Jump to content

Απρόσκλητοι πλασιέ, ζητιάνοι, προσηλυτιστές και άλλοι

inactiveaccount76533
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί και να μην βγαίνουμε. Αλλά τα υπόλοιπα στα στέλνω με pm. Και θα σε παρακαλούσα να μην τα βγάλεις στον αέρα.

Ennoeitai pos oxi. :)

Και φυσικά περίμενα να ακούσω το περίφημο "δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πάντα" ή το "κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του". Αλλά εδώ μιλάμε για το κανόνα και όχι για τις εξαιρέσεις. Εσύ φυσικά μπορείς να νομίζεις ότι θέλεις.

De nomizo epeidi den ksero. Kai de mporo na milao ston aera

Για το 2. Ελπίζω από κοντά να διαθέτεις περισσότερο χιούμορ

Mpaa :p

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατι τα λεφτα για τις 5ημερες πανε στην εκδρομη?Εγω ξερω οτι λεγομενοι "προεδροι 15μελων" και οι υπολοιποι κολητοι "φιρμες" του σχολειου,οχι μονο πανε ΤΖΑΜΠΑ εκδρομη αλλα βγαζουν και λεφτα απο αυτη τη υποθεση!Γνωστος απο φροντιστηριο αγορασε μηχανακι (50αρακι βεβαια οχι κατι ακριβο) με την 5μερη που "ανελαβε" να "οργανωσει"....
:)

NeverMind φοβερό το βρίσκω! Ολα τα είχα ακούσει, αλλά αυτό πια..

Καλά κάνω και δε δίνω τίποτα λοιπον. Ασε που έχουν τόσο αντιπαθητικό υφάκι, που και στην εκδρομή τους να πήγαιναν τα ευρώ, πάλι δε θα 'δινα. Δεν ξερω αν εχει τυχει σε σας, σε μενα πάντως το στυλάκι τους μου λεει "άντε, τυχερή είσαι που σε διαλέξαμε να μας δώσεις και κανα τάληρο" :wacko:

Γιατι τα λεφτα για τις 5ημερες πανε στην εκδρομη?Εγω ξερω οτι λεγομενοι "προεδροι 15μελων" και οι υπολοιποι κολητοι "φιρμες" του σχολειου,οχι μονο πανε ΤΖΑΜΠΑ εκδρομη αλλα βγαζουν και λεφτα απο αυτη τη υποθεση!Γνωστος απο φροντιστηριο αγορασε μηχανακι (50αρακι βεβαια οχι κατι ακριβο) με την 5μερη που "ανελαβε" να "οργανωσει"....

Τα ξέρω αυτά, έτσι γίνεται. Τα έχω διαβάσει και σε περιοδικό και στο περίπου ήξερα τι γινόταν και στο δικό μου σχολείο.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Aπλα αυτοι που οργανωνουν την εκδρομη, πηγαινουν τσαμπα γιατι διαλεγουν καποιο συγκεκριμενο γραφειο. Απο μικροι στο ρουσφετι οι Ελληνες :p (απευθειας αναθεσεις κι ετσι :lol: )
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο πρόεδρος αναλαμβάνει να οργανώσει την εκδρομή, να τρέξει να βρεί καλύτερες προσφορές, να δεί ποιοι καθηγητές θα έρθουν, να μιλήσει με μαγαζιά εκεί, να να.. Έχει τρέξιμο.

Το γραφείο το οποίο τελικά θα κάνει την προσφορά βγάζει κάποια τζάμπα εισητήρια. Από αυτά παίρνουν οι καθηγητές και αν μείνουν κι άλλα, τα μοιράζονται οι άνθρωποι που οργάνωσαν την εκδρομή.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Υποτίθεται ότι στα δεκαεφτά σου έχεις ακόμα μπόλικο ιδεαλισμό και έντονη αισθηση τιμής μέσα σου που δε σε αφήνει να κανεις τέτοια κόλπα.

Προσωπικά θα προτιμούσα να μπαιναν σε κληρωση με τα υπολοιπα παιδιά, τα τζάμπα εισιτήρια, ανεξαρτήτως αν κάποιοι έτρεξαν γι 'αυτά ή όχι.

Κάποτε είχα τρέξει και εγώ για ανάλογο σκοπό και ήταν πολύ περισσότερος ο χαβαλές απο την κουραση.:)

Απ'όσο γνωρίζω απο το δικό μου σχολείο κάναμε τις εκδηλώσεις για να υπάρχουν,στην άκρη λεφτά για παιδιά τα οποία αν και θέλανε δεν μπορούσαν να δώσουντοποσό.Έτσι παρέχεται οικονομική ενίσχυση και σε παιδιά που λόγω πιθανότατα οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούσαν να έρθουν.Απο την τάξη μας 4 παιδιά είχαν πάει έτσι..:happy:
http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

Απ'όσο γνωρίζω απο το δικό μου σχολείο κάναμε τις εκδηλώσεις για να υπάρχουν,στην άκρη λεφτά για παιδιά τα οποία αν και θέλανε δεν μπορούσαν να δώσουντοποσό.Έτσι παρέχεται οικονομική ενίσχυση και σε παιδιά που λόγω πιθανότατα οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούσαν να έρθουν.Απο την τάξη μας 4 παιδιά είχαν πάει έτσι..:happy:

O ιδεαλισμός που σας έλεγα...:)

Καλά εσύ είσαι αλλού. Αν μου βρεις ΕΝΑΝ άπορο που να πήρε ΕΝΑ ευρώ από τις "λαχειοφέρουσες" εγώ φεύγω για το Άγιο Όρος αύριο.:ninja:

Και φυσικά επιμένω ότι η 5ήμερη του πιτσιρικά είναι αρκετά σοβαρή υπόθεση.;)

Σίγουρα όχι για μένα και τον καθένα απο εμάς :rolleyes: αν θέλει να πάει να τα πάρει απο τον μπαμπάκα του και όχι να μου ζητάει εμένα με υφάκι για λεφτά,λές και είμαι ο σπόνσορας του κάθε πιτσιρικά που θέλει να πάει 5ημερη :lol:

Σίγουρα όχι για μένα και τον καθένα απο εμάς :rolleyes: αν θέλει να πάει να τα πάρει απο τον μπαμπάκα του και όχι να μου ζητάει εμένα με υφάκι για λεφτά,λές και είμαι ο σπόνσορας του κάθε πιτσιρικά που θέλει να πάει 5ημερη :lol:

Οk. Αν αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο από το θέμα που έθεσε ο gtlzs είναι οι πιτσιρικάδες που θέλουν να πάνε εκδρομή πάω πάσο. Προφανώς είμαι ο μόνος που το βλέπει χαριτωμένο αυτό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Και βλέπω ότι οι περισσότεροι είστε 20-25 χρονών. Κοντά δηλαδή στην ηλικία της 5ήμερης.

Ίσως για αυτό το βλέπω αλλιώς εγώ. Επειδή πέρασαν πολλά χρονάκια από τότε. :D

Οk. Αν αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο από το θέμα που έθεσε ο gtlzs είναι οι πιτσιρικάδες που θέλουν να πάνε εκδρομή πάω πάσο. Προφανώς είμαι ο μόνος που το βλέπει χαριτωμένο αυτό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Και βλέπω ότι οι περισσότεροι είστε 20-25 χρονών. Κοντά δηλαδή στην ηλικία της 5ήμερης.

Ίσως για αυτό το βλέπω αλλιώς εγώ. Επειδή πέρασαν πολλά χρονάκια από τότε. :D

Εμένα, η μεγάλη μου η κόρη ειναι κοντά δεκάξι και το βλέπω πολύυυ στραβά! Οπως βλέπεις δεν είναι θέμα ηλικιας.

ahill2 για το υφάκι που λες, αυτο ακριβώς περιγράφω λίγο πιο πάνω.:wacko:

Κατι ασχετο, θυμαμαι μια φορα πριν χρονια ειχα μπει στην οικοδομη και ανεβαινα απο τις σκαλες, ωσπου σε καποια φαση μεταξυ του ισογειου και του πρωτου οροφου βλεπω απλωμενα στο πλατυσκαλο χαρτομαντηλα και απο διπλα μια γυφτισσα (πως αλλιως να το γραψω :p ). Ειχε καθισει στο πλατυσκαλο και πουλουσε πραγματα. Την κοιταξα για μερικα δευτερολεπτα σαν χανος μεχρι να καταλαβω τι συμβαινει, και αφου συνηλθα της λεω συγγνωμη μπορω να περασω λιγο? Παραμερησε και περασα. Ακομα το θυμαμαι και γελαω.
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο πρόεδρος αναλαμβάνει να οργανώσει την εκδρομή, να τρέξει να βρεί καλύτερες προσφορές, να δεί ποιοι καθηγητές θα έρθουν, να μιλήσει με μαγαζιά εκεί, να να.. Έχει τρέξιμο.

Το γραφείο το οποίο τελικά θα κάνει την προσφορά βγάζει κάποια τζάμπα εισητήρια. Από αυτά παίρνουν οι καθηγητές και αν μείνουν κι άλλα, τα μοιράζονται οι άνθρωποι που οργάνωσαν την εκδρομή.

Eγώ δεν τα θυμάμαι έτσι ακριβώς, γιατί θυμάμαι τον πρόεδρο του 15μελούς (και όχι μόνο στο δικό μας σχολείο) να εμφανίζεται με μηχανή (όχι μηχανάκι όπως στο σχολείο του φίλου από πάνω) λίγο μετά την 5ήμερη. Φαντάζομαι αποζημίωση για τον κόπο του κι αυτό ... :rolleyes:

Άλλωστε και οι γιατροί το φακελάκι, οι υπάλληλοι το λάδωμα κτλ όλοι για τον κόπο τους τα παίρνουν αυτά. ;)

4) H πωλήτρια βιβλίων

Υποκατηγορία της συνωμοταξίας "πλασιέ". Συνήθως φοιτήτρια, συχνά περισσότερο αξιοσημείωτη για το καλοσχηματισμένο του σωματός της παρά για την φιλολογική της ευρυμάθεια. Εξαιρετικά οχλητικό είδος, από τα πιο επίμονα της συνωμοταξίας : αν επιτύχει είσοδο στην οικία δεν αποχωρεί μέχρι να πουλήσει τουλάχιστον ένα (1) βιβλίο. Όταν της πείτε ότι δεν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε βιβλίο θα απαιτήσει να μάθει "γιατί". Όταν της εξηγήσετε θα επιμείνει ότι ο λόγος που προβάλλετε δεν είναι επαρκής ή/και σοβαρός! Τρόπος αντιμετώπισης : κάτσε στα πόδια μου εσύ κι εγώ μπορεί να αγοράσω βιβλίο (προσοχή : ενέχεται κίνδυνος βιαιοπραγίας και/ή αντιποίνων πριν την αποχώρηση).

Πράγματι μια εξαιρετικά ενοχλητική κατηγορία πλασιέ, που όπως λένε και οι ξένοι «The won’t take NO for answer» .. οπότε στο τέλος, μπορεί να αρχίσεις τα «Γαλλικά» :)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Για 5θημερη εδω... Μια φορα ηρθαν και τα ακουσαν καλα απο την μανα μου... Βλεπετε καθηγητρια... :p Αλλα το χειροτερο ηταν οτι ηρθαν μεσα στον Ιουνιο! (???) Μετα τις εξετασεις... Ελεος... :p

Οσο για τους πλασιε... Υπαρχει το ταμπελακι στην πορτα. Αμα ειναι γραμμενο με το σωστο ηφος... Δεν τολμαει κανεις να πλησιασει ;)

Ξεχάσατε και μία άλλη κατηγορία: αυτών που δίνουν. Προσωπικά τους δεχομαι με ευχαρίστηση καθώς μου χτυπουν την πόρτα και δινουν διάφορα δείγματα διαφημιστικά όπως πχ σαμπουαν σε φακελάκια, απορρυπαντικά και άλλα τέτοια.

Θα μου πείτε μηδαμινό το όφελος, αλλα από την άλλη, να και μια φορά που σου χτυπάνε για να δώσουν κι οχι για να πάρουν.:)

Ξεχάσατε και μία άλλη κατηγορία: αυτών που δίνουν. Προσωπικά τους δεχομαι με ευχαρίστηση καθώς μου χτυπουν την πόρτα και δινουν διάφορα δείγματα διαφημιστικά όπως πχ σαμπουαν σε φακελάκια, απορρυπαντικά και άλλα τέτοια.

Θα μου πείτε μηδαμινό το όφελος, αλλα από την άλλη, να και μια φορά που σου χτυπάνε για να δώσουν κι οχι για να πάρουν.:)

Ginontai k auta stis meres mas....e?!?:p

Episis polu ekneuristiko thewrw otan eimai araktos spiti k arxizoun ta tilefwna apo etairies k den symazeutai....

k vgainei mia glukia fwnoula apo tin grammi "geia sas hmaste apo tin x etairia" k prin prolavei na oloklhrwsei tis to kleinw apotoma...

Vevaia to kalokairi pou exw xrono k diathesi, tous pedeuw arketa me ilithies erwtiseis k dithen apories...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Τελικά δηλαδή οι μίζες κινούν την Ελλάδα ε? Ε πώς να παραπονεθείς για κράτος μετα οταν εσύ ο ίδιος απο μικρός είσαι μες τα κόλπα.

Εγώ πάντως τους διώχνω η τους πετάω έξω η οτιδήποτε άλλο για να τους στείλω δηλαδή.

Ναι είναι σκληρό, ναι είμαι καθίκι, εμείς δηλαδή πώς τα βγάζουμε πέρα? Πάνε δουλεψε η κόψε το λαιμό σου

Τα τηλεφωνικά μ αρέσουν γιατί δίνω ηλίθιες απαντήσεις και πολλές φορές προσπαθώ να μάθω πληροφορίες για την τηλεφωνήτρια (ζήτημα στις 1000 οι 10 να είναι καλές) :)

Egw neuriazw pou dimosies upiresies mirazoun ta stoixeia mas (tilefwna, dieuthinsi) se opoion tous ta zitisei k mas prizoun ta...

Ta sxoleia dinoun stoixeia k se prizoun ta frontistiria

k paei legontas...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Τα μαιευτήρια το ίδιο. Ξέρετε πόσα διαφημιστικά έπαιρνα και αυτά είναι το λιγότερο.. Τα ηλίθια τηλεφωνήματα στις πλεον ακατάλληλες ώρες και μάλιστα όχι μονο απο αντιπροσώπους βρεφικών ειδών και παρεμφερών, αλλά και απο ινστιτουτα αδυνατίσματος, που το καλό το μαιευτήριο είχε δωσει τα στοιχεία μας. Και σου λένε "φρέσκια μαμά = περιττά κιλά, βάρα".

Αυτό βέβαια ειναι παράνομο: τα προσωπικά στοιχεία του καθενός να τα δίνουν σε όποιον πληρώνει. Αλλά, Ελλάδα είναι εδώ, ό,τι γουστάρουν κανουν :wacko:

• 3 weeks later...

Έτσι γίνεται πάντα και έτσι γινόταν και στο δικό μου το σχολείο. Ώσπου όταν ήρθε η χρονιά μου για 5ήμερη, ξύπνησαν όλα τα παιδιά και όταν ήταν να ψηφιστούν οι "διοργανωτές", όλοι ψήφισαν όχι τα πιο παρεΐστικα-hi άτομα αλλά τα πιο ήπια ξέροντας ότι τα free εισιτήρια θα μοιραστούν σε 5-6 άτομα που αποδεδειγμένα δεν είχαν λεφτά να πάνε αλλιώς. Μιλάμε οι hi του 15μελούς κι έτσι, δεν το πίστευαν αυτό που έγινε. Πραγματικά φάγανε μεγάλη νίλα (και καλά να πάθουν).

Ή και το άλλο... που σε παίρνουν τηλ. "Καλημέρα σας, ο αριθμός σας κληρώθηκε με δώρο ένα ταξίδι..." Η απίστευτη απάτη.

Εμένα πάντως με πήραν από τη Χ εταιρεία τηλεπικοινωνιών και μου είπαν "... από την εταιρεία Χ, για να έχετε κάθε μήνα 60 % έκπτωση στο λογαριασμό σας..."

Εννοείται ότι κανείς δε σε ψάχνει για να σου χαρίσει πράγματα.

Εγώ της έιπα το κλασικό "δεν ενδιαφερόμαστε" και απαντάει θρασύτατα "...μα καλά, δε σας ενδιαφέρει να πληρώνετε λιγότερα;"

Ε κι εγώ της λέω "όχι, έχουμε πολλά λεφτα εμείς".

Τι να πω;

Δεν ξέρω αν κατά ποσο ξέφυγα από το θέμα... αν ναι φιμώστε με :X

:love:

Ή και το άλλο... που σε παίρνουν τηλ. "Καλημέρα σας, ο αριθμός σας κληρώθηκε με δώρο ένα ταξίδι..." Η απίστευτη απάτη.

Εμένα πάντως με πήραν από τη Χ εταιρεία τηλεπικοινωνιών και μου είπαν "... από την εταιρεία Χ, για να έχετε κάθε μήνα 60 % έκπτωση στο λογαριασμό σας..."

Εννοείται ότι κανείς δε σε ψάχνει για να σου χαρίσει πράγματα.

Εγώ της έιπα το κλασικό "δεν ενδιαφερόμαστε" και απαντάει θρασύτατα "...μα καλά, δε σας ενδιαφέρει να πληρώνετε λιγότερα;"

Ε κι εγώ της λέω "όχι, έχουμε πολλά λεφτα εμείς".

Τι να πω;

Δεν ξέρω αν κατά ποσο ξέφυγα από το θέμα... αν ναι φιμώστε με :X

Αυτό είναι ένα είδος επιθετικού marketing.

Είναι πράγματι ενοχλητικό...

...και το κακό είναι ότι κάποτε , το έκανα κι' εγώ για να ζήσω (συγχωρέστε με, αμάρτησα για το παντεσπάνι μου).

:p :p :p :p :p :p :p :p

Εγω σε συγχωρώ άνετα :D :p

Το πιο εκνευριστικό είναι όταν σε παιρνουν τα μαγνητοφωνημένα (για να μη μεταχειριστώ κάποια απρεπή λέξη). Πω πω τρελαίνομαι εντελώς.. :wacko: