troublefun Δημ. April 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2007 Συνήθως είναι δωρεάν. Όχι πάντα. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R102 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 Rev/MR4) otan les synithos ti ennoeis? me poia kritiria dld? vasika ennoousa tin teleytaia ekdosi tou programmatos oxi ton xarton! :) 6.? kai epeidi exo mperdeytei ligaki ti einai ayta ta PN kai ND klp? einai ekdoseis palioteres tis 6? eyxaristo gia tis plirofories! Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Wirelessly posted (SonyEricssonP900/R102 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 Rev/MR4) otan les synithos ti ennoeis? me poia kritiria dld? vasika ennoousa tin teleytaia ekdosi tou programmatos oxi ton xarton! :) 6.? kai epeidi exo mperdeytei ligaki ti einai ayta ta PN kai ND klp? einai ekdoseis palioteres tis 6? eyxaristo gia tis plirofories! H τελευταία έκδοση του προγράμματος είναι η 6.1.1.40010 απ'όσο ξέρω. Το destinator pn είναι ουσιαστικά το destinator 5 και το destinator nd (νομίζω) είναι μόνο για pna συσκευές. Τώρα για τις ενημερώσεις του χάρτη δεν ξέρω να σου πω... Καλή Ανάσταση σε όλους! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. April 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2007 Μόνο μια φορά ζήτησαν χρήματα, και αυτό έγινε λόγω του ότι οι καινούριοι χάρτες χρειάζονταν και καινούρια έκδοση προγράμματος (Από το 3 στο pn). Έτσι όσοι πήραν το 3 λίγο πριν βγει το pn δεν είδαν δωρεάν αναβάθμιση. Καλή Ανάσταση ! Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 Χριστός Ανέστη σε όλες και όλους. Υγεία και ευτυχία... ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω πανω στο χαρτη δικα μου εικονιδια π.χ του σπιτιου μου η του γραφειου μου αλλα με δικα μου εικονιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω πανω στο χαρτη δικα μου εικονιδια π.χ του σπιτιου μου η του γραφειου μου αλλα με δικα μου εικονιδια? Για να βάλεις ξεχωριστό εικονίδιο για κάθε σημείο που θέλεις, πρέπει να δημιουργήσεις στα αγαπημένα μία κατηγορία για το καθένα. Τα εικονίδια που θα δημιουργήσεις στο PC θα πρέπει να είναι μορφής χχχ.png όπου χχχ το όνομα της κατηγορίας που θέλεις να αντιστοιχίσεις. Το μέγεθος του κάθε εικονίδιου πρέπει να είναι το πολύ 24Χ24. Τα εικονίδια όταν τα δημιουργήσεις πρέπει να τα αντιγράψεις στο φάκελο: DestinatorApps\Destinator\UserData\Favorites Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω πανω στο χαρτη δικα μου εικονιδια π.χ του σπιτιου μου η του γραφειου μου αλλα με δικα μου εικονιδια? Δες εδώ: http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=99 Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Σας ευχαριστω πολυ ρε παιδια! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Θα μπορουσε καποιος να βοηθήσει? (καινουριος στο destinator) Εγκατεστησα το dest6 και ολα καλα ειναι εκτος από το μενου που μου ειναι αγγλικο και επίσης τα γραμματα για να γραψω για οδο ειναι αγγλικα αλλα στο χαρτη είναι όλα ελληνικα! ας με βοηθήσει καποιος! γιατι όπου ναναι μου ερχεται και το GPS!:rolleyes: Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Settings (Ρυθμίσεις) -> Language (Γλώσσα) -> Select Language Text (Κείμενο) -> Ελληνικά Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Στο Destinator 6 πώς γίνεται να δείς με πόσους δορυφόρους είσαι συνδεδεμένος? Πατάω στο εικονίδιο αλλά δεν εμφανίζεται καμία πληροφορία. Ενω στο Destinator PN έδειχνε με πόσους δορυφόρους είσαι συνδεδεμένος. