Κώστας

Aυτό το RapidPro πάλι τι είναι?

η ανανεωση για ενα μηνα ακομα. μπορεις να το κανεις απο μονος σου.

στις ρυθμισεις εχει επιλογη να γινετε αυτοματα πριν ληξει.

Automatic RapidPro Extension:

If you have activated this feature, your RapidPro-Package will automatically extend for another month at the last day before expiration.

Κώστας

η ανανεωση για ενα μηνα ακομα. μπορεις να το κανεις απο μονος σου.

στις ρυθμισεις εχει επιλογη να γινετε αυτοματα πριν ληξει.

Automatic RapidPro Extension:

If you have activated this feature, your RapidPro-Package will automatically extend for another month at the last day before expiration.

A ναι σωστά σου μετρά αντίστροφα τις 30 μέρες.

Στην περίπτωση που απενεργοποιήσουμε την επιλογή Automatic RapidPro Extension τι γίνεται? Ανανεώνεις όποτε θες εσύ ή σου αφήνει ένα διάστημα πριν σου διαγράψει τον λογαριασμό?:confused:

Έχει κανείς καμιά ιδέα σχετικά με αυτό?

Από ο,τι έχω καταλάβει. Χωρίς το RapidPro χάνεις για κάθε μέρα 4 rapids.

Με το RapidPro δίνει 99 Rapids από τον λογαριασμό σου για 1 μήνα με τον όρο να μην χάνεις 4 Rapids από τον λογαριασμό σου. Σωστά;

Με το πέρας των 30 ημερών ή ανανεωνετε αυτόματα παίρνοντας άλλα 99 Rapids ή απενεργοποιείται και χάνεις κάθε μέρα τόσα Rapids όσα αναλογεί με το πρόγραμμα που βρισκεσε.

Σωστά. Τον κρατάς εφ' όρου ζωής.

Το οποίο σημαίνει ότι βάσει της εταιρίας είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις το κάθε gb που κατεβάζεις. Έστω κι αν υπάρξει μέρα που δεν κατεβάσεις ούτε kb!!!

Μόνη λύση τότε είναι μόνο μία.

Logout και από τον λογαριασμό και αναμονή του χρόνου αντίστροφης μέτρησης μέχρι να ανοίξει το κουμπί κατεβάσματος.

Μετά αναμονή 15 λεπτών για να μπορέσεις να κατεβάσεις το επόμενο.

Έτσι δημιουργείται και μια αντίστροφη πολιτική της καταπολέμησης της πειρατίας.

Αυτός που κατεβάζει πλέον ως premium μέλος πάει να πει ότι πληρώνει, οποτε αν του έρθει κάποιος να τον βάλει φυλακή μπορεί απλά να γυρίσει και να πει να πανε να πάρουν τα λεφτά από την Rapidshare μιας και πλήρωσε αυτήν. Με μια λέξη; Ο πειρατής είναι η Rapid αφού μόνο σε μη μέλη δίνει την δυνατότητα να κατεβάσει ένα αρχείο από μια public ip που δεν έχει περάσει από έναν ταυτοποιημένο χρήστη μέλος.

Το καταλάβατε το σκεπτικό μου ή είναι πολύ αργά για να το σκεφτείτε;

συγνώμη ρε παίδια θέλω να ρωτήσω και εγώ σαν άσχετος που είμαι...

λοιπόν να κάνω μια αναθεώρηση τώρα.

έχω ας πούμε 2000 πόντους που αγόρασα με 19,90€

ωραία μέχρι εδώ.

κάθε μηνά μου δίνει 30G κατέβασμα και 10 ανέβασμα με αντάλλαγμα 99rapids

και έχω την επιλογή η να κάνει μόνο του την ανανέωση η να την κάνω μόνος μου.

1η ερώτηση:τι γίνετε αν δεν κάνω ανανέωση ?

