maternus Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Αν κατάλαβα τι εννοείς, η συσκευή σου έχει κάπου επιλογή ώστε να αλλάζει ο προσανατολισμός της οθόνης.. Άλλαξέ τον και μετά τρέξε το destinator.. :) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimantonak Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Α! οκ. Νόμιζα οτι υπήρχε εντολή μέσα απο το Destinator. Sorry fool question! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Εντολή μέσα από το destinator δεν υπάρχει.. Ίσως όμως το destinator 7 να έχει.. :cool: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Μπορούμε να βάλουμε κάποιο hardware button να κάνει αυτή τη δουλειά.;) Συγκεκριμένα στο Χ500 μιας που δεν χρησιμοποιώ τις φωνητικές εντολές από το ρυθμίσεις-κουμπιά έχω αλλάξει τη προκαθορισμένη λειτουργία του με το πρόγραμμα περιστροφής οθόνης (landscape).:) Αποτέλεσμα? Ανα πάσα στιγμή με το πάτημα ενός πλήκτρου μπαίνω σε landscape mode.:cool: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Εκτός κι αν έχεις mio οπότε υπάρχει τέτοιο κουμπί ;) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Την ώρα που τρέχει το destinator μπορείς να το κάνεις αυτό και να αλλάξει???? :blink: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ναι, ότι βλέπεις στην οθόνη, πατώντας ένα πλήκτρο γίνεται landscape. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά καλησπέρα! Έχω εδώ και καιρό το Dest6 που τρέχει από την SD κάρτα και όλα είναι μιά χαρά. Έψαξα λίγο αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά ούτε το Destinator 6.1 ούτε τον καινούριο χάρτη 2007 Q3 για Ελλάδα.Ξέρει κανείς κανένα linkγια να το κατεβάσω μαζί με τον καινούριο χάρτη??? Υπάρχει και σε μορφή για να τρέχει από την SD κάρτα?Ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!!! Αν το πρόγραμμα που έχεις είναι γνήσιο τότε θα μπεις στο site http://www.ngi.gr και θα βάλεις username k password και θα μπορείς να πάρεις το 6.1 αλλά χάρτες 2007 δεν έχουν ακόμα βγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Η τελευταία έκδοση του Destinator λειτουργεί με win mobile 6? Συγκεκριμένα θέλω να ξέρω αν θα λειτουργεί με το ΕΤΕΝ Glofiish X500+. Γνωρίζει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Η τελευταία έκδοση του Destinator λειτουργεί με win mobile 6? Συγκεκριμένα θέλω να ξέρω αν θα λειτουργεί με το ΕΤΕΝ Glofiish X500+. Γνωρίζει κάποιος; Απο οσα διβαζω μια χαρα δολευει το ΕΤΕΝ με τα 6αρια και το destinator επανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 τελικα οι new χαρτες ποτε θα βγουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 τελικα οι new χαρτες ποτε θα βγουν? Η NGI λεει το δευτερο 15νθημερο του Μαιου.Δηλαδη σε λιγοτερο απο 6 ημερες.Βεβαια και πριν ηταν να βγουν τελος Απριλιου και πηγαμε Μαιο.Ιδωμεν Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Tα offtopic ποστ των τελευταίων ημερών αφαιρέθηκαν. Έχω τοποθετηθεί πάρα πολλές φορές επί του θέματος, δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράφουμε τα ίδια αφού δεν αλλάζει η νοοτροπία ορισμένων. Σίγουρα δεν είστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε νοοτροπία, είστε όμως υποχρεωμένοι να σέβεστε το forum που σας φιλοξενεί καθώς και τους κανόνες λειτουργίας του. Συνέχεια επί του θέματος σεβόμενοι τους Ο.Π.Χ. παρακαλώ. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Καλημέρα. Έχω το destination 6 για ppc, αλλά δεν εχω την Ελληνική γλωσσα περασμένη. Δηλαδή μέσα στον φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Language δεν υπάρχει φάκελος Greek (έχει μόνο All, French, German). Μπορεί κάποιος να μου στείλει τον φάκελο Greek; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Καλημέρα. Έχω το destination 6 για ppc, αλλά δεν εχω την Ελληνική γλωσσα περασμένη. Δηλαδή μέσα στον φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Language δεν υπάρχει φάκελος Greek (έχει μόνο All, French, German). Μπορεί κάποιος να μου στείλει τον φάκελο Greek; Ευχαριστώ το mail σου? Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Καλημέρα. Έχω το destination 6 για ppc, αλλά δεν εχω την Ελληνική γλωσσα περασμένη. Δηλαδή μέσα στον φάκελο \DestinatorApps\Destinator\Language δεν υπάρχει φάκελος Greek (έχει μόνο All, French, German). Μπορεί κάποιος να μου στείλει τον φάκελο Greek; Ευχαριστώ Έχεις pm ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Φίλος μου έδωσε το 2020i για να το κάνω να λειτουργήσει με το dest6. Εβαλα το 6, κάνω pairing με το BT gps αλλά όταν ψάχνω στις ρυθμίσεις του 6 για σύνδεση με το gps, δε συνδέεται με τίποτε, κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 DANGEROUS POINTS GR UPDATE ΙΟΥΝΙΟΥ *Utility Version Information* Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version............: JUNE 2007 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 31/05/2007 *General Information* Type: Destinator Utility Platform : Destinator 6.x, Destinator PN Cab File: DPGR_U_06_07.cab Support: Bloka Forum Date : 31-5-2007 Changelog: ---------- Προστέθηκαν 8 επικίνδυνες διασταυρώσεις 2 επικίνδυνα σημεία 3 επικίνδυνα τμήματα δρόμου 1 αφύλακτη διάβαση 72 επικίνδυνες στροφές -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ: 86 νέα σημεία Θα τα βρείτε στο παρακάτω link (special thanks to Βloka.com) click here !! enjoy .. :cool: HaRisG & MinOtaVrS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα!! Πέρασα το Destinator 6.1 και δουλέυει μια χαρά!! Πήγα να του βάλω την φωνή της Σαπφώ Νοτάρα που δίνει οδηγίες(πολύ γέλιο) αλλά μόλις βάζω τον φάκελο sapfon μέσα στο φάκελο voices δεν ακούω οδηγίες αν του βάλω μια διαδρομή.Έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις να είναι Ελληνικά και τον φάκελο sapfon άλλα τίποτα!!! Όταν το γυρίζω στο δικό του το default παίζει κανονικά.Ξέρει κανείς κάτι?? Επίσης υπάρχει κανένα αρχείο με φωνές να ακούγεται πιο δυνατά??Αυτό με την Σαπφώ παρόλο το γέλιο του ακούγεται και πολύ δυνατότερα από την default φωνή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα!! Πέρασα το Destinator 6.1 και δουλέυει μια χαρά!! Πήγα να του βάλω την φωνή της Σαπφώ Νοτάρα που δίνει οδηγίες(πολύ γέλιο) αλλά μόλις βάζω τον φάκελο sapfon μέσα στο φάκελο voices δεν ακούω οδηγίες αν του βάλω μια διαδρομή.Έχω επιλέξει από τις ρυθμίσεις να είναι Ελληνικά και τον φάκελο sapfon άλλα τίποτα!!! Όταν το γυρίζω στο δικό του το default παίζει κανονικά.Ξέρει κανείς κάτι?? Επίσης υπάρχει κανένα αρχείο με φωνές να ακούγεται πιο δυνατά??Αυτό με την Σαπφώ παρόλο το γέλιο του ακούγεται και πολύ δυνατότερα από την default φωνή!! Το Destinator το έχεις γνήσιο η σπασμένο;:lol: :p Λοιπόν περα απο την πλάκα,επειδή μου το κανε κι εμένα,το πρόβλημα πολύ απλά λύθηκε με ενα restart του προγράμματος. Προφανώς κάτι θα φταίει με το αρχείο sapfon που έχουμε περάσει και κολλάει...:confused: Πάντως πράγματι έχει πολύ γέλιο να σε καθοδηγεί η Σαπφώ! :lol: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Bel σπασμένο το έχω και είναι όλο στην κάρτα SD.Νομίζω δεν δοκίμασα να κάνω restart θα δοκιμάσω και θα σου πω αλλά δεν πιστέυω να παίξει!! Προς το παρόν το έχω με την default φωνή την γυναικεία και παίζει μιά χαρά, αλλά η Σαπφώ είναι άπαιχτη!! Ίσως να πρέπει να φτιαχτεί το αρχειάκι με την φωνή της Σαπφώ από την αρχή για Destinator 6.1. Αν το βλέπουν τα παιδιά που το έκαναν ας κάνουν μια προσπάθεια γιατί είναι πολύ καλό πέρα από το γέλιο!!Επίσης θα πρότεινα και φωνή Παπαγιανόπουλου να σου λέει πχ "Που πας βρεεε" ¨:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 απο που θα κατεβάσουμε την φωνή απο την αξέχαστη Σαπφώ; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 http://rapidshare.com/files/21203195/sapfon.rar Και ρίχνεις το φάκελλο στο DestinatorApps\Destinator\Voice. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Μέσα στο voice υπάρχουν τα ALL και Greek φάκελοι, το βάζω σε κάποιο απο αυτούς ή συνυπάρχει μαζί με αυτούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Μέσα στο voice υπάρχουν τα ALL και Greek φάκελοι, το βάζω σε κάποιο απο αυτούς ή συνυπάρχει μαζί με αυτούς; Απλά προσθέτεις και το φάκελλο sapfon.Δηλαδή μετά θα έχεις 3 φακέλους(ALL,GREEK,SAPFON) Μετά πας μέσα απο το destinator στις ρυθμίσεις,γλώσσα και επιλέγεις το sapfon. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts