avid Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 ο χαρτης αυτος εχει ενα μηνα στην κυκλοφορια φιλε μου;)Καλα Χριστουγεννα:D Είχα καιρό να κανω βόλτα προς τα εδώ...:p Νάσε καλά φίλε επίσης!!!!!:rolleyes: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Τι διφορά έχει ο 2007.Q4.76 με τον 2007.Q4.77 και τον 2007.Q4.80? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coletsos Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Τι διφορά έχει ο 2007.Q4.76 με τον 2007.Q4.77 και τον 2007.Q4.80? # 20/11/2007 (Έκδοση: 2007.Q4.77 - Ελληνική - Μέγεθος: 22.4 MB) Έκδοση Νοεμβρίου 2007. Διαβάστε τις οδηγίες στο αρχείο Readme.txt για την εγκατάσταση. # 20/11/2007 (Έκδοση: 2007.Q4.76 - Αγγλική - Μέγεθος: 22.2 MB) November 2007 map version. Read the instructions in Readme.txt in the zip file for installation. # 20/11/2007 (Έκδοση: 2007.Q4.80 - Ελληνική - Μέγεθος: 28.3 MB) [ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ PN] Έκδοση Νοεμβρίου 2007. Διαβάστε τις οδηγίες στο αρχείο Readme.txt για την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδια για το glofiish χ-800 ποιο destinator μπορω να βαλω πανω και που μπορω να το βρω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalep Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ IP-MART TO ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΤΕ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ IP-MART TO ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΤΕ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Τον ενεργοποιείς :) Το πως...μάλλον θα πρέπει να το ρωτήσεις στο thread από όπου τον κατέβασες. Συνήθως όταν δίνουν χάρτες που θέλουν ενεργοποίηση (βλ. Ελλάδα) δίνουν μαζί και το αντίστοιχο πρόγραμμα ή/και οδηγίες ενεργοποίησης.... Σε κάθε περίπτωση η ερώτηση είναι για εκείνο το thread.... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalep Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ destcore.dll . ΤΙ ΟΜΩΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ? PLESAE HELP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Τελικά τρώει πολλά κολήματα με το mio το dest και μάλλον πρέπει μα αλλάξω συσκευή δεν πάει άλλο χάνει συνέχεια το χάρτη και χάνω το δρόμο και με βγάζει σε άσχετους δρόμους από αυτόν που είμαι... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Τελικά τρώει πολλά κολήματα με το mio το dest και μάλλον πρέπει μα αλλάξω συσκευή δεν πάει άλλο χάνει συνέχεια το χάρτη και χάνω το δρόμο και με βγάζει σε άσχετους δρόμους από αυτόν που είμαι... ποιο mio έχεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper69 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 na rwthsw kati phra to P1i ths sony ericsson kai thelw na rwthsw an ksereis kaneis an mporw na valw to destinator kai poia ekdosh sto kinhto. sto paketo toy eixe to wayfinder me ena dekth gps mesw bluetooth.alla thelei syndesh mesw internet apo to kinhto gia na to katevasw kai egw den exw.to kinhto exei symbian logismiko. an yparxei kanena link tha htan xrhshmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 εγώ έχω το ΜΙΟ168!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ destcore.dll . ΤΙ ΟΜΩΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ? PLESAE HELP. Στον αντίστοιχο ελληνικό το dll συνοδεύεται από ******erator προκειμένου να ενεργοποιήσεις τον χάρτη. Στης Τουρκίας δεν γνωρίζω... Όπως είπα και στην προηγούμενή μου απάντηση ΠΡΕΠΕΙ να ρωτήσεις στο thread του ipmart που τον κατέβασες τον uploader τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να τον ενεργοποιήσεις. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 na rwthsw kati phra to P1i ths sony ericsson kai thelw na rwthsw an ksereis kaneis an mporw na valw to destinator kai poia ekdosh sto kinhto. sto paketo toy eixe to wayfinder me ena dekth gps mesw bluetooth.alla thelei syndesh mesw internet apo to kinhto gia na to katevasw kai egw den exw.to kinhto exei symbian logismiko. an yparxei kanena link tha htan xrhshmo το Ρ1i δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS? τώρα για πρόγραμμα πλοήγησης για symbian το route66 ξέρω ότι δουλεύει αλλά δεν ξέρω τη λεπτομέρεια που έχουν οι χάρτες του για την Ελλάδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 na rwthsw kati phra to P1i ths sony ericsson kai thelw na rwthsw an ksereis kaneis an mporw na valw to destinator kai poia ekdosh sto kinhto. sto paketo toy eixe to wayfinder me ena dekth gps mesw bluetooth.alla thelei syndesh mesw internet apo to kinhto gia na to katevasw kai egw den exw.to kinhto exei symbian logismiko. an yparxei kanena link tha htan xrhshmo το destinator πάντως δεν μπαίνει στο P1 όπως και σε κανένα ericsson και nokia θέλει windows mobile συσκευή για να δουλέψει Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Ρίξε και μια ρώτηση στο σχετικό νήμα για το Ρ1... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coletsos Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Και εγώ που έχω το ΜΙΟ Α201 έχω συνέχεια προβλήματα με αυθεντικό πρόγραμμα DEST.χάνει τους χάρτες δεν ανοίγει το πρόγραμμα και τέτοια. 2-3 φόρες το μήνα θέλει φτιάξιμο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Και εγώ που έχω το ΜΙΟ Α201 έχω συνέχεια προβλήματα με αυθεντικό πρόγραμμα DEST.χάνει τους χάρτες δεν ανοίγει το πρόγραμμα και τέτοια. 2-3 φόρες το μήνα θέλει φτιάξιμο.... με το Ρ350 δεν έχω κάποιο πρόβλημα, με καμιά έκδοση του destinator PN, 6 και 7. είμαι τυχερός?? :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 DOWNLOAD LATEST DANGEROUS POINTS UPDATES HERE !! Εδώ θα ανεβαίνουν κάθε μήνα oι ανακοινώσεις για τα τελευταία updates με τα επικίνδυνα σημεία του Εθνικού και επαρχιακού Οδικού μας δικτύου για χρήστες Destinator. Το θέμα θα μείνει κλειδωμένο και θα ανανεώνεται κάθε μήνα. Για οποιαδήποτε σχόλια, παραινέσεις ,προβλήματα κλπ δεν έχετε πάρα να μεταβείτε εδώ ή εδώ .. Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε και απο αυτήν την σελίδα για τυχόν ανανεώσεις -== Disclaimer ==- Δηλώνεται οτι η όλη προσπάθεια ειναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ και δεν αποσκοπεί στο κέρδος,οι δημιουργοί δεν φέρουν καμία ευθύνη για την ποιότητα των ηχητικών ειδοποιήσεων και την ακρίβεια των σημείων. Όποιος κατεβάζει αυτά τα αρχεία αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους !!! DANGEROUS POINTS GR UPDATE Ιανουαρίου 2008 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: January 2008 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 08/01/2008 General Information Type: Destinator Utility Platform : Destinator 7x, 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA (Για να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ επάνω τους και να επιλέξετε file save as) Common Users Download: DP_GR_U_01_08.CAB Expert Users Download: DP_GR_01_08_Experts.rar PNA Users Guide: PNA_installation_guide61.txt (thanx to: bbbb + grnikolis) KML Files (including bmp icons) : KML_DP_GR_U_01_08.rar Support : http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2873 Email : dangerouspoints@gmail.com Webpage : Dangerous Points Team Date : 08 Ιανουαρίου 2008 Changelog: Προστέθηκαν (Update Ιανουαρίου) Στροφές: 5 Σημεία: 0 Διασταυρώσεις:1 Δρόμοι: 0 Διαβάσεις_τρένου:4 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ: 10 νέα σημεία Συνολικο Update Στροφές: 778 Σημεία: 72 Διασταυρώσεις: 126 Δρόμοι: 40 Διαβάσεις τρένου: 11 -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ ΣΗΜΕΙΩΝ: 1027 Εnjoy .. HaRisG - MinOtaVRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Not Found The requested URL /DestinatorDownloads/DangerousPoints/Updates_2008/DP_GR_01_08_Experts.rar was not found on this server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Not Found The requested URL /DestinatorDownloads/DangerousPoints/Updates_2008/DP_GR_01_08_Experts.rar was not found on this server. Δεξι κλικ save as :cool: EDIT EXEIS dikio !! Exei provlima o server ths NGI to anevasame sto rapidshare.. Phgainete na ta katevasete apo edw http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?p=83904#83904 exoun ananewthei ta links ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Καλησπέρα σε όλους! Έχω το Mio P350 με Destinator 6 και θέλω εάν μπορεί κάποιος να μου πει ποιός είναι ο τελευταίος (και πιο περιεκτικός-αναλυτικός) χάρτης της Ελλάδας! Φυσικά όποιος μπορεί να δώσει και το αντιστοιχο link! Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Ο νεότερος χάρτης βρίσκεται εδώ: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=5758 και μπορείς φυσικά να τον κατεβάσεις εφόσον είσαι νόμιμος κάτοχος του Destinator της NGI. Ενημερώνω επίσης ότι - το μήνυμα αυτό απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο στον tomahawk1989 - α) δεν χρειάζεται να δημιουργείτε νέα θέματα, όταν υπάρχει μάλιστα επισημασμένο θέμα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, β) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση για την εύρεση οποιασδήποτε πληροφορίας, γ) links και requests με/για παράνομο περιεχόμενο αφαιρούνται χωρίς προειδοποίηση, δ) ανούσια μηνύματα με περιεχόμενο έχεις PM, στείλε PM, στείλτε μου κάτι στο email τάδε, αφαιρούνται χωρίς προειδοποίηση. Παράκληση προς τους υπόλοιπους: Η αναφορά βοηθάει αρκετά στο να αφαιρούνται γρήγορα μηνύματα αντίθετα από τους όρους χρήσης. Αν λοιπόν εντοπίσετε κάτι τέτοιο, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο «αναφορά», που βρίσκεται δίπλα από κάθε δημοσιευμένο μήνυμα. Θα μας βοηθήσετε αρκετά! Σας ευχαριστώ! :). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahawk1989 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Πρέπει απλά να κάνω έναν λογαριασμό και να δώσω τι πληροφορίες του Navigator που εχω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypnofora Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Ξερει κανεις να μου πει πιο αρχειο ειναι αυτο στο φακελο του χαρτη για τις αποφυγες των δρομων? Γιατι εχω περασει τον καινουργιο και εχει μονο διοδια και θελω να το αντιγραψω απο τον παλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Αυτά που ψάχνεις είναι τα αρχεία forlinks. Κάθε χάρτης έχει τα δικά του γι' αυτό ψάξε να βάλεις τα forlinks του χάρτη που έχεις γιατί του προηγούμενου δεν κάνουν. Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts