Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα και τζίφος.Τώρα μου βγάζει

Select Map

Your First DCA Version:

Τι άλλο να κάνω;

Απ'οτι καταλαβαίνω πρέπει να του υποδείξω ότο ο χάρτης είναι στην κάρτα.Πως θα το κάνω;

Απεγκατέστησε τελείως το πρόγραμμα και εγκατέστησέ το όπως και το χάρτη στην storage card...

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά εμένα μου λέει ότι δεν βρέθηκε κεραία gps? τι κάνω λάθος???
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

παιδιά εμένα μου λέει ότι δεν βρέθηκε κεραία gps? τι κάνω λάθος???

se orismenes syskeves den vlepei swsta thn thyra tou GPS (P3300)

dokimase na sthseis to gpsgate kai an oriseis virual port gia perisotera exw anevasei odhgo toso sto nima gioa to p3300 oso kai sto forum ths NGI

Απεγκατέστησε τελείως το πρόγραμμα και εγκατέστησέ το όπως και το χάρτη στην storage card...

Μα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα.Στην κάρτα κολλάει και μου είπαν να βάλω το πρόγραμμα στην μνήμη του iPAQ και τον χάρτη στην κάρτα.Έτσι όμως δεν βλέπει τον χάρτη.

Φιλικά.Γιώργος.

Μα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα.Στην κάρτα κολλάει και μου είπαν να βάλω το πρόγραμμα στην μνήμη του iPAQ και τον χάρτη στην κάρτα.Έτσι όμως δεν βλέπει τον χάρτη.

Αν η εγκατάσταση του προγράμματος είναι σωστή και ο χάρτης στη σωστή θέση (Storage Card\DetinatorApps\GreeceU) τότε δεν ξέρω τι να πω...:confused: :confused: :confused:

ΥΓ

Την κάρτα σου πώς την έχεις ονομάσει? Κάπου έχω διαβάσει ότι πρέπει υποχρεωτικά να ονομάζεται Storage Card. Μήπως έχει άλλο όνομα?

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Αν η εγκατάσταση του προγράμματος είναι σωστή και ο χάρτης στη σωστή θέση (Storage Card\DetinatorApps\GreeceU) τότε δεν ξέρω τι να πω...:confused: :confused: :confused:

Έτσι ακριβώς είναι.Το μόνο που σκέπτομαι είναι ότι τώρα το έχω σκέτο χωρίς τον δέκτη GPS που είναι στη βάση του.Θα κατέβω σε λίγο στο αμάξι και θα το συνδέσω καθώς χωρίς ρεύμα από τον αναπτήρα το GPS δεν δουλεύει.

Φιλικά.Γιώργος.

Έτσι ακριβώς είναι.Το μόνο που σκέπτομαι είναι ότι τώρα το έχω σκέτο χωρίς τον δέκτη GPS που είναι στη βάση του.Θα κατέβω σε λίγο στο αμάξι και θα το συνδέσω καθώς χωρίς ρεύμα από τον αναπτήρα το GPS δεν δουλεύει.

δεν έχει σχέση αυτό νομίζω...:( :(

λοιπόν καταφέρα και λέει αξιόπιστο σήμα αλλα δεν βρίσκει δορυφόρους...

katevase thn efimerida twn doriforwn kai Bges exw se katharo ourano gia kanena 3lepto.. :cool:

αν σου λεει αξιοπιοπιστο σημα τους εχει βρει τους δορυφορους

το θα γινει μαζι σου κ. μινο και εδω θα μας αφηνεις πισω δεν σου φτανει το πρωταθλημα:p

Samsung Note II

αν σου λεει αξιοπιοπιστο σημα τους εχει βρει τους δορυφορους

το θα γινει μαζι σου κ. μινο και εδω θα μας αφηνεις πισω δεν σου φτανει το πρωταθλημα:p

xexe :D:lol:

το συγκεκριμενο οχημα το ειχα δει και γω πριν κανα μηνα στο χαλανδρι...

νομιζω ηταν ενα renault scenic η κατι τετοιο...

μονο θετικο ειναι αυτο...μακαρι καποτε οι ολλανδοι να αποφασισουν να ασχοληθουν με την ελλαδιτσα μας σοβαρα γιατι το tomtom για μενα ειναι κορυφη....αξιοπιστο,λειτουργικο,απλο στην χρηση συστημα πλοηγησης και το κυριοτερο χωρις bugs.

Noμίζω η χαρτογράφιση του tomtom δε γίνεται από τη navteq.:worry:

εκανα αλλα τπτ

Δώστου χρόνο. Την πρώτη φορά μπορεί να χρειαστεί να το αφήσεις σε καθαρό ουρανό κανά 10λεπτο!!!:happy:

παντως το σημα για τους δορυφορους στο fortuna clip on δείχνει πράσινο

Αν στο Fortuna βλέπεις πράσινο το σήμα γιοα δορυφόρους σημαίνει ότι το gps έχει fixάρει. Πρέπει να έχει πρόβλημα με το bluetooth. Σβήσε το fortuna από το bluetooth και ξανακάνε install το gps. Διάλεξε σωστά τις θύρες επκοινωνίας και θα δουλέψει

πάντως αν και δείχνει 0 δορυφόρους η πλοήγηση γίνεται μια χαρά. Εκεί όταν μου ζητάει κωδικό τι να βάλω όταν το προσθέτω? να βάλω να έχει serial port?

xtes ebala to destinator 6 kai i analisi tis othonios einai 240x240 pos tha prosarmoso to programa poy trexei se 240x320?

Η επίσημη έκδοση που υποσηρίζει 240Χ240 είναι σε pn, σε 6 σύντομα...

εχω βρει κατι αγαπημενα(πχ supermarket AB).Ολα ωραια και καλα.το μονο κακο ειναι οτι οταν επιλεγω να εμφανιστουν μου τα ταξινομει αλφαβητικα ενω θα ηταν τελειο να τα ταξινομουσε οπως τα poi (απο το πιο κοντινο στο πιο μακρινο)

πως θα γινει αυτο??? καπως θα γινεται!

εχω βρει κατι αγαπημενα(πχ supermarket AB).Ολα ωραια και καλα.το μονο κακο ειναι οτι οταν επιλεγω να εμφανιστουν μου τα ταξινομει αλφαβητικα ενω θα ηταν τελειο να τα ταξινομουσε οπως τα poi (απο το πιο κοντινο στο πιο μακρινο)

θα πας (ενω εχεις ανοιχτο το dest και ειναι συνδεμενο με καλο σημα)

στα χρησιμα και επιλεγεις την κατηγορια που εσυ θελεις επιλεγεις το κοντα/επιλογη θεσης,ακτινα χλμ, και θα σου βγαλει οτι υπαρχει κοντα σου:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δυστυχώς, η δυνατότητα αυτή (από τα πιο κοντινά στα πιο μακρινά) δεν υποστηρίζεται από το πρόγραμμα στα "αγαπημένα", όπως συμβαίνει στα "POI".

Η ταξινόμηση γίνεται μόνο αλφαβητικά.

Πιθανόν, σε κάποια επόμενη έκδοση του Destinator, να "εισακουσθεί" η πρόταση για ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας. Έχει ζητηθεί από πολλούς χρήστες...

Βασίλης