Pinky Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Υπαρχει καποιος που να εχει 3600 με gps software to destinator? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pinky, Are You Pondering What I'm Pondering? Well, I think so Brain, but if we didn't have ears, we'd look like weasels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Για την ACE τι κάνει και πως,δεν γνωρίζω,δεν με αφορά,αλλά αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις,καλά κάνεις! Εδω όμως τώρα μιλάμε για το dest και τον λανθασμένο κατ'εμέ τρόπο προώθησής του. Και για το ποιός χρήστης έρχεται και απο ποιό forum και που απευθύνεται,άστο καλύτερα γιατί σηκώνει αρκετή συζήτηση και θα φύγουμε απο την ουσία του θέματος. Τώρα οσο για εσένα Minotavrs,ειδικά μαζί σου δεν εχω κανένα πρόβλημα για τον απλούστατο λόγο οτι προυπήρχες εδω τόσο του dest και πιθανόν και της ngi. Φίλε μου, εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, την προηγούμενη εβδομάδα, έγινα μέλος στο forum της NGI. Πήγα λοιπόν μέσα στο σπίτι τους να τους αναφέρω ακριβώς το ίδιο. Ότι αγανάκτησα από την υπερβολική διαφήμιση που πέφτει στο destinator. Βέβαια έπεσαν να με φάνε, και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι πιο παθιασμένοι εμφανίστηκαν οι χρήστες !!! Την όλη συζήτηση μπορείς να την δεις εδώ. Και το χειρότερο απ' όλα... παραλίγο να παρεξηγήσω τον Minotavrs από τα νεύρα μου, πράγμα που σίγουρα θα μετάνιωνα αργότερα. Αυτά. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως άλλοι τα οικονομάνε και άλλοι το παίζουν ήρωες...:ninja: Δηλαδή άμα μας τα έδιναν και τζάμπα τί θα κάναμε...:X Ε Λ Ε Ο Σ :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 File bel isos kano kapio lathos. Mimpos mporis esi na mou sistisis kati kalitero ke me enimeromenous xartes aftin tin stigmi? The thelo na apantisis then thelo na mpo se aftin tin thiathikasia. (Ola afta ine prosopikes epiloges,ke an nomizis kati diaforetiko ise gelasmenos) To oti apa afto "Episis na anafero oti ine to kalitero programe ploigisis stin elada aftin tin stigmi.Ke oti ta pedia tis NGI doulevoun sklira gia na mas thosoun to kalitero apotelesma,asxetos ta provlimata pou prokiptoun.(Mpravo)." ine prosopikimou gnomi ke then tin epivalo se kanena. Epidi iparxoun pola pedia apo tin NGI pou thiavazoun afta ta post then ithela na nomizoun oti tous katigoro me to link.(Afto itan olo). Ala esi pidikses na me fas xoris logo.Ke pali sou leo epidi ise palios then simeni tipota gia mena,exo ta idia thikeomata.To gegonos oti ise palios tha eprepe na exis mia kaliteri simperifora stous kenourious.Prosopika stous kalesmenousmou tous ferome me evgenia. Then ida kanena na ipotimai tin noimosinisou,Vasika oute kan se ksero.Les na exo proigounena mazisou apo ti proigouneni zoi mou 'frudo' ? Elpizo na katalaves afta pou ipa,ke an diafonis se kati efxaristos na se akouso. Efxaristo xia tin akroasi.:( :( :( :( Το έχω ξαναπεί και στο forum τις NGi: έχει πολύ πλάκα όταν κάποιοι πιστεύουν ότι π.χ ο eliasxr είναι ενταγμένος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο δυναμικό της NGi γιατί πολύ απλά ο ίδιος ξέρει ότι δε συμβαίνει αυτό και γίνεται με το δίκιο του έξαλος. Εξ' άλλου ο άνθρωπος προβάλει ένα πρόβλημα δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον σκοτώσετε. Τέλος έχω να πω, πως η NGi εμφανίζεται πάντα με επώνυμη εκπροσώπιση σε οποιαδήποτε forum, αντίθετα με άλλους. Δε καταλαβαίνω είναι τόσο κακό να πει κάποιος τη γνώμη του για την NGi? Ή να υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τις προσπάθειές μας και μας στηρίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 File bel isos kano kapio lathos. Mimpos mporis esi na mou sistisis kati kalitero ke me enimeromenous xartes aftin tin stigmi? The thelo na apantisis then thelo na mpo se aftin tin thiathikasia. (Ola afta ine prosopikes epiloges,ke an nomizis kati diaforetiko ise gelasmenos) To oti apa afto "Episis na anafero oti ine to kalitero programe ploigisis stin elada aftin tin stigmi.Ke oti ta pedia tis NGI doulevoun sklira gia na mas thosoun to kalitero apotelesma,asxetos ta provlimata pou prokiptoun.(Mpravo)." ine prosopikimou gnomi ke then tin epivalo se kanena. Epidi iparxoun pola pedia apo tin NGI pou thiavazoun afta ta post then ithela na nomizoun oti tous katigoro me to link.(Afto itan olo). Ala esi pidikses na me fas xoris logo.Ke pali sou leo epidi ise palios then simeni tipota gia mena,exo ta idia thikeomata.To gegonos oti ise palios tha eprepe na exis mia kaliteri simperifora stous kenourious.Prosopika stous kalesmenousmou tous ferome me evgenia. Then ida kanena na ipotimai tin noimosinisou,Vasika oute kan se ksero.Les na exo proigounena mazisou apo ti proigouneni zoi mou 'frudo' ? Elpizo na katalaves afta pou ipa,ke an diafonis se kati efxaristos na se akouso. Efxaristo xia tin akroasi.:( :( :( :( Ειλικρινά προσπαθώ να σε καταλάβω...Αλλά κι εσυ διάβασες λίγο καλύτερα αυτά που έγραψα; Πάμε πάλι... Ke o tropos antimetopisis ton kenourion melon then mou aresi.Ti simeni apo to 'proto post'. Αν πραγματικά είναι έτσι τότε έγινε παρεξήγηση και οφείλω να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη! Welcome λοιπόν και έχεις ολο το χρόνο μπροστά σου να αποδείξεις πόσο έχω άδικο. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Το έχω ξαναπεί και στο forum τις NGi: έχει πολύ πλάκα όταν κάποιοι πιστεύουν ότι π.χ ο eliasxr είναι ενταγμένος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο δυναμικό της NGi γιατί πολύ απλά ο ίδιος ξέρει ότι δε συμβαίνει αυτό και γίνεται με το δίκιο του έξαλος. Εξ' άλλου ο άνθρωπος προβάλει ένα πρόβλημα δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον σκοτώσετε. Τέλος έχω να πω, πως η NGi εμφανίζεται πάντα με επώνυμη εκπροσώπιση σε οποιαδήποτε forum, αντίθετα με άλλους. Δε καταλαβαίνω είναι τόσο κακό να πει κάποιος τη γνώμη του για την NGi? Ή να υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τις προσπάθειές μας και μας στηρίζουν? Συμφωνώ απόλυτα φιλε zepelin;) Για ποιόν λόγο μαλώνουνε μεταξύ τους όλοι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Έβαλε ένας φίλος το destinator 6 σε ενα mio p550 και κατα την διαρκεια της πλοήγησης σβήνει κάθε λίγο η μπλε πορεία και φαινεται σαν να κολλάει για ένα sec και μετά ξαναεμφανίζεται κανονικά. Τι φταίει ? Tιποτα δεν φταει φιλε μου.Ειναι bug του Destinator Kαι ρωτω εγω.. Δεν θα λυθει ποτε αυτο? Εκει που ειμαι μεσα στα στενα και παω στα τυφλα δλδ με το dest ξαφνικα χανεται η πορια και βεβαια χανω και το στενο και αντε παλι κυκλους.. Αν και δεν εχει γινει μια φορα αυτο αλλα δεν παυει να ειναι ενα προβλημα.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Υπαρχει καποιος που να εχει 3600 με gps software to destinator? Oh yes !!!:D :D Παιζει ΑΨΟΓΑ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Kαι ρωτω εγω.. Δεν θα λυθει ποτε αυτο? Εκει που ειμαι μεσα στα στενα και παω στα τυφλα δλδ με το dest ξαφνικα χανεται η πορια και βεβαια χανω και το στενο και αντε παλι κυκλους.. Αν και δεν εχει γινει μια φορα αυτο αλλα δεν παυει να ειναι ενα προβλημα.. Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε στη επόμενη έκδοση του χάρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε στη επόμενη έκδοση του χάρτη Τhanks!!;) Αν και τα μπερδεψα λιγο στο τελος... Αμα βιαζεσαι να γραψεις...:O Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasxr Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 File Bel then exo kamia diathesi na Apodixo tipota se kanena oute exo kati enantionsou. Afto to katalava "Ke o tropos antimetopisis ton kenourion melon then mou aresi.Ti simeni apo to 'proto post'. Αν πραγματικά είναι έτσι τότε έγινε παρεξήγηση και οφείλω να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη!". Afta then katalava "Ego den ipa tipota gia kanena, aplos prospathisa na voithiso ton filo me to provlima pou exi me ton xarti to opio sizitagame edo http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2414 . Xoris na dimiourgiso ke provlima stin NGI. Then ksero mimpos then so aresi i voithia ton alon me ta idia provlima? Episis na anafero oti ine to kalitero programe ploigisis stin elada aftin tin stigmi.Ke oti ta pedia tis NGI doulevoun sklira gia na mas thosoun to kalitero apotelesma,asxetos ta provlimata pou prokiptoun.(Mpravo). Τότε το παραπάνω τι το ήθελες;Αν δεν το κατάλαβες ακόμη,για το πιο πάνω σκελος της απάντησης σου ενίσταμαι και μόνο. I an exis kapio geniko problima. Πολλά!Ενα απο αυτά είναι όταν υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Gia afta sxoliasa sxoliasa sto proigoumeno post. Elpizo na to katalaves tora! Giati ke ksero na diabazo sosta ke ksero pios prospathi na ipotimesi tin noimosini mou. Telos panton as to ksexasoume ke as asxolithoume me kati pio thimiourgiko. Olimas exoume arketa problimata stin zoimas as xalarosoume ligo. :) :) :) :) Παράθεση Mio P550-1Gb X133-Destinator 6-Greek Map Version 2006.Q3.4503 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 eliasxr m00ni το έκανες το post. Ελληνικά, greeklish, κόκκινα. Τι να διαβάσεις και τι να καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasxr Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Ego mpori na ta ekana ligo thalasa me to proigoumeno post giati then ksero akpma na to xirizome kala, ala esi pou kseris kalitera then vlepo kamia veltiosi stin ekfrasisou:!: :!: :!: Παράθεση Mio P550-1Gb X133-Destinator 6-Greek Map Version 2006.Q3.4503 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Ego mpori na ta ekana ligo thalasa me to proigoumeno post giati then ksero akpma na to xirizome kala, ala esi pou kseris kalitera then vlepo kamia veltiosi stin ekfrasisou:!: :!: :!: Mhn parexigise nomizoun oti se lene Pano kai oxi Hlia gia afto h olh premoura. :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Mhn parexigise nomizoun oti se lene Pano kai oxi Hlia gia afto h olh premoura. :lol::lol::lol::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasxr Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Efxaristo Minotavrs Then parexigithika Ti sxesi exi to onoma mou? Then ime sigouros oti katalava.:confused: :confused: :confused: Παράθεση Mio P550-1Gb X133-Destinator 6-Greek Map Version 2006.Q3.4503 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Efxaristo Minotavrs Then parexigithika Ti sxesi exi to onoma mou? Then ime sigouros oti katalava.:confused: :confused: :confused: Asto eisai neos kai den xereis.. Pantws den eisai problhma ... Kalws Hrthes sto myphone ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasxr Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Efxaristo poli. Παράθεση Mio P550-1Gb X133-Destinator 6-Greek Map Version 2006.Q3.4503 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Ego mpori na ta ekana ligo thalasa me to proigoumeno post giati then ksero akpma na to xirizome kala, ala esi pou kseris kalitera then vlepo kamia veltiosi stin ekfrasisou:!: :!: :!: Toυλάχιστον να γράφεις ελληνικά δεν είναι τόσο δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Toυλάχιστον να γράφεις ελληνικά δεν είναι τόσο δύσκολο... pisw kai se efaga ase ton Anthrwpo na ekfrastei opws egw :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasxr Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Minotavrs efxaristo ke pali,Apla epidi zousa sto exoteriko ke then exo pai eliniko sxolio then ksero kali orthografia.:cry: :cry: :cry: Oti mporo kano. Παράθεση Mio P550-1Gb X133-Destinator 6-Greek Map Version 2006.Q3.4503 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7qi Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Σωστος ο Johner!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv7qi Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 pisw kai se efaga ase ton Anthrwpo na ekfrastei opws egw :lol::lol::lol: Μινωταυρε για βοηθα λιγο για να σταματηση η φασαρια αυτη εδω σε παρακαλω!! Και αρχιζω. θελω την βοηθεια σας............... Εχω το Dest PN για PC μεσω Centarfuse με τον νεο χαρτη της NGI Ολα πανε καλα στο φορητο μου, κανει κανονικα πλοηγηση, ΑΛΛΑ θελω αλλαγη το ρημαδι το πρασινο βελος με ενα αμαξι!! Ζηταω πολλα? πως και τι μπορω να κανω? καμια βοηθεια σε καποιο ποστ? Εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα Για βοηθειστε και αφηστε την γκρινια!!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Μινωταυρε για βοηθα λιγο για να σταματηση η φασαρια αυτη εδω σε παρακαλω!! Και αρχιζω. θελω την βοηθεια σας............... Εχω το Dest PN για PC μεσω Centarfuse με τον νεο χαρτη της NGI Ολα πανε καλα στο φορητο μου, κανει κανονικα πλοηγηση, ΑΛΛΑ θελω αλλαγη το ρημαδι το πρασινο βελος με ενα αμαξι!! Ζηταω πολλα? πως και τι μπορω να κανω? καμια βοηθεια σε καποιο ποστ? Εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα Για βοηθειστε και αφηστε την γκρινια!!! Ευχαριστω Exouna anevei kata kairous oso edw oso kai sto forum ths Ngi arketa tetoia icons. An kaneis ena search tha vreis arketa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε στη επόμενη έκδοση του χάρτη Λύσουμε ? :confused: Δουλεύεις στην Ngi ?... Αν δουλεύεις το συγκεκριμένο πρόβλημα καθιστά ΑΧΡΗΣΤΟ εντελώς το destinator !.. Φυσικά δεν έχει να κάνει με το destinator αλλά καθαρά κάποια αυμβατότητα του προγράμματος μαυτό το πράμα το 350 και 550... Και λέω πράμα διότι έχει τα "άπειρα" προβλήματα και από σταθερότητα και από λήψη σήματος. Το συγκεκριμένο πρόβλημα το destinator δεν το παρουσιάζει σε καμία σευσκευή πέραν των μιο και κάποιων συσκευών με 400άρι samsung που έχει και το "oh yes!" p3600 που ανέφερε ένας φίλος παραπάνω.. Το ντεστινέιτορ παιδιά άμα δεν του αρέσει η συσκευή απλά δεν λειτουργει σωστά .. και άμα ένα πρόγραμμα - πόσο μάλον ενα πρόγραμμα πλοήγησης - δε λειτουργεί σωστά κλάφτα χαράλαμπε.. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts