panosha Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 παιδιά καλημέρα, μπορούμε να δίνουμε γεωγραφικό μήκος & πλάτος αντί για διεύθυνση? Οχι μέσα από το πρόγραμα, αλλά υπάρχει ένα προγραματάκι που του δίνεις το στίγμα σου και με ένα κλικ στο περνάει στα αγαπημενα σου. Πάρτο από εδώ http://www.freenetpages.co.uk/hp/barrydavies/osgps_main.html Πάρε και οδηγίες: To OS GPS Convertor είναι ένα μικρό προγραμματάκι ελέυθερο για προσωπική χρήση που απλοποιεί την εισαγωγή ενός σημείου, αρκεί να ξέρεις τις συντεταγμένες του, σε οποιοδήποτε σημείο του χάρτη στο Destinator βάζοντας ταυτόχρονα και μια εγγραφή στα Αγαπημένα. Μετά την αποσυμπίεση μεταφέρεις το εκτελέσιμο αρχείο OS GPS Convertor.exe στο Pocket PC και δημιουργείς αν θες μια συντόμευση στο Start Menu. Μεταφέρεις το αρχείο osgps.bmp στον φάκελο Favorites του Destinator Τρέχοντας το πρόγραμμα στο πεδιο grid επιλεγετε utm grid Στο πεδιο format επιλεγετε 3. wgs84 - d.d Εισάγεις τις συντεταγμένες του σημείου που θέλεις -> Convert -> Destinator Favorite και δημιουργεί μια νέα εγγραφή στα Αγαπημένα. Σημεία προσοχής - Επιλέγοντας Settings - Destinator ορίζεις τον κατάλογο των Αγαπημένων - Κάθε νέα εισαγωγή γράφεται πάνω από την προηγούμενη γι' αυτό αν τη χρειαζόμαστε καλό θα είναι μετά την εισαγωγή να τη μετονομάζουμε και να τη μεταφέρουμε σε άλλη κατηγορία στα αγαπημένα --------------------------------------------------------------------------------------- ΥΓ: Στα Settings --> Destinator αν το destinator ειναι εγκατεστημενο στην καρτα μνημης απλα προσθετετε στην αρχη της διαδρομης το ονομα της καρτας σας. πχ στα mio 168 storage card Αν ειναι εγκαταστημενο στη μνημη του pda το αφηνεται ως εχει Γιά το 6 DestinatorApps\Desinator\UserData\Favorites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasmav Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 παιδια καλησπέρα έχω το Destinator PN original αλλα με τους χαρτες της NAVTEQ. Ξερει κανεις απο που μπορω να το κανω update se 6.1 και αν αυτο γίνεται δωρεαν; στο site της destinator δεν βρηκα κατι..... Thanks! Παράθεση Nokia N82 HTC Touch Diamond Mio P550 + Destinator 7.0.0.46 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gurth4ng Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 kalispera paidia, 8a i8ela na kanw 2 erotiseis. 1on, xrisimopoiw to destinator 6 me xartes 2006q3, exoun bgei neoteroi? 2on, 8a mou itan poly xrisimo na exw tin dinatotita na katagrapsw tin diadromi pou akolou8w kai ektws dromou kai meta na tin anaparagw, alla to destinator den mou parexei auti ti dinatotita, mporei kapoios na me kateu8inei pros ta pou prepei na psa3w gia ena tetoio programmataki? euxaristw :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 παιδια καλησπέρα έχω το Destinator PN original αλλα με τους χαρτες της NAVTEQ. Ξερει κανεις απο που μπορω να το κανω update se 6.1 και αν αυτο γίνεται δωρεαν; στο site της destinator δεν βρηκα κατι..... Thanks! Δωρεάν από εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 kalispera paidia, 8a i8ela na kanw 2 erotiseis. 1on, xrisimopoiw to destinator 6 me xartes 2006q3, exoun bgei neoteroi? 2on, 8a mou itan poly xrisimo na exw tin dinatotita na katagrapsw tin diadromi pou akolou8w kai ektws dromou kai meta na tin anaparagw, alla to destinator den mou parexei auti ti dinatotita, mporei kapoios na me kateu8inei pros ta pou prepei na psa3w gia ena tetoio programmataki? euxaristw :) Νεότεροι χάρτες σε 2-4 μήνες. Αναζήτησε το OziExplorer.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasmav Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Δωρεάν από εδώ http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 :D Thanks για το reply, αλλα δεν εχω account στην NGI καθως οι χαρτες μου ειναι απο NAVTEQ (ναι εκανα την βλακεια και πηρα την ευρωπαικη εκδοση του destinator, εμ δεν ηξερα δεν ρωταγα; ). Μήπως ξέρεις-ξέρεται κανα άλλο link απο π.χ. to site της destinator? Thanks kai pali Παράθεση Nokia N82 HTC Touch Diamond Mio P550 + Destinator 7.0.0.46 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Thanks για το reply, αλλα δεν εχω account στην NGI καθως οι χαρτες μου ειναι απο NAVTEQ (ναι εκανα την βλακεια και πηρα την ευρωπαικη εκδοση του destinator, εμ δεν ηξερα δεν ρωταγα; ). Μήπως ξέρεις-ξέρεται κανα άλλο link απο π.χ. to site της destinator? Thanks kai pali Δες τα PM σου. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theris1 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 I installed destinator 6 in HTC P3300 and is working fine (map, gps) exept the voice!!! I can not hear any sound (the directions). I installed the same destinator 6 in MIO 550 and is working fine no problem at all. Anyone know how to overcome the problem of sound in the HTC P3300??? Please Help!!!!! Παράθεση ----<<<<T H E R I S>>>>---- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 xerei kaneis tpt gia to MLS Talk&Drive? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 xerei kaneis tpt gia to MLS Talk&Drive? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=162133:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παιδια ΚΑΛΗΜΕΡΑ :) Destinator 6.0 και VGA Screen πως τα πανε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παιδια ΚΑΛΗΜΕΡΑ :) Destinator 6.0 και VGA Screen πως τα πανε? Ετσι κι έτσι. Δηλαδή το πρόγραμα μιά χαρά παίζει αλλά μην περιμένεις λόγω άνάλυσης να δεις καλύτερη απεικόνηση, απλά γίνεται διπλασιασμός γραμών, δε δουλεύει σε πραγματική VGA ανάλυση. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Παιδια τα φωτα σας γιατι εχουμε πελαγωσει με ενα φιλο μου. Εχω το mio a701 κι εχω περασμενα τα destinator 6.1, αγορασμενα. Τα gps settings, τα οποια κι αλλιως να τα βαλω το προγραμμα στην ευρεση τα ξαναβρισκει μονο του σωστα, ειναι τα εξης: Com 2, b rate 57600, sirf protocol. Τα αναφερω αυτα πληροφοριακα. Ενας φιλος εχει το hp 2210 wm2003 κι αγορασε το Fortuna slim bluetooth gps receiver. Πληροφοριακα, στα features αναφερει "Standard NMEA -0183 outputat 38400 bps baud rate. Οι οδηγιες συνδεσης του bluetooth αναφερουν: Please select the Baud rate at NMEA 38400 and proper com-port. To hp 2210 αναγνωριζει κανονικα τη κεραια με ονομα Slim BT GPS: SPP slave. Τα settings στο ιδιο το hp στο bluetooth connections, απο τον bluetooth manager, στο tab "serial port" δειχνει inbound com port 5 & outbound com port 8. Τα νουμερα αυτα ΔΕΝ αλλαζουν. Στο διπλανο tab, το "dial-up networking", στα options δειχνει COM port: 8 (παραδειγμα μονο γιατι μπορουμε να το αλλαξουμε και μας αφηνει απο το 0 ως το 9), Baud rate 38400 (default ηταν το 57600 αλλα αλλαζει μεχρι και το 115200) και τελος εχει μια επιλογη "Flow Control" η οποια σου δινει το "Hardware (Rts/Cts) ή το "off". Αυτα οσον αφορα τις πληροφοριες. Εχουμε περασει μεσα το destinator 6.0 σπασμενο, το 2210 αναγνωριζει τη κεραια οπως ειπα και τη συνδεουμε με το bluetooth. Απο κει και περα ακομα και στο σημειο που η φορτουνα εχει επαφη με δορυφορο κι η συνδεση bluetooth μεταξυ κεραιας και 2210 ειναι ενεργη, εμεις μεσα στο destinator δε μπορουμε με τιποτα να βρουμε σωστα settings, δε βρισκει gps με τιποτα και δεν κανει προσπαθεια να βρει καποια σωστα gps settings μονο του. Μπορει καποιος να μας δειξει τη σωστη κατευθυνση;; γιατι δε καταλαβαινουμε καν τι φταιει απ'ολα....... Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Ετσι κι έτσι. Δηλαδή το πρόγραμα μιά χαρά παίζει αλλά μην περιμένεις λόγω άνάλυσης να δεις καλύτερη απεικόνηση, απλά γίνεται διπλασιασμός γραμών, δε δουλεύει σε πραγματική VGA ανάλυση. :cool: Eυχαριστω panosha friend...:) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickl Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Η λειτουργια κειμενο σε ομιλια γιατι δεν δουλευει σε αγορασμενο προγραμμα?Ειναι μονο για ξενογλωσσους χαρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 υπαρχει καποιο νεο σχετικα με το προβλημα που εχει το destinator 6 στο htc p3300? προβλεψη για το ποτε περιπου θα επιλυθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 υπαρχει καποιο νεο σχετικα με το προβλημα που εχει το destinator 6 στο htc p3300? προβλεψη για το ποτε περιπου θα επιλυθει? Vrethike enas proswrinos tropos antimetwpishs kai doulevei .. Epeidh vash aftou vrikame peripou kai ti ftaiei apostalike report sthn destinator technologies apo thn NGI ara perimenoume eidikh ekdsosh gia to Artemis pou tha to diorthwnei .. Gia to pws antimetwpistike to problhma des edw.. Gia to report ths NGI sthn destinator edw :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 thanks Mino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaron Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Παιδια δυο συντομες ερωτησεις 1. Εχω το destinator6 αλλα οι δρομοι της Ελλαδας εμφανιζονται με αγγλικους χαρακτηρες (το υπολοιπο προγρ. εμφανιζεται στα ελληνικα) 2. Οταν βαζω οδό Πατριαρχου Ιωακειμ. Π.Χ. μου εμφανιζει μια οδό στον Κηφισό κοντά ενω εγω θελω να παω στου Κολωνακιου. Βαζω πρωτα Athina - Patr.Ioakeim και μετα show on map αλλα το σημαιακι εμφανιζεται σε λαθος περιοχη. Παρατηρησα οτι αμα κανω zoom out οι αλλες Πατρ. Ιοακειμ εμφανιζονται σαν κοκινες γραμουλες αλλα το σημαιακι ειναι στην λαθος οδο και δεν μπορω να το μετακινησω. Το ιδιο συμβαινει και σε αλλους οδους οπως Σκουφα, Σολωνος. Λογικα πρεπει να υπαρχει επιλογη στο να διαλεξω μεταξυ πολλων συνονοματων οδων στην ιδια περιοχη αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Παιδια δυο συντομες ερωτησεις 1. Εχω το destinator6 αλλα οι δρομοι της Ελλαδας εμφανιζονται με αγγλικους χαρακτηρες (το υπολοιπο προγρ. εμφανιζεται στα ελληνικα) 2. Οταν βαζω οδό Πατριαρχου Ιωακειμ. Π.Χ. μου εμφανιζει μια οδό στον Κηφισό κοντά ενω εγω θελω να παω στου Κολωνακιου. Βαζω πρωτα Athina - Patr.Ioakeim και μετα show on map αλλα το σημαιακι εμφανιζεται σε λαθος περιοχη. Παρατηρησα οτι αμα κανω zoom out οι αλλες Πατρ. Ιοακειμ εμφανιζονται σαν κοκινες γραμουλες αλλα το σημαιακι ειναι στην λαθος οδο και δεν μπορω να το μετακινησω. Το ιδιο συμβαινει και σε αλλους οδους οπως Σκουφα, Σολωνος. Λογικα πρεπει να υπαρχει επιλογη στο να διαλεξω μεταξυ πολλων συνονοματων οδων στην ιδια περιοχη αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα Thanks Εχεις τον χάρτη GreeceE. Βάλε τον GreeceU γιά να δεις Ελληνικούς χαρακτήρες. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Γειά σας. Πάω να κάνω Quick Activasion για το Destinator Pn απο τον υπολογιστή μου και μου γράφει Activacio not permitted, τι θέλει να πει ο ποιητής?? Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθούν οι χάρτες??? Εχω το Χ 500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaron Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Παιδια στην αρχη ειχα τους χαρτες της Navtec και τωρα δοκιμασα να βαλω της NGI. Μπηκαν μια χαρα στο destinator 6 αλλα δεν μου βγαζει τους δρομους στο χαρτη. Βγαζει μονο περιοχες και ενα πρασινο φοντο απο δεντρακια. Επισης οταν ψαχνω μια οδο ενω βαζω ελληνικους χαρακτηρες δεν τους αναγνωριζει και λεει "τοπος δε βρεθηκε" Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickl Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Θελω να ρωτησω τον φιλο zepelin η οποιον γνωριζει αν μπορω να μεταφερω το destinator pn (original) και την αναβαθμιση σε dest 6 στο pda της γυναικας μου χωρις να δημιουργηθει προβλημα με τους κωδικους και τα κλειδια ενεργοποιησης.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 KALIMERA.I8ELA NA ROTHSO GIA TON VIRONA. DEN YPARXEI STHN ANAZHTHSH O DROMOS AG.SOFIAS. ENO STON XARTH TON DEIXNEI KAI EINAI TERASTIOS . AN VALO TORA, ANAZHTHSH PROTA ODO KAI META PERIOXH DEN YPARXEI POU8ENA STHN ELLADA AG.SOFIAS!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: GIA ELEKSTE TO KAI ESEIS.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts