Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα,

Ρωτάω μήπως το εχει αντιμετωπισει κανενας αυτο το προβληματάκι. Πως μπορώ να έχω dest6 k dest7 συγχρονως στο pda αλλα με κοινό χάρτη ? Από κάπου πρέπει να ορίζεται το path που κοιτάει το destinator...

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απλό είναι, το έχω κάνει. Διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες που θα βρεις εδώ.

Στην ουσία αλλάζεις μόνο τους φακέλους όπου βρίσκεται το πρόγραμμα αλλά διατηρείς τον φάκελο του χάρτη. ;)

Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρώ αναβαθμισμένο χάρτη της Ελλάδας? Έχω έναν που είναι έκδοση 2007 (2007Q2)...

Κάτι είχα ακούσει για το επίσημο site και πως απο εκεί μπορώ να κατεβάσω τον καινούργιο χάρτη της Ελλάδας αλλα πρέπει να έχω κάποιον κωδικό!

Μπορείτε να μου πείτε ποιον κωδικό χρειάζεται (εννοώ που μπορώ να βρω ποιος είναι ο δικός μου)...

Επίσης μπορώ να έχω ταυτόχρονα Destinator 6 και 7 στο PDA?

Γιατί βρήκα Destinator 7 με χάρτη της Ελλάδας (όμως όλους οτυς υπόλοιπους χάρτες της Ευρώπης τους έχω για Destinator 6 και δεν μπορώ να τους βρω για Destinator 7)...

Έχω ένα Mio P350...

Σας ευχαριστώ!

Θα κάνεις login σε αυτή τη σελίδα: http://www.ngi.gr/login.php

και θα ψάξεις για νέους χάρτες.

Αν δεν θυμάσαι κωδικούς κλπ αλλά έχεις νόμιμη έκδοση του προγράμματος, επικοινώνησε με την εταιρεία, (τα στοιχεία της είναι στη σελίδα: http://www.ngi.gr/contact_us.php ), θα σε βοηθήσουν (μιλάω εκ πείρας).

Μπορείς να έχεις ταυτόχρονα το 6 & το 7 στο PDA, έχω απαντήσει πριν δύο μηνύματα στον paulpap και το έκανε (τσάκα - τσάκα). :)

Οι χάρτες που έχεις για το 6 κάνουν και για το 7 και το αντίστροφο. Δεν χρειάζεσαι άλλους χάρτες. Οι χάρτες Ευρώπης του 6 δουλεύουν και στο 7 και αν έχεις τον νέο χάρτη της Ελλάδας με το 7 που βρήκες, τον χρησιμοποιείς και στο 6.

• 2 weeks later...
Καλημέρα παιδιά. Έχω το Qtek 2020i και αγόρασα χθές το Destinator 6. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου εμφανίζει το Ελληνικό Destinator αλλά μόνο το Αγγλικό. Σε κάποιο σημείο της εγκατάστασης στο Pocket PC μου εμφάνισε οτι η έκδοση των Windows CE είναι πιό καινούργια απο την έκδοση του προγράμματος και ίσως να έχω πρόβλημα..... Δεν ξέρω τι να κάνω HELP!!!!

Καλημέρα παιδιά. Έχω το Qtek 2020i και αγόρασα χθές το Destinator 6. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου εμφανίζει το Ελληνικό Destinator αλλά μόνο το Αγγλικό. Σε κάποιο σημείο της εγκατάστασης στο Pocket PC μου εμφάνισε οτι η έκδοση των Windows CE είναι πιό καινούργια απο την έκδοση του προγράμματος και ίσως να έχω πρόβλημα..... Δεν ξέρω τι να κάνω HELP!!!!

Όταν πας Ρυθμίσεις ->Γλώσσα ->Επιλογή γλώσσας εκεί σου εμφανίζει τα Ελληνικά? αν οχι τότε περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο http://www.navimania.gr

.

σε ποιο site μπορω να βρω τις καμερες και τα σημεια ; τα προσφατα γιατι εχω να τα ανανεωσω κανα χρονο ;
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

σε ποιο site μπορω να βρω τις καμερες και τα σημεια ; τα προσφατα γιατι εχω να τα ανανεωσω κανα χρονο ;

http://speedcameras.pois.gr/

.

ευχαριστω γιατι εσπανα το κεφαλι μου να θυμηθω αλλα τιποτα ....

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Εχω αγορασει....απο τα γνωστα μαγαζια χαρτες της Γερμανιας οι οποιοι ειναι χωρισμενοι σε part1 kai part2 αλλα εχουν την ιδια ονομασια οταν τους αποσυμπιεσω γραφουν και οι δυο Deutschland .Πως τους περναω μεσα αφου οταν παω να περασω τον δευτερο μου ζηταει να αντικαταστησει τον πρωτο που εχει ιδια ονομασια,αν μετονομασω τον δευτερα θα δουλευει σωστα αφου καθε φορα επιλεγουμε 1 χαρτη?

• Administrators
O xartis einai enas alla xwrismenos se dyo kommatia (to part1 kai to part2). Opoio kai apo ta dyo parts kai na anoikseis sto PC sou me to Winrar afto tha enwsei aftomata kai ta dyo kommatia kai tha sou ftiaksei ton xarti. Afto einai kai afto pou thes.

Modpic.gif

O xartis einai enas alla xwrismenos se dyo kommatia (to part1 kai to part2). Opoio kai apo ta dyo parts kai na anoikseis sto PC sou me to Winrar afto tha enwsei aftomata kai ta dyo kommatia kai tha sou ftiaksei ton xarti. Afto einai kai afto pou thes.

Ευχαριστω πολυ

Σε αυτο το αρχειο υπαρχει η εφαρμογη και ο χαρτης;ειμαι λιγο ασχετος με το προγραμμα αλλα γνωριζω καλα το garmin.οι οδηγιες για την εγκατασταση;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Σε αυτο το αρχειο υπαρχει η εφαρμογη και ο χαρτης;ειμαι λιγο ασχετος με το προγραμμα αλλα γνωριζω καλα το garmin.οι οδηγιες για την εγκατασταση;

http://www.navimania.gr edw einai ola :up:

.

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

παιδια ειμαι λιγο ασχετος απο destinator επειδη χρησιμοποιω μεχρι τωρα symbian με garmin navigation.μου εκαναν δωρο ενα windows mobile κινητο το HTC P3600 και εχω την απορια υπαρχει ευκολη προσβαση σε ανανεωσεις χαρτων-λογισμικου του destinator "ανεπισημως".γιατι στο garmin καθε τρεις μηνες βρισκουμε "ανεπισημως" νεες εκδοσεις χαρτων αλλα και του προγραμματος!σας ευχαριστω και συγνωμη για την ισως χαζη ερωτηση.

Καλησπέρα κι απο μένα,

Υπάρχει καποιο setup για να φαινονται τα πληκτρα στην οθόνη του χάρτη σωστά σε οθονη 480χ272 ?

Νομίζω οτι θέλει κάποια αλλαγή στο dest.inf

ο τελευταιος χαρτης ειναι ο 2008 q1 ?

Πότε να βγαίνει Q2 άραγε; :)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

χαρτη ελλαδας που μπορω να βρω;

My History: