Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Sorry alla to basiko link me tis teleies (...) leei oti "not found". Profanws einai kommeno sto pm pou mou esteiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mliapis2003 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Έχει κάποιος εντυπώσεις από το 7; Το έβαλα για δοκιμή. Λίγο που το δούλεψα (στο σπίτι) έχει κάποιες διαφορές στα μενού και κάποιες περισσότερες ευκολίες. (όσον αφορά τη δυνατότητα για ενναλαγή των όψεων 2d,3d από τον χάρτη, ρύθμιση φωνής επίσης από τον χάρτη κλπ). Η φωνούλα στα Ελληνικά είναι η γνωστή γαλλική!! Προσπάθησα να βάλω τη Σαπφώ αλλά δεν δούλεψε. Μάλλον θ έχω κάνει κάτι λάθος. Θα προσπαθήσω άλλη ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Έχει κάποιος εντυπώσεις από το 7; Το έβαλα για δοκιμή. Λίγο που το δούλεψα (στο σπίτι) έχει κάποιες διαφορές στα μενού και κάποιες περισσότερες ευκολίες. (όσον αφορά τη δυνατότητα για ενναλαγή των όψεων 2d,3d από τον χάρτη, ρύθμιση φωνής επίσης από τον χάρτη κλπ). Η φωνούλα στα Ελληνικά είναι η γνωστή γαλλική!! Προσπάθησα να βάλω τη Σαπφώ αλλά δεν δούλεψε. Μάλλον θ έχω κάνει κάτι λάθος. Θα προσπαθήσω άλλη ώρα. Θα σβήσεις από το φάκελο sapfon το αρχείο DestinatorVoiceManeuvers.inf και από το φάκελο destinatorapps/destinator/voice/greek θα κάνεις αντιγραφή τα αρχεία spx_files.ini και VOICE.INI και θα τα κάνεις επικόλληση στο φάκελο sapfon. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 re paidia poies einai oi diafores metaksi 6.1 kai 7??to 7 einai kalutero kai gia poious logous? Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mliapis2003 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Φίλε odystak έκανα αυτό που μου είπες αλλά πάλι άκρα του τάφου σιωπή! Γι' αυτό και αφαίρεσα εντελώς το Greek και έκανα rename το Sapfo σε Greek και προς το παρόν δουλεύει. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Φίλε odystak έκανα αυτό που μου είπες αλλά πάλι άκρα του τάφου σιωπή! Γι' αυτό και αφαίρεσα εντελώς το Greek και έκανα rename το Sapfo σε Greek και προς το παρόν δουλεύει. Ευχαριστώ πάντως. Το ότι δουλεύει δεν οφείλεται στο rename αλλά στα αρχεία .ini;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παλικάρια έχει κανείς κάποιο OFFICIAL link με πληροφορίες για το destinator 7? Δηλαδή από κατασκευάστρια εταιρία, NGi, κλπ γιατί δε βρίσκω τίποτα! Όχι όμως δελτία τύπου για την παρουσίαση στη CeBit κλπ! Έχει κυκλοφορήσει κανονικά ή είναι beta έκδοση? Επίσης ξέρει κανείς τι είναι το TrafficSam? Πρέπει να είναι κάτι σχετικό με TMC. Είναι καποιο πρόγραμμα που μπαίνει extra? Δουλεύει στην Ελλάδα? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Παλικάρια έχει κανείς κάποιο OFFICIAL link με πληροφορίες για το destinator 7? Δηλαδή από κατασκευάστρια εταιρία, NGi, κλπ γιατί δε βρίσκω τίποτα! Όχι όμως δελτία τύπου για την παρουσίαση στη CeBit κλπ! Έχει κυκλοφορήσει κανονικά ή είναι beta έκδοση? Επίσης ξέρει κανείς τι είναι το TrafficSam? Πρέπει να είναι κάτι σχετικό με TMC. Είναι καποιο πρόγραμμα που μπαίνει extra? Δουλεύει στην Ελλάδα? beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mliapis2003 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Επίσης ξέρει κανείς τι είναι το TrafficSam? Πρέπει να είναι κάτι σχετικό με TMC. Είναι καποιο πρόγραμμα που μπαίνει extra? Δουλεύει στην Ελλάδα? Από ότι διάβασα στα πεταxτά σε κάποια ξένα Forum το TrafficSam είναι ο διάδοχος, αν θέλεις του TMC με περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Φυσικά στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο. (Γιατί, θα μου πεις, το TMC ήταν;;;;)[/url] :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Είμαι καινουριος στο άθλημα και ευτυχής κάτοχος του P3300. Χτες βραδυ το "εστησα" και περασα και το destinator 6.1.1.4.00 από το γνωστο στο φορουμ "μαγαζι". Ετρεξα αρχικα το GPS Gate ακολουθωντας τις οδηγιες στη σελιδα 173 του thread του P3300,εβαλα com4 και com1,ετρεξα και μεσο ιντερνετ το συγχρονισμο για να "κατεβασει" πρωτα τους δορυφορους,εγκατέστησα το destinator με τον τελευταιο ελληνικο χαρτη,βγηκα σε ανοιχτο χωρο και αρχισα μεσω του destinator το ψαξιμο.Το αφησα να ψαχνει πανω απο 30 λεπτα.Μου βρηκε 12 δορυφορους μετα το 10λεπτο με αρκετα καλο πρασινο σημα αλλα ανα 30 δευτερα μου εβγαζε στην οθονη για 1-2 δευτερολεπτα το μηνυμα "Μη διαθεσιμη κεραια GPS".Και μετα ξανα 12 δορυφοροι στο πρασινο και μετα απο 30 δευτερα παλι το ιδιο. Σημερα το πρωι που οδηγησα λιγο και το χρησιμοποιησα με πηγαινε σχετικα καλα αλλα παλι ανα 30 δευτερα μου ελεγε η γλυκια φωνη "Μη διαθεσιμη κεραια GPS" και μετα συνεχιζε να με καθοδηγει,και μετα παλι "Μη διαθεσιμη κεραια GPS" και μετα παλι καθοδηγηση. Μηπως δεν εχω κανει κατι καλα???Μηπως δεν εχω ενεργοποιησει κατι???Γιατι δειχνει να χανει ανα 30 δευτερα στιγμιαια την κεραια???Υπαρχουν καπου αναλυτικα βημα βημα οδηγιες για εμας τους νιουφιδες για να σεταρουμε αποτελεσματικα το destinator ή ειναι θεμα ρυθμισεων στην πλευρα του P3300 οποτε να ρωτησω στο αντιστοιχο thread??? Απλα επειδη αυτο μου το εμφανισε το destinator θεωρησα οτι κατι δεν κανω εκει καλα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Είμαι καινουριος στο άθλημα και ευτυχής κάτοχος του P3300. Χτες βραδυ το "εστησα" και περασα και το destinator 6.1.1.4.00 από το γνωστο στο φορουμ "μαγαζι". Ετρεξα αρχικα το GPS Gate ακολουθωντας τις οδηγιες στη σελιδα 173 του thread του P3300,εβαλα com4 και com1,ετρεξα και μεσο ιντερνετ το συγχρονισμο για να "κατεβασει" πρωτα τους δορυφορους,εγκατέστησα το destinator με τον τελευταιο ελληνικο χαρτη,βγηκα σε ανοιχτο χωρο και αρχισα μεσω του destinator το ψαξιμο.Το αφησα να ψαχνει πανω απο 30 λεπτα.Μου βρηκε 12 δορυφορους μετα το 10λεπτο με αρκετα καλο πρασινο σημα αλλα ανα 30 δευτερα μου εβγαζε στην οθονη για 1-2 δευτερολεπτα το μηνυμα "Μη διαθεσιμη κεραια GPS".Και μετα ξανα 12 δορυφοροι στο πρασινο και μετα απο 30 δευτερα παλι το ιδιο. Σημερα το πρωι που οδηγησα λιγο και το χρησιμοποιησα με πηγαινε σχετικα καλα αλλα παλι ανα 30 δευτερα μου ελεγε η γλυκια φωνη "Μη διαθεσιμη κεραια GPS" και μετα συνεχιζε να με καθοδηγει,και μετα παλι "Μη διαθεσιμη κεραια GPS" και μετα παλι καθοδηγηση. Μηπως δεν εχω κανει κατι καλα???Μηπως δεν εχω ενεργοποιησει κατι???Γιατι δειχνει να χανει ανα 30 δευτερα στιγμιαια την κεραια???Υπαρχουν καπου αναλυτικα βημα βημα οδηγιες για εμας τους νιουφιδες για να σεταρουμε αποτελεσματικα το destinator ή ειναι θεμα ρυθμισεων στην πλευρα του P3300 οποτε να ρωτησω στο αντιστοιχο thread??? Απλα επειδη αυτο μου το εμφανισε το destinator θεωρησα οτι κατι δεν κανω εκει καλα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. φιλε μου χρειαζεσαι το fransson gps gate με τισ αναλογεσ ρυθμισεισ. ψαξε λιγο sto forum και θα βρεισ ολα τα σχετικα,δεν προλαβαινω τωτα να στα βρω γιατι ασχολοθμαι με το destinator 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Είμαι καινουριος στο άθλημα και ευτυχής κάτοχος του P3300. Χτες βραδυ το "εστησα" και περασα και το destinator 6.1.1.4.00 από το γνωστο στο φορουμ "μαγαζι". Ετρεξα αρχικα το GPS Gate ακολουθωντας τις οδηγιες στη σελιδα 173 του thread του P3300,εβαλα com4 και com1,ετρεξα και μεσο ιντερνετ το συγχρονισμο για να "κατεβασει" πρωτα τους δορυφορους,εγκατέστησα το destinator με τον τελευταιο ελληνικο χαρτη,βγηκα σε ανοιχτο χωρο και αρχισα μεσω του destinator το ψαξιμο.Το αφησα να ψαχνει πανω απο 30 λεπτα.Μου βρηκε 12 δορυφορους μετα το 10λεπτο με αρκετα καλο πρασινο σημα αλλα ανα 30 δευτερα μου εβγαζε στην οθονη για 1-2 δευτερολεπτα το μηνυμα "Μη διαθεσιμη κεραια GPS".Και μετα ξανα 12 δορυφοροι στο πρασινο και μετα απο 30 δευτερα παλι το ιδιο. Σημερα το πρωι που οδηγησα λιγο και το χρησιμοποιησα με πηγαινε σχετικα καλα αλλα παλι ανα 30 δευτερα μου ελεγε η γλυκια φωνη "Μη διαθεσιμη κεραια GPS" και μετα συνεχιζε να με καθοδηγει,και μετα παλι "Μη διαθεσιμη κεραια GPS" και μετα παλι καθοδηγηση. Μηπως δεν εχω κανει κατι καλα???Μηπως δεν εχω ενεργοποιησει κατι???Γιατι δειχνει να χανει ανα 30 δευτερα στιγμιαια την κεραια???Υπαρχουν καπου αναλυτικα βημα βημα οδηγιες για εμας τους νιουφιδες για να σεταρουμε αποτελεσματικα το destinator ή ειναι θεμα ρυθμισεων στην πλευρα του P3300 οποτε να ρωτησω στο αντιστοιχο thread??? Απλα επειδη αυτο μου το εμφανισε το destinator θεωρησα οτι κατι δεν κανω εκει καλα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων. phgaine edw kai akolouthise tis odhgies kai ta energa links tou gpsgate an sunexizei na sto kanei enw exeis kanonika shma kai aproskopti diadromi tote aplos apenergopoihse to hxhtiko mesa apo tis rythmiseis toy destinator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Σε ευχαριστω πολυ ΜΙνωταυρε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Messenger Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ειμαι ιδιοκτητης του AVIC X1BT car system εδω και ενα μισο χρονο και ζω στη Θεσσαλονικη. Μεχρι και σημερα η Pioneer δεν εχει ακομη εκδοσει καποια αναβαθμιση για την περιοχη μου. Μολισ σημερα αγορασα το ΜΙΟ 550 απλως και μονο για να μου φυγει η τρελα πως ειναι να βλεπεις την πολη σου σε GPS. Φυσικα θα το χρησιμοπιοω και ως Aviation GPS μιας και ειμαι στη διαδικασια αποκτησης PPL (Πτυχιο χειρστη αεροσκαφων) Μπορει κανεις να με διευκολυνει σε καποια εκδοση του Destinator, Route66 ηα καποιου αλλου Navigation προγραμματος για να δω πως δουλευει τελικα Θα ειμαι υποχρεως σε ολου σας Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ειμαι ιδιοκτητης του AVIC X1BT car system εδω και ενα μισο χρονο και ζω στη Θεσσαλονικη. Μεχρι και σημερα η Pioneer δεν εχει ακομη εκδοσει καποια αναβαθμιση για την περιοχη μου. Μολισ σημερα αγορασα το ΜΙΟ 550 απλως και μονο για να μου φυγει η τρελα πως ειναι να βλεπεις την πολη σου σε GPS. Φυσικα θα το χρησιμοπιοω και ως Aviation GPS μιας και ειμαι στη διαδικασια αποκτησης PPL (Πτυχιο χειρστη αεροσκαφων) Μπορει κανεις να με διευκολυνει σε καποια εκδοση του Destinator, Route66 ηα καποιου αλλου Navigation προγραμματος για να δω πως δουλευει τελικα Θα ειμαι υποχρεως σε ολου σας Ευχαριστω για Aviation ριξε μια ματια εδω στην εδοση air. http://www.compegps.com/2006/index.php?lang=0en&opcion=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Messenger Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 για Aviation ριξε μια ματια εδω στην εδοση air. http://www.compegps.com/2006/index.php?lang=0en&opcion=1 Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ. το κατεβασα και θα το αξιολογησω σε συγκριση με το PocketFMS Thanks Sakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 παιδια ξερει κανενας που μπορω να βρω χαρτες για θαλασσα.μηπως ξερει κανενας κανενα καλο προγραμμα σαν το destinator αλλα για θαλασσα? Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 παιδια ξερει κανενας που μπορω να βρω χαρτες για θαλασσα.μηπως ξερει κανενας κανενα καλο προγραμμα σαν το destinator αλλα για θαλασσα? προγραμτα ξερω και για χαρτες σε μορφη εικονας και για διανυσματικους. χαρτες για την θαλασσα δεν ξερω που θα βρεις. ειμαστε και εκτος θεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKONIKOS Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Καττοχος qtek 2020i με το dest7 με το κλασσικο προβλημα του οτι δεν παιζει τους spx ηχους.Εκανα την μετατροπη των ηχων σε wav με το easy audio converter αλλα συνεχιζει την ακρα του ταφου σιωπη.Μηπως χρειαζετε πειραγμα και στα αρχεια spx_files και voice? Και κατι ισως ακομα καλυτερο μηπως υπαρχει δυνατοτητα εισαγωγης spx codec στα ppc μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Παιδιά αυτο που παρατήρησα με το νέο χάρτη είναι ότι κάποια σημεία με διακλάδωση τα θεωρεί ευθεία με αποτέλεσμα να μην προτείνει να μείνεις αριστερά η δεξιά. Παράδειγμα 1 Όταν έρχεσαι από Πάτρα και θες να μπεις Αττική οδό (κατευθυνόμενος για παράδειγμα στην έξοδο 15) δεν σου λέει πριν την Αττική οδό να μείνεις αριστερά όπως παλιότερα.Σου δείχνει μόνο την δεξιά στροφή προς την έξοδο 15 σε x χιλιόμετρα. Παράδειγμα 2 Μετά τα διόδια του Ρίου κατεθυνόμενος προς την περιμετρική οδό για την έξοδο πχ Γλαύκου δεν σου λέει να μείνεις αριστερά (για να μπεις περιμετρική) αλλά δείχνει μόνο την έξοδο του Γλαυκου στα δεξιά σε 10 χλμ.Έτσι υπάρχει ο κίνδυνος να μπεις Πάτρα. http://img122.imageshack.us/img122/4006/mapbf0.th.jpg Θεωρεί πως ο δρόμος είναι ευθεία αλλα θυμάμαι πως παλιά δεν γινόταν αυτό.Μπορεί να κάνω και λάθος..... EDIT : Τελικά έβαλα τον παλιό χάρτη και έχω δίκιο. Με τον παλιό σου λέει να μείνεις αριστερά για να μπεις Αττική οδό. θα μπω και στο forum της NGI να δω τι γίνεται..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παιδια, υπάρχει τρόπος στο D6 να δείχνει όλη την ώρα σε ποιον δρόμο βρίσκομαι κατά την διάρκεια της πλοήγησης προς ένα προορισμό? Όσο και αν έψαξα το πρόγραμμα δεν εντόπισα κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 :blink: , Πάτα την μπάρα πληροφοριών ενω πλοηγείσαι και θα την δεις την οδό που βρίσκεσαι εκείνη την ώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παιδια, υπάρχει τρόπος στο D6 να δείχνει όλη την ώρα σε ποιον δρόμο βρίσκομαι κατά την διάρκεια της πλοήγησης προς ένα προορισμό? Όσο και αν έψαξα το πρόγραμμα δεν εντόπισα κάτι... paneykola,me to daxtylo patas tin mpara pou sou dixni ta xm Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παιδια, υπάρχει τρόπος στο D6 να δείχνει όλη την ώρα σε ποιον δρόμο βρίσκομαι κατά την διάρκεια της πλοήγησης προς ένα προορισμό? Όσο και αν έψαξα το πρόγραμμα δεν εντόπισα κάτι... exw thn entipwsh oti otan eisai ston xarth kai pathseis panw sthn katw mpara exei diafores epiloges p.x me posa xiliometra pas,se posh wra ftaneis,se pia odo eisai klp pistevw na katalava ti akrivws thes kai na mhn lew ******** Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 το σκέφτομαι σοβαρά να ξαναγυρίσω στο καλό 6.1.1 και να βγάλω το 7....... έχει ελλείψεις που δημιουργούν ψιλοπροβλήματα σε σχέση με την παλιότερη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts