maternus Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Αν είναι γνήσιο, πήγαινε στο site της NGi και θα το βρεις. Αν όχι, ας σου απαντήσουν οι συνήθεις ύποπτοι... Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 ti enoeis na kaneis anabathmisi sto 6?ean exeis eidi to 6 den xriazete kamia anabathmisi,apla bale to xarti,opos lene i odigies Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Στο FUJITSU SIEMENS N100 πως μπορω να κανω αναβαθμιση στο 6 ετσι ωστε να βαλω τους καινουργιους χαρτες? εγω εχω το PN γνησιο Εβασα στο τηλεφωνο ενα σπασμένο για δοκιμές. Κανένας ύποπτος για το 6.1? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 afou exeis to gnisio mporis na to anabathmizis dwrean apo tin episimi selida Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Το PN σε 6.1 δωρεάν? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 nai etsi einai Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο χάρτης είναι συμβατός με την έκδοση 6.1.1 του Destinator ή ανώτερη Εγώ δηλαδή που έχω την V6.0.0.24556 έκδοση του Destinator δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον νέο χάρτη ;:help: Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 oxi,,,mono ean balis tin ekdosi 6.1 Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Σε ευχαριστώ ibiza 2003 :wink: !!! Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Δεν καταλαβα , ΚΑΘΟΛΟΥ ομως, γιατι βγηκε ο χαρτης για την 6! Να υποθεσω οτι θα βγει και τουλαχιστον για την PN? Εν πάση περιπτώση, λόγω διαμονής εκτός Αθηνών και αν και δεν είχα την παραμικρή διάθεση μετά την πρωτη ήττα, αναβάθμισα πάλι το HTC. Αστειο να προτείνεται λύση που χρειάζεται ορισμό του GPS κάθε φορά, αλλα ευτυχώς δουλεύει το GPS gate. Τώρα γιατί ενώ υπάρχει software λύση αυτή δεν εντάσεται σε patch από την εταιρεία και είμαι αναγκασμένος να αγοράσω προϊόν τρίτου δεν το καταλαβαίνω. ΤΟ HTC δεν ήταν σε λίστα μη συμβατότητας για το PN, αντίθετα πωλείτο ως πακέτο, οπότε θα περίμενα είτε οι developer να στρωθούν και να δώσουν την λύση της virtual πόρτας στο ίδιο το πρόγραμμα είτε να ρίξει την περηφάνια της και ν αγοράσει την λύση. Αλήθεια γνωρίζει κάποιος την τιμή του GPS gate. Τώρα το έχω σε trial κι έχω και το βίτσιο ν αγοράζω το λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Ακριβής οδηγίες αναβάθμισης από 6.0 σε 6.1 με όλη τη διαδικασία κανείς ; :help: !!! Πρέπει να απεγκαταστήσω το Destinator 6.0 και να βάλω από την αρχή το 6.1 ; Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ :wink: Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Δεν καταλαβα , ΚΑΘΟΛΟΥ ομως, γιατι βγηκε ο χαρτης για την 6! Να υποθεσω οτι θα βγει και τουλαχιστον για την PN? Εν πάση περιπτώση, λόγω διαμονής εκτός Αθηνών και αν και δεν είχα την παραμικρή διάθεση μετά την πρωτη ήττα, αναβάθμισα πάλι το HTC. Αστειο να προτείνεται λύση που χρειάζεται ορισμό του GPS κάθε φορά, αλλα ευτυχώς δουλεύει το GPS gate. Τώρα γιατί ενώ υπάρχει software λύση αυτή δεν εντάσεται σε patch από την εταιρεία και είμαι αναγκασμένος να αγοράσω προϊόν τρίτου δεν το καταλαβαίνω. ΤΟ HTC δεν ήταν σε λίστα μη συμβατότητας για το PN, αντίθετα πωλείτο ως πακέτο, οπότε θα περίμενα είτε οι developer να στρωθούν και να δώσουν την λύση της virtual πόρτας στο ίδιο το πρόγραμμα είτε να ρίξει την περηφάνια της και ν αγοράσει την λύση. Αλήθεια γνωρίζει κάποιος την τιμή του GPS gate. Τώρα το έχω σε trial κι έχω και το βίτσιο ν αγοράζω το λογισμικο. οχι. δεν θα βγει για pn. το προβλημα το εχει το HTC μαλλον. ακομα και το ozi explorer σε ενα τετοιο μηχανημα (δεν θυμαμαι το ακριβες μοντελο) δεν δουλευε με τιποτα χωρις το gpsgate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Δεν καταλαβα , ΚΑΘΟΛΟΥ ομως, γιατι βγηκε ο χαρτης για την 6! Να υποθεσω οτι θα βγει και τουλαχιστον για την PN? Αλήθεια γνωρίζει κάποιος την τιμή του GPS gate. Τώρα το έχω σε trial κι έχω και το βίτσιο ν αγοράζω το λογισμικο. Asta file mou Mpaxalo h olh istoria... :mad: H timi toy GPSGATE edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Asta file mou Mpaxalo h olh istoria... :mad: H timi toy GPSGATE edw Mino εσείς με τα 3300 τον πίνετε ακόμη με το 6 ή έφτιαξε;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Mino εσείς με τα 3300 τον πίνετε ακόμη με το 6 ή έφτιαξε;:p An ton pinoume leei .... Tou dinoume kai katalavainei.//:mad::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotman Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 καλησπέρα σε όλους ! Έχω το Qtek 2020ι και έβαλα το Destinator 6 αλλά δεν ακούγεται καθόλου ήχος (οδηγίες διαδρομής κ.λ.π.) ούτε στα Αγγλικά ούτε στα Ελληνικά :cry: Ξέρει κανένας αν φταίει κάτι που δεν παίζει .spx αρχεία (γιατί αυτό καταλαβάινω) Παράθεση fotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Βγήκα βόλτα από Θεσ/νίκη προς Καβάλα το ΣΚ.. Το νέο κομμάτι της εγνατίας λίγο έξω από Θεσ/νίκη που δεν υπήρχε στον προηγούμενο χάρτη υπάρχει τώρα κανονικότατα! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 καλησπέρα σε όλους ! Έχω το Qtek 2020ι και έβαλα το Destinator 6 αλλά δεν ακούγεται καθόλου ήχος (οδηγίες διαδρομής κ.λ.π.) ούτε στα Αγγλικά ούτε στα Ελληνικά :cry: Ξέρει κανένας αν φταίει κάτι που δεν παίζει .spx αρχεία (γιατί αυτό καταλαβάινω) Μετέτρεψε τα αρχεία spx σε wav και δεν θα σου ξαναπαρουσιάσει κανένα πρόβλημα.;) Να συμπληρώσω στο παλιότερο post... με το ease audio converter.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Βγήκα βόλτα από Θεσ/νίκη προς Καβάλα το ΣΚ.. Το νέο κομμάτι της εγνατίας λίγο έξω από Θεσ/νίκη που δεν υπήρχε στον προηγούμενο χάρτη υπάρχει τώρα κανονικότατα! Πέρασα κι εγώ και το είδα.:) Δεν υπάρχει μόνο το κομμάτι των 10 περίπου χλμ που παρακάμπτει τα δυο χωριά τη μεγάλη και τη μικρή βόλβη και ενώνει την υπάρχων εγνατία οδό με τον κόμβο Ρεντίνας. Δικαιολογημένα βεβαίως καθώς το συγκεκριμένο τμήμα θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στα μέσα Αυγούστου. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotman Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Να συμπληρώσω στο παλιότερο post... με το ease audio converter.:) Thnx ! Το έκανα με άλλο πρόγραμμα και δουλεύει ! να είστε καλα !!! :) Παράθεση fotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 4, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Geia xara, Exw to teleftaio destinator (6.1.1) me tous teleftaious xartes (2007.Q2) kai exw paratirisei to eksis: Stin fwnitiki perigrafi gia tin kathodigisi den leei to arxiko "SE". Gia na ginw pio analytikos. Otan eixa tin ekdosi 6.0 elege "SE 3 XILIOMETRA STRIPSTE DEKSIA". Twra leei "3 XILIOMETRA STRIPSTE DEKSIA". Gnwrizetai giati symbainei afto kai ti mporw na kanw gia na to diorthwsw? PS. Sorry gia ta greeklish alla briskomai sti douleia kai den mporw na grapsw me ellinika. Efxaristw /Yannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Το εβαλα κι εγω με τη σειρα μου.Ολα πηγαν μια χαρα εκτος απο εναν αρκετα μεγαλο πεζοδρομο(με εμποδια στις εισοδους του) στο Περιστερι(υπαρχει αρκετα χρονια) που μου τον εβγαλε δρομο κι ελεγε να περασω απο μεσα.:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Geia xara, Exw to teleftaio destinator (6.1.1) me tous teleftaious xartes (2007.Q2) kai exw paratirisei to eksis: Stin fwnitiki perigrafi gia tin kathodigisi den leei to arxiko "SE". Gia na ginw pio analytikos. Otan eixa tin ekdosi 6.0 elege "SE 3 XILIOMETRA STRIPSTE DEKSIA". Twra leei "3 XILIOMETRA STRIPSTE DEKSIA". Gnwrizetai giati symbainei afto kai ti mporw na kanw gia na to diorthwsw? PS. Sorry gia ta greeklish alla briskomai sti douleia kai den mporw na grapsw me ellinika. Efxaristw /Yannis Σου λείπει αυτό το αρχείο... Ξεζίπαρε το και βάλε το wav στο φάκελο destinator/voice/greek Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skentos Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Το εβαλα κι εγω με τη σειρα μου.Ολα πηγαν μια χαρα εκτος απο εναν αρκετα μεγαλο πεζοδρομο(με εμποδια στις εισοδους του) στο Περιστερι(υπαρχει αρκετα χρονια) που μου τον εβγαλε δρομο κι ελεγε να περασω απο μεσα.:) Μηπως αυτος ο δρομος ειναι στην πλατεια διπλα στα Goody's? Γιατι αυτος ο πεζοδρομος το πρωι ειναι ανοιχτος δρομος κανονικα οποτε δενε ειναι απολυτως λαθος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 asta na pane file mou,kai se mena gia na pao spiti mou lei na pao apo dromo pou apagorebete i isodos,an mpi kapios pou den to kseri tha skotothi,(gia na min yperbalo, sigoyra omos tha trakari),kai pou! sto kentro tis athinas,kai se syndiazmo me tin symansi pou einai gia klamata pantou,imarton,tosa xronia kai tetia lathi...aderfia to nou mas oli Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts