Jump to content

Samsung SGH-Z560

nattydread
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 92
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

SAR: 0,13 στους 1900 Mhz

Καλά τα νέα για τα αμερικανάκια λοιπόν...:)

Στις άλλες συχνότητες τι SAR παίζει?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

εννοείς καλά τα νέα σε όσους έχουν cosmote...

GSM 1900 έχει η Αμερική.

Η Cosmote είναι στα 1800.

δεικτης σαρ απο το manual της samsung:

0.102 w/kg οταν βρισκεται στο αυτι

0,379 w/kg οταν βρισκεται μεσα σε τσεπη

δεικτης σαρ απο το manual της samsung:

0.102 w/kg οταν βρισκεται στο αυτι

0,379 w/kg οταν βρισκεται μεσα σε τσεπη

Μήπως πρέπει να το κρεμάσεις από το αυτί??:worry: :lol: :p :)

χαχαχαχαχα

:lol: :lol:

:) Απλά μου φαίνεται πολύ κουλό αυτό.

Όταν λέει στο αυτί φαντάζομαι εννοεί κατά την κλήση.

Πώς γίνεται να έχει μεγαλύτερο sar όταν το κινητό είναι σε αναμονή από ότι όταν παίρνεις τηλέφωνο??

(πάντως το sar είναι πολύ μικρό:happy: :happy: )

:) Απλά μου φαίνεται πολύ κουλό αυτό.

Όταν λέει στο αυτί φαντάζομαι εννοεί κατά την κλήση.

Πώς γίνεται να έχει μεγαλύτερο sar όταν το κινητό είναι σε αναμονή από ότι όταν παίρνεις τηλέφωνο??

(πάντως το sar είναι πολύ μικρό:happy: :happy: )

οταν λεει στο αυτι δεν εννοει κατα την κληση και οταν λεει στα ρουχα δεν εννοει κατα την αναμονη. μετρανε την μεγιστη τιμη και στις δυο περιπτωσεις. στο αυτι ειναι λογικο να εχει λιγοτερο σαρ μιας και το σημα δεν παρεμβαλεται απο τιποτα παρα μονο το κεφαλι σου

οντως πολυ χαμηλο

οταν λεει στο αυτι δεν εννοει κατα την κληση και οταν λεει στα ρουχα δεν εννοει κατα την αναμονη. μετρανε την μεγιστη τιμη και στις δυο περιπτωσεις. στο αυτι ειναι λογικο να εχει λιγοτερο σαρ μιας και το σημα δεν παρεμβαλεται απο τιποτα παρα μονο το κεφαλι σου

οντως πολυ χαμηλο

Εξαρτάται από που βρίσκεται η κεραία.

Αν το κινητό το έχεις στην αριστερή σου τσέπη(με την κεραία του προς τα έξω) και η κεραία του δικρύου είναι από τα αριστερά δεν τρώς ακτινοβολία.

Αν το κινητό το έχεις στο αριστερό αυτί και η κεραία κινητής είναι από τα δεξιά σου, τότε το κεφάλι σου γίνεται κανονικό τηγάνι.

Anyway, έστι και αλλιώς το SAR είναι πολύ χαμηλό και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να το προτιμήσεις κάποιος.

• 2 weeks later...

Το γνωστό γερμανικό site Ralph Kradolfer http://www.ask.li/sar.html δίνει για το μοντέλο 0.10 SAR δίπλα του όμως έχει ένα εικονίδιο το οποίο εννοεί ότι δεν είναι σίγουροι για την συγκεκριμένη τιμή.

Από την άλλη πλευρά η Samsung (όπως συμβαίνει και σε κάποια άλλα μοντέλα της στην ίδια λίστα) δεν βοηθά τα πράγματα αφού δίνει μέτρηση σε μορφή 0.102 αντί τις κλίμακας 0.00 ως 2.00 όπου 0.99+0.01 = 1.00 όπως σε άλλους κατασκευαστές -οπότε θα μπορούσε να γράψει άνετα στο Manual της 0.10 ώστε να μην υπάρχει αμφισημία.

Συνεπώς είτε πράγματι είναι στα 0.10 (ακρίβεια 2 ψηφίων αντί 3 ψηφίων 0.102) είτε εννοεί κάτι άλλο ο ποιητής, σε κάθε περίπτωση το SAR της συσκευής πρέπει να είναι χαμηλό.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

• 2 weeks later...

Μου φαινεται περιεργο που μια τοσο καλη συσκευη δεν εχει αντικτυπο στην αγορα. Γιατι αραγε συμβαινει αυτο? Λογω τιμης?

Υπαρχει απο οσα ξερετε αναλογη συσκευη (οποιασδηποτε εταιρειας) με ομοια καλη καμερα χωρις vodafone live?

Μου φαινεται περιεργο που μια τοσο καλη συσκευη δεν εχει αντικτυπο στην αγορα. Γιατι αραγε συμβαινει αυτο? Λογω τιμης?

Υπαρχει απο οσα ξερετε αναλογη συσκευη (οποιασδηποτε εταιρειας) με ομοια καλη καμερα χωρις vodafone live?

Πώς να έχει αντίκτυπο στην αγορά?

Σε όσα vodafone shop έχω πάει ούτε το έχουν , ούτε καν το ξέρουν.Δεν έχω ακόμα καταφέρει να δώτο κινητό από κοντά.

Σίγουρα σε κάποια καταστήματα θα υπάρχει, αλλά γενικά δεν προωθείται

έψαξα, το προ-παρήγγειλα στο Πλαίσιο, αλλά μην το είδατε...

γι'αυτό πήγα και πήρα στη γυναίκα μου το 7390 της ΝΟΚΙΑ, και αυτή είναι πολύ χαρούμενη κι εγώ ξεμπέρδεψα...

ίσως είναι για το καλλίτερο.... όχι βέβαια για την samsung και τον Φουρλή, που προφανώς δείχνει να τον ενδιαφέρει η τηλεφωνία όλο και λιγότερο.

• 2 weeks later...

μετα απο αρκετο καιρο λειτουργιας του κινητου εχω να πω για την μπαταρια του οτι πλεον κραταει τουλαχιστον 3 24ωρα με μετρια χρηση.

με παρα πολυ χρηση κραταει ανετα 2 24 ωρα!

Γενικα πως σου φαινεται ως συσκευη? Τι προβληματα σε εχουν απασχολησει?

Καλό είναι να ρίχνουμε μία ματιά πρώτα σε κάποια post προηγούμενων σελίδων -(του οποιουδήποτε thread), πριν υποβάλουμε κάποια ερώτηση. :mad: :mad: :mad: (Ολόκληρο ''review'' έχει παραθέσει ο φίλος, με τις εντυπώσεις του)...

Παρακολουθω την συζητηση, το username δεν προσεξα..

Εσυ ομως αληθεια τι ζορι τραβας? Μηπως σου κοστιζουν τα posts μου? Εχετε κανει το φορουμ πολυ αφιλοξενο τελευταια...

Θα το δούμε ποτέ το κινητό στα ράφια ή να κοιτάξω για τίποτα άλλο; :(

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

To Z560 κυκλοφορεί εδώ και 2 μήνες περίπου, από το δίκτυο της Vodafone.

Κοίταξε τις (4) σελίδες αυτού του thread, για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. :cool:

σε σχεση με το μενου της σαμσουνγκ που δεν ειναι και τοσο συμβατο με τα ελληνικα ειναι καλυτερο!!

Μπορεις να γραψεις περισσοτερες λεπτομερεις γι'αυτη την περιεργη συμπεριφορα των samsung με τα ελληνικα (δεν ειχα ποτε τηλεφωνο αυτης της εταιριας);

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

To Z560 κυκλοφορεί εδώ και 2 μήνες περίπου, από το δίκτυο της Vodafone.

Κοίταξε τις (4) σελίδες αυτού του thread, για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. :cool:

Ναι, τυπικά κυκλοφορεί.Αλλά δεν το έχω βρεί σε κανένα κατάστημα vodafone που ρώτησα.Ακόμα δεν έχω καταφέρει να δώ τη συσκευή από κοντά.

Στο κατάστημα της Vodafone, στην οδό Στουρνάρη, (Πολυτεχνείο), είναι διαθέσιμο. (Είχα ρωτήσει ακριβώς, πριν από 2 εβδομάδες).