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasxr Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 fileasfog apo oti thimame an exis to PN ke engatastisis apo epano to D7 xoris na paris backup ta favorites tote ta xanis. Tora an thes na vlepis ton xarti apo 75m ke oxi apo 100m opos sto D7 tote tha sou stilo ena arxiaki pou to diorthoni. stilskin kanonika an to exis engatastisi sosta ke exis bali sosto com,taxitita,ke protokolo ke perimenis ligo tha sou diksi. Παράθεση Mio P550-1Gb X133-Destinator 6-Greek Map Version 2006.Q3.4503 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Στο Destinator 6 πώς γίνεται να δείς με πόσους δορυφόρους είσαι συνδεδεμένος? Πατάω στο εικονίδιο αλλά δεν εμφανίζεται καμία πληροφορία. Ενω στο Destinator PN έδειχνε με πόσους δορυφόρους είσαι συνδεδεμένος. αυτό το βλέπεις μόνο από το μενού-> ρυθμίσεις->GPS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Πως γίνεται να ξεκινά πάντα η ευρεση διεύθυνσης από την ''οδό'' και όχι από την ''πόλη''? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Eυχαριστω για πριν! Αλλα εχω άλλο προβλημα! Μου ηρθε το gps και το συνδεσα! μου βρηκε δορυφορους κανονικα αλλα οταν παω στον χαρτη μου γραφει ''Αναμονη σηματος gps'' δεν επρεπε να το δει???:blink: Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Eυχαριστω για πριν! Αλλα εχω άλλο προβλημα! Μου ηρθε το gps και το συνδεσα! μου βρηκε δορυφορους κανονικα αλλα οταν παω στον χαρτη μου γραφει ''Αναμονη σηματος gps'' δεν επρεπε να το δει???:blink: Πήγαινε Ρυθμίσεις-Σήμα GPS-Ρύθμιση-Αναζήτ. GPS Πρέπει πρώτα να το σκανάρει το Destinator για να το βρει (θα το βρει στην com4) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 paidia pou mporoume na broume perisotera agapimena gia to destinator ektos apo tiscameres? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Εμένα δουλεύει COM2, 57600, NMEA. Υπάρχει πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasxr Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 fileasfog Stilemou me mp to e-mail sou ke pesmou akrivos ti zoom thelis na exis sto arxiko stadio,i defteri alagi ti klimakas se ti taxitita na ginete ke ti zoom na exi,i triti alagi klimakas se ti taxitita na ginete ke ti zoom na exi? Example: mexri ta 50km/h thelo na exo zoom 75 meta ta 50 os 120 thelo na exo zoom 100 apo 120 ke pano thelo zoom 200. Παράθεση Mio P550-1Gb X133-Destinator 6-Greek Map Version 2006.Q3.4503 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 paidia pou mporoume na broume perisotera agapimena gia to destinator ektos apo tiscameres? Δες εδώ: ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Πήγαινε Ρυθμίσεις-Σήμα GPS-Ρύθμιση-Αναζήτ. GPS Πρέπει πρώτα να το σκανάρει το Destinator για να το βρει (θα το βρει στην com4) Το κανω αυτο και το βρισκει μια χαρα! Οταν βγαινω στον χαρτη ομως μου λεει αναμονη σηματος gps! Πρεπει να κανω κάτι? Μου το βρισκει στο COM6-115200-NMEA Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 paidia pou mporoume na broume perisotera agapimena gia to destinator ektos apo tiscameres? Gia DAngerous Points http://www.bloka.com/phpBB2/viewforum.php?f=73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Φτάσαμε στα μέσα Απριλίου. Ξέρουμε τελικά τίποτα για ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου χάρτη για το dest 6; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Gia DAngerous Points http://www.bloka.com/phpBB2/viewforum.php?f=73 thanks guys Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts