andreasarc Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 to eixa dei ki ego to asus proxtes sthn selida ths asus !! polu oraio kinitaki alla den erxetai ellada!! Πάμε να το φέρουμε εμείς........:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 @ panaros Ευχαριστω φιλε μου.Αν το εχεις,μπορεις να μου πεις αν εχει και το πανελακι που τροποποιει τον ηχο? http://img300.imageshack.us/img300/5192/capscr0021fi0.jpg @ exoristos η τιμη που λες ειναι με φπα?Απο ποιο καταστημα?Διοτι καποια e-shops το χουν ηδη βγαλει στα 500+ Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsouch Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Γύρω στα € 500 θα έχει και εδώ. Με το ΦΠΑ. Το 450 που έχει ακουστεί μάλλον ειναι τιμή χωρίς ΦΠΑ... Παράθεση Andreas Tsouchlaris autoexec.gr - Η ελληνική κοινότητα των IT Pros dotNetZone.gr - Η δύναμη των Ελλήνων developers! Hellenic Mobility Club - The Greek Mobile Computing Community - Πρώην Hellenic Club Pocket PC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=6815 Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaster Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 poia eteria to fernei ellada re pedia? Παράθεση kulise o tentzeris kai vrike to kapaki:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 ΕΝΝΟΕΙς μαγαζι η αντιπροσωπεια? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 ΕΝΝΟΕΙς μαγαζι η αντιπροσωπεια? enet solutions to fernei meso hp to 450 eiani timh xoris fpa (mallon) eidomen stis 7 dekembrh Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Kalhmera eimai kainourgios sto forum kai tha eithela na rothso an to destinator paizi kanonika sto hp6815 giati endiaferome na to agoraso. Eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 @ panaros Ευχαριστω φιλε μου.Αν το εχεις,μπορεις να μου πεις αν εχει και το πανελακι που τροποποιει τον ηχο? http://img300.imageshack.us/img300/5192/capscr0021fi0.jpg @ exoristos η τιμη που λες ειναι με φπα?Απο ποιο καταστημα?Διοτι καποια e-shops το χουν ηδη βγαλει στα 500+ to exei to panelaki etsi akrivws opws to exes sti fwto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 APO OFFICIAL SITE THS HP http://img95.imageshack.us/img95/5710/6815page1fs1.th.jpg http://img153.imageshack.us/img153/3037/6815page2wu9.th.jpg http://img446.imageshack.us/img446/4935/6815page3zw4.th.jpg Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 φιλε παναρε με σωζεις για τι μαλλον θα το χτυπησω αλλες εντυπωσεις απο τη συσκευη που θες να μοιραστεις? εγω ενδιαφερομαι βασικα για τον τομεα της μουσικης πως τα παει π.χ στην αναπαραγωγη μπ3? το ραδιο εχει καλη ληψη? μπορεις να ηχογραφησεις απο το ραδιο? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. December 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 φιλε παναρε με σωζεις για τι μαλλον θα το χτυπησω αλλες εντυπωσεις απο τη συσκευη που θες να μοιραστεις? εγω ενδιαφερομαι βασικα για τον τομεα της μουσικης πως τα παει π.χ στην αναπαραγωγη μπ3? το ραδιο εχει καλη ληψη? μπορεις να ηχογραφησεις απο το ραδιο? με τα ακουστικα ο ηχος ειναι φανταστικος, χωρις ακουστικα δεν ειναι και πολυ δυνατος. το ραδιο εχει πολυ καλη ληψη, για την εγγραφη δε θυμαμαι γιατι το εχω δωσει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosVer Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Το έχει και το expansys στα 530 euro με φπα. http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=141526 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 @ panaros ευχαριστω φιλε.Με γεια το νεο σου pda Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Gps έχει βρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 oxi file mou dystixos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 oxi file mou dystixos Aρα μένω ακόμα με το Μιο μου.....:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Aρα μένω ακόμα με το Μιο μου.....:) :) :) το MIo σου ανδρεα μάλλον " με ιστοριες αλλόκοτες ο μύθος το εχει ζώσει":) Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 το MIo σου ανδρεα μάλλον " με ιστοριες αλλόκοτες ο μύθος το εχει ζώσει":) Xα... ίσως αυτό να το κάνει ακόμα πιο ελκυστίκο..... αρκεί να μη με βάλει να σκοτώσω κανέναν.......:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Xα... ίσως αυτό να το κάνει ακόμα πιο ελκυστίκο..... αρκεί να μη με βάλει να σκοτώσω κανέναν.......:lol: :lol: :lol: ΕΓΩ φοβαμαι μηνκαμμια φορα το στεψεις στον ευατον σου ( το ΜΙΟ ) Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 paidia to kinito an den kanw lathos kikloforise stis 7 tou mina.to pire kaneis gia na mas pei entipwseis.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2006 πραγματι καλη ερωτηση Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Μια φθηνή απομίμηση του Atom. Σε όλα τα φόρα του εξωτερικού (π.χ Xda-devs) οι περισσότεροι το κράζουν. :p Όταν βρω λίγο χρόνο θα κάνω c/p μερικές καλές τους ατάκες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Μια φθηνή απομίμηση του Atom. Σε όλα τα φόρα του εξωτερικού (π.χ Xda-devs) οι περισσότεροι το κράζουν. :p Όταν βρω λίγο χρόνο θα κάνω c/p μερικές καλές τους ατάκες! :D giati to krazoun?emena apo ta xaraktiristika pou exei fenetai poli kalo.an eixe kai gps tha itan plires.an kai auto to thema linite me ena bt gps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 και μενα περιεργο μου φαινεται.Με την ιδια λογικη δε θα πρεπε να κραζουν και το Ατοm η το Ατοm exec? Εγω παντως θετικα σχολια διαβαζω.Και μαλιστα οι πρωτες rom ειναι κατα πολυ σταθεροτερες απο τις αντιστοιχες του atom.Μαλιστα με τη τελευταια του Νοεμβριου ειναι πιο γρηγορο σε benchmarks απο το atom Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts