mol Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 ναι αλλα νομιζω οτι αν περασει (ή δεν γινει download για) καποιο χρονικο διαστημα διαγραφεται το upload! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Έφτιαξα έναν free user στο RapidShare αλλά έχω μία απορία.Στο ''Collector's Zone Login'' μου γράφει όταν κάνω εισόδο ''Collector's Zone:Unsecure''.Τι να κάνω σε αυτό;:worry:Να το αφήσω ''Unsecure'' ή να το κάνω ''Secure'';:worry:Άν το κάνω Secure θα μπορεί ο οποιόσδήποτε να κατεβάζει αρχεία μου κανονικά;:worry: Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Έφτιαξα έναν free user στο RapidShare αλλά έχω μία απορία.Στο ''Collector's Zone Login'' μου γράφει όταν κάνω εισόδο ''Collector's Zone:Unsecure''.Τι να κάνω σε αυτό;:worry:Να το αφήσω ''Unsecure'' ή να το κάνω ''Secure'';:worry:Άν το κάνω Secure θα μπορεί ο οποιόσδήποτε να κατεβάζει αρχεία μου κανονικά;:worry: Ευχαριστώ.:) Απο το site του Rapidshare RapidShare-Security Lock November 13, 2008 Various functions of the Premium- and Collector's Accounts can now be carried out and in this way be protected against unauthorized access. When the RapidShare-Security Lock is activated, the menu items "Settings" and "Convert RapidPoints" are locked and files can no longer be moved or deleted. All other functions remain available. With the locking of the Account you avoid unauthorized modifications of your files and account settings. This is how it works: From within your Premium- or Collector's Zone, click on the red lock, located at the top left. You will receive a notification asking, if you want to secure the Account. When completing the steps, the system automatically sends an email to the email address provided by you, containing the access code. Please keep this access code save. You will need this code again when accessing the above mentioned feature the next time. Please also ensure that before activating the security lock, you provide a valid email address. You can easily notice if your Account is locked or not, by the colour of the Security Lock: Green denotes "locked", red denotes "open". Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καινουργια παπ.....α του rapidshare.com :mad::mad: Ημερισιο οριο 2.66 GB :mad: γιατι λιγο ειναι 2,66? εγω σημερα εφτασα τα 12 καθως εδω και μερες δεν πολυ κατεβαζα. και σκεφτειτε πως ειμαι νεος σε ταχυτητα 4mbps και μεχρι τωρα ειχα dialup kai δεν κατεβαζα τιποτα παρα μονο απο τη δουλεια. οποτε θελω πολλα να κατεβασω και στην αρχη μου φανηκαν λιγα τα 2,66gb αλλα τελικα αποδειχτηκε πως αρκουν. δεν προλαβαινεις καλα καλα να αποσυμπιεσεις , να γραψεις σε dvd τα επεισοδια που κατεβασες απο την σειρα η τα εργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Θα συμφωνησω σε αυτο. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 γιατι λιγο ειναι 2,66? εγω σημερα εφτασα τα 12 καθως εδω και μερες δεν πολυ κατεβαζα. και σκεφτειτε πως ειμαι νεος σε ταχυτητα 4mbps και μεχρι τωρα ειχα dialup kai δεν κατεβαζα τιποτα παρα μονο απο τη δουλεια. οποτε θελω πολλα να κατεβασω και στην αρχη μου φανηκαν λιγα τα 2,66gb αλλα τελικα αποδειχτηκε πως αρκουν. δεν προλαβαινεις καλα καλα να αποσυμπιεσεις , να γραψεις σε dvd τα επεισοδια που κατεβασες απο την σειρα η τα εργα. Δεν ειναι λιγα τα 2.66 απλα αμα θελεις να κατεβασεις πολυ πραγμα μια μερα το μεγιστο που μπορεις στην καλυτερη περιπτωση ειναι 12GB. Την επομενη θα μπουν παλι 2.66 αλλα αν ηθελες πανω απο 15GB donwload σε 2 μερες σε κοβει. Π.χ. τωρα στις γιορτες πες οτι δεν κατεβαζεις τιποτα για 2 βδομαδες μαζευονται 12 και μετα θες να κατεβασεις αρκετα πρεπει να περιμενεις 3-4 μερες. Παντως καλη κινηση που αυξησαν το οριο κατα 2GB. τωρα το ειδα. Και λενε οτι θα κοιταξουν να το αυξησουν και αλλο το Φεβρουαριο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 απλα δεν μπορουμε να πουμε οτι 2,6 gb την σημερων ημερα οτι ειναι πολλα! :rolleyes: Εγω ειμαι premium σχεδον 2 χρονια. Για εναν που κατεβαζει ταινιες αποκλειστικα σαν εσενα το οριο αυτο ειναι πολυ μικρο. ομως υπαρχουν ατομα που κατεβαζουν μονο μουσικη και και σπανιοτατα ταινια.πιστευω οτι τους καλυπτει! (προσωπικη αποψη) φιλου της μουσικης! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Φυσικα και ειναι λιγο , το εαν εσυ εχεις 4mbps και πριν λιγο καιρο ειχες dialup δικο σου προβλημα , δεν ειναι ολοι ετσι . εγω εχω καθαρα 18,6 mbps κατεβαζω με 1,6Mb/s και μια ταινιουλα κατεβαινει σε χρονο τετε. με 3 δισκους των 1,5 ΤΒ Seagate χωρανε πολλα ! και εχεις χρονο μετα για γραψηματα. Τελος , δεν κανω διαφημηση , απλα δεν μπορουμε να πουμε οτι 2,6 gb την σημερων ημερα οτι ειναι πολλα! τρέλα πουλάς? το οτι μπορεις να κατεβασεις πολλες ταινιες σε λιγο χρονο δε λεει τιποτα. πότε θα τις δεις????? ολη μερα δεν κανεις τιποτα αλλο παρα κατεβαζεις ταινιες? ή μαλον ολη μερα ταινιες βλεπεις? μου κανει εντυπωση που δε σου φτανουν τα 2,6 gb την ημερα για να δεις. ενταξει πολυ καλα το καταλαβαμε πως κατεβαζεις γρηγορα ταινιες αλλα εξηγησε μου τι τις κανεις μετα? πότε τις βλεπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Χρόνια πολλά Φώτηηηηη!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Και εαν θες να μαθεις εαν δεν "ειμασταν" εμεις δεν θα βλεπατε καμια ταινια ή τηλεοπτικες σειρες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ Μπορεις λιγο να μου το εξηγησεις αυτό γιατί ειμαι λίγο χαζος...Ποιος δηλ είσαι και ποιοι είστε "εσεις" ρε φίλε ;Σου χρωσταω κατι και δεν το ξέρω; Αυτο που με πειραζει ειναι οτι τοσο καιρο δεν ειχαμε αυτον το περιορισμο , γιατι τον βαλανε τωρα? αυτο με πειραξε .Αν σε πειραξε κλεισε τον λογαριασμο σου ή αγορασε traffic share. Δικαιωμα επιλογής υπαρχει αλλά έχουμε καλομαθει τα θέλουμε όλα και με το μικροτερο αντιτιμο. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Μαλλον δεν ξερεις ουτε εσυ να απαντησεις απλα φωναζεις για εντυπωση .Ελευθερη αγορά έχουμε φιλε και ο καθενας αν δεν ειναι ευχαριστημενος απο κάποιον παει στο δίπλα μαγαζακι.Τι θα πει ειμαι με "εμας" και με "αυτος" .Παιδια του δημοτικου ειμαστε;Θελει ο καθενας δηλ να βρει υποστηρικτές στον εκάστοτε παραλλογισμο του.Το ζητημα του Rpidshare το εχουμε αναλυσει ουκ ολιγες φορες.Θελεις μενεις δεν θελεις φευγεις.Το Rapidshare εκτιμαει τις υπηρεσιες του ετσι τωρα και με το αναλογο αντιτιμο τι να κανουμε;Να του κανουμε μηνυση;Ε τραβα τοτε κανε και μυμηση και τον φουρναρει οταν θα σου παει το ψωμι 1,5 ευρω.Αντε και καλη χρονια Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ακου να σου πω , τρελα δεν πουλαω και το τι κανω δικια μου μαγκια , Ναι καθομαι ολη την ημερα μπροστα σε ενα PC και κατεβαζω . Και εαν θες να μαθεις εαν δεν "ειμασταν" εμεις δεν θα βλεπατε καμια ταινια ή τηλεοπτικες σειρες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ Αυτο που με πειραζει ειναι οτι τοσο καιρο δεν ειχαμε αυτον το περιορισμο , γιατι τον βαλανε τωρα? αυτο με πειραξε . δεν ηθελα να ειμαι επιθετικος. απλα θεωρω πως 2,6gb αρκουν και αλωστε μπορεις να αγορασεις παραπανω gb . ελευθερη αγορα ειναι και οτι θελουν κανουν. μετα απο λιγο καιρο θα λες πως και τα 2 gb ειναι αρκετα οταν θα κουραστεις να κατεβαζεις. θεωρω το rapidshare το κορυφαιο anyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Γεια σας παιδεια, μολις εκανα ενα λογαριασμο στο rapidshare αλλα ειδα οτι μπορω να κατεβασω μεχρι 2.66gb την ημερα. Αν βαλω τα 100gb με τα 10 € κερδιζω τπτ η παλι μονο 2.66gb την μερα θα μπορω να κατεβασω? Υπαρχει κανενας αλλος τροποσ να κατεβασω παραπανω gb χωρις να κανω 2ο λογαριασμο? Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Εφοσον αγορασεις traffic share οταν θα ξεπερνας τα 2,6 γιγα τότε θα χρησιμοποιείς τα γιγα που έχεις αγορασμενα.Θεωρητικα μπορείς να κατεβαζεις όσα γιγα θέλεις αρκει να το αντεχει η τσεπη σου.Αλλιως περιορίζεσαι στα 2,6 ημερησιως Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Παντως το εχουν ξεφτιλησει το θεμα...Καθε φορα ολο και μειωνεται το οριο...Σε λιγο καιρο θα μας πουν 1 γιγα την ημερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Μπα δεν νομιζω να παει πιο κατω γιατι απλά δεν θα πεσει ο κοσμος ξανα με τα μουτρα να κανει λογαριασμους.Φανταζομαι οτι τωρα δεν έχουν προβλημα bandwith.Εκαναν ένα "παιδομαζωμα" την εποχη που πηγαν την διακινηση απο τα 25 γιγα στα 50 γιγα,φρακαρε το συστημα και αρχισαν οι περικοπές σε γιγα και οποιος κάθισε κάθισε. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 η βλακεια ειναι οτι κατσαμε πολλοι...Αλλα και που να πας?Φιλοι μου δοκιμασαν στο megashares το οποιο δινει απεριοριστο,αλλα απο ταχυτητες καμια επαφη...Δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Πιστευω το megaupload ειναι μια καλη εναλλακτικη επιλογή Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Και το mediafire ειναι εξισου καλο κ με full ταχυτητα ;) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Και το mediafire ειναι εξισου καλο κ με full ταχυτητα ;) Πιστευω το megaupload ειναι μια καλη εναλλακτικη επιλογή Δεν αντιλεγω,αλλα τα περισσοτερα λινκ ειναι ανεβασμενα στο Rapidshare! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosx Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 ρε παιδεια ξανα ανεβασανε το οριο γτ μου λεει Traffic left: 3 928 MB (+0 GB). Μηπως μας δουλευουνε αυτοι απο το rapidshare μεχρι χτες δεν πηγενε πανω απο 2.66gb και δεν ειναι παλιος λογαριασμος πριν 3 μερες τον εκανα. Παράθεση ΝΟΚΙΑ :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δεν εξαντλησες τα 2.6 και προστεθηκαν .Σε μενα τωρα γραφει 5 333 MB γιατι δεν εχω κατεβασει και τιποτα τις τελευταιες 2 μερες Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 σε εμενα γραφει 12... ειναι αυτο που ελεγα πως τελικα απο ενα σημειο και μετα τα 2,6 θα μας φτανουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ρε παιδια εμενα μου λεει TrafficShare left: 5.00 GB αλλα οταν παω να κατεβασω μου λεει οτι εχω εξαντλησει τα 2.66 GB.. Πως γινεται αυτο?:confused: Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosss189 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Paidia edw kai 5-6 mines xrisimopoio to rapidshare me premium account... Xtes kateuaza apo to Free Download Manager kati tainies kai kati seires.... Kai simera pou piga na kateuasw dn mou kateuaze kai evala ena link sto internet explorer na dw ti ginetai.... kai mou vgazei to eksis minima "You have exceeded the download limit. Your account is credited with 2.66 Gigabytes per day. 2.66 Gigabytes are equal to 2.660.000.000 Bytes." to thema ine oti xtes kateuasa panw apo 2.66 giga..... mipos iparxei kapoio allo provlima????? kai tha mporw na kateuazw mono 2.66 tin mera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts