dimitrisgr Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 ισχυει οτι σου εγραψε ο κωστακης παραπανω:D:D Οι ποντοι που εχεις δεν επαρκουν για δωρεαν ανανεωση για 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παιδιά έπαθε κάτι το rapid? Δεν μπορώ να κατεβάσω με τίποτα..... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παιδιά έπαθε κάτι το rapid? Δεν μπορώ να κατεβάσω με τίποτα..... Εγω μια χαρα το βλεπω και κατεβαζω αυτη τη στιμγη (ειμαι και free user). Οταν λες κατι επαθε τι εννοεις?? Σου βγαζει κανα περιεργο μηνυμα ή δεν σου ανοιγει την σελιδα?? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 free user εισαι????και γω κανονικα κατεβαζω(με 50 kbps ομως) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 free user εισαι????και γω κανονικα κατεβαζω(με 50 kbps ομως) Μαλλον θα εχει συμφορηση ο server και γι' αυτο δεν θα μπορει να κατεβασει!! ;) Τις ταχυτητες γενικα τις εχει γ#$%σει το rapidshare για free users!! :mad: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Είμαι premium αλλά εκείνες τις ώρες δεν μπορούσα να κατεβάσω. Μου έβγαζε ένα μήνυμα αν θυμάμαι καλά που έλεγε The connection stopped by the user ή κάτι τέτοιο τέλος παντων. Πάντως ευχαριστώ. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 φυσικο ειναι σαν free user να μη κατεβαζετε με εμγαλη ταχυτητα. γιατι αλλιως γιατι πληρωνουμε εμεις; για εσας πληρωνουμε ουτως η αλλως , ε ας εχουμε ενα προνομιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 ε τωρα τα 50 και 60 kbps ειναι ταχυτητα????Να ταν τουλαχιστον 150 οπως ποιο παλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 παιδια σε αυτη τη περιπτωση τι συμβαινει? You have requested http://rapidshare.com/files/199385385/01ενα τραγουδι τελος παντων.rar | 5997 KB. The server 552.rapidshare.com is momentarily not available. We are aware of this and are working to get this resolved. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Σημαίνει οτι εκτελούνται πιθανόν κάποιες εργασίες συντήρησης και το αρχείο σου θα ειναι διαθέσιμο αργότερα.Και σε μένα σήμερα έτυχαν 2 τέτοια λινκς Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Σημαίνει οτι εκτελούνται πιθανόν κάποιες εργασίες συντήρησης και το αρχείο σου θα ειναι διαθέσιμο αργότερα.Και σε μένα σήμερα έτυχαν 2 τέτοια λινκς Αυτο ακριβως που λεει ο stefanos_79 πολλες φορες συμβαινει τωρα τελευταια και ειναι απλως επειδη κανουν καποιες "συντιρησεις" στους servers τους. Η περισσοτερη αναμονη που ειχα για να ξανανοιξει ο server δεν ηταν πανω απο ωρα!! Οποτε περιμενε λιγο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Αυτο ακριβως που λεει ο stefanos_79 πολλες φορες συμβαινει τωρα τελευταια και ειναι απλως επειδη κανουν καποιες "συντιρησεις" στους servers τους. Η περισσοτερη αναμονη που ειχα για να ξανανοιξει ο server δεν ηταν πανω απο ωρα!! Οποτε περιμενε λιγο. Εσυ ησουν τυχερος γιατι σε ενα αρχειο που πηγα να κατεβασω 2 μερες προσπαθουσα και ηταν κατω ο server.. Κ ποιος ξερει για ποσο χρονο πριν δεν ηταν διαθεσιμος.. Χτες ειχε μεγαλο προβλημα. Σχεδον τα μισα αρχεια που πηγαινες να κατεβασεις δεν ηταν διαθεσιμα. Τουλαχιστον ας ελπισουμε οτι οι εργασιες αυτες θα ειναι για την αναβαθμιση των υπηρεσιων που προσφερουν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Εγω σαν Premium δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα και χθες μαλιστα μονο upload εκανα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Το Rapid Share όσο πάει και χειροτερεύει.Κατέβασα πρίν από λίγο ένα αρχείο με μέγεθος 7mb και τώρα που πάω να κατεβάσω ένα άλλο αρχείο με μέγεθος 12mb μου λέει να περιμένω 15 λεπτά.Αυτό μου το έλεγε όταν κατέβαζα αρχείο μεγέθους 70mb+ και μετά προσπαθούσα να κατεβάσω και κάτι άλλο.Χάλασε το Rapid Share.:(:mad::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Το Rapid Share όσο πάει και χειροτερεύει.Κατέβασα πρίν από λίγο ένα αρχείο με μέγεθος 7mb και τώρα που πάω να κατεβάσω ένα άλλο αρχείο με μέγεθος 12mb μου λέει να περιμένω 15 λεπτά.Αυτό μου το έλεγε όταν κατέβαζα αρχείο μεγέθους 70mb+ και μετά προσπαθούσα να κατεβάσω και κάτι άλλο.Χάλασε το Rapid Share.:(:mad::cry: Μια χαρα ειναι το RapidShare. γινε Premium member να :blink: την διαφορα. ο free χρηστης εχει αυτες τις αναμονες και λογικο ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Αυτο πρεπει να αλλαζει αναλογα με το φορτο στους servers. Αν δεν εχουν πολλες ελευθερες γραμμες δινουν προτεραιοτητα στους premium users γιαυτο ανεβαινει ο χρονος αναμονης στους free. Παντως σε σχεση με περυσι εχουν βαλει αρκετους περιορισμους και για τους συνδρομητες.. Ειχαν 1 μηνα περιθωριο να ανανεωσεις τη συνδρομη σου οταν εληγε, τωρα ειναι 15 μερες. Μπορουσες να μετατρεψεις του ποντους σου σε trafficshare μονος σου και οσους ηθελες. Τωρα το κανει αυτοματα και μαλιστα απο 9μβ τον ποντο π εδινε τωρα πηγε καπου 6,5μβ. Και το σημαντικοτερο ειχε το οριο download αν θυμαμαι καλα ανα 5-ημερο 25MB Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 φυσικο ειναι να εχουμε προνομια εμεις οι premium. αλωστε ιεανι λιγα τα λεφτα που πρεπει να δωσεις. απορω γιατι δεν γινεσαι και εσυ πρεμιουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 εγω ρε παιδια premium ειμαι και μου τα κανει αυτα..δλδ ενταξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 εγω ρε παιδια premium ειμαι και μου τα κανει αυτα..δλδ ενταξει.. ποια σου κανει?? περιμενεις για να κατεβασεις? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 μην τα μπερδευετε, το αν ενα αρχειο ειναι διαθεσιμο ή οχι στους servers δεν εχει να κανει με το αν ειναι κανεις premium ή οχι αλλα αν κανουν update εκεινοι στους server ή αν ειναι μπλοκαρισμενο το link. Για τις ταχυτητες ομως εχει να κανει. Τωρα τελευταια εχει διαφορα προβληματα αλλα πιστευω πως ειναι για καλο οσων εχουμε premium με τις αναβαθμισεις που κανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 οντως ελπιζουμε να ειναι προς οφελος των premium..τελικα λυθηκε το προβλημα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 φαινεται τελικα οτι κατι κανανε στο θεμα της αναβάθμισης για αυτο σερνοτανε τις προηγουμενες μερες RapidShare expands capacities March 10, 2009 As promised, we have raised our capacities again in order to adapt to RapidShare's increasing popularity. We have connected several hundreds of new high-performance servers to the existing system. Additionally, we have raised the available bandwidth by amazing 120.000 Megabits, so we can continue offering high-speed downloads for our customers. The increment in collectable traffic that we introduced in February will now remain permanently. We will monitor our system load, and if there is even just a bit of unused bandwidth, experimentally raise the download traffic contingents so we make the best out of our improved infrastructure. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 Παιδιά δεν ξέρω για τι είδους αναβαθμίσεις μιλάτε αλλά εδω και δύο μέρες κατεβάζω με 300:(:(:( Και η γραμμή μου είναι 9άρα. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2009 εγω με 4mbit κατεβαζω σταθερα στα 400κβ (premium member) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Παιδιά δεν ξέρω για τι είδους αναβαθμίσεις μιλάτε αλλά εδω και δύο μέρες κατεβάζω με 300:(:(:( Και η γραμμή μου είναι 9άρα. Μηπως εχει να κανει καποιο προβλημα της γραμμης σου; Δοκιμασες πχ. απο Microsoft να κατεβασεις κατι να δεις τι ταχυτητες πιανεις; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts