seeker Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Τι 6310i και βλακείες, το Nokia 3310 έχει το καλύτερο σήμα που έχω δεί σε κινητό. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 vasika ta sony ericsson eixan xalia pompodekti kai sigkekrimena software...afou to sima anevokatevaine san trelo....diladi eleos na kathesai akounitos kai to sima na anevokatevainei sinexeia...twra pira sharp kai ok to sima einai sigoura pio stathero apo ta sony ericsson. pistevw pws mallon ta nokia exoun kalitero pompodekti...an kai polles fores deixnoun oti pianoun terma xwris na einai realistiko...afta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Παιδια καλο σημα σημαινει και περισσοτερη ακτινοβολια ετσι? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Παιδια καλο σημα σημαινει και περισσοτερη ακτινοβολια ετσι? :!: oxi den exei sxesi....to oti pianei to kinito sou kai sou deixnei mia grammi kai tou diplanou sou paizei to sima i den exei katholou sima den simainei oti exei aktinovolia to diko sou perissoteri apo to allo kinito! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Μιας και το θέμα έχει αρχίσει και παίρνει «ακαδημαϊκή» τροπή, μεταφέρεται στους Τεχν. Προβληματισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Από προσωπική εμπειρία' date=' έχω να παρατηρήσω ότι τα Ericsson χάνουν εύκολα το σήμα τους, αλλά κατα τη διάρκεια ομιλίας πχ είναι ίσως τα πιο σταθερά! Μπορεί να δείχνει σήμα μηδέν και να μιλάς! Και ο συνδιασμός Ericsson-Cosmote είναι άψογος στο θέμα αυτό! Ακόμα και με μία γραμμή, η ποιότητα του ήχου είναι τέλεια!!!!! ;)[/quote'] Προσωπικα σε μενα με 1 παυλα δε μιλας καθολου καλα ,ενω οταν ειχα το Panasonic GD90 εκανε διακοπες μονο οταν πηγαινε το σημα στο 0!(με cosmote δε πηγαινε σχεδον ποτε :) )Το Τ68i ομως δικαιολογειται απ το πολυ χαμηλο SAR του.ΟΣο για τα ΝΟΚΙΑ δε ξερω τι παιζει παντως με ΤΙΜ και σε ενα σημειο που το ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ Τ200 μου μισοεπιανε ,το ΝΟΚΙΑ (δε ξερω μοντελο αλλα ειχε καμερα) του φιλου μου ηταν σταθερα εκτος δικτυου.... Στο συγκεκριμενο μαγαζι που εχει οριακο σημα και ειναι το "σημειο δοκιμης" για τη ληψη των συσκεων στο δικτυο ΤΙΜ τα T68i και Τ200 μου βγηκαν ισοδυναμα και ψιλοαπαραδεκτα.Πιανουν σε ελαχιστα σημεια.Ειναι γνωστο οτι εχουν μετριο πομποδεκτη ομως.Τα νεοτερα μοντελα ειναι σαφως βελτιωμενα αλλα δε ξερω το ποσο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Δεν πρόκειται να καταλήξει σε κάνα συμπέρασμα η όλη κουβέντα. Ο καθένας λέει και διαφορετικό τηλέφωνο.Που από τη μία λογικό είναι καθώς ο καθένας από μας έχει και διαφορετική εμπειρία από τις εκάστοτε συσκευές που χρησιμοποιούσε. Ήδη έχουν γραφτεί πάνω από 30 τηλέφωνα.. Anyway, το μόνο σίγουρο για το SAR που γράφτηκε λίγο πιο πάνω, είναι ότι για 2 συσκευές κάτω από τις ίδιες συνθήκες σήματος από το δίκτυο(τόπος και καιρός), η συσκευή με το λιγότερο "σήμα" εκπέμπει και τη μεγαλύτερη ακτινοβολία, καθώς "προσπαθεί" περισσότερο να συνδεθεί με την πιο κοντινή κεραία κινητής τηλεφωνίας.Γι'αυτό όταν δεν έχετε καλό σήμα μην μιλάτε και με τις ώρες.. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Exo to NOKIA 6630.Exei poly kalo shma,opos kai to S65. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Εγω σε υπογειο ενος φιλου 1,5-2μετρα κατω απο το εδαφος ειχα το μ55 και το 6610. Το 6610 δεν επιανε καθολου κια το μ55 ειχε 2 μπαρες και επερνες κανονικα τηλεφωνο. Τα κινητα διπλα διπλα με κοτε και τα δυο Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Τα δυο samsung(Ε700,D500) που έχω απο θέμα σήματος δεν με ικανοποιούν.Στους ίδους χώρους σε σχέση με ένα Nokia 6610 έχουν πιο αδύναμο σήμα.Ολα τα κινητα με ΤΙΜ Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Εγώ μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος από όλα τα ΝΟΚΙΑ και το Siemens C45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 από όσα έχω δει μέχρι σήμερα(κινητά εννοείται) νομίζω ότι τα siemens M55&S55 ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ ΑΠΟ όλα.Από το cx65 είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ σε σχέση με το Μ55 αφού το Μ55 μπορεί να έχει -89db και το cx65 -97db.μιλάμε ότι το cx65 έχει ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΛΙΟ ΣΗΜΑ :mad: Το Μ55 ΑΠΛΑ Α Ψ Ο Γ Ο!πως υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ δύο siemens δε μπορώ να καταλάβω.Στα ΝΟΚΙΑ το σήμα είναι ΝΤΙΠ ψεύτικο ενώ πολύ καλό σήμα έχουν τα lg τα οποία ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 0 ΓΡΑΜΜΕΣ! Θα ψήφιζα siemens αλλά μετά την ταραχή του cx65 ψηφίζω LG. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Ap'ola ta kinhta pou eixa pio kalo dekth eixe to Nokia 9210i...Twra exw to 9500 pou einai kai ayto arketa kalo.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Exo parathrhsei oti to K750 exei poly dynato shma.Exei shma akoma kai se shmeia poy ta ypoloipa kinhta thlefona poy vriskontai sthn perioxh den exoyn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkc Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Exo to NOKIA 6630.Exei poly kalo shma,opos kai to S65. για κανε τον κόπο να βάλεις ένα celltrack στο κινητό σου να βλέπεις τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σήμα έχεις. "Ορισμένες" εταιρίες "πριμοδοτούν" τις "μπάρες" που δείχνουν και καλά το σήμα για να "αισθάνεται" ο κάτοχος του τηλεφώνου ότι έχει μια χαρά σήμα.... ενώ προφανώς δεν έχει! Κουίζ: Ποιο τηλέφωνο δείχνει 6 στις 7 μπάρες σήμα με περίπου -100dbm λήψη του pilot?! Συμβουλή: ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ τις μπάρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 για κανε τον κόπο να βάλεις ένα celltrack στο κινητό σου να βλέπεις τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σήμα έχεις. "Ορισμένες" εταιρίες "πριμοδοτούν" τις "μπάρες" που δείχνουν και καλά το σήμα για να "αισθάνεται" ο κάτοχος του τηλεφώνου ότι έχει μια χαρά σήμα.... ενώ προφανώς δεν έχει! Κουίζ: Ποιο τηλέφωνο δείχνει 6 στις 7 μπάρες σήμα με περίπου -100dbm λήψη του pilot?! Συμβουλή: ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ τις μπάρες.... Oxi,to shma poy provalletai sthn othonh toy 6630 einai to pragmatiko. Pantos to K750 exei kalytero pompodekth apo to 6630. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkc Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Oxi,to shma poy provalletai sthn othonh toy 6630 einai to pragmatiko. ....επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη, κυρίως γιατί κατέχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο... και έχω όλα τα απαραίτητα για να μετράω το πραγματικό σήμα που δέχεται... καμία σχέση με αυτό που υποθέτουν οι μπάρες! Θες κι άλλη απόδειξη (πρακτική) δες πόσοι λένε ότι έχουν "φουλ" σήμα.. και παρόλα αυτά δεν βγάζουν κλήση (και που να δούν πόσες χάνουν!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Gia to 6630 dn xerw alla an k to k750 dixnei na exei poli kako pompodekti (endixi simatos) Telika exei ton kalitero pompdekti p eida ews tora se kinito. To mono sigouro einai oti me to 6600 ean eixe 1 grammi simatos dn mporouse na piasei kan grammi enw to k750 me mia grammi milw kanonikotata.Episeis panta se perioxes me poli xamili lipsi to k750 exei panta 1 grammi simatos enw ta nokia p eixa kata kairous mazi m evgainan panta ektos diktiou Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geologos Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 paidia gia to 5140i exi kaneis apopsi ? kseroume ti sima exi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Καλό είναι geologe αρκεί να μην το εξαντλεις με τις άλλες λειτουργίες του... Τότε αρχίζει και πέφτει σε απόδοση (πιθανόν λόγω κατανάλωσης) Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 ....επέτρεψέ μου να έχω διαφορετική άποψη, κυρίως γιατί κατέχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο... και έχω όλα τα απαραίτητα για να μετράω το πραγματικό σήμα που δέχεται... καμία σχέση με αυτό που υποθέτουν οι μπάρες! Θες κι άλλη απόδειξη (πρακτική) δες πόσοι λένε ότι έχουν "φουλ" σήμα.. και παρόλα αυτά δεν βγάζουν κλήση (και που να δούν πόσες χάνουν!) Sto diko moy 6630 den exei symvei pote kati tetoio. Akoma kai me mia mpara shmatos,h pragmatopoihsh mia thlefonikhs klhshs einai dynath. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ast Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Καλημέρα! Αν και όχι πολύ τακτικός, :oops: σκέφτηκα πως θα μπορούσατε να βοηθήσετε. Μένω στη Θεσσαλονίκη, όπως και η κοπέλα μου. Στο σπίτι της, όμως, που βρίσκεται κάτω από τη Β. Όλγας ανάμεσα σε πολλές πολυκατοικίες δεν έχω καθόλου, μα καθόλου σήμα. Ούτε για μήνυμα! Για να μιλήσω, πρέπει να βγώ στο μπαλκόνι, να κρεμαστώ για να δω δύο -το πολύ τρεις- γραμμές της Voda. :worry: Η ίδια, που έχει ΤΙΜ μιλάει κανονικά και μέσα στο σπίτι. Το κινητό μου, ένα Samsung S500, το έχω δυόμισι χρόνια και δεν είχα σκοπό να το αλλάξω αλλά μπήκα σε σκέψεις για το κατά πόσον μια συσκευή με καλύτερο πομποδέκτη θα βελτίωνε την κατάσταση. Τι λέτε; Να σημειώσω πως δε με ενδιαφέρει γενικά κάποιο άλλο χαρακτηριστικό (ίσως λίγο το Bluetooth και το μικρό μέγεθος), ούτε καν εάν θα είναι 3G η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Φίλε μου τι να σου πω ίσως δεν φταιει το κινητο σου αν είναι παλιό η όχι και καινουργιο να πάρεις πάλι τα ίδια προβλήματα θα έχεις.Οποτε έχεις τις εξής επιλογές: 1.Αλλαζεις εταιρία και βαζεις ίδια με την κοπελα σου 2.Αλλάζει η κοπελα σου σπίτι :):) ή αν δεν θέλει και δεν μπορεί.. 3.Αλλάζεις κοπελα και κοιτας να βρεις μια που να μένει σε υψηλους ορόφους ή κατω απο καμια κεραια κινητης τηλεφωνιάς :):):):) Xιουμορ κανω εε προς αποφυγή παρεξηγησεων... Παντως θα μπορουσες να το αναφέρεις στην εταιρια οτι στην συγκεκριμένη περιοχή δεν έχεις σήμα ίσως να επηρεαζει το γεγονος και η μειωμενη κάλυψη.Παράδοξο όμως να πιάνει η ΤΙΜ και η Vodafone όχι Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Παράδοξο όμως να πιάνει η ΤΙΜ και η Vodafone όχι και άρχισαν τα ανέκδοτα :D Για λήψη καταρχάς πάρτε κινητό με εξωτερική κεραία ενώ αποφύγετε κακείν κακώς τα panasonic.Δε νομίζω ότι υπήρχε χειρότερο κινητό στη λήψη από το panasonic g50! Άθλιο εντελώς... Καλή λήψη εκτός των siemens έχουν και τα sharp! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ast Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 αποφύγετε κακείν κακώς τα panasonic.Δε νομίζω ότι υπήρχε χειρότερο κινητό στη λήψη από το panasonic g50! Άθλιο εντελώς... Εγώ πάντως, όταν είχα το GD93 ήμουν υπερευχαριστημένος, και από τον πομποδέκτη μεταξύ των άλλων. Φοβερό κινητό.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts