Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους μπορει να ειμαι εκτος θεματος αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας εχω το Destinator 6 της Navteq μου εμφανιζει το πληκτρολογιο στα ελληνικα αλλα τους οδους στα αγγλικα ξερετε πως μπορω να το διορθωσω;

Επισης μπορω να αναβαθμισω το Destinator 6 σε 6.1 ;:happy:

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις αγγλικό χάρτη δε μπορείς να διορθώσεις κάτι. Βάλε τον Ελληνικό και θα είσαι οκ.
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Καλημερα σε όλους αγορασα το glofish x500 πριν μια βδομαδα το οποιο πραγματικα ειναι κορυφαιο σε ολα.Απλα αν γνωριζει καποιος να μου πει καποιος για την ακτινοβολια που εκπεμπει γιατι έχει τύχει απο οταν το αγορασα να έχω καποιους πονοκεφαλους.Αυτο που πιστεύω είναι οτι ελιναι συμπτωση αλλα είπα να ρωτήσω μηπωσ γνωρίζετε τίποτα. Ευχαριστω

To GPS δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Είναι απλός δέκτης (όπως π.χ. του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης), όχι πομπός. Με άλλα λόγια, δεν στέλνει σήμα, μόνο λαμβάνει, σε αντίθεση με το κινητό βέβαια που είναι και πομπός και δέκτης.

Αν έχεις αγγλικό χάρτη δε μπορείς να διορθώσεις κάτι. Βάλε τον Ελληνικό και θα είσαι οκ.

.... HOW ?

Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;)

Αν τον έχεις κατεβάσει... Αν όχι, κατέβασέ τον πρώτα.
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Έχετε παρατηρήσει τίποτα ανακρίβειες στον νέο χάρτη σε σχέση με τα pois χρηστών; Κάποιοι χρήστες ανέφεραν στο ipmart οτι ο χάρτης φαίνεται σαν μετατοπισμένος λίγο.:worry:

Γιάννη ο χάρτης φαίνεται λιγάκι σαν μετατοπισμένος αλλά σε μερικά σημεία μόνο.

Εμένα σαν διόρθωση του χάρτη μου φαίνεται.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

καλησπερα παιδια

μολις αγορασα το mio 550

μπορει καποιος να μου στειλει το 6,1 και το χαρτη του 2007 ωστε να αρχισω να μπαινω στο κλιμα αν καταφερω και τα κανω ολα σωστα

• Administrators
Βάλε τους ήχους του panosha, το ''ΣΕ'' και το ''ΤΑΔΕ ΜΕΤΡΑ'' βρίσκονται σ' ένα αρχείο.

Θα τους κατεβάσεις από ΕΔΩ

ekana oti mou eipes alla den allakse tipota!!! Ebala olous tous ixous tou panosha alla tipota!!! Pali den leei to arxiko "Se" sti fwnitiki perigrafi.

Malista otan plisiazeis ston proorismo leei "500 metra ftanete ston proorismo sas SE"!!

H' de tha balei to "se" katholou, i to bazei sto telos!!!

Modpic.gif

ekana oti mou eipes alla den allakse tipota!!! Ebala olous tous ixous tou panosha alla tipota!!! Pali den leei to arxiko "Se" sti fwnitiki perigrafi.

Malista otan plisiazeis ston proorismo leei "500 metra ftanete ston proorismo sas SE"!!

H' de tha balei to "se" katholou, i to bazei sto telos!!!

Σβήσε το φάκελο greek που βρίσκεται στη διαδρομή destinatorapps/destinator/voice/

Πέρνα στη κάρτα μνήνης το αρχείο greek.cab και τρέξτο από το ppc.

http://briefcase.pathfinder.gr/file/odytsak/48898/576498

Αν και πάλι έχεις πρόβλημα με τους ήχους σηκώνω τα χέρια ψηλά.:w00t:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Geia xara,

Exw to teleftaio destinator (6.1.1) me tous teleftaious xartes (2007.Q2) kai exw paratirisei to eksis:

Stin fwnitiki perigrafi gia tin kathodigisi den leei to arxiko "SE". Gia na ginw pio analytikos.

Otan eixa tin ekdosi 6.0 elege "SE 3 XILIOMETRA STRIPSTE DEKSIA".

Twra leei "3 XILIOMETRA STRIPSTE DEKSIA".

Gnwrizetai giati symbainei afto kai ti mporw na kanw gia na to diorthwsw?

PS. Sorry gia ta greeklish alla briskomai sti douleia kai den mporw na grapsw me ellinika.

Efxaristw

/Yannis

Στο path destinatorapps/destinator/voice/ θα πρέπει να υπάρχει ένας φάκελος με την ονομασία All και ένας άλλος με την ονομασία Greek. Σβήσε τον Greek (που ενδεχομένως έχει το πρόβλημα) και βάλε στη θέση του αυτό που θα κατεβάσεις από το:

http://rs31.rapidshare.com/files/10183594/Greek_101db.rar

Μετά, μέσα από το Destinator επέλεξε στις ρυθμίσεις τα Ελληνικά για φωνή πλοήγησης και δες στο demo αν λέει το "σε".

Καλημέρα σας,

Κατέβασα τον τελευταίο χάρτη από την NGI, αλλά κάτι δεν κάνω σωστά. Τι πρέπει να κάνω για να τον εγκαταστήσω στο PPC (HTC P3300);

Ευχαριστώ.

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Kalimera, exo mia aporia: egkatestisa to Destinator 6.1.1. Thelo loipon na 3edialino an auti i ekdosi exei idi ta updates greek.cab kai Users_poi.cab pou uparxoun kai os 3exorista downloads (profanos gia tin ekdosi 6) ????

Gia to greek.cab eimai sxedon sigouros afou ta bytes ton duo arxeion einai idia (auto ston fakelo tou 6.1.1 me to greek.cab mesa sto greek.zip).

Gia to poi den eimai 1000% sigouros alla me provlimatizei to gegonos oti to 6.1.1 meta tin egkatastasi exei speedcameras..... ti akrivos ginetai?

Euxaristo polu ek ton proteron gia tin voithia :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Εγκατέστησα στο ΜΙΟ Α701 το Destinator 6.0.0 μια free beta έκδοση με ελληνικά που βρήκα. Θέλω να του εγκαταστήσω την v 6.1. , υπάρχει κάποιο update που μπορεί να μου κάνει τη δουλειά ή πρέπει να βρω 6.1 και που? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Public or PM.

• Administrators
Στο path destinatorapps/destinator/voice/ θα πρέπει να υπάρχει ένας φάκελος με την ονομασία All και ένας άλλος με την ονομασία Greek. Σβήσε τον Greek (που ενδεχομένως έχει το πρόβλημα) και βάλε στη θέση του αυτό που θα κατεβάσεις από το:

http://rs31.rapidshare.com/files/10183594/Greek_101db.rar

Μετά, μέσα από το Destinator επέλεξε στις ρυθμίσεις τα Ελληνικά για φωνή πλοήγησης και δες στο demo αν λέει το "σε".

Τελικά βρέθηκε τι έφταιγε! Έπρεπε να απομακρυνθούν τα αρχεία .spx που υπήρχαν στον φάκελο εκτός από τα .wav, τώρα ακούγονται όλα κανονικά!!!

Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τη διάθεση να βοηθήσετε.

Modpic.gif

λοιπον ενας φιλος εφερε αμαξι απο γερμανια εχει εγκατεστημενο συστημα πλοηγησης και ενω εχει ολη την ευρωπη χαρτογραφημενη απο ελλαδα τιποτα ειναι ολο το προγραμμα στα γερμανικα. το cd γραφει navtech on boαrd. αν δοκιμασουμε να περασουμε το desti θα το διαβασει ? εχει μονο τους χαρτες και οχι το λειτουργικο. οι χαρτες στο cd εχουν καταληξη SDL.πως μπορω να του περασω χαρτη της ελλαδας? αντε βοηθηστε λιγο να κανω και εγω τον <<ειδικο>>
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον ενας φιλος εφερε αμαξι απο γερμανια εχει εγκατεστημενο συστημα πλοηγησης και ενω εχει ολη την ευρωπη χαρτογραφημενη απο ελλαδα τιποτα ειναι ολο το προγραμμα στα γερμανικα. το cd γραφει navtech on boαrd. αν δοκιμασουμε να περασουμε το desti θα το διαβασει ? εχει μονο τους χαρτες και οχι το λειτουργικο. οι χαρτες στο cd εχουν καταληξη SDL.πως μπορω να του περασω χαρτη της ελλαδας? αντε βοηθηστε λιγο να κανω και εγω τον <<ειδικο>>

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω ,μην παιδευεσαι δεν θα κανεις κατι ,το navi( PNA) ειναι "κλειδωμένο" και διαβαζει τους χαρτες του κατασκευαστή και μονον ( το συγκεκριμένο format ) ,δεν μπορεις ουτε άλλο προγραμμα να βάλεις ούτε άλλους χάρτες ,δυστυχώς....:O

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω ,μην παιδευεσαι δεν θα κανεις κατι ,το navi( PNA) ειναι "κλειδωμένο" και διαβαζει τους χαρτες του κατασκευαστή και μονον ( το συγκεκριμένο format ) ,δεν μπορεις ουτε άλλο προγραμμα να βάλεις ούτε άλλους χάρτες ,δυστυχώς....:O

ευχαριστω για την απαντηση :) μας εγινε η καρδια περιβολι :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Yπάρχει κανείς νυχτερινός τύπος να μου δείξει τον δρόμο για το destinator 6.1. Mε το κρακ του, εάν είναι δυνατόν;

edo bgike to 7 to 6 ti to thes