2η ερώτηση:

σε αυτή την εικόνα αυτο που είναι με κόκκινο κύκλο τι μου λέει?

http://img191.imageshack.us/img191/4951/40990183.jpg

πόσα G μου έχουν μένει γι αυτό τον μήνα?

3η ερώτηση:

σε αυτη την εικόνα σε αυτό το πινακάκι τι μπορώ να κάνω?

http://img202.imageshack.us/img202/7833/43380724.jpg

έχει πολλές επιλογές με Gb και αν επιλέξεις μία σου δείχνει και τους ανάλογους πόντους που σου αφαιρούν...σε αυτή την περίπτωση αγοράζουμε Gb με πόντους αν εξαντληθεί το απόθεμα των 30GB μέσα σε αυτόν το μήνα???

έχω μπερδευτεί τόσο πολύ και πιστεύω πολλοί απο εδώ και γενικά και γι αυτό ζητάω την βοήθεια σας

ευχαριστώ...

Σου αντικαθιστα το παλιο trafficshare που παλι πληρωνες.

Το ιδιο και εδω.

Αν θες να κατεβασεις ΠΟΛΥ πραμα, αντι να πληρωσεις σε €, τους πληρωνεις μεσω πληρωμενων ηδη rapids.

Το σκεφτηκα και το ξανασκεφτηκα και ετσι νομιζω με καλυπτει γιατι οταν κατεβαζω, κατεβαζω αρκετα μεγαλα αρχεια...

:X

@malossi ας τα πάρουμε με την σειρά.

Ερώτηση 1: Κάπου γράφτηκε πάνω ότι σε χρεώνει 4 rapids την μέρα όσο δεν ανανεώνεις. Αυτό μένει να το επιβεβαιώσουμε.

Ερώτηση 2: Σου λέει ότι για τις 29 μέρες που έχεις ακόμη RapidPro λογαριασμό έχεις 64072ΜB (κοινώς περίπου 64GB) ακόμη να κατεβάσεις.

Ερώτηση 3: Αν τα 64 αυτά GB τα εξαντλήσεις σε λιγότερο απο 30 μέρες (θες πχ να κατεβάσεις αρχεία συνολικού μεγέθους 70GB) τότε αγοράζεις όσα GB θες επιπλέον με αντάλλαγμα τα αντίστοιχα rapids που έχεις.

Αυτά νομίζω.:)

σας ευχαριστώ πολύ παίδια και πιο πολύ εσένα stefanw595 για την πολύ κατατοπιστική απάντηση γιατι πραγματικά ήταν ένα θέμα που με χάλασε αρκετά καθώς έχω πολλά πάρε δώσε αρχεία σε αυτόν το hoster και έπαθα ένα σόκ απο τα απανωτά e-mails που μου έστελναν και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη...ευτυχώς κατάλαβαν το λάθος τους και στην τελική τώρα μας συμφέρει ακόμη περισσότερο...

παίδια δεν έχω λόγια ευχαριστώ πολύ...:D:D:D:D

Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει κάποια πράγματα σχετικά με το RapidShare?

Εδώ και 1.5 χρόνο μου είχε φτιάξει ένας φίλος μου ένα Premium Account απ' τους πόντος του για 1 μήνα, στο οποίο ανέβαζα αρχεία ώστε να πέρνω πόντους και να ανανεώνω κάθε μήνα από πόντους και να μην χρειάζεται να το πληρώνω.

Μετά έβγαλε ανακοίνωση η RS και λέει πως αν ο λογαριασμός σου δεν έχει πάνω από 50GB Upload τότε δεν σβήνουν αυτά (αν θυμάστε έλεγε πως αν έχεις πάνω από 50GB Upload και τα αρχεία μένουν χωρίς Download για κάποιο χρονικό διάστημα γίνοντε delete)

Και τώρα πάνε οι Premium & Free πόντοι και ήρθαν τα rapids.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι στο καλό είναι αυτά τα rapids;

Εγώ προσωπικά είχα πληρωμένο με πόντους τον λογαριασμό μου έως τον Οκτώμβρη του 2010 και τώρα γιατί μου λέει: RapidPro paid until: 28 day(s) 4 hours 55 minutes;

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει ας το κάνει..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Επειδή έχω μείνει λίγο πίσω μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει κάποια πράγματα σχετικά με το RapidShare?

Εδώ και 1.5 χρόνο μου είχε φτιάξει ένας φίλος μου ένα Premium Account απ' τους πόντος του για 1 μήνα, στο οποίο ανέβαζα αρχεία ώστε να πέρνω πόντους και να ανανεώνω κάθε μήνα από πόντους και να μην χρειάζεται να το πληρώνω.

Μετά έβγαλε ανακοίνωση η RS και λέει πως αν ο λογαριασμός σου δεν έχει πάνω από 50GB Upload τότε δεν σβήνουν αυτά (αν θυμάστε έλεγε πως αν έχεις πάνω από 50GB Upload και τα αρχεία μένουν χωρίς Download για κάποιο χρονικό διάστημα γίνοντε delete)

Και τώρα πάνε οι Premium & Free πόντοι και ήρθαν τα rapids.

Μπορεί κάποιος να μου πει τι στο καλό είναι αυτά τα rapids;

Εγώ προσωπικά είχα πληρωμένο με πόντους τον λογαριασμό μου έως τον Οκτώμβρη του 2010 και τώρα γιατί μου λέει: RapidPro paid until: 28 day(s) 4 hours 55 minutes;

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει ας το κάνει..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δες το παρακάτω και νομίζω πως θα καταλάβεις. Και γενικά αν διαβάσεις τις 3 τελευταίες σελίδες θα καταλάβεις περίπου τι συμβαίνει.;)

PS: Nομίζω πως κάτι αρχίζω να πιάνω.

Το κάνανε ως εξής: πλέον με 99 rapids κατεβάζεις 30GB σε 30 ημέρες (αλλά όπως θες, όχι 1GB/μέρα αναγκαστικά). Από εκεί και πέρα αγοράζεις rapids τα οποία και μετατρέπεις σε extra download volume όταν τελειώσει το 30ήμερο ή σου τελειώσουν τα GB που είχες διαθέσιμα (όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο).

Δηλαδή μπορείς να μην πληρώνεις με λεφτά το RapidShare και να κατεβάζεις όσο έχει;

Ή πρέπει να πληρώνεις κάποιο ποσό για κάποιο διάστημα κ.ο.κ.;

Το λέω επειδή δεν πολύ κατεβάζω τώρα.. Άντε 1 GB την μέρα.

Εγω απο σημερα δεν μπορω να μπω καθολου.βαζω το σωστα στοιχεια...και δεν με βαζει καθολου.

λετε να μου το διαγραψανε??? ομως τα αρχεια που εχω ανεβασει μπορω να τα κατεβασω..

και πριν 1 μηνα πληρωσα 55 ευρο για 1 χρονο και τωρα δεν μπορω να μπω καθολου :mad: :down: :down:

μηπως εχει αλλαξει ο κωδικος?? γιατι οταν τον εφτιαξα δεν εχω δωσει δικο μου μαιλ..οποιος ξερει ας απαντησει σε αυτο..:worry:

Edited by RAVER
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω απο σημερα δεν μπορω να μπω καθολου.βαζω το σωστα στοιχεια...και δεν με βαζει καθολου.

λετε να μου το διαγραψανε??? ομως τα αρχεια που εχω ανεβασει μπορω να τα κατεβασω..

και πριν 1 μηνα πληρωσα 55 ευρο για 1 χρονο και τωρα δεν μπορω να μπω καθολου :mad: :down: :down:

μηπως εχει αλλαξει ο κωδικος?? γιατι οταν τον εφτιαξα δεν εχω δωσει δικο μου μαιλ..οποιος ξερει ας απαντησει σε αυτο..:worry:

Αν χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου και με άλλα άτομα είναι πολύ πιθανό εφόσον είδαν πολλές διαφορετικές IP να στο κλειδώσαν.

Αν είχες βάλει το σωστό e-mail όταν δημιουργούσες τον λογαριασμό σου θα σου είχαν στείλει ήδη μήνυμα και θα σου έλεγαν πως έχετε κατεβάσει από πολλές IP και σου έχουν αλλάξει κωδικό για λόγους ασφαλείας (Το είχα πάθει όταν κατεβάζαμε 4 άτομα από έναν λογαριασμό μου)

Τώρα η μόνη λύση που μένει είναι η εξής: Εφόσον λες πως δεν έχεις βάλει δικό σου mail αλλά απ' ότι κατάλαβα ένα τυχαίο, αν έχεις πληρώσει το RS μέσω Paypal θα μπεις στον λογαριασμό του Paypal και θα πας transactions. Θα δεις την συναλλαγή με το RS που έκανες και θα τους στείλεις e-mail και θα τους πεις πώς το e-mail είναι λάθος.. Ε από κει και έπειτα αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν..

*Στο λέω γιατί με έναν φίλο μου όταν επιχειρήσαμε να φτιάξουμε RS account φτιάξαμε και ένα e-mail σε μια εταιρία @domain.com και δεν θυμόμασταν τον κωδικό να μπούμε στο e-mail για να δούμε τον κωδικό για να ξεκλειδώσουμε το λουκετάκι. Τους έστειλα τον αριθμό της συναλαγής με e-mail και αυτομάτως μου αντικατάστησαν το e-mail απ' το οποίο έστελνα με τον τρέχον λογαριασμό.. Και μετά όλα καλά...

Για ότι support θέλεις απάντα εδώ.

Γιώργος.

Αν χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου και με άλλα άτομα είναι πολύ πιθανό εφόσον είδαν πολλές διαφορετικές IP να στο κλειδώσαν.

Αν είχες βάλει το σωστό e-mail όταν δημιουργούσες τον λογαριασμό σου θα σου είχαν στείλει ήδη μήνυμα και θα σου έλεγαν πως έχετε κατεβάσει από πολλές IP και σου έχουν αλλάξει κωδικό για λόγους ασφαλείας (Το είχα πάθει όταν κατεβάζαμε 4 άτομα από έναν λογαριασμό μου)

Τώρα η μόνη λύση που μένει είναι η εξής: Εφόσον λες πως δεν έχεις βάλει δικό σου mail αλλά απ' ότι κατάλαβα ένα τυχαίο, αν έχεις πληρώσει το RS μέσω Paypal θα μπεις στον λογαριασμό του Paypal και θα πας transactions. Θα δεις την συναλλαγή με το RS που έκανες και θα τους στείλεις e-mail και θα τους πεις πώς το e-mail είναι λάθος.. Ε από κει και έπειτα αυτοί ξέρουν τι θα κάνουν..

*Στο λέω γιατί με έναν φίλο μου όταν επιχειρήσαμε να φτιάξουμε RS account φτιάξαμε και ένα e-mail σε μια εταιρία @domain.com και δεν θυμόμασταν τον κωδικό να μπούμε στο e-mail για να δούμε τον κωδικό για να ξεκλειδώσουμε το λουκετάκι. Τους έστειλα τον αριθμό της συναλαγής με e-mail και αυτομάτως μου αντικατάστησαν το e-mail απ' το οποίο έστελνα με τον τρέχον λογαριασμό.. Και μετά όλα καλά...

Για ότι support θέλεις απάντα εδώ.

Γιώργος.

τελικα μου αλλαξανε κωδικο ασφαλειας.απλα αργησε να ερθει το εμαιλ.(σε εμενα απο τον φιλο μου)

ολα καλα μεχρι στιγμης :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

ερωτηση....

πως θα βαλω τον εαυτο μου στο χαμηλοτερο προγραμμα,ωστε να μου τρωει τους λιγοτερουσ ποντους?

ευχαριστω